Постоянно мисля за него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно мисля за него.
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2596 пъти
Здравейте
Аз съм на 30г. от 3 години съм омъжена и имаме бебе на 8 месеца. Работата е там, че не спирам да мисля за един мъж с когото имахме краткотрайна връзка. Преди 3 години с мъжът ми бяхме по работа в друг град за дълъг период. Точно бяхме сключили брак. Около месец преди да си тръгнем говорехме за това, че сме заедно от дълго време, 10 години и решихме да направим връзката си отворена. Точно тогава и към двама ни имаше интерес от други хора. Започнахме да се виждаме с тях, като те не знаеха за нашата уговорка, смятаха, че са ни любовници. Уговорката ни с тях беше за връзка само за секс. Не след дълго обаче аз усетих, че момчето започва да се влюбва в мен. Уж на шега ми подхвърляше закачки, в които се обръщаше към мен с неговата фамилия, казваше, че иска да избягаме и да ме заведе в Париж. Най-объркващо за мен беше, че той е като мое мъжко копие. Много си приличаме, докато с мъжът ми сме противоположности. Каквото си помислех, той го правеше. Веднъж беше се запътил към мен и аз си помислих как може да ме вдигне на ръце и да ме завърти.. точно това направи! А около нас имаше колеги и изобщо не очаквах! Докато шофираше веднъж( трябваше да ме закара някъде) си помислих как ще отбие в страни и ще ме целуне... така и стана. Имаше много такива случки, които ме накараха подсъзнателно и аз да се влюбя в него въпреки, че не спирах да повтарям пред него и пред мъжът ми, че всичко е само секс.
Правехме откачени неща, такива каквито моят мъж никога няма да се сети, просто той не е такъв човек. Но дойде време да си тръгнем и всичко да остане там където е било. В началото аз поддържах някаква връзка по телефона с моят "любовник", но поради не възможността да се видим след време той ми каза, че е по- добре да си останем приятели. После разбрах, че си е намерил приятелка, с която все още са заедно. Проблемът е там, че аз не мога да спра да мисля за него. Сещам се почи всеки ден за него , сънувам го често, всеки път когато се скараме с мъжът ми( което напоследък е много често) си мисля какво ли щеше да е, ако съм с него. Не мога да си го изби от главата. Понякога си мисля, че просто липсата на тези емоции, които той ми даваше ме кара да се връщам към него. Но не мога да променя мъжът ми, той просто е различен, по-сдържан, не споделя, не е спонтанен, не ме изненадва. Много пъти съм му казвала, че ми липсват тези неща, но той просто не е такъв човек и не го разбира, което ме натъжава още повече и ме кара да мисля отново....
Объркана съм много. Как да спра да мисля за него? Дали да спра да мисля за него? Всичко е много сложно вече, ние имаме детенце, той си има приятелка... няма как нещо да се случи между нас, но въпреки това постоянно ми е в главата.
Моля ви, посъветвайте ме какво да направя. Как да го забравя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2684bc8aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не знам как да те посъветвам, аз съм в подобно положение и имам симпатии към друг човек, но нищо не сме си позволявали де, нито пък имам отворена връзка с мъжа ми.....и аз не знам как да реагирам.

Мъжа ти май не те привлича вече толкова, колкото в началото? А с другото момче поговори ли, той какво иска, иска ли да е с теб, или с новата си приятелка?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 38a104e39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм говорила с него от около 2 години. Той очакваше да напусна мъжът ми и да отида с него, но аз предпочетох да не рискувам, защото все пак не се познавахме добре. Не исках да захвърлям 10-годишна връзка просто така. Последно ми каза "Нека да си останем приятели, а кой знае, някой ден може пак да сме заедно. " Той най-вероятно вече ме е забравил. Аз се ядосвам на себе си, че не мога да си го избия от главата. С мъжът ми не вървят добре нещата. Не знам дали го обичам или просто съм свикнала с него. Той се промени много от както се роди дъщеря ни. Преди си споделяхме, бяхме приятели, а сега не го интересува как се чувствам. Може би, затова се връщам постоянно назад към това момче, защото ми липсват тези чувства, които съм изпитвала тогава. Така ми се иска да го видя още веднъж за да разбера дали го идеализирам заради проблемите с мъжът ми.
Вие имате ли деца?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2684bc8aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм точно в същото положение с мъжа ми, адски много се промени след като се роди малката, че дори и още след като казах "ДА", започна да ме приема като даденост, тръпка няма, не полага усилия да ме задържи, да ме спечели, а аз имам нужда от внимание и от това да знам, че съм единствена за него.
Да ви кажа, сигурно заради това имаме такива "странични" мисли, защото ако всичко с мъжете ни беше ок, нямаше да търсим внимание и емоция другаде :)

Имаме дъщеря на 3 :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 18adbfc718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз лично не ги разбирам тези неща... След като нямаш чувства към мъжа си, защо си с него и си правите връзката отворена... И не разбирам, не се ли чувствате гузни след това, въпреки че знае. Това не е любов...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 38a104e39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   N5:Решихме да бъдем с други хора защото и двамата имахме нужда от това. Когато това се случи взаимоотношенията с мъжът ми все още бяха много добри, разбирахме се, споделяхме си всичко, интересувахме се как е минал денят на другия. След като забременях усетих промяна в него, а от както родих имам чувството, че не съм го познавала, коренно различен е. Затова са и съмненията ми, дали го обичам и затова мислите за другия стават още по-натрапчиви.
Не съм се чувствала гузна за това, което съм направила. Не сме се ревнували. Всичко беше обмислено и с позволението на другия.
N4: Точно това е и според мен в основата, отношението на мъжете ни. Много пъти съм разговаряла с моят. Нещата се подобряват, но не след дълго пак започват кавгите. Много искам всичко да е като преди, но си мисля, че е невъзможно. Искам да се чувствам желана, обичана... Много ми тежи и че не мога да си споделя с никого. Все пак ми олекна когато го написах тук и получих отговор. Благодаря!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 396da35790
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отворените връзки са пълна простотия, безсмислица. Вашият пример го показва. В случая единственото нормално решение е да се съберете с човека, за когото мислиш постоянно. Дори не може да има дискусия по въпроса. Ако те смущава мисълта за детето, това е неоснователно, понеже за това дете е много вредно да расте в атмосфера на фалш и на лицемерие. Напротив - то отрано трябва да свиква с това, че животът е сложен и да се адаптира към тази сложност. Колкото по-отрано, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 396da35790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №6, не можеш да си желана и обичана, както преди, след като вече сте се договорили да се въргаляш в леглото с други мъже и да се чукаш с тях. Това е напълно невъзможно. Инстинктът за собственост не е отживелица, а най-могъщият мотиватор, стимул за мъжките чувства и дейност. След като си била чужда, с това ти си убила този стимул, и той, мъжът ти, няма никаква причина и ищах отново да те носи на ръце и да ти сваля звезди - дори се учудвам, как не разбираш това. Къде да те носи- до леглото на някого, когото дори не познава? Абсурд. Да си мислила навремето.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a6f8e23e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, рзбирам те прекрасно! Аз съм на 31, но за 3 години родих 3 деца - едните са близнаци и с мъжа ми нещата не вървят. Както казваш, вече не споделяме, карамр ср, критичен е към мен, няма тръпка, няма разбиране и не му пука какво ми е. И, както се и очаква аз охладнявам бавно, но сигурно, даже мисля, че вече съвсем сум изстинала към него, но децата ме спират за сега. Разбира се, когато на жената и се освободи място в сърцето, се появява някой, който да го заеме, дали спомен за друг или някой нов. Аз също съм се увлякла в мисли за мъж, който вече не мога да имам, лягам и ставам с образа му в главата си, защото адски много ми липсва вниманието и топлото чувство на любов и взаимност с мъжа ми. От година се опитвам да не мисля зз него и не ми се получава, но се случи нещо изненадващо за мен. Неочаквано друг мъж, започна настойчиво да търси контакт с мен, знае за мъжа и децата, но е много силно привлечен от мен. Усещам, че онзи, мечтата, започва да избледнява и усмивката ми сутрин да е в отговор на нещо, за което съм се присетила, което е казал охажора, ако мога да го нарека така. В заключение мога да кажа, поне това съм установила от моя опит, влюбваме се в идеята за човека, с който се разбираме, чувстваме се желани и интересни, човек, който ни цени. Мъжете ни, вероятно няма да ни запазят за себе си, счупените отношения, не се залепват без белези. Онази голяма любов с мъжа ти, няма да се върне, защото вече си се почувствала обидена от безразличието му. Или трябва да трансформирате отношенията си и да приемеш, че няма да си силно влюбена вече, ще имаш стабилна, заземена връзка, без много, много емоции, уважение, но страст -не, или уверявам те, в мига в който се появи човек, а той ще се появи, защото ти вече си отворила полето за него, ще бъдеш изкушена. Може и много да са, няма да е този, който сега те тормози с образа си, но ще има много други, такива моменти и мъже. В крайна сметка, изкушението или ще те доведе до извънбрачна връзка, или до развод и последващ брак или ще държиш фронта и ще си повтаряш, че детето е преди всичко и ще се откажеш от идеята за пълноценна, емоционална и взаимна връзка с мъж. Нещата, който пиша ми ги каза психолог, при когото отидох с въпроса " Как да се влюбя отново в мъжа си, за да не си рззвзлям семейството? " Краткият отговор е - няма да стане.
Пожелавам ти много успех и сили, знам, че се измъчваш! Най-гадно е, че не можеш да споделиш с уж най-близкият ти човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker