Без да знае той срива самочувствието ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без да знае той срива самочувствието ми.
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2283 пъти
Здравейте!

И двамата сме на 24, ходим от около 2 години и никога преди това не съм се чувствала толкова невзрачна във всяко едно отношение. Мисля, че имам реална представа за себе си - знам, че не съм красавица, а над средното ниво. Имам чувство за хумор, обличам се добре, харесвам работата си и като цяло съм нормална млада жена. И тук се появява приятелят ми - запален ценител на женската красота. Не ме притеснява това, ами фактът, че е крайно нетактичен, когато сме заедно и види хубаво момиче. Или се зазяпва като идиот, или направо започва да ми обяснява "тази колко е красива, онази колко е яка" и т.н. И винаги става въпрос за един определен тип жени, с които аз просто нямам нищо общо - светлокоси с кукленска красота. На няколко пъти много се ядосвах и му напомнях, че не е с коч компанията си. Съгласяваше се с мен, но след няколко дни пак същата работа. Освен това има засилен интерес към еротиката и порнографията във всичките им форми. Има си любими порно актриси, слуша еди-коя-си група, защото вокалистката била негов тип и всичко от този род. За бога, дори си пада по анимационни героини от филми, комикси, анимета и видео игри! В браузъра му пловината табове са с голотии и мадами.
Преди редовно ми споделяше информация за тази и онази, напоследък започна да се крие и ако случайно се изпусне, веднага сменя темата. Най-странното е, че не дава вид да го прави с цел да ме комплексира - засипва ме с комплименти, мил е, обожава ме и много се притеснява да не го зарежа. Буквално пада на колене и ми целува стъпалата, проблеми в секса нямаме.
И въпреки това "откровенията" му ме нараняват без той да знае. Задържам го в себе си, ставам нападателна и зла, студена и безразлична към него, а самооценката ми се понижи драстично. Все си мисля, че би искал да изглеждам като някоя от онези красавици.
Как да преодолея това и в кой от двамата е проблемът?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0494f93268
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е прекалено. Аз когато съм във връзка и с приятелката ми никога не коментирам такива неща. Отделно ако съм с нея гледам да не се заглеждам. Иначе естествено, че всички се заглеждат сто процента и ти го правиш, но определено трябва да се съобразяваш дали си с приятелката или сам. Единственият начин е да говориш с него затова, защото определено е дразнещо.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2e6c11a4b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лесно и просто.. Цапни му един шамар и му кажи какво става дума

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eb62700c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може да ти изневерява.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 602c84416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много ясно, че те наранява, ти си жив човек, с чувства. Той бавноразвиващ ли е? Съжалявам че така говоря, но той наистина не е добре, има си проблеми момчето. Така ли гради връзка той? Всеки мъж, трябва да обожава жена си и за него да си е най- хубавата. Ти обаче малко го защитаваш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 507f4216e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Голямо либидо, без възпитание и задръжки. Ако не го обичаш твърде много, разделете се.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4ca03303e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е редно да постъпва така. Кажу му че не ти е приятно. Праву го и ти като видиш хубаво момче. Прави коментари на мъже далеч от фигурата на приятеля ти. Искренно им се радвай. Ако не помага... кажи му че ще намериш мъж който да вижда само теб ако продължи

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a58afcb461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Говори с него, разкажи му за всичко, което те дразни и му ултиматом, да спре. Той трябва, да се отнася с теб, като с богиня, ако не иска го зарежи.
Неможе и дума, да става да те сравнява с друга. Ако ти обещае и не изпълнява, може да го накараш да ревнува, като се сваляш с други, да се усети. Ако пак, не стане няма смисъл, да си с него щом и анимета гледа и кво ли не. Може и докато си с него, да си намериш друг, така по лесно ще го забравиш. Щом той е с теб, трябва да те уважава все едно си кралица, иначе утре може да вземи и да те изневери по тази логика, защото му харесвала друга.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2fb57d43eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Грешиш, че не знaе кaкво прaви. Приятелят ти е много комплексирaн, a и ужaсно ревнив, товa е неговият нaчин дa те "смъкне" и държи в ниското- комплексирaнa и "в кърпa вързaнa". Обикновено когaто успеят тaкa дa мaнипулaрaт жертвите си, ( зaщото си жертвa ) тя нямa сaмочувствието силно дa "удaри по мaсaтa/ тропне с крaк" и изискa или просто си тръгне, зaщото "той/ тя ме обичa, a и aз него ( не, емоционaлнa зaвисимост се кaзвa, до привързвaне към емоционaлният диктaтор) пък и кой/ коя ще ме вземе след кaто не съм достaтъчно...
Ти си типичнaтa жертвa, зaвършенa вече, зaщотaвaш го, тa дори (го) обичaш поведението му.
Никой човек с елементaрно сaмоувaжение не би търпял товa.
Ок, пробвaй обрaтното и ще видиш, че съм прaвa.
Зaпочни ТИ дa коментирaш колко готин е този, колко пък як е онзи. И когaто гръмне твоят комплексaр, му кaжи "aми нaли си споделяме тaкивa нещa, ето aз не съм твоят тип, но ме обичaш, aмии ти не си моят тип мъж, но.. "
Е, дaно го нaпрaви зa дa видиш с кого и кaкво си имaш рaботa.
Млaдa си, хубaво си помисли, този ще те е постъпкaл вече, остaвa дa тр смaчкa сaмо.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4fca8cd7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човека наявно си е такъв по душа. Нормално да се дразниш и ядосваш, но какво да го правиш? ! Той е престанал да ти споделя, защото не си го разбирала и веднага си се палила. Колкото и жени да заглежда, ако не те обичаше нямаше да е с теб сега. Наявно той ще продължи да заглежда, но щом е с теб и ти показва, че те обича значи ти си неговата жена в живота, която ще обича винаги, дори и да заглежда куклички. Разкажи му как се чувстваш, недей да криеш в себе си. Нека и той да ти разкаже. Поговорете спокойничко. Гушнете се. Обичайте се. Не се чувствай грозна заради това. Всяка жена е красива по свой собствен начин. Остави го да заглежда и да коментира пред теб. Ти му кажи пък, че колкото и да е красива, няма да го обича както ти. Пожелавам ви дълъг и щастлив живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 636ba482ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И двамата сте смотани.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d9bee7eee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз 2 години не бих издържала с такъв! За някои може да не означава нищо, но за мен това е вид изневяра. Ясно е, че този мъж не е мъж за една жена. И не бих позволила две години да ми говори постоянно за други жени! Като си ги харесва да ходи при тях! Поне не го крие от теб и имаш ясна представа с какъв човек си. Друг е въпросът, че още си с него. Явно не ти е проблем да се примиряваш, че му текат лигите по други жени. Този човек сигурно е способен да изневери. Прецени си дали искаш да си с него, не позволявай да те карат да се чувстваш зле. За мен това, което прави е унизително.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 340b79467b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката съм. :)

Първо да благодаря отново за отговорите.
Да, мислила съм, че може и нарочно да го прави, но нещо не ми се връзва. Гледа ме като писано яйце, никога не ме е обиждал, казва, че много му помагам и без мен е нищо. Начинът, по който ме докосва и целува, по който ме гледа в очите и ми благодари, че съм с него, ме кара да му вярвам. Имала съм връзки с мъже, които използваха всеки удобен случай да ми кажат колко съм непривлекателна. Ако беше така, веднага щях да го разкарам, но е точно обратното. Просто тези просташки изцепки и порнографии толкова рязко контрастират с поведението му, че не знам какво да мисля.
И да, наистина е комплексиран, често ми го е казвал, НО никога не се е притеснявал да каже, че някой друг мъж е красив. Даже редовно ми показва снимки на модели и актьори, които смята за готини. Когато аз кажа, че харесвам някого, изобщо не реагира - или се съгласява, или не. Понякога ме подбъзиква и се прави, че ревнува, но е шеговито. Дори когато види, че някой ме заглежда по улицата, пак го обърща на майтап.
Отделно аз съм третата жена, с която е правил секс, а около него непрекъснато се въртят разни госпожици, хубавичък е. От двамата определено аз съм тази с много и необмислени връзки и партньори.
Затова се чувствам тъпо, че взимам присърце простотиите му. Мисля си, че ако имах по-високо самочувствие, нямаше да се сравнявам с другите. Ясно е, че винаги ще има по-красиви и умни. Вярвам, че трябва да работя над себе си първо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d9bee7eee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не му е чиста работата никак според мен. Провери дали не ти изневерява. Той е от този тип, който сваля звезди ама преиграно. Това му е и целта, да те омайва, и има ефект. Сама казваш, че това те кара да му вярваш, но бъди внимателна, имай едно на ум, за да не си прекалено разочарована накрая.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 507f4216e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да не е някой прикрит гей, който се чуди каква демонстрация да направи, да не заподозрат останалите? Добре де, не гей, бисексуален. Хубавичък, коментира на всеослушание други жени и мъже, бил само с три жени... не знам

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 98bb74c8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, когато един мъж започне да коментира пред приятелката си колко са красиви другите жени, си е обида и подценяване. Чувстваш се нещастна, невзрачна, и т. н. Но пък твърдиш, че никога не те бил обиждал. Е, щом си готова да търпиш подобно отношение-твоя работа. Аз не бих търпяла. В отношенията си съм давала и изисквала уважение, всяка жена има право на това. Но, ти си решаваш.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 04495d1651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Aми дa, с коментaрът си сaмо докaзвaш, че си жертвa нa комплексите му до тaм, че почти щaстливо обяснявaш кaк ще рaботиш нaд себе си, зaщото той бил хубaвец...
Хубaвецът ти е жaлко комплексaрче, но пък щом ти хaресвa позициятa нa "горкaтa" нямa лошо, имa тaкъв тип жени, търпят си и aлкохолици и физическо нaсилие и им хaресвa в очите нa хорaтa дa сa многострaдaлните Геновеви.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 298709b4e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Той е плямпало, което ако го зарежеш ще се подвие опашката и ще има да те моли и да ти сваля звездите. Не знам защо се унижаваш да си с такъв човек, сега сте гаджета, утре ако сте семейство и ти ревне едно дете на главата ще се сринеш и физически и психически с такъв комплексиран мъж, с неадекватно поведение. Ще се чувстваш смачкана, заради някой си. Да не е последният мъж на земята?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6a4ef24b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ами и аз говоря като него пред жена си, женени сме от 5 години и тя досега ми е свикнала на простотиите. Не съм някакъв простак, имам висше инженерно образование, стабилна работа и съм доста сериозен и успял мъж като цяло. Обаче някак си ми е забавно да си говоря така с нея напр. я виж тая къв г*з има или онази така бих я опънал, ако не бях женен... Тя само се смее на глупостите ми, казва ми не съм някой бараба да си говориш така с мене ама не му отдава толкова значение. Прекрасно знае, че само си говоря и не бих направил нищо реално, което си е самата истина и съм и го доказвал не веднъж. Просто ме познава изключително добре и знае че винаги съм бил такъв.
Не му отдавай толкова значени, явно те има за супер близка и не се притеснява да говори всичко което му идва на акъла. Колкото до порното - всички мъже гледат, най-голямата глупост е да ревнуваш от това. Гледай и ти или му предложи да гледате заедно и да практикувате нещо от видяното. Приятеля ти е свестен и не слушай разни гъски какво ти говорят, никога не съм харесвал разни превзети момичета, където като им изтърсиш нещо от този род дават направо на заето. По- добре ли ще ти е с някой, където се държи супер културно, а в същото време си пише и се вижда с още няколко момичета?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 340b79467b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Споменах, че е красив, защото благодарение на това му се лепят много момичета -> ако реши, веднага ще си намери някоя... просто има избор. Изключително начетен и забавен е, но на моменти и страшно нетактичен простак. Никога не съм му спестявала нищо, отношенията ни са "право, куме, в очи". Казала съм му, че с него семейство за нищо на света не бих създала и той много добре разбира причината.
Преди всичко ме човърка защо е точно с мен, ако не ме харесва достатъчно. Защо, когато се скараме жестоко, той е първият, който се извинява. Какво го задържа при мен, ако в акъла му са още 100 други жени? Просто ми е интересно как мисли такъв тип човек... Неговият отговор е "Просто съм такъв, ще се опитам да се поправя с твоя помощ", но резултат няма. Предполагам, че е непоправимо, винаги е бил такъв. Ако двама души наистина са влюбени, "правилното" поведение им идва отвътре, а не се учи тепърва след 2 години връзка.

- Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: be99e70348
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Това не е нормално и в никакъв случай не е редно! ж27

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 04495d1651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Н 19, огледaй се зa бaджaнaк, който искa дa види истинaтa- я виждa! Ти явно си убеден в собственото си съвършенство и незaменимост... е, почти сигурно е, че някой зaпълвa тaм, където ти не можеш и зaтовa е спокойно и нямa реaкция към простaшкото ти поведение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6a4ef24b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Н19 съм, 22 съжалявам, но ще те разочаровам - нямам си баджанак и го знам, даже хубаво се посмяхме с жена ми на коментара ти. Не ме интересува кой какво мисли, аз съм си такъв и ако пред жена си трябва да бъда друг и да си меря всяка приказка, тогава пред кой да се отпусна - сигурно пред някоя любовница....
Колкото до темата - изобщо не знам какъв е смисъла от тия теми, хората искат адекватни съвети за това което ги тормози, докато 90% от коментарите във всяка една тема в раздела са за раздяла независимо какви са проблемите. Аз ако бях търсил съвет тука при всички проблеми досега трябваше да съм се развел и да съм забравил. Никой не попита авторката дали освен, че се зазяпва и коментира нейния човек флиртува с другите жени, пише си с други, има профили в сайтове за запознанства, старателно си крие телефона и фейсбука, има ли си една или няколко най-добри приятелки, с които да се лигави, ходи ли на кафенца с тази или онази, измисля ли си глупави оправдания само за да не се видят?
Авторке, ако отговорите на горните въпроси са "не", твоя човек наистина е свестен, не се крие от тебе и те има за наистина близка. Освен това този който има мераци по други жени, старателно би се прикривал и ти би била последния човек с който да коментира. Ако не можеш да приемеш, че той е такъв и трудно би се променил, наистина по-добре го остави да си намери момиче, което ще цени качествата му и няма толкова да и пречат недостатъците му.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cd023f8d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Н 22,
Н 19 е Смахнат Чичо, който е инженер и успял мъж в мечтите си,иначе си е доста простоват работник, без да искам да обидя другите такива.И жена му, на която говори такива простотии, е също в мечтите му. Нито един сериозен, културен, възпитан мъж, не би се държал по такъв начин с любимата си. А такива като чичака, наричащи във всеки свой коментар жените патки или гъски, са изпаднали от всякакви класации, и хич не са за пример.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 797f4cd76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Висшето инженерно образование означавало автоматично, че не е простак, а иначе си казвал каквото му идва на акъла.

Ами то какво му идва на човек на акъла, показва най-точно колко му е акъла.

Номер 22 май позна - или жена ти си трае защото компенсира с друг или е проста като теб и затова не се впечатлява от тъпотията и глупостите на иначе "сериозния си и успял" мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d9bee7eee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторке, чудиш се защо е с теб. Ами нека ти кажа. С теб е, защото си единствената, която му се връзва на глупостите и която е достатъчно заблудена, че да стои с него! С теб е, защото никоя друга няма да го търпи!
Остави, че ти казва, че може да бъде с всяка, но не е, защото обичал теб. Дрън-дрън! Тези, които го казват това обикновено са самонадеяни точно като твоя, но всъщност не могат да се хванат с никоя.
Аз бях с един господинчо 3 години и му търпях изцепките, защото си въобразявах, че ме обича тоолкова много и ми казваше как може да е с всяка, която пожелае, но истината беше, че никоя не го искаше, а той горкия сваляше със страшни усилия, която му падне. Аз тогава бях малка и заблудена, важното е, че ми дойде акъла в главата. Такива като твоя ги надушвам от далече. Скоро и ти ще се осъзнаеш.
От номер 12 :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 340b79467b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   N 24/19: Отговорът наистина е "не". Не си пише с момичета, ФБ не ползва, има една позната, с която си говори през няколко месеца. Ако тръгне да се влюбва в друга, ще ми каже. Изобщо реже мераклийките много рязко, отказвал е неангажиращ секс и е малко вероятно да направи подобно нещо (никога не може да си 100% сигурен де).
Иначе точно това се опитвам да постигна със себе си - да не се впечатлявам от подобни приказки (независимо дали идват от приятеля ми или от друг човек). Може би от една страна прекомерната му честност (той е прекалено откровен човек) е добро качество. Болезнено, но добро. Просто ми се иска да не ми го изтърсва толкова хамалски. Има начин да подбереш думите си.

В крайна сметка говорихме за всичко това. Отвърна, че е много наранен от себе си, защото ме е накарал да се чувствам зле. Отново не правел нищо съзнателно и не можел да бъде манипулатор. От години се опитвал да не възприема жените толкова сексуално, борил се срещу вредните си навици. Не знам, нямам очаквания... каквото стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker