Синът ми е на 20, а има любовница на 44 - съпруга на богат бизнесмен. Ситуацията е тежка. Имам спешна нужда от съвет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Синът ми е на 20, а има любовница на 44 - съпруга на богат бизнесмен. Ситуацията е тежка. Имам спешна нужда от съвет.
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3534 пъти
На 48 г. съм баща на две деца - момче на 20 и момиче на 18 г. Мога смело да заявя, че съм щастливо женен. Съпругага ми е на 46 г. Живеем в голямо село близо до окръжен град. Синът ми започна работа от 06 месеца във фирмата на много богат и влиятелен човек в региона (умишлено не посочвам дейността му). Там синът ми започва любовна връзка със съпругата на дясната ръка на бизнесмена и негов съдружник. Разбира се госпожата си го харесва и прави любовник. Той е доволен щастлив. Едно е сигурно връзката е преобладаващо на сексуална основа. Разбрах от един мой братовчед, който работи в същата фирма и ми каза, че има усещането, че нещо между шефката и сина ми се случва. Погледи, намигвания и др. Явно е изтрещяла и се чуди как да си запълва времето с млади момчета. Предупреди ме добронамерено, за да не пострада детето. Аз проверих. Първо, намерих начин да му видя телефона без да забележи и като прочетох sms-те се хванах за главата. Най - безобидният беше: "Мама е мокра, чакам те! ". Другите няма да ги пиша. Не ходят по хотели, а се виждат в една мелница, която е собственост на фирмата (там има офис и стая). Уж, че се работи нещо. Ако ви кажа, че се претесних е меко казано. Казах на жена ми. Тя пет минути ме гледаше като препарирана лисица и не може да зацепи. Обадих се на сина ми и се видяхме в града. Веднага му казах да прекрати тази връзка и са напусне фирмата, защото ако мъжа и разбере ще го потроши, а може и по лошо. Това го говоря сериозно, защото знам как се работи в региона и знам, че решат ли да те ударят нищо не може дй те спаси. Майка му се разплака. Питам го какво очаква от тази връзка. Той каза нищо, освен качествен секс и страхотна емоция. Обясних му още един път, че ако разбере мъжът и ще стане лошо. Той и каза - няма и отказа да спре любовната си авантюра. Притесних се за живота и здравето на детето си много силно. Викам на жена ми прибирай се в къщи. Аз няма да оставя нещата така. Убедих я прибра се. И аз тогава реших да отида при мъжа на госпожата!
Въртях телефони и за мое учудване веднага си уредих среща с господина. Представих му се кой съм и му казах, че воят син има любовна връзка с жена му по нейна инициатива. Обясних му, че нищо не го оправдава, защото е пърнолетен, но е още много млад и не мисли с главата си. Казах, че ако трябва някои да пострада нека да бъда аз и да се пощади детето ми. Той ме гледа и вика: "Мъжки постъпваш човече, обичаш детето си. Аз обаче знам, че жена ми се ебе със сина ти. Виждат се в мелницата, когато мене ме няма и съм по работа или в София или другаде. За сега си върви и за сина си не се притеснявай, нека се вижда с жена ми. Аз знам какво да правя с нея ".
Прибрах се в къщи и казах на жената. Тя ми вика добре си направил, ама да видим. Чудя се дали да скрия дъщерята някъде?
Този среща беше преди десет дни.
Правилно ли постъпих, че се срещнах със съпруга на госпожата любовница на сина ми?
Моля, публикувайте историята ми за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 55b59514c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Късмет си имал. Повечето биха те потрошили от бой, а сина щеше да е кастрирани (ама буквално) и уволнен с хиляда скалъпени обвинения, така че никога да не си намери работа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24b21d3501
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   голям е да прави каквото иска..

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c63c17cd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, господине много добре сте постъпил. Не се тревожете, такива влиятелни мъже са много умни и не случайно имат това положение. Наясно е съпругът какви ги върти жена му и е наясно, че вашият син е още в пубертета. Ще размине тзи история. Детето ви няма да пострада. Ще се размине с уволнение. Ама дамара я чака як бой. Бъдете спокоен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cba12f138d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подобни теленовели винаги се появяват през лятото, дали има нещо общо с ваканцията и това, че разни тийнове си нямат друга работа и вместо да поизлязат на слънце, са се затворили и съчиняват подобни работи...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c324ad8574
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен историята е измислена.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf8863c29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мале това като във някакъв филм. Не можеш да направиш нищо повече, но виж мъжа и може да и хвърли един бой на нея и на сина ти докато са на калъп, че тогава да загрее какво му е говорил татко му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf0386acdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   99 процента господинът върти млади любовници и не за пръв път разбира за изневяра на жена си. Знам им манталитета на такива новозабогатели.
Съученик на баща ми, хотелиер по морето с накрадени комунистически пари, един път беше признал на жена си за тогавашната любовница. Прекарва 5 месеца на морето и й беше казал: "Еми да има кой да ме завива и гушне". Жена му от своя страна тогава също беше с млад любовник танцьор и се понамръщила колко да не е без хич. Тя криеше любовниците си, но Г. (хотелиерът) се е досещал. Запазиха си семейството заради децата, на 57 години са вече.
Все пак синът ти по тънък лед стъпва. Такива богаташи със силови контакти се чувстват всемогъщи и бързо си менят настроението. Синът ти най-малкото да не очаква, че има кариера в тази фирма и ще го повишат на ръководна длъжност с изпълнението му. Казал ли си му за разговора със съдружника? Ще го отрезви си мисля.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e727d54473
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен си постъпил правилно. Човекът явно е разбран и надали би навредил на 20 годишен като има предвид, че наистина не мисли с главата си. Казал е, че знае какво да направи с нея, сигурно ще и държи сметка на нея. Но все пак бъдете внимателни, кажи на сина си да внимава и да прекрати отношенията си с нея. Кажи му, че мъжът й вече знае за тях, така може да се стресне и да престане с тази глупост.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bcf8cde232
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По всички филми, които съм виждала тая жена "мистериозно" ще изчезне или "някак си" ще умре.
Най-леко ще и се размине с развод, в който няма да получи нищо ако е събрал някакви доказателства. Е, предполагам само....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a2dcd79e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дете ти е до 18 години. След това всеки си поема пътя и единственото което можеш да направиш е да дадеш съвет. Третирайки го като дете, не знам какво си мислиш, че ще постигнеш, освен даже на инат да продължи тая афера...

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7a4736f86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля че си постъпил коректно, постъпили са така и с теб, но трябва дискретност в тия работи. Дано не попадат на споделеното ти тук.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2b29cc2814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ти какво очакваш братовчед ти знае, дето работи във фирмата, та шефа няма да знае. Може шефа да има сексуални проблеми и така да балансира си живот. Предлагам да си траеш и да не подвигаш повече темата, направил си повече от достатъчно. След време виж се пак с човека, така и не разбрах какво ще предприеме, парадоксалното е, че приема връзката, явно има причина за това все пак.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7ffc1787f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Щом са съдружници, вероятно тя прикрива някаква част от бизнеса или поне си перът взаимно парите, той няма как да я разкара вече, но не е малоумен и знае какви ги върши. Сигурно ще прекрати връзката им, за да не се носят слухове които ще навредят на егото му, но не вярвам да направи нещо на момчето, най-вероятно ще го уволни и това ще е всичко. Ти по-добре кажи на синът си, че мъжът и знае и да се подготви за края на тази афера... Аз ако бях на мястото на това човек, щях да понабия синът ти колкото да разбере да не си пъха носа в чуждите жени, защото един ден ден ще попадне на съпруг, който не е толкова разбран.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a66b47484a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти си направил каквото трябва, не мисля, че вече има от какво да се притесняваш. Най-вероятно само невярната съпруга ще пострада, когато това стане пиши за да разберем развръзката. Сина ти ще си получи отплатата за това, че е позволил покварата да проникне в сърцето му и е спал с омъжена жена, но това едва ли ще стане чрез ръката на мъжа и. Бог ще му въздаде по нататък ако не се покае.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 479d57329c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това НЕ Е твоя работа !!!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cd5c598169
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторът съм. Да, бе не е моя работа! Синът ми го уволниха последния ден преди празниците от работа, не се противял подписал е всичко. А в петък получи призовка да се яви като свидетел по бракоразводно дело и да отговори на един въпрос: Имал ли е интимна връзката с госпожата и от кога, ако е имал? От друго место разбрах, че още двама свидетели ще има за това прелюбодеяние.
Е, това е!
Благодаря за вниманието

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 767bb0e1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Човек жъне каквото посее авторе.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6b8856b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   авторе, а ти да не очакваше да му окачи медал задето спи с жена му? естествено, че ще го уволни, а щом е решил да се развежда, ще го вика и за свидетел.
а ти като се намеси, вероятно си ускорил събитията. и да не е бил сигурен шефът, ти си му потвърдил съмненията. и аз мисля, че не е трябвало да се месиш, но вече си го направил.
това ще му е за урок друг път където си вади хляба, да не си вади друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fad70c56fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Само бъдете спокоен, господине. Този бизнесмен е много умен. Вероятно и той си има любовница( ако не и 3), за да реагира така спокпойно. Не пояснихте дали тази к*рва е нейна първа съпруга и дали има деца от нея. Ако е така, то само за това са заедно, заради децата.
История изглежда доста измислена. Но аз лично желая успех на сина Ви. Кажете поне как изглежда въпросната дама.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: da67fe5f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Никой не може да го проумее, ако не е бил в такава ситуация. И нашият син студент тогава на 22 г. се забърка с госпожа от нашя град на 44 г., семейна с две деца. Беше мой набор Бога ми. Баща му го предупреждаваше да не се занимава с глупости. Синът ми беше студент в София и тя намираше повод да отиде при него. Там се срещаха. Добри де, но мъжът и разбра и я изгони от дома им. Тя отиде директно при кина ни в София. Той живееше на общежитие. Как се е оправял с нея ни знам. В чудо се видя, но това му беше голям урок в живота. Разбра, че живота не е само секс. Сега е щастливо женен с две дечица и момиче на ниговото възраст.
Ж 51

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker