Да опитам ли отново с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да опитам ли отново с нея?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2059 пъти
Здравейте, на 24г. съм и съм неангажиран с приятелка, а и до сега не съм имал никога такава. Причината е, че или времето ми минава в тежки етапи или просто нямах шанс, понеже излъчането ми не беше достатъчно убедително в тийнейджърските години. Опитах с доста момичета да излизам, но все нещо изстиваха нещата. Реших да почета малко по-този въпрос съшевременно и практикувах с цел да придобия хем рутина хем и правилен подход към момичетата. Намерих общност която се интересува от това. Вече само чрез погледа разбирам на коя й се ч*ка, но естествено не винаги и не със всяко момиче се получава. Има й изклучения.

Та за въпросното момиче. Заедно в университета учихме 4 години и е доста хубавка. Отначало пробвах да подходя с висок заряд и настроение към нея, получи се беше правилната комбинация за да ме погледне, но в последствие нещо рухнах като излъчване изглеждах неуверен. Незнам защо се получи така. Пробвах да я поканя на по бира във Facebook и от там вече почна да ме отблъсква и ми каза, че няма да стане, станах леко настоятелен и тя вече загуби доверие в мен, а й се въртях все около момичета. След като завърши спрях да се занимавам преди да съм прекалил вече, а и тя се праскаше с някакви типове. Сега е с няkакво момче, гадже, но едва ли е сериозна любов.
Искам да опитам да я изведа и поне да се виждаме, обмислям дали да не пробвам да намеря от нейна приятелка телефона й да и позваня, защото по Facebook тя не ме блокира, само ме махна от приятели, но по телефона сякаш ще е по-лично. Проблема е, че е с тоя все още и незнам би ли било ефективна появата ми в тоя етап.

Ако още не го е разкарала, ще пробвам да лягам с други момичета, понеже ми е необходимо. Не съм спал с жена досега. Харесвам това момиче, но незнам кога да действам с нея в подходящ момент?

Някой ако може да изкаже съвет по въпроса как да действам най-добре? Споменете и възраста си моля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 765f303b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Коя точно част от "НЯМА ДА СТАНЕ" не разбираш, да ти я поясня? ! Загорял 24 годишен девственяк, който е прочел три теми за "пикъп" подходите и смята, че всяка ще му върже :)))

Да, ама не, мъжки! Стягай си кесиите и си търси друга мацка, с тази освен да се излагаш още повече, друго няма да постигнеш. И с право.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 28b9c2938e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати и това което си писал тук, тя от къде да знае, какво ти искаш. Как да ти се отговори от нейно име? Откъде да знаем, какво тя мисли? Ако е за куче, да ти се даде съвет, но ти питаш за разумен човек, само от нея зависи какво ще се случи. Другият вариант е, да си я откраднеш, както са правили през миналият век, крали са момите си!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2ffb6c1200
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Дали да опиташ? Не!
Ж27

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2123b537c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако си общуваш с типовете от Дон Жуан форума или подобни, какво изобщо питаш тук? Повечето мъже и жени не я разбират тая наука (а то си е наука). Така както го описваш работите не звучат добре и аз без да съм специалист в тая област мога да ти препоръчам да минеш на следващата. Дори и ако тая повече ти харесва. Ако тя не те види с друга, ще те смята за лузър който преследва жени без да му пускат (а изглежда вече го прави)... Пътят към женското "сърце" е да имаш много жени. Чак като го завладееш, и се иска да е единствената, то е просто следващата логична стъпка към подхранване на собственото и его.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d1f496b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тотално нелепа история... Откъде накъде ще й се бъркаш в нещата на момичето. Очевидно е, че тя няма нищо към теб, а ти пак искаш да й се натресеш, още повече, че не е свободна.
Момиче ма 19

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 78877e7289
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не бъди толкова досаден и я остави на мира. Тя ако е минимално заинтересована нямало е да те изтрие от Фб. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b9638113ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, прочети пак това което си написал, момичето не е окей. Щом те блокирва, значи не си интересен и нейн тип.. Насочи вниманието към друга, няма смисъл това е загубена кауза. А между другото още трябва да четеш, по форумите...! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 95cb19167c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ще ми се да разбера дали коментарите, които са против, дали са само от жени? Това би потвърдило теорията, че всяка жена харесва мъж, вече избран от друга. И обратното, щом е отхвърлен от една жена, то останалите също го отхвърлят по презумпция.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b52fad7fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От автора
Да, това е много труден казус, ако тя не ми покаже "индикатор на интерес" само ще губя. С нов обект е по-сигурно.
Номер 4 в края споменава нещо интересно което съм чувал, но не съм се замислял над него достатъчно. Ще търся да ч*камдруги жени за да не си губя "времето за практика и опит"в излишни терзания. Мисля, че "агресията" и "физическият контакт" ще отклучват интереса й, това съм го опитвал върху нея, дава ефект. Трябва да опитам пак. Ако стане супер, ако не.... значи не, но да не забравяме хората се променят!

Това е един от най-опитните типове в Дон Жуанските форуми, който много добре пояснява "мъжката агресия" е да, черпя от такива места информация, но исках да видя и тук какво може да изникне като насока, съвет, мисъл...

"Нормално е жените да са привлечени от силни и доминантни мъже - в това няма нищо странно.
Под агресия имах предвид онази непримиримост и жажда за борба, която помага на мъжете да успяват във всяко начинание. Не знам защо някои пак се хванаха за физическа агресия и демонстративно показване на сила - не това имах предвид. Просто ролята на мъжа е такава - да бъде воин, завоевател, агресор. Независимо дали става въпрос за бизнес, междуполови отношения или нещо друго.
Жената се кефи да бъде доминирана и да спазва правилата. В това няма нищо лошо - такава е нейната роля. Докато мъжът трябва да създава правилата и да премахва пречките при отношенията между тях. Като цяло мъжете трябва да са по-агресивни и да поемат много повече рискове за да успеят във всяка област Визирам силата да не сведеш глава пред трудностите и да продължаваш напред въпреки всичко. Съдбата на мъжа е да се изправи срещу страховете си и да ги победи, ставайки по-силен, а не да бъде пасивен, мил, пухчо, мечо, гейчо и тн. Докато жената мисли предимно за сигурността и няма нужда да води подобни битки - за нея е достатъчно просто да намери такъв мъж. "

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 95cb19167c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом те е махнала от приятели, "праска се с други типове", има приятел, ти си девствен - всички тези фактори говорят, че няма да се получи нищо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39a4f33ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   8, чакай малко. Ние не го отхвърляме, а му казваме да не се тика там, където е отхвърлен. Има голяма разлика!
А това, че един мъж е много предпочитан или изобщо не е, зависи от качествата, които има или му липсват. А не, за да вземем заетия. Всъщност повечето жени искат вейния мъж да си е само неин.
Номер 3

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d9b3125684
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом си има друг нямаш място там!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2a68ed9d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До номер 9:

Докато възприемаш жените като ''обект'', ще си останеш девствен. Чудно ми е как не те е срам да пишеш разни теории и правила, когато очевидно досега не си имал нито една успешна свалка. Но щом обичаш правила, ето ти няколко:
- Не се занимавай с обвързани хора;
- Ако някоя стигне до там, че те блокира, то явно си я отвратил до крайна степен. Изчерви се и помисли къде си сбъркал, не се излагай повече;
- Дръж се с хората като с хора, а не с пластмасови роботи. Вкарай малко уважение, особено когато говориш за някой по-нормален от теб;
- Изясни си какво точно можеш да предложиш на една жена, преди да търсиш каквото и да било от нея. Освен девственото си тяло и пълната липса на социален опит и емоционална интелигентност, разбира се;
- Отпусни се и се забавлявай (ако изобщо си способен на това). Последното не е описано в Дон Жуанските форуми, защото повечето от потребителите им не са се забавлявали нито един път през живота си. Не си губи времето с тях, ще станеш още по-загубен.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5701e4f202
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Сигурно й е писнало от девствени досадници като тебе. И ти какво мисли, че ще направиш с нея? Ще опръскаш семето преди да си го вкарал още.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 26f84c1aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Остави момичето намира! Тя няма чувства към теб, а ако ти е обръщала някакво внимание когато си я заговарял с "висок заряд" и настроение е било от възпитание и нищо друго! Ти си на 24 вече и си още детствен, все още не си навлезъл в живота на възрастните. Знаеш само това, което пише. Ама това не е реалноста! Вместо да четеш ролите и правилата за двата пола и да философстваш, излез някъде и намери нови контакти. Ако не работиш, започни и така бързо ще намериш нови хора. Няма смисъл да мислиш за това момиче и да я търсиш, тя те е махнала от фб-ка и си има приятел. Би било доста нагло ако и вземеш телефона от нейата приятелка и и звъннеш за да я сваляш. Щом тя не ти го е дала, нямаш право да и го търсиш по- друг начин, така още повече ще и паднеш в очите. Успех с първия път!
Ж

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker