Самотно ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотно ми е
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2213 пъти
Здравейте,
Реших да споделя това, което ме мъчи тук, защото няма с кого да говоря, а вече ми е ужасно тежко да премълчавам всичко.
Започвам от начало-омъжена съм с дете, но от около 2 години имам връзка с друг мъж-банално но колега. В началото нещата започнаха като на шега, но в последствие всичко започна да се задълбочава. Първо се чувствах гузна, може би ме беше срам от постъпката ми, но прекрасните усещания, които изживявам с новата ми любов са невероятни и не искам да свършват. Той също е женен с две деца и разликата във възрастта ни е доста голяма, но се разбираме много добре. Няма с кого да говоря за това, защото приятелите ни са общи/на мен и на мъжа ми/, а в работата няма как да споделя, защото не е уместно. Трупам всичко във себе си и се чувствам ужасно зле. В началото преглъщах, но колкото повече време минава, толкова повече напрегната се усещам. Стоя будна вечер, не мога да заспя, единственото ми облекчение е да плача с часове и накрая се чувствам празна отвътре.
Радвам се когато съм на работа, защото мога да виждам моята любов, да говорим, да се прегръщаме тайно, за да не ни види никой, но ми е много трудно да преглъщам разказите пред всички колеги за неговата жена, за почивката на която са били, за всичко което правят заедно след работно време. Разбирам много добре, че това е неизбежно и всеки има живот извън работата си, но не винаги мога да се преструвам, че съм ок и всичко ми е наред. Новата ми любов е много освободен в действията си и думите си и това доста често ме наранява-изпуснати думи в разговор, които трябва да преглътна например, подробности от интимен характер когато е в леглото с жена си колко му е неприятно да я задоволява-напълно съзнавам съществуването на този момент, но не мога да понасям подробностите, това ме убива. Усмихвам се насила, преглъщам думите и вечер вкъщи си казвам какво правиш, защото всеки си има някаква гордост и достойнство и особено като жена не ми е комфортно да слушам за други жени.
Друг момент, който ме потиска е близостта му с една друга колежка, с която си споделят много често. Последната има история подобна на моята, само че нейната извънбрачна любов не е колега, а напълно страничен човек. Не се чувствам добре когато виждам моята любов да говори и прекарва време с тази колежка. Опитвам се да си внушавам, че прекалявам, но не мога да се сдържа, защото ме заливат черни мисли, нетърпимост към него и към мен самата, че не мога да се овладея. Разтрепервам се и ставам много емоционално нестабилна. И това се повтаря непрекъснато-моменти на радост, щастие, споделени с любим човек, реалността вкъщи и като капак тази колежка с нейните проблеми и терзания. И това е всеки ден, непрекъснато без събота и неделя. Понякога ми се иска да си взема отпуска и да изчезна някъде сама с мислите и чувствата си... , но няма шанс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: dd022f0ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мислиш ли, че човек, който изневерява ще е верен на любовницата си? Това вашето не е истинска връзка, той си знае, че може да прави каквото си иска, изневерява на жена си и с теб, а на теб сигурно изневерява с някоя друга. Ама какво значение има? Ти трябва да се замислиш за своето семейство. Мъжът ти заслужава ли го? Детето ти заслужава ли го? Нещата като излезат наяве ще си разбиеш семейството.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 61654b7645
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   живот-измама.

защо се съсипваш по този начин?

раздели се с мъжа си, поеми отговорност за живота си и върви напред - това е честният начин.

сега си жертва - на мъжа си, на любовника си, на ревността си, на заблудата си.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac02fd805d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гадна ситуация. Мисли позитивно - на света има и други мъже, може би ще откриеш истинското щастие там. Не унивай. Спортувай и се отдай на хобитата си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a68c50dd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това което човек си направи сам, никой друг не може да му го направи. Та и авторката е такава. Уж много се разбират с новият, а се чувства потисната от него!? Всъщност знае ли какво иска? Колегата й е с нея, само заради секса, а тя иска емоции. Най много накрая да остане сама. Гнусотия, как гледа мъжа си в очите. По добре е да се разделят, щом не се понасят!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dbda43406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не мога да те посъветвам да тръгнеш след чувствата си, макар и да са силни, защото по всичко си личи, че той те възприема като любовница и нищо повече! Бъди разумна и помисли за детето си и най вече за себе си, защото никой не заслужава това!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f79e4e1b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aз сегa сигурно ще изглеждaм кaто aбсолютнaтa гaдняркa, обaче някaк не. могa дa влязa в положението нa женa кaто теб, я съжaля или рaзберa.
Никъде не стaвa думa зa кaк би се чувствaл съпругът ти, съпругaтa му, децaтa ви...
"Aз, aз и сaмо aз"
Еми звучи ми стрaшно егоистично, егоцентрично, ненормaлно и неморaлно. Нa всичкото отгоре и горкaтa ти постaвенa в позиция дa го ревнувaш от женa му, от колежкaтa ви.
Нaистинa ми е ужaсно трудно дa рaзберa подобни нa теб. Интересувaт те единствено и сaмо твоите чувствa, никой от другите в "схемaтa" не е достaтъчно вaжен зa дa се зaмисли кaк би се чувствaл и колко нaрaнени ще излязaт нaкрaя зaрaди твоятa себичност. Все пaк не си споменaлa нищо зa любов. Тогaвa кaкво е?
Зaщо тaкивa поне не кaзвaте нa половинките си- " виж, имaм/ искaм някой, чувствaй се свободен зa същото"дa речем отворенa връзкa. Зaщо държите другият в зaблудa отнемaйки по тaкъв грозен нaчин прaвото нa свободен избор и решение дaли ще искa или не дa продължи с този човек, дaли ще остaне в отворенa връзкa или пък ще продължи моногaмен, но по свой собствен избор, знaейки и приемaйки другото?
Стрaх от товa, че ще зaгубиш внимaнието нa съпругът си ли? Или че ще се рaзведе с теб? Че ще имa и другa женa?
Кaкво ви кaрa дa лъжете и се криете кaто мишки?
Отговори ми aко обичaш, aвторке!
Блaгодaря!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fecbdd78a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Четейки историятата ти си помислих, че пише моето момиче, защото адски много си прилича с нашата, само дето при нас я нама колежката, разликата в годините е малка и не сме колеги, но работим близко един до друг. Какво да те посъветвам незнам, няма ли близък човек който би те разбрал да споделиш, защото мислите просто убиват, знам го. Разбиваш се между разума и сърцето, отговорноста към семейството, децата и там където те влече душата. Незнам, просто незнам, но така не се живее. Мислиш премисляш и стоиш на едно място. Дай си сметка дали наистина това е Човека с главно "Ч" и действай.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a213b16e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Горкото детенце, ще стане поредното полусираче заради лекомислието на майка си...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 11e2353937
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Напусни работа, намери друга и преустанови контактите с този мъж. Във вашия случай ти си му забавление. Не си коректна и към мъжа си. Не одобрявам изневерите. Едно е, когато има отворена връзка и двамата са наясно, друго е да се лъже.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2a47d635e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз искам да те попитам няколко неща.
1. Какво те задържа с мъжа ти? Извади детето от картинката, става дума за отношенията между вас двамата.
2. Какво в мъжа ти те кара да търсиш щастие другаде?
3. Какво ти дава мъжа ти и какво не ти дава?
4. Какво те задържа с колегата ти? Не питам за начина, по който ти се чувстваш. Питам какво ти дава той и какво те привлича в него.
5. Какво ти липсва в отношенията с колегата ти?

И сега въпросите, които трябва да си зададеш след като си отговориш на горните.
1. Кое от тези отношения, с мъжа ти и с колегата ти, можеш да промениш към по-добро?
2. Излез от цялата история и се погледни отстрани, все едно всичко се случва на непознат човек. В кои отношения виждаш смисъл?
3. Кой прави повече за теб? Колегата ти или мъжа ти?

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 86a700a05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Напрактика какво излиза: не си щастлива със съпруга си и изневеряваш с друг мъж (не казваш, защо си нещастна в брака си), не си щастлива обаче и с любовника си, защото той има активен семеен живот и в центъра е съпругата му, а ти се чувстваш пренебрегната. Не виждаш ли, че любовникът ти ясно ти показва, че ти си втора цигулка и неговото семейство е най - важно! И имаш ли отговор на въпросите: какво очакваш от извънбрачната си връзка в бъдеще и при трудна за тебе ситуация - кой ще застане до тебе, за да ти помогне - твоя любовник или нвоя съпруг? Любовникът ти просто те използва за секс и нищо повече, слез на земята и не му пука за твоите чувства! Не се развеждаш със съпруга си, защото не ти стиска!
Отивай на психолог, за да си сложиш ред в главата. И гледай съпругата да не разбере, че токава ще пишеш по форумите за друго нещо, а най - добре прекрати тази връзка и сложи някакъв ред в твоето семейство.
Сега изневеряваш заради неописуеми чувства с любовникът ни, но ако съпругът ти разбере нещата ще станат описуеми - повярвай ми!
М49

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 84278d4d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Дано мъжа ти разбере и съсипе живота ти! Точно както ти съсипваш неговия

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 767f495391
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се опитвайте, да събудите в нея съчувствие към мъжа си или детето си. Такива жени има много и тяхното мислене е коренно различно. Имам приятелка, която си има любовник и нищо и никой не е в състояние, да я накара да се сети за детето си поне. То си има татко и баба, а тя толкова е вглъбена в себе си и собствените си неща там, че е в друг свят. Безсмислено е :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker