Една несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една несподелена любов
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1974 пъти
Добър вечер на всички читатели в този сайт!
Моята история е малко по-дълга, но ще се постарая да я оформя кратко. Преди 1 година и 7 месеца срещнах едно момче, което работеше в магазин до нас... С течение на времето аз го харесах, обикнах и накрая се влюбих в това момче. Почти всяка вечер ходих в този магазин, за да виждам въпросното момче, което се казва Георги ( не е истинското му име)... Може би той е забелязал, защото постоянно го гледах, ходих след него, влизах по 3-4 пъти на ден в магазина и т. н... Мислех, че и той може би има някакви чувства към мен, поне допусках тази мисъл, защото забелязвах, че на моменти и той ме гледа и понякога се усмихва (само една негова усмивка и един поглед ме правиха адски щастлива). Един ден, когато бях с моя приятелка в близост до него и казах "аз харесвам Георги ", след което той се отдръпна веднага, все едно избяга ( или поне на мен така ми се стори). Същата вечер, когато казах пред него това на приятелката си, тя ми каза, че ме е гледал усмихнато(леко засмяно), което ме обнадежди и в същото време ме направи много щастлива.
От тази вечер повече не го видях в този магазин, напусна (поне предполагам, че доброволно е напуснал)... След 6 седмици го видях пред този магазин, когато минавах и видях, че ме гледа. Винаги ходех на неговата каса, въпреки че понякога е имало много хора... Както споменах това беше преди 1 година и 7 месеца, а аз все още го обичам, въпреки всичко.... Намерих фейсбука му и му изпратих покана, писах му, но без резултат... Понякога имам чувство, че той няма чувства към мен, а когато се сетя за всичко описано тук променям възгледите си...
Според Вас дали Георги има чувства към мен и ако има защо не иска да приеме поканата ми във фейсбук, дори не отбелязва като прочетено това, което съм му писала....
Надявам се да съм била кратка и изчерпателна.
Благодаря на всички от сега! :))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3879475d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам подобна случка с едно момче на работното му място. Гледа ме в очите, усмихва ми се, но нищо повече..... Според мен, просто е бил любезен към теб и е гледал на теб като на клиент, нищо не е влагал :(

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e5943cf20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не разбирам защо си мислиш, че има чувства към теб? Заради това, че се е усмихвал ли? Все пак сте се виждали само докато е на работа, да не кажа, че е длъжен да ти се усмихва и да се държи мило. Пращаш му покана във ФБ, а той не ти я приема нито ти отговаря на съобщението и ти си мислиш, че може да има нещо към теб? То така според теб изглежда, че се крие едва ли не и е супер срамежлив и заради това не те приема, което е абсурдно! Явно знае, че ще почнеш да му пишеш и затова и не ти отоваря, а той не иска някой да му се залепи. Малко грубо от негова страна, ама ти дори не си изчакала да ти потвърди, а веднага си му писала..

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 74bd6da21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Доколкото знам, за съобщенията, получени от хората, които не присъстват в листа с приятели, Фейсбук не извежда нотификация. Той сигурно дори не е видял съобщението ти.

Но... ти си му изпратила и покана, която сигурно е видял. Помисли си, ти ако получиш покана от някого, когото харесваш, какво би направила? Вероятно сърцето ти ще запрепуска и веднага ще приемеш.. Следователно вероятно с него сигурно не е така. В противен случай би те заговорил още, когато е чул, че го харесваш. Но той не е предприел нищо.

Приеми това и се опитай да продължиш напред. Когато някой иска да бъде с теб, поне ще направи опит това да стане реалност. Оглеждай се за такъв човек. Успех :)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 97c9676c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това онази стара история ли е?
Не е заинтересован.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d456caba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4 -усмихнал ми се е след, като си тръгвам от касата му, вече съм била с гръб към него.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9392d26f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имах подобен случай. Според мен, щом не прави нищо повече, явно няма интерес. Може да е обвързан или пък да има чувства към друга, може просто да няма намерения към теб, но да е любезен. Съобщението вероятно не го е видял, понеже не си му в приятели, но при условие, че дори поканата не ти е приел, няма на какво да се надяваш. Не се самонавивай, за да не страдаш после. Търси споделеност :). Късмет!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fd88522962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Скъпа авторке, Георги е имал 1 година и 7 месеца да предприеме нещо към теб, след като е разбрал, че го харесваш. Дори да не го беше казала пред него, смятам, че не е толкова трудно един мъж да разбере за симпатиите ти, както описваш поведението си. Можел е още тогава да ти поиска номера, да ти намери профила във фейсбук или да те заговори поне. Съжалявам, но не знам какво те кара да мислиш, че той може да има чувства към теб, при положение, че вие дори не сте провели един разговор на живо, а от последната ви среща е минало толкова време. Не можеш да си вадиш заключения по една усмивка от преди година и 7м., която е останала просто това.. усмивка и нищо повече. Човекът е бил на работа, ти си клиентка... може би се е зарадвал, че му обръщаш внимание, но до там. Съветвам те да не храниш надежди, рискуваш да бъдеш много разочарована. Пратила си му покана, която не е приел.. не можем да знаем колко точно е активен във фейсбук, но ти не можеш да направиш нищо повече, а и е доста наивно да смяташ, че след толкова време, той може да има нещо към теб, щом дори тогава, на момента, не е реагирал по някакъв начин. Съжалявам, това е моето мнение. Препоръчвам ти да се ориентираш към някой друг и да спреш да подхранваш тези илюзии. А пък, ако ви е "писано", животът ще ви срещне пак.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 619e2f6af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приеми го! Той не си пада по теб. Като го приемеш ще ти стане по- леко!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c7e94e6d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката .
Докато работеше в онзи магазин просто усещах със сърцето си ,че има чувства към мен . Да не сме говорили ,не ме е заговарял просто го усещах ....Да може би се е държал любезно понеже съм клиентка ,но защо само към мен ...Другите клиенти не ги зяпа ,както зяпаше мен ,не се изчервяваше както при мен ......

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f30fe0affc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Скъпа авторке,
Наистина много се надявам нещата между вас да се получат и да се окажеш права в предположенията cи, че той също има чувства към теб, но искам да ти споделя следната история: Доскоро работех в магазин и имаше едно момче, което също като теб идваше всеки ден в магазина. Винаги ме поздравяваше, дори се опитваше да ме заговори и аз съответно му се усмихвах, но бързо си намирах оправдание, за да избягам от него. Държах се любезно, но дотам, момчето нямаше никакъв шанс. Незнайно как, ме намери във Фейсбук и аз приех просто от куртоазия. Той обаче се оказа смел и дори ми писа с предложение да излезем. Аз любезно му отказах и повече нищо не се случи. На теб обаче ти пожелавам успех и продължавай да опитваш, човек никога не знае кога късметът ще му се усмихне. ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3cb48bec2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката до номер 12 .
Много благодаря за пожеланията . Моите приятелки ме съветват да спра да мисля за него ,казват ми ,че няма да се получи нищо (понякога и аз вярвам ,че нищо няма да се получи) , но една част от сърцето ми казва да не губя надежда и да не се отчайвам . Може би ,ако спра да мисля за него и си намеря занимания ще го забравя ,но сякаш АЗ самата не искам да го забравя , толкова много ми липсва , обичам го ........:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker