Твърде скептична към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърде скептична към мъжете
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1757 пъти
Здравейте!
Моят проблем е, че съм твърде скептична и мнителна към мъжете. Вероятно се дължи на факта, че дълго време бях влюбена в неподходящ човек. Уж се занимавахме около 2г, но осъзнах, че той няма сериозни намерения към мен, когато ми предложи да правим секс, а аз отказах(тогава бях на 16, а той на 20). Оттогава изобщо не забелязвам други момчета, вече съм на 18, а не съм имала нито гадже, нито съм правила секс.. Чувствам се грозна и неуверена в себе си..
Случвало ми се е да съм навън с някоя приятелка и тя да ми каже, че някое симпатично момче ми се е усмихнало, а аз не съм разбрала, дори да съм гледала точно към него..
Наскоро един съученик, който ми е доста добър приятел, започна да ми пише по-често. Аз изобщо не съм влагала никакъв смисъл в думите му, но когато една приятелка видя чатовете ми каза, че той ме харесва.. Един друг приятел веднъж се беше почерпил и ми каза пред компанията, че не иска да сме само приятели. Другите веднага започнаха да ни бъзикат, но аз реших, че е само заради алкохола..
Толкова съм скептична, винаги мисля, че всеки иска само секс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 98c23d0b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами как няма да си скептична. Имам един млад съсед-квартирант, за година и половина покрай основната си приятелка е докарвал поне още две момичета за секс (чува се през стената). Заради него и аз вече нямам доверие на жените, и първото нещо което си мисля за жената пред мен е с колко ли мъже е преспала. Знам, че не всички са такива, но заради такива се губи доверието към хората. Може би е за добро, че има всякакви измамници, които търсят балами.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 740f821caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като мъж бих ти казал, че си права.. Тия работи с почерпките, не водят до любов, а до.. и айде чао! По-добре не бързай, ако някои приятел ти казва бла бла трябва ти гадже, махай ги не са ти приятели!!!! Бях в подобна ситуация с жените на същите години...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2df900a045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Проблемът не е в теб, а в недорасляците, които описваш. В графата поставям всички, без може би, твоя по-близък приятел, но и той не знае какво прави. Другите наистина искат само секс, липсва им опит и правят глупости. Спокойно, не си презряла, имаш време да намериш точния човек, който ще ти покаже по подходящ начин, че има сериозни намерения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5c84b20632
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доста странно.. Повечето момичета винаги си мислят, че момчетата ги заглаждаме, а ти точно обратното.. Може би приятелите ти са прави, страничните наблюдатели винаги виждат най-добре ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3b4cfe97fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбира се, че искат И секс. Сексът е нещо прекрасно между двама души и закрепва и задълбочава една връзка. Има секс без любов, но няма любов без секс, така че рано или късно всяка жена губи девствеността си, ако иска да има щастието да обича и да бъде обичана. Сексът също е здраве. Изобщо това е най-естественото между двама души. Това, че чувстваш, че ако правиш секс, ще бъдеш употребена и използвана (предполагам) не е нормално. И жени, и мъже имаме нужда от секс. Нали и на теб ще ти е хубаво, как тогава някой би могъл да те използва? Ако си асексуална, тогава ще бъде по-трудно. Трябва да си търсиш такова гадже като теб, иначе е голяма мъка. Но, мъже, недуждаещи се от секс, трудно ще намериш. По-добре поработи в тази насока да се настроиш, че сексът е нещо хубаво и полезно за един индивид. Не е нищо страшно. Даже е и много приятно за жената. Е, първите пъти ще те боли и ще ти е некомфортно, но с времето ще става само по-хубаво. Сексуалността на жената расте с времето. До сега не си си го правила, за това не знаеш какво изпускаш, особено ако е секс с любимия човек.

Не казвам, естествено, още довечера да си потърсиш любовник, но ти казвам да не бъдеш предубедена. Да, момчетата ще искат секс, но има и такива, които ще искат да те правят щастлива, да те обичат, да се грижат за теб ( и ще изискват същото, разбира се). Обаче, тези момчета ще искат И секс. Няма как да е по друг начин. Заложено е в човека. Поработи върху това.

Направи го, когато се почувстваш готова, и срещнеш човека, с който ще решиш да ти бъде първия път. Може да му споделиш притесненията си, а той ще ти помогне по-бързо да се отпуснеш. Не претупвайте нещата. Не го правете от вратата за краката. Нека има любовна игра, опознайте телата си. Трябва да си напълно възбудена и влажна. Така болката ще бъде минимална, а и преживяването ще си струва.

Успех! Има много свестни мъже, които не мислят само с долната си глава. От теб зависи да ги намериш.

Depravity

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e54ad7bc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, всички искат секс, но има някакъв процент мъже, които искат И друго. Просто е - не си лягай с него веднага, опознайте се няколко месеца и ако интересът му не стихва, може би има сериозни намерения. Казвам "може би", защото се е случвало да ме ухажват половин година, а след като склоних, започна да се крие и повече не ми се обади.
Не бъди параноична, просто бъди подготвена за всичко. Колкото и да се стараеш, винаги може да попаднеш на задник. Приемаш го като урок и продължаваш напред. С това тотално отрицание губиш опит в отношенията си с противиположния пол като цяло.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac14998af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой ,не иска само секс всеки иска и любов,уважение и мили жестове.
Просто някой,не успяват да я усетят и затова се стига до само секс.
Понякога гледаш на някой,като на сексуален партньор,но всъщност си влюбен друг път си мислиш,че си влюбен,а става само за сексуален партньор зависи по какви критерии си пасвате,дали си подхождате и какво всеки дава и чувства.На пръв поглед всеки се вижда красотата в другия,чак когато опознаеш човека разбираш,дали искаш , да има и нещо друго. В началото всичко опира до сексапил.Ти щом си на 20 и твоят приятел те е чакал 2г значи те е обичал,нормалн е да иска секс всеки има нужда от него.Секса сам по-себе си не е лошо нещо,когато е с правилния човек.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 053d1b291c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей мила,
Вероятно си била наистина силно влюбена в този мъж. Аз те разбирам напълно, защото да кажем, че и аз бях така. Ще ти кажа, че всяко едно момиче и жена са красиви по свой собствен начин. Не си сваляй самочувствието, а напротив бъди с по-голямо самочувствие ( в рамките на нормалното ). Няма смисъл да съжаляваш или да се обвиняваш, че си такава. Ако сте прекратили отношенията си само заради секса, вероятно той не те е обичал наистина( не се разтровай сега, защпто той не е единствен ). Знам, че сега ще си кажеш "напротив, единствен е", но повярвай не е така. По света има толкова свястни мъже, които могат да луднат по теб истиснки. За този ли ще съжаляваш? Сега излез с приятели, отпусни се, забавлявай се, ЖИВЕЙ! На тоя му тегли майната и да се оправя. Сигурна съм, че ще намериш истинската си любов. Скептична или не - някъде има мъж, който ще те обича заради това, което си. Ще те обича просто. Не трябва да съжаляваш, а да се радваш! Този не те е заслужавал. И мислиш, че не си красива? Пфф, момиче... защо ще има толкова кандидати, които не си забелязала? :) Айде сега... купончето на макс.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dd1d171cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оххх... мила авторке, твърде много разсъждаваш и анализираш някакви ситуации, което е крайно излишно. Няма такова нещо като "всеки иска само секс".. все едно да кажеш: "всички момичета са к**ви". Е, как ти звучи, като обобщение? Допуснала си един единствен човек, който те е разочаровал преди време, да определя нагласата ти към мъжете занапред. Това е нелепо! Когато си наранена и излъгана, трябва да ТЪРСИШ различното, новото, хубавото, да продължиш напред и да осъзнаеш, че ще дойде нещо по-добро, а не да отричаш всички и да се дистанцираш от хората. Минали са две години от този момент на разочарование, крайно време е да спреш да си го даваш за пример. Има мъже ВСЯКАКВИ, буквално! Не са нито само свестни и добри, нито пък само лоши бройкаджии. Но докато не допускаш никого до себе си, няма как да отсееш едните от другите. Отпусни се малко, бе, момиче! На 18 години си, животът ти тепърва започва. Научи се да си по-отворена към нови възможности, познанства, преживявания, да си правиш кефа и да се радваш на малките неща. Когато момчетата ти обръщат внимание, отговори им със същото. Флиртувай, усмихвай се, разговаряй... каквото искаш. Не бъди предубедена към всички. Остави се сама да разбереш как стоят нещата. Като видиш, че искат само да спят с теб, казваш "Довиждане" и търсиш друг. И тук нека подчертая САМО да спят, защото в самата идея някой да иска да си легне с теб, няма нищо неморално или ненормално. Напротив, всеки мъж, който е привлечен от теб, ще го пожелае може би дори веднага. Просто идеята е да намериш този, който ще има И други желания към теб, които ще касаят личността ти, а не тялото ти. И пак, няма как да се избегне методът "проба-грешка", повярвай ми. Така че, загърби скептицизма, предразсъдъците и горчивия опит, и давай напред.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 57610364eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката
Благодаря ви за съветите и подкрепата :)
Съзнавам, че на тия години няма връзка без секс, но се боя, че почти всички момчета от моето поколение търсят САМО секс..
Иначе някои беше писал, че предишния ме е чакал.. До съвсем скоро и аз мислех така, но се оказа, че доста си е кръшкал. А и преди да се разделим ми каза, че съм му приличал на негово бивше гадже, и едва ли не съм му била някаква извратена сексуална фантазия.. Вече го преживях, но ми остана тъпото недоверие заради него
Просто се чудя няма ли това девствеността ми да се окажат проблем за бъдещия ми приятел? Защото знам, че не всеки харесва с девственици, не защо, но съм го чувала :D :D

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 57610364eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката
Благодаря ви за съветите и подкрепата :)
Съзнавам, че на тия години няма връзка без секс, но се боя, че почти всички момчета от моето поколение търсят САМО секс..
Иначе някои беше писал, че предишния ме е чакал.. До съвсем скоро и аз мислех така, но се оказа, че доста си е кръшкал. А и преди да се разделим ми каза, че съм му приличал на негово бивше гадже, и едва ли не съм му била някаква извратена сексуална фантазия.. Вече го преживях, но ми остана тъпото недоверие заради него
Просто се чудя няма ли това девствеността ми да се окажат проблем за бъдещия ми приятел? Защото знам, че не всеки харесва с девственици, не защо, но съм го чувала :D :D

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0d36b741aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма лошо. Само стоейки и пръскайки чар, какви мъже смяташ, че се въртят около една жена? Научи се да говориш, да флиртуваш интелигентно, да тестваш, да се поставяш на чуждата страна. То това не е само с мъжете - в доводите на никой около теб не може да си 100% сигурна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 259f645de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Човекът те харесва. А ти него?
Наблегни на това какво харесваш в себе си. Когато искаш нещо, не си слагай спирачки. (ж28)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker