Защо го направи тя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го направи тя?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3386 пъти
Аз съм на 26, тя на 21... тя е на морето, аз съм мноооого на запад от нея... "само" 500 км.

Това момиче го намерих на шега в интернет преди около 2 години и почнахме да си пишеме леко по леко, ей така забавно ни стана от 1 порода сме явно... Пишехме си 1-2 пъти на месец, ту аз се сетя за нея, ту тя пише първа и така... Това лято обаче покрай европейското(о да тя обича футбол и залози хах) се сближихме много и началото на юни започнахме да си пишеме и ден и нощ... по мнооооого! Първоначално за мачове и други общи неща после за по сериозните теми като гаджета, секс работи и тн...

Започнахме да си пращаме много снимки, тя само казваше колко си сладък ах ох, викаше ми на галено мишле... Виках и аз разбира се... Така се развиха нещата че и казах, че я обичам което е самата истина и тя ми каза че не звучи зле това обичам те(тя е много нараняван човек, имала е 2 изневери, родителите и са разведени, и като цяло към мъжкия пол е леко дистанцирана и като че ли обича да наранява за да си върне по някъв начин)... Щях да и пратя подарък, защото позна 1 мачове и ми изкара една пари (майната им на парите), а тя ми каза, че иска подаръка да и е визита при нея, покани ме на среща даже. Думите ми бяха дължиш ми пътуване до мен, обещавам да си изкараш добре... Бях най-радостния човек... Поканата ми я даде края на юни и настояваше да дойда още юли, но заради работата ми можеш да дойда най рано август месец... Тя се сългаси и на август, но после изведнъж стана по-студена, спря да ми казва на галено мишле, казваше "офф не може да имаме нищо освен чата и снимките" и така за 3-4 стана студена в момента, в който се събудих и ми каза не искам да идваш засега предпочитам да спрем и писането..

Първоначално не повярвах, но ок съгласих се защото когато ми го каза периода и беше тежък, имала проблеми с работата... Писах и след 2 дни как си ала бала тя вика трябва дате блокирам и го направи наистина, но и се помилих и ме отблокира наистина.. Изчаках още седмица и и писах и тя започна да отговаря, чисто приятелски чат как е с работата кво прави.... каза ми не искам да се връща нищо от това което беше преди и се съгласих но наистина я искам, дори като приятелка, много съм привързан към нея...

Последвалите опитите за комуникация бяха трагения махай се, не те искам - плачи, ако искаш, аз си живея живота и т.н.... Не искам да я губя просто като си пишеме с нея забравям за всички проблеми, да може би е права няма как реално да сме заедно, но може да сме както преди чисто приятелски чат от време на време... Стана дълго и не знам дали ще го разберете но искам да ме посъветвате нещо... тя има РД след месец и съм решил тогава да и пиша, за тоя месец се надявам да се вразумила и това махай се не те искам в живота си да го е казала ей така за да я намразя... Но ме плаши, че от както каза да не си пишеме за сега не ми писа никога първа, а преди тя беше по-дейната даже... не съм спал, за да си пишем, докато тя беше нощна смяна, а аз ставах в 7 на сутринта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 154656f9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заеби!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7bdd1a1e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно за първи път си пишеш в интернет така ли е? ! Това че сте си писали нищо не значи! Винаги когато общуваш, с някого и той е нов за теб е много интересно, но когато го опознаеш чрез писане или говорене губиш този интерес, както е било в началото! Занимавай се с други неща, не си малък на 26 години замисли се вече за сериозна връзка и ги махни тези общувания и чатения по нета... както си на 26 години така ще станеш на 36 и ще се чудиш, как така ти отидоха най-хубавите години.


Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7bcde3beac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От автора

Ка ще я заеба? Аз искам да правя секс с нея! Толкова време изгубих да я зарибявам. Как да я изпусна?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 41ec08441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен си е намерила някой и не желае да лъже нито теб, нито него, затова те отблъсква нарочно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4934695d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момичето е осъзнало, че нямате бъдеще. Тези връзки от разстояние не стават. По-добре е да спрете докато е време, защото после ще ви е много по-трудно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a1b99995a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Може би я е страх да не я наранят отново за това се е отдръпнала. Някак си се опитай да се сближите отново.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7bdd1a1e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Ти авторе усещаш ли се какво пишеш? ! Защото явно, не се усещаш! Беше написал в темата, че дори искаш да си останете приятели, но само да ти обръща внимание, защото едва ли не си се "привързал" към нея, а сега друго пишеш в коментарите ЦИТИРАМ: Ка ще я заеба? Аз искам да правя секс с нея! Толкова време изгубих да я зарибявам. Как да я изпусна?

Като си за един секс има много момичета в нета, а и един съвет "желязото се кове докато е още горещо"!
Като гледам правилно те отбягва и те е зарязала, защото мъж на 26 години не знае какво иска, точно като някой пубер си!
Порасни и вземи живота си в ръце... днеска мозъка ти е в долната глава, а след години ще ти е на мястото ама ще бъде късно!


Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bf16cc3f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Коментар 3 не е от мен(аз съм автора)... Иначе не си пиша за сефте в интернет разбира се, но като с нея не съм имал друга.. И тя ми го каза че съм най-готино и такова запознаство... Иначе имаше друг, но сега не е фактор той и да опитва се да ме отблъсне и гледа да е груба, но явно след като обърнахме на секс и сега не може да върне назад да сме си приятели, защото мен и това ще ми е достатъчно.. дано се промени след месец точно и е РД и тогава ще я потърся

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8eb8315696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Оф човек, не я притеснявай на РД-то баш.
А ако питаш мен спри да и пишеш изобщо, тя ти е казал, че това иска.
Чудя ви се на хора, които се привързвате към други хора ПО ИНТЕРНЕТ. Аз интернет ползвам от 10 годишна (сега съм на 28) и просто за мен общуването там никога не е било реално, освен ако не е между хора, които вече се познават достатъчно добре на живо.
Виж номер2 как те е наредила, а е само на 18.
Просто се стегни и продължи напред с живота си и направи истински познанства с момичета - не по интернета.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 88a3291df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Желязото се кове докато е горещо... щом не си могъл, , ковал, , го е друг. Поне е честна с теб и ще те отблъсква докато не престанеш. Повярвай ми нямаш нужда от тая болка, остави и нея на мира като не те иска.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4bc6e9394e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Решила е, че не става от разстояние. Затова се държи гадно, да може да я забравиш по-бързо. Може и нещо да е мръднала. Луди всякакви.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 81e7bbfa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намерила си е друг просто. Това че са и изневерявали, изобщо не значи, че тя ще е вярна, особено на човек с който общува по интернет. Принципно жената има нужда да вижда и усеща човека, така че дистанционните връзки са загуба на време, не работят. Траят докато не се появи следващият интересен в чата, или не се появи някой реален. Какво ти е приказвала преди няма никакво значение, жените обичат да влизат в роля. Както бързо влизат, така бързо и излизат. Не трябваше да и споменаваш изобщо такива силни думи като обича, повечето щяха да те отрежат още тогава. Това че не е го е направила, е даже още по-съмнилно колко е добре с психиката...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ecf5041a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами трябва да я питаш, да ти каже кратко и ясно, каква е причината, изведнъж да се откаже. Поне да знаеш, нали? Другите приказки са излишни, докато не уточниш това.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9888e5bd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Отиди в нейния град за рождения ден.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b2fe7105d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Щях да ти кажа, да вярваш и да а не я изпускаш.. ама като прочетох "как да я оставя, искам да правя секс с нея"... Дано да е срещнала друг.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cbf7534fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ще ти дам съвет, който, ако тя е интелигентно момиче и наистина държи на теб ще го оцени.
Надърви си патката и я снимай и след това и прати снимката! Надявам се, че ще помогне.
Аз съм Петко от Камено.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 05029a80d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Като чета това, виждам себе си. И аз се доверих, нощите не спях, за да си пиша с него. Но всичко е лъжа, така ме нарани.... Боля ме адски.. може би, защото бях дете, но така е било писано. Истината е една, че минава, но не се забравя. Ще срещнеш др. момиче, което ще е внимателно, чисто, искрено. С такива хора бъдеще НЯМАМЕ. След години той ме потърси, но няма да се върна. Направи го и ти, НЕ СЕ ВРЪЩАЙ ТАМ ОТКЪДЕТО ТЕ ГОНЯТ! ... Ж20

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d5d63ead6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Коментар 3 не е от мен пак казвам... да ние щеше да правиме секс, ако бях отишъл, но не ме е яд затова изобщо... просто не искам да я губя като приятел... А голите снимки сме си ги давали преди и сега това е простотия... Дано всичко се дължало на проблемите с работата ти която ще напуска тези дни(беше ми казала че е с предизвестие 1 месец) и след това си е същото мило и забавно момиче.. Да аз по нета гадже не може да съм и, но не искам да спираме контакт и съм сигурен че и тя не иска и ги наговори тия неща за да ме изгони но ме знам причината... Страх ме е че може би няма заден ход за нея и не може да смени от вълна секс и такъв чат на вълна както в началото приятелски разговори... Дано не е лоша на рд и... още точно 4 седмици има.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 71278d5fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторе ти май съвсем си за психолог! Тя не е по-различна от другите момичета, както и ти не си по-различен от другите лольовци, дето се връзват! Казах ти намери си работа и излизай с приятели, води реален контакт с момиче, а не по нета ти си на 26 години, а аз съм на 18 кой трябва, да дава акъл в случая? ! Като не те иска и като ти е казала направо, какво ще я търсиш имам чувството, че не приемаш НЕ за отговор... живота продължава бе пич! Осъзнай се и не пиши такива глупости тук... както и ни послушай толкова хора ти казахме мнението си а ти си знаеш само едно и също! Ми като знаеш едно и също защо търсиш мнение?


Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d5d63ead6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Привързвала ли си се към някой толкова силно за твоите 18 години? Не искам да се карам с никой и благодаря на всеки изказал мнение без номер 3, който не е прочел и какво съм написал, но се представи за мен...

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eec262d98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Да привързвала съм се и какво? Не си единствен,който се е привързвал ама си достатъчно голям,да вземеш живота си в ръце и тези детски работи ги захвърли! Аз не съм като теб да се бутам,там където не съм желана! И щом го е казала,не бъди като някой психопат,да я тормози с присъствието си! Защото аз знам какво е да си се привързвал от интернет,знам какво е страх от интернет,защото се бяха вманиачили по мен и колкото и да казвах човека ме заплашваше и ме принуждаваше! Така че не мисля,че моите коментари до момента са били безсмислени,а искам да ти налея акъл в мозъка и да се осъзнаеш! Огледай се наоколо момичета бол и то различни просто не търсиш където трябва! Нета си е нет продължи напред! Послушай ни щом си се докарал,чак до сайта за мнения! Мога още неща да ти кажа,но ще стане твърде дълго!


Ж 18

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d5d63ead6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Хаха психопатските истории са далеч от мен, дал съм и свобода не и пиша сега(от 10 дни не сме си писали). След време ще я потърся и това е, няма никакво заплашване и преследване... Нея я е страх, че пак ще ме хареса или не ми вярва, че не мога да гледам на нея като на приятел, а аз МОГА... А иначе да ти кажа привързвнияте на 15, 16, 18 и на 25 26 не са едни и същи.. Като станеш по-голяма ще видиш, че те идват по рядко, но са по истински

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a3ac7d38f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Така като те гледам авторе не си изобщо далеч от психопатските остории.
Нямаш мозък и то грам.
Чудиш се какво да правиш по цял ден, за това се занимаваш с тази.
И това момиче дето ти е писала, на 18 си е право, не знам само защо се занимава да ти обяснява, като ти си, си завършен деградирал маняк, на тема познанства в интернет.
Доста трябва да поработиш преди да достигнеш нивото, на 18 годишни, които те слагат в малкият си джоб.
То е едно момче на 18 години, ще разсъждава по-умно и по-реално от теб.
Прави, каквото си искаш!
И пак, ще се повторя учи се от малките, от грешките си също!



Destiny

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b56ae2331
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ще ти дам един съвет като човек от същата зодия. Пиши й скоро защото на рожденият й ден ще го приеме просто за поздрав, че то си е нормално някой да се е сетил за теб и да ти е писал на рожденият ти ден. Но иначе ако си кажеш направо че искаш да си пишете, да сте приятели или тн. е най добре със сигурност ще разбереш дали иска или не. Няма никакъв смисъл да чакаш и не те разбирам защо, малко е странно. Всъщност ние от тази зодия сме малко припряни и не разбираме от намеци и такива, ако харесваме някой в реалност искаме да знаем как ни приема той вместо да се чудим но щом е била наранявана и преди вероятно е станала по недоверчива. Питай я каквото те интерсува няма от какво да те е страх то ще се разбере така или иначе.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb90fb4bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Какво се занимавате с този... ай да не казвам какъв човек. До автора брат ай се самоубий. Писна ми да чувам ей такива тъпи истории, като твоята.


М 30

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 613799f4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не можах да разбера много добре, кой към кого е привързан, но ми се струва, че не бива да се занимаваш с тази повече. Имай самоуважение като мъж. Цял живот ли ще търчиш след опашката й? Предполагам, че е търсила компания или за самочувствие, но когато нещата са отишли към среща се е изплашила. Изглежда е несериозна и неуверена. За танго са нужни двама, а тук си само ти. И наистина остави тия интернети, както се казва "око да види, ръка да пипне" ;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ea915ba008
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Ти си една рибка, която кълве бързо, защо ли? Свикнал си да живееш, в нереалното. Всеки един от писалите ти коментари са общували с някого по интернет, но те за разлика от теб са интелигентни и знаят, какво да правят в дадена такава ситуация, както и че не трябва да се превземат. Какво значи абревиатурата обичам те? Ти не знаеш, какво е... като те чета само разбирам, как интернет още повече затъпява и ограничава хората до максимума. Ти си написал писали сме си 2 години искам да те попитам, някога чувал ли си това "момиче"? Защото има много варианти, да постъпва така... и ако си я чувал виждал ли си я на камера? От интернет, много снимки могат да се изтеглят, а мъжете като теб веднага кълват на въдицата. Нали знаеш че обещанието, не е като изпълняването? Не знаеш зад профила, кой стои дали мъж представящ се за жена, жена която е на възраст и иска да се почувства млада и лъже, че е малка или момиче, което иска чисто и просто, да си губи времето. В днешно време интернета хич, не е безопасен. Ако си разумен, интелигентен, отговорен и пораснал, ще оставиш това момиче или момче, защото само те лъже, а и от къде знаеш че цялото ти познанство, не е било лъжа от самото начало? Комуникирай, виждай се с различни хора обаче на живо, а не да задълбаваш в нереалното.




МОРСКИ ПОЛЪХ

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8ebf2193e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Хванал си се на въдицата да си пишеш с нея по цели нощи. Те такива среднощни събеседници никога не ги огрява нищо. Мацката просто иска нечие внимание, да не се чувства капо, докато страда за някого или се гласи за него, но още нищо не е решено. И аз съм ставал жертва на такива. Защи заради някаква кучка да се лишаваш от сън? Хванала те е за канарче. Никакви дълги разговори- или здравей, кога ще се видим? - И чукане, или - чао, бамбина!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d5d63ead6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   На нея определено не и липсва внимание... но тя си е манджия така да се изразя хаха... Снощи даже я сънувах... Мисля си я още вече 3ти месец, но поне в няма тази гадна болка а остана съжалението за пропуснатия шанс... Решил съм да пиша за Коледа и НГ и ако стане стане да сме приятели, ако ще трябва да се кротна и да оставя

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8ebf2193e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ами, разбирам те много добре, все още се надяваш на нещо. А ДАНО!! ама надали. Нещо не звучи реално, пък и мацките са капризни вятърничави създания, ктъдето ги духне вятъра, натам се понасят. И най-вече искат те да гонят, а не да бъдат гонени. Трябва желанието да е фифти фифти, за да стане нещо. Или да си майстор, печен във свалките, обаче това ти го нямаш. Има много тънкости как да я завлечеш и да пробиеш защитата, да я възбудиш, цяла дисциплина е това. Само желание и упортост са недостатъчни.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9b56ae2331
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 33-явно не разбираш много от женската психика,точно обратното е,рядко някоя жена да тръгне да сваля мъж или да проявява виден интерес,жените сме по пасивните.Щом не ти е написала че й досаждаш или да спре да ти отговаря,значи няма нищо против.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker