Бях изнасилена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бях изнасилена.
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 6318 пъти
Пише ви момиче на 20 години, търсещо съвет.
До преди една година имах приятел. Бяхме заедно 8 месеца. Смея да твърдя, че в тази връзка не бях себе си. Не така исках, но обстоятелствата ме бяха направили такава и сега ще обясня защо.
През 2013г. претърпях изнасилване, докато бях все още девствена. Станах много затворена в себе си, страхлива, все тъжна... Бях в ужасно състояние, което постоянно криех от близките и приятелите си, с които пък на моменти се държах отвратително. Правех опити да подобря живота си, фокусирайки се върху образованието. В един момент се почувствах още по-нещастна и реших, че е крайно време да си намеря момче, което да ме направи поне мъничко по-щастлива. Имах 3 неуспешни опита и си казах, че няма да има четвърти такъв. Спрях да търся подходящия и той взе, че сам ме намери-въпросното момче, за което споменах в началото.
Много в началото на връзката ни той искаше да знае с колко момчета съм спала преди него. Казах му, че съм девствена. Не знаех как щеше да реагира, ако му бях казала, че съм била изнасилена и от страх да не го изгубя излъгах.
Правеше ме много щастлива, но вътре в мен още го имаше този страх от насилването, все още бях по-затворена и мълчалива. Не исках да излизаме много. На осмия месец от връзката ни без никакъв интимен контакт виждах как започвам да го губя. Исках много да му кажа какво съм претърпяла, но от друга страна не исках да ме съжалява, да ме гледа с други очи или да ме зареже.
Той ми изневери, разделихме се и аз бях съкрушена. Постоянно го търсех и му повтарях, че не мога без него и това го отблъсна много. Казах му, че не съм девствена, но не му казах, че съм изнасилвана. Попита ме "Изнасилиха ли те? ", аз отрекох. За да му бях споделила такова нещо, трябваше да си подобрим отношенията поне малко. Беше ми много гузно, че съм го държала 8 месеца на сухо и че изневярата му беше по моя вина.
Наскоро разбрах, че има друго момиче в живота му и веднага изпитах някаква нужда от това да му споделя цялата история. Но не го направих. Казах на моя много близка приятелка, която познава и него и която единствена знае за случката.
Вече мина почти година откакто с този човек не сме заедно и аз осъзнавам всеки ден колко много го обичам и как пропилях нещо много стойностно с лъжата си.
Опитах се да продължа напред и да бъда с други. Не ми беше никак хубаво и нямах никакво желание да продължа да опитвам. Всичко ме връща към НЕГО.
В момента не знам какво да направя. Преди няколко дни, когато разбрах, че той си е намерил друга, избухнах и се скарахме жестоко, защото мислех, че е излъгал за другото момиче, за да мога аз да го оставя. В момента той ме вижда като дете без мечти, вманиачена само в него и незнаеща какво иска от живота. Истината е, че съм млада жена, претърпяла много и имаща огромни мечти за бъдещето си. Просто той е част от някои от тях, а в момента го няма, защото аз успях да прецакам нещата.
Моля ви, дайте ми някакви съвети. Искам той да има реална представа за мен, искам да знае какво съм преживяла и искам да сме заедно. Кажете ми, как мога да постигна това? Да говоря ли с него, да чакам ли... Какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 95bb25f8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Странно, защо криеш това "изнасилване"!? Дори на родителите си не си казала. Защо си прикрила престъпник? Защо не си го издала? Който прикрие престъпление, става съучастник на престъпника. Ако е станало без твое желание, каква вина чувстваш? Така като го криеш, излиза, че си го направила доброволно, и сега прикриваш гузна съвест. Затова трябва да се казва само истината.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5e813e9e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Момичее, въобразяваш си много! Съжалявам за това, което ти се е случило. Но си отвори очите!! Не си изгубила нищо стойностно, както казваш. Той ти е изневерил! Не си ти виновна за това! Той просто не е за теб, не си струва щом го е направил. Вината не е в теб. След време ще разбереш, че човек, който наистина си струва няма никога да те предаде.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f0ea643bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Кажи му, за да знае, но продължи. Ако е "писано", ще сте заедно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3767251dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да му пишеш и да му кажеш, че съжаляваш за държанието си. Кажи му, че му вярваш и че искаш да споделиш историята ти с него. Сподели му какво чувстваш към него и дали има шанс нещата да се оправят. След това може да го питаш дали нещата между него и момичето са сериозни и какво изпитва към нея... Ако решиш може да направиш това. Но още отначалото си сбъркала като си го излъгала. В една връзка основата е доверието, а ти още тогава си започнала изграждането й с лъжи.
Съжалявам за това, което ти се е случило..

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 548126a8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мацка, не се заблуждавай. Момче, което след 8 месеца на сухо се хваща с друго момиче, просто не заслужава твоята отдаденост ;)
Виж се с психолог и поговори за изнасилването, за да го преодолееш. Или на някоя възрастна жена от обкръжението ти. Преодоляването на тази травма трябва да бъде най-важната ти цел.
След това връзките ти ще се получават по-лесно :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9cffa55d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами, той щом те е зарязал, само защото си го държала 8 месеца на сухо, явно не е много стока. Да, трябвало е да му споделиш още в началото, но минало-заминало. Според мен не си заслужава да трошиш нерви по това момче. Ако му беше казала, според мен, щеше да се отдръпне, предвид, че явно не струва, така че нищо не губиш.

M31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 333bdb03a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тази история е фалшива поздравления на баламите, които се вързаха!



Автора: :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cf2ecdbe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката към №1: Насилването стана от познат, без да очаквам, че може да го направи и не казах на никого, защото ме беше страх от последствията. Докато се чудех какво да направя, той се изнесе от града, в който живеехме и реших нещата да останат незабелязани. Просто се радвах, че той се махна и не исках да правя каквото и да е, свързано с него.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 474a36a948
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В такъв случаи баламите излизат по умните от тебе

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f25b30d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много мразя, когато някой лъже най- близкия си човек, а после като го изгуби, страда и се вайка и моли за съвети! Не, че те обвинявам авторке, не ти е било лесно, но и лъжите ти не са оправдани. Една връзка за да е здрава, трябва да се гради вурху доверие. Вече каквото и да направиш, ще е безсмислено. Достатъчно си се изложила, да го търсиш и да му ревеш!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fa864a53e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Начи няма нищо срамно от това което ти се е случило. Да отвратително е, но трябва да се научиш да живееш с него и да го преодолееш. Отиди на хсихолог, психиятър на човек на който може да споделиш и ще ти даде рационално мнение. Спри да го следиш тоя. Вече само се излагаш. Не го обичаш, обичаш старата идея от тва което сте били. Горе главата

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0f263bf813
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Правилно ти е било гузно, че си го държала на сухо толкова време - и поради това ти си виновна за изневярата. Осем месеца да го държиш без да обясниш защо е твърде много и си е чиста подигравка - нещо подобно на това, което си преживяла ти. Секса е много важна част от една връзка/особено за мъжа/ и човек не бива да си играе с тези неща-като не искаш, прекратяваш връзката и толкова. Трябвало е да намериш сили да му кажеш за неприятната случка, която си преживяла. Още повече, че по негова инициатива е потърсил обяснение от теб. Най-вероятно е щял да намери начин да ти помогне, щом е усетил, че може и да си насилена. Станалото-станало, ако още имаш влечение към него-търси го и се изяснете. Но не премълчавай насилието-щом искаш честност и отговорност, бъди и ти такава. Ако нищо не стане, при следващи връзки не разигравай хората толкова време-всичко си има граници. Както ти искаш да ти уважават манталитета, така иска и отсрещната страна-уважението трябва да е взаимно, иначе няма връзка. Има търговия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3f095d527
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Послушай съвета на Н4. След като толкова си го крила този факт от него и си отрекла дори когато той се е досетил, единственият ти шанс е да бъдеш напълно искрена с него. Сподели всичко за случилото си и му кажи, че му вярваш и го чувстваш близък все още след толкова време. Какво ще стане немога да ти кажа. Допуснала си много голяма грешка с това че не си му разкрила всичко още в първите месеци на връзката ви, дори след това все още можеше да го направиш. Иначе наистина е било странно поведението ти и всеки мъж би се объркал сериозно, ако незнае за изнасилването. Все пак кажи му всичко сега.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 35ea18577c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Продължавай напред. Времето е пред теб и той няма да е единствения. А и защо се обвиняваш за неговата изневяра? Не си ти виновна. Да, ако му беше споделила можеше да ти влезе в положението повечко и да бъде по-търпелив, но това хич не е гаранцията, че пак нямаше да ти изневери (щеше сигурно).

Моя съвет е пък да продължиш напред и да дадеш всичко от себе си да забравиш случилото се. Хубаво е също човек да научи, че сам може да бъде щастлив, а не да чака на някой друг "да го направи щастлив". Не оставяй щастието си в чуждите ръце - то е твое и само ти и единствено ТИ си отговорна за него. Продължи си. Мисли за себе си. Развивай се. Намери си хоби. Излизай с приятели. Но според мен няма смисъл да се връщаш при този човек след като вече всичко е минало. Недей пада толкова ниско да му се молиш...
Времето лекува и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5623af1a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "Момче, което след 8 месеца на сухо се хваща с друго момиче, просто не заслужава твоята отдаденост" - чакайте малко сега, той може и наистина да не е стока, ама и мен ако ме държат толкоз време, без адекватно обяснение - какво ще си помисля - ами, че очевидно момичето /жената не ме приема физически....

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e05651b97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Съчувствие към преживяното, но:
"бях изнасилена" не трябва ли да е в категория "Секс", а не "Любов и изневяра"?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 195a9fd280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Момиче, моя приятел го държах 2 години на сухо и не ми изневери!!! Според теб обичал ли те е този човек? Ти си виновна, той също. Всеки е трябвало да прояви разбиране в такъв момент това не е история, която да можеш да си разказваш свободно. Дерзай и заслужаваш нещо по-добро!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3afc3d7457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Да, ти си виновна. Ти си му заврела кура по дупките на оная. Глупости говориш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ec83ef86c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Какво става? Направи ли нещо по въпроса

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf2ecdbe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторката:
Е, стана ясно, че на него не му пука грам за мен и за това какво изпитвам след цялата тази история. Или му се стори невероятно, че е възможно да ми се е случило подобно нещо и не повярва. Не знам какво се случи, ама знам, че трябва да намеря правилния подход и нещата да се наредят. Наречете ме глупава, за това, което написах и за това, което ще напиша сега, но имам усещане, че трябва да продължа да се боря.
Това беше човекът, на когото можех да споделя всичко, дори неща, които не можех да кажа на семейството и най-близките ми приятели. Беше ми всичко, нищо, че го излъгах. Мислех, че той се появи без кой знае каква причина, може би просто да ми даде поредния урок в живота, но аз не вярвам в случайността. Винаги след като реша, че трябва да спра да се занимавам, той се появява отново. Все ми е пред очите, дори и да не мисля за него. За мен това не е никак случайно и трябва да има някаква причина. Не беше единственото момче в живота ми. Защо съдбата ме среща постоянно с него без да очаквам?

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cb906967b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   За какво ще се бориш след като той ти показва, че не му пука? Реално струва ли си? ! Ти прецени...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee5b33ab1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Според мен, момичето е невротизирано и сега този момък й е фикс идея, нейният билет към нормален живот. Изобщо не можем да се доверим на писанията й, защото те са изкривени през призмата на проблема й. Консултация с психолог би свършила добра работа и изчистване на този товар и започване на нов живот на чисто.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf2ecdbe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Авторката:
Гадно е чувството да потърсиш съвет и някой да ти каже, че си невротизирана и не може да се вярва на това, което казваш/пишеш. Описах нещата така, както са, написах какво мисля аз и какво мисли той. Опитах се да бъда максимално подробна, за да мога все пак да бъда разбрана. Надявам се да получа още съвети от тези, които смятат, че могат да ми ги дадат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 22de6b421e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   25, а ти какъв си, бе боклук? ! Тръгнал диагнози да раздава... смешник

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee5b33ab1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 25 съм. Разбира се, мила, че няма да ти хареса истината. И разбира се като по голяма от теб няма да ти дам съвет как да го спечелиш, как да го прилъжеш този младеж. Ти имаш проблем, който трябва да решиш. Не чрез друг човек, завличайки и него. Не чрез схеми какво да му кажеш, че да е твой. Болката, която си изпитала, страха, срама, те са още в теб. Ще дават отпечатък на всичко, което правиш, точно както сама описа, че е било до сега. За да разбереш бъдещето, погледни миналото. За това ти казвам, остави всичко, което си захванала, нали виждаш, че не се получава сега
Иди на психолог. Ще ти помогне, повярвай. Ще погледнеш на нещата от друг ъгъл. Ще разбереш, че нямаш вина за това, което ти се е случило и съответно няма от какво да се срамуваш... Гола да си седяла на дивана с този мъж, без твое съгласие няма право да те пипне. Ще махнеш чувството на вина и срам, ще се изправиш свежа и млада и красива пред живота и любовта и ще продължиш напред. С нова любов. И не с чувството, че си втора ръка човек, заради мизерията на един нещастник който си е позволил да те изнасили.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fbe2035cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Мило момиче съжалявам за това което ти се е случило. Да си върнеш момчето не знам дали ще е възможно или правилно след като е с друга, но трябва да си искрена с тези които наистина са ти близки. Много е важно да избираш момчето по нравствените му качества за да ти е опора и да си имате доверие и да си споделяте и помагате взаимно. Желая ти изцерение и щастие.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf2ecdbe1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Авторката към №25/28: В предишен мой коментар споменах, че насилването стана от познат. Проблемът ми е, че съм много доверчива и вярвам, че във всеки човек има добро. Случилото се го преживях отдавна и то напълно сама. Случи се преди почти 3 години и след това си продължих напред. Колкото и трудно да беше, аз се борих. САМА. Въпросът е, че продължих напред като затворих тази страница и се направих, че нищо не се беше случило. След няколко провала най-сетне намерих човек, на когото му пукаше за мен и знам, че трябваше да бъде искрена с него, но дявол да ме вземе, не исках да го стресирам и да се тръгне от мен.

Към №29: Той е по-силен от мен. И физически, и психически. Имах му доверие повече, отколкото на самата себе си. Заради тайната, която пазех, той си изгради много грешна представа за мен. Нещата изглеждаха по много различен начин от това, което всъщност бяха. От много чакане той вече продължи напред и има нова приятелка. Аз нямам право да се бъркам в отношенията ми, ама той още не е разбрал как всъщност стоят нещата. Дори и да му щракне копчето в главата и да осъзнае всичко, няма да се върне при мен. Или поне не веднага. Първо, защото го натоварих достатъчно, че да му се отключи голямото желание да си поживее сега и второ, защото не е от хората, които си играят с чувствата на другите и щом се е хванал с друго момиче, ще я държи до себе си известно време, а аз май нямам какво да направя.

Благодаря на всички.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker