Усещам, че мога да изманипулирам ситуацията, но вече се изчерпах и не зная как.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Усещам, че мога да изманипулирам ситуацията, но вече се изчерпах и не зная как..
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3044 пъти
С настоящия ми приятел, имахме наистина прекрасна 4 -месечна връзка. Той беше ужасно влюбен в мен още отпреди това. Аз го обичах доста по трезвомислещо и премерено, но наистина не можех да си представя живота си без него.. с времето настъпи пълен обрат.

Не съм изневерявала, не съм лугала или нещо сериозно, но и двамата сме твърде емоционални и за няколко криворазбрани приказки всичко се преобърна наопаки, при това необратимо.. Разделихме се по негово желание. През цялото това време той се съмнявал във верността ми, във любовта ми, чувствал се на моменти нежелан и всичко това допринесло за угасването на чувствата му. Все пак се събрахме. Оттогава минаха почти 5 месеца. Не ми е казвал,че ме обича, не полага почти никакви усилия за връзката ни. Има чувства, виждаме се редовно, но ме е приел за даденост, защото аз наистина направих много компромиси със себе си само и само да го задържа в живота си. От начало старадах, постоянно сравнявах какъв беше преди и какъв е сега. Страдах от липсата на внимание, липсата на мили думи. Радвах се на трошички като просякиня за малко нежност.. Говорили сме много пъти. Той твърди, че любовта може да се върне, но не можел да знае дали това ще се случи, или пък да се мъчи насила да изпита чувството.

Разбираме се наистина чудесно, приятели сме и имаме приятна връзка, но вече не пораждам тръпка у него. Задоволявам се с наистина ужасно малко и той го вижда. Преди се измъчвах.. сега свикнах и влагам във връзката толкова колкото и той.Не му звъня, не му досаждам, не го контролирам.. Опитах и дребните манипулации.. не му казвам къде ходя, знае че съм много ухажвана, ревнува ме и често се издава, но това има само моментен ефект.

И се замислих.. единственото което липсва е тръпка.. тръпката отново би разпалила любовните чувства. Трябва да ме възприеме по различен начин, да направя нещо шоково, което да му върне блясъка в очите , да ме оцени отново. Той харесва всичко в мен, но вече не се старае да ме задържи, защото получава всичко наготово. Знам че ще кажете " скъсай с него " и ще се усети.. Но в случая скъсам ли с него, ще му е ужасно мъчно, но ще знае че така е по добре за мен и ще ме пусне. Аз обаче съм инат и затова искам да ви попитам за съвет. Смятате ли че има нещо което може да му помогне да ме погледне отново с онова обожание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9cb176dc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Раздели се с него и приеми, че така трябва, така е писано. На миналото мястото му е в миналото. Положила си достатъчно усилия и той не ги е отценил, какво повече може да очакваш. Да се влюби отново , според мен няма да стане, поне при мен не успя да се случи.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 72b7333ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повторно да се влюби в теб може само, ако се разделите и той мине през разни проблеми в живота, усещайки липсата ти. Това може и други жени да са, проблеми, неприятности, самота...Но...ще трябва време да се случи. Сега мисля, че чувствата ви са изчерпани, а прекалено кратко сте били заедно, за да ви се случи. След време и двамата ще търсите нещо "чуждо", със сигурност, няма да сте си достатъчни при тези обстоятелства. Гаранция ти давам. Аз имах връзка-супер беше 2 г. и се разделихме. После- всеки по пътя си. След 17 г. той ме обича повече от всякога, но с цената на 2 разтурени семейства- моето и неговото. .................

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 76badc764c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз мисля като номер 2 - ще трябва да се разделите първо, за да се "възроди" предишния човек у него (понеже смятам, че любовта си я има и сега, но под друга форма). :))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0a34177d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напоследък започна да ми звъни доста често , сякаш осъзна , че започва да ме губи .. но всичко друго си е по старумо..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker