Помощ - той е шофьор на ТИР - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ - той е шофьор на ТИР
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1918 пъти
Здравейте!
Имам си приятел от около една година. Аз и той сме на една и съща възраст (22 год. ) Познаваме се от 4 години и винаги сме искали да бъдем заедно, но все нещо не се е случвало както трябва. За щастие това мина и ние се събрахме. Винаги, когато сме излизали между нас е имало много разговори относно неговата професия, а именно шофьор на ТИР. Аз не харесвам този начин на живот и не бих искала да имам човек до себе си, който ще го няма у дома. Мразя разделите. Майка ми винаги е била в чужбина и много ми е липсвала през годините, може би е от там, но самата дума за раздяла с човек, когото обичам не ми дава покой. Негова мечта е от малък да шофира в чужбина, тъй като има и цели, към които се стреми. През тази една година той шофира в БГ, но скоро напусна работа поради други причини и си търси нова. Доколкото разбирам е готов да замине за чужбина. Не искам да бъда пречка за неговите мечти и му казах, че ако го направи ще го оставя. Просто няма да мога да издържа. Сега той е объркан и не знае какво да прави. Дали да избере работата си или да бъде с мен. Каза ми, че мога да му вярвам, че няма да съжалявам, обича ме, но аз просто искам да бъде до мен, вечер да си лягаме заедно, да си говорим и споделяме, да вечеряме... нищо друго. Така животът е по-красив, съгласете се. Мисълта, че ще се разделим не ми дава мир и спокойствие от много време. Знам, че ако замине това ще се случи. Той е красив и млад, ще бъде далеч от тук... може дори да си намери и друго момиче. Започвам да изпадам в депресии и изгубвам желание за всичко, искам просто да сме заедно. Много силно го обичам и не бих могла да си представя живота без него. Тези мисли ме побъркват. Започнахме и да се караме заради тази ситуация. Не знам как да постъпя. Не искам да се разделим, но ако замине чувствам, че няма да мога да издържа. Имам нужда от подкрепа, тъй като имам и други проблеми. Работата не ми позволява време да отида на психолог, защото цял ден работя и се прибирам късно. През почивния ден само спя, а и той не ми е ясен, тъй като графика за работа всеки ден е различен. Звънях три пъти на психолог, но не можем да се разберем за час. За това прибягам и тук - онлайн с надеждата да открия начин да се справя с тази ситуация

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6843bf3cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те напълно, моят приятел иска да започне работа като охрана в дискотека и много се караме и аз като теб искам нощем да е до теб, а камоли ти как се чувстваш. Моята баба и дядо са женени от 50 години, имат 3 деца, дядо ми 30 години е бил тираджия в чужбина, пребирал се е за ро няколко дни и пак е тръгвал. Баба ми много пъти ми е разказвала, как е много трудно една жена да е сама постоянно, как никога не е бил до нея в трудни моменти, как никога не е присъствал на изписванията на децата им. Как цял живот си е гледал живота и това е нормално, защото това е мъж, а мъжете са много различни от жените, да осигурявал им е финансово всичко, но това ли е най-важното? Истината е, че един тираджия винаги има жена с която да преспива и то не е една, но това е друга тема, мъжете са си такива знаеш, не са като нас. Избери си ти, вземи си правилно решение ти какво искаш, но жена сама е трудно!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2c1bde9a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е защо пък да се разделите понеже иска да работи навън ми явно на пича не му се работи за 500-600 лева и го разбирам погледни нещата така заминава намира квартира вътрешен транспорт в държавата в която иска да отиде и ще сте заедно защо трябва да става толкова тежко и за двамата

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c5240d9694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Жалко че е шофьор на ТИР.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5bfc60ee80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познавам семейство, в което мъжът е тираджия и са чудесни заедно. Ако шофира в Европа, повярвай - това е въпрос на дни, до 1-2 седмици. После пък е почивка. И взема добри пари. Това не е като преди време.
Каквото и да решиш за себе си - не му позволявай да се откаже заради теб! А ако го обичаш, ще останеш с него и след време може да намерите друг път, удовлетворяващ и двама ви. А ако го оставиш заради това - толкова по-добре за него, че се е оттървал навреме. По-добре и за теб - ще си търсиш твоя си човек.
Помислете добре и двамата. Големи сте вече. Не сте деца. А животът е отговорност!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aabef96a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъж съм на 29, изкарах всички док. за ТИР скоро се качвам и ще карам в централна европа, имал съм много връзки все несполучливи с предателства от страна на жените и просто вече нямам сили за връзка затова и реших да се кача на ТИР, защото когато почнат да ти дават парите които дават като шоф. в чужбина много малко хора се отказват от тази гледна точка. Другото е че с тази професия никога няма да имаш доверие на този човек както и тои на теб, по пътя е пълно с проститутки и рано или късно това ще го подмами, както и ти след няколко негови курса за по 3, 6 месеца до теб вече ще има много ухажори и все един ще пробие път към теб. Това е професията на самотниците, хората без избор (заровени в кредити и т. н. ) и хора на по 50 години с големи деца които имат и големи разходи. Имаш 2 варианта остава при теб и живеете заедно и забравя за ТИР-а или късате защото останалото ще е мъка и болка от разстояние която накрая пак ще завърши с раздяла. Седнете говорете и изберете това го пише един бъдещ шоф. на ТИР.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2c1bde9a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А стига бе не сме станали орки като сме тираджий и ние сме човешки същества

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ec42416fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей един компромисен вариант е да пътуваш с него и след време да изкараш документи и ти за каране на ТИР и да карате тира двамата и да си делите парите. Единия кара, другия спи и свършвате два пъти по-бързо курса.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4df83e46bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си преценила за себе си - според мен правилно, сега изчакай той да си прецени. Навремето аз реших да замина, не исках да късаме, но гаджето ми не искаше връзка на разстояние. Бях сигурна, че ще мога да го дръпна и него след време, но не пожела и това е. Оставих наистина прекрасен човек и не срещнах по-добър. Но такъв беше изборът ми и късметът ми. Може би не е искал достатъчно да сме заедно, щом не ни даде шанс за далечна връзка. Може би и аз не, щом избрах пътя пред него. Но направихме избор и живеем с него. Направете и вие. Другото е лутане нахалост и загубено време.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3ebc766a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 предизвика добронамерена усмивка в мен. :)
Номер 4

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker