Запознах се с едно момиче в МЕТРОТО... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознах се с едно момиче в МЕТРОТО...
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2317 пъти
Здравейте!
Пиша тази история с надеждата че ще намеря момичето или
тя да ме намери, защото не ми излиза от акъла усмивката и и красивите и очи.
Всичко стана преди два дни когато пропуснах да сляза на метростанция "Жулио-Кюри" и слезнах на следващата "стадион
Васил Левски". Слизайки през стъпало по ескалатора който не работи незнаех, че там ще срещна любовта. Почти бях слезнал когато от съседния ескалатор някой ми извика:"Извинете, извинете, този влак за летището ли е? "А метровлака точно спираше. Аз погледнах таблото и казах:Не за бизнес парка е", но после се вгледах по добре и отговорих:А да за Летището е".
Когато се обърнах видях едно прекрасно момиче. Тръгнахме
към метровлака и влезнахме, а тя се обърна с лице към мен.
Тогава си подадохме ръце и се запознахме. Беше тъпканица.
Метрото тръгна, а ние се гледахме един друг право в очите.
Така никой не ме е гледал никога. Затова не изчаках и 10 секунди и я попитах:"Може ли телефонния ви номер за да ви поканя на среща, защото много ви харесах" имайки предвид че станцията ми скоро ще дойде. При което тя се усмихна и отговори с телефон в ръката и размахмащ показалец на другата ръка:"Не, не, не, ... ". Не си спомням точно колко пъти го повтори с усмивка на лицето 6 или 7 пъти. При което и аз се усмихнах и отговорих:"Добре".
И си зададох наум въпроса "Какво ли пък иска? "Трябваше да
я поканя направо на вечеря. След което продължихме да се гледаме отново в очите и така докато метрото пристигна
на метростанцията "Жулио-Кюри" и аз и казах ЧАО! Тя ми отговори със същото обаче с намръщено лице и се обърна на другата страна. Вратите се затваряха и аз разбрах грешката си. Мога само да съжалявам. От днес реших да ходя на мястото където се срещнахме един час предварително и един час след това, но едва ли ще я видя отново.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6afe07d8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако е любовта на живота ти, животът пак ще ви срещне, независимо дали ти съзнателно ще ходиш някъде си по-рано или не.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dc16035053
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че момичето не те е харесало и затова те е отрязало - или пък просто се е изненадалo от прекалено директния подход. Поне да я беше заговорил преди това. Така тя е останала с впечатлението, че си някакъв сваляч/играч, който се интересува само от външния вид. Не вярвам много на любовта от пръв поглед, но да кажем възможно е ако си разговарял с този човек и освен физически, сте си допаднали и духовно. Това твоето обаче не е любов, а силно хлътване, разликата е огромна. :) Все пак се надявам да я намериш, но ако не те иска, не си насилвай късмета. Пробвай пак като се возиш, може да е редовен пътник.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fb76408099
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Харесала го е, но е искала да го тества, нищо чудно и напълно типично, правилно мисли автора, ама аз не бих се занимавал да ходя по определено време, наистина ако е голямата ти любов ще я видиш отново.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb4fe8c925
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Кофти, приятелче. И на мен са ми харесвали момичета в транспорта или къде ли не и понякога съм заговарял, но за съжаление, шансовете са нищожни. Винаги ще си помисли, че си криминален тип и си там, за да я... айде да не уточнявам. ;) Или пък просто не иска да изглежда лесна.

Веднъж пътувах във влака и си говорих с едно момиче, стори ми се, че ме възприе положително, но накрая поканата ми за телефон също я отряза, не разговаряла с непознати. Е, нали целта беше да се запознаем? ! Защо въобще си губихме времето? Изглежда не ме е харесала.

Според мен, не се залъгвай и не се измъчвай с безплодни надежди. Жените не са толкова прями и не харесват "веднага". Градът е пълен с други момичета ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb45027843
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Напиши го това във ФБ, ако толкова ти е в главата, може да се разпространи повече

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f4a8aab01b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам на колко години си, ама каква любов си срещнал? ! Та вие сте си разменили няколко изречения.
Иначе като момиче бих ти казала, че най-вероятно е очаквала да пътувате по-дълго заедно и да и се молиш още и сигурно е щяла да ти го даде в крайна сметка.
Не го мисли толкова все пак, щом се влюбваш толкова бързо, скоро ще срещнеш нова любов.. в метрото, трамвая, тролея.. :р

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7951b2a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Тя е излетяла за чужбина и няма да се връща скоро. Много те е харесала и затова не ти е дала номера. Защото няма да може да се виждате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 46345bebbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябваше да й поискаш фейсбука... Това с телефона и срещата е малко стряскащо. Сигурно се е уплашила, а може и да не те е харесала. Но ако й беше поискал фейсбука, евентуално можеше да те опознае и да си промени мнението.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b68f18d8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди по-малко от месец ми се случи горе долу същата ситуация. Запознах се в автобуса с едно невероятно момиче. Тя беше много мила, красива и интелигентна. Дадох и визитка, но не и поисках координати. Само като знаех първото и име успях да я открия във Фейсбук. От различни градове сме, но скоро ще отида в нейния град и искрено се надявам да я видя, защото ме плени изключително много. Тя беше доста изненада, че я открих във Фейсбук. Успех ти пожелавам и на теб и пробвай по всякакъв начин да я откриеш. Знаеш ли как се казва?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 88ad8136f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

11.   Направо мисля че искаше да слезем заедно.
Наистина трябваше да я попитам за къде лети?
Каквото стане стане...

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5fdcaf421d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нa мен aко момче което ми хaресвa ми поискa телефонa, бих му го дaлa. Тъй че приятелю, мисля че не те е хaресaлa...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7318a894e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм момиче и ти казвам и на мен ми се е случвало така някой да ме заговаря, но и най-готиния пич на света да е не бих си дала номера просто ей така на някакъв непознат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7318a894e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм момиче и ти казвам и на мен ми се е случвало така някой да ме заговаря, но и най-готиния пич на света да е не бих си дала номера просто ей така на някакъв непознат.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7318a894e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз съм момиче и ти казвам и на мен ми се е случвало така някой да ме заговаря, но и най-готиния пич на света да е не бих си дала номера просто ей така на някакъв непознат.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3710804e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Момченце, и мен някой нахалник да тръгне да ме заговаря така и на мен няма да ми е приятно! Момичето е гледало по -скоро да я оставиш на мира това е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 95b3af3bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   :D Твоето е било "От вратата - за краката". Не се прави така, макар че има всякакви и при някои може да мине тоя номер. Няма да ти казвам правилен подход, защото смятам, че човек трябва сам да стигне до правилното решение, иначе дори да го приложи, няма да е неговата същност и пак ще се издъни в друго в последствие, само дето ще има драми, разочарования и загубено време.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 15655e2a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Не, момчето ми не мисля, че ще стане по този начин, аз съм опитвал случайни заговаряния на непознати момичета и съм получавал болезнени и груби откази и повече няма да го правя. Виждаш ли, за глупавите жени непременно нещата трябва да станат по-определен начин и ред. Не може да е случайно, някакъв нахалник да ти иска телефона, това е психопатско, та тя не го познава! Може да е всякакъв! Не-не-не. Това не става! Ами колега в работата - не! Ако нещата не потръгнат, как после ще работите заедно? Не-не-не! Ами по сайтове за запознанства? Не, там се събират само психопати и кой знае какви, това е несериозно! По фейсбук? Не това са несериозни неща - нищо не излиза от виртулните връзки и тези от разстояние. Чрез сватовници и агенции за запознанства - не, това е за отчаяни хора, тя нали не иска да изглежда отчаяна? По заведения? Не, там се събират бройкаджии и курвари. Единствения легитимен вариант явно е да ви запознаят официално близки, компания, общи приятели а какво става ако нямате такива? Нищо, просто нищо не става и хората си седят сами. Много хора си стоят сами и времето и младостта им минава. Ако аз имам нужда от работа ще ида в интернет сайт за работа или ще се регистрирам в бюрото по труда, обаче за също толкова важно нещо като това хората да си намерят половинка и да създават семейство къде да отидат? Няма къде, няма място където хората отиват само с определената цел да си намерят половинка. Ще ти кажат иди на йога, туризъм, спорт, фитнес и там може да се запознаеш с някой/някоя, това е пълна нелепица, това е все едно да кажат на човек който си търси работа: иди на йога, балет или фитнес и там може да срещнеш някой който търси служители. Заради всички тези нелепости, неуредици и ментални бариери как точно трябва да стане запознаването и как не бива много хора си стоят сами а много други с неподходящите за тях хора.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb4fe8c925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мда, много странно. Изглежда странно някой непознат просто да дойде при момиче и да поиска да се запознаят, но пък не може да се смята всеки такъв младеж за висока степен на опасност. Жените това не го разбират, те не харесват толкова прямо и винаги гледат да се пазят. В някои случаи оправдано, но... в някои може подходящи хора да се разминат. За да се разбере е нужно някакво усилие и от страна на момичето, да впрегне т. нар. женска интуиция, да даде шанс на момчето да се разкрие. Обаче доста кокони първата им мисъл при вида на непознат мъж или момче е да го дават недостъпни и непристъпни. За жалост, просто няма какво да се направи. Има едно момиче от входа, където живея, и веднъж отидох при нея, за да се опитам да се запознаем, но тя директно ме отсвири, като дори ми каза, че щом така ходя при непознати изглеждам ненормален. Как да й обясня, че далеч не ходя при всички. Все едно да доказвам, че нямам сестра. Може да имате шанс да се видите отново, но според мен, е излишно да се правят специални усилия в тази насока.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker