След раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След раздялата
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1887 пъти
Здравейте!
Направо да започна с историята си и след това да ви задам въпросите, и аз да чуя различни отговори и да помогнем на другите!
Незнам за вас дали 1 година връзка е дълга, но е моята най-дълга връзка. Точно деня, в който направихме 1 година бившия ми ме заряза, харесал си е друга. Бях депресирана, но никой не виждаше болката, която изпитвах отвътре ( между другото от 4 месеца сме разделени). Мразех го, исках да си отмъстя, а от месец мисля различно - все пак човек не може да си контролира чувствата ( въпреки че 2 дена преди да ме зареже много ме обичаше бяхме много щастливи ). Исках да ме поздравява поне като ме види, а не да ме подминава с 3 момичета до себе си, мисля че поне това заслужавам за 1 година. Липсват ми общите ни спомени, но мога да живея без тях и без него. Не се доверявам на мъжете, готова съм за нова връзка, но бягам от мъжете, но никой не ми каза, че каквото и да стане ще се бори за мен :Д. Дали ще бъда отново щастлива :) Та исках да ви питам Вие какво правите или какво сте правили след ''тежка раздяла''?
Като видите бившо гадже какво правите?
Пазите ли подаръците, които са ви подарили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 852c323194
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   остани си сама. така е най-добре. за какво ти е мъж. само проблеми.. Аз съм мъж и съм си сам.. един приятел викаше по този въпрос за какво ти е задно ремарке? ! И излезе прав. Има жена... има.. проблем.... За жените същото се отнася. поздрави С.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e9f972e5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тъпо е постъпил. Тези момченца заслужават... Не знам какво.. 1 година е доста спомени. Имаш няколко варянта. Може да станеш по-общителна виждай се с повече хора. Запознавай се покани и срещи дори и само като приятели. Щом той може да хареса друга и ту го можеш! :) Другия варянт е да си дадеш време и да свикнеш без него. Относно срещите с него аз бих се държала както той. Като е с други и не те забелязва и ти така прави. Успех ;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b7c6dd9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не съм билa "зaрязвaнa", но имaм бивши.
Обикновено се усмихвaм и поздрaвявaм при случaйнa срещa.
Подaръци сaнтиментaлни НЕ пaзя, обръщaм новa стрaницa и се освобождaвaм по нaй- бързият нaчин от емоционaлни бaгaжи.
Нямaм нуждa някой дa ми кaзвa, че кaквото и дa стaне, ще се бори зa мен. То просто се случвa, може би зaщото във времето докaзвaм, че "струвaм".
Ти просто си попaднaлa нa слaбохaрaктерен лъжец, не е нaмерил новaтa зa двa денa. Имaло я е от преди, просто не е бил сигурен още, зaтовa те е държaл. Кaкво точно изживявaш зa този, тa ти трябвa дa почерпиш, че си се отървaлa, aз и курбaн бих нaпрaвилa :)
Зa доверието- в днешно време е трудно зa всички товa. Нaй- вaжното е в отношениятa между хорaтa, a нaй- трудно се поддържa. Еднa грешкa, еднa стъпк в стрaни и губим доверие. A то може би е зaщото се ПРЕдоверявaме или изисквaме от човекa отсрещa дa бъдa идеaлен, перфектен, нещо, което и ние не сме. Не трябвa дa зaбрaвяме, че всички грешим. Дa, вярно е, че човек може дa контролирa действиятa си, но и товa е въпрос нa личнa преценкa. Ти си преценявaш кaкво можеш или не дa приемеш, дa нaпрaвиш компромис или не.
Aз от сaмото нaчaло съвсем откровено си кaзвaм кaквa съм, с доброто и лошото. Също кaкво НЕ бих приелa, простилa и т. н.
Издънкa- чaо! Бил е предупреден! Никaкви дрaми тип "моля те, беше грешкa, прости" и тем подобни глупости. Кaзaлa съм- знaел е! Щом е приел в нaчaлото, знaчи съвсем съзнaтелно е избрaл дa "сгреши" и единственото, което е било от знaчение е дa не рaзберa. Никaкви прошки, компроси, втори възможности, не губя време с тaкивa.
И ти не трябвa! Рaдвaй се, можеше дa продължи дa ти губи времето.
Излез с приятелки, почерпете се, че ти се е рaзминaло със сaмо 1 годинa и продължaвaй нa чисто. Изхвърли всякaкви сaнтиментaлни спомени, кaкво ще ти нaпомнят- кaк 1 годинa те е лъгaл слaбохaрaктерен стрaхливец ли? !
Другият пък кaто го видиш се ухили широко и го поздрaви :)
Но не, не искaй и не позволявaй дa "си остaнете приятели". Зa мъжете товa в превод знaчи: секс без зaдължения. И дa не искaш, ще се умориш дa му обяснявaш, че ПРИЯТЕЛИ не знaчи е*aне, a някрaя сигурно и ще склониш и ще се върнеш в изходнa позиция.
Лелее, че много писaх.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 155d6a46a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах доскоро три годишна връзка и просто взех решение, че той не е човека за мен и реших да му кажа, че искам да се разделим. Разбира се, това решение го обмислях три седмици, като през това време говорих с всичките си близки хора и след като им описвах как всъщност се чувствам по отношение на тази връзка, всички ме подкрепиха в решението ми. И така поговорих с него, на него му дойде като гръм от ясно небе, явно аз колкото време съм го обмисляла това, на него дори не му беше минавало през ума, че това изобщо може да се случи, сякаш вечно щяхме да сме заедно. Следващия ден, след този разговор, беше един от най-ужасните в живота ми. Идваше ми да заплача всеки момент. Ако имаше нещо с което да се разсейвам беше поносимо, но останех ли сама с мислите си, сякаш всичко нахлуваше в главата ми, разговора ни, всички спомени и страшното е, че в такива моменти си спомняш само хубавото. И така бях на работа този ден, след като се прибрах вкъщи се разплаках и това беше. На другия ден, вярвате ли ми или не, вече нищо не си спомнях, сякаш никога нищо не е било. Трябваше ми 1 ден, за да изтрия три години от живота си с този човек. Вече мина почти месец, а аз дори не съм се сещала. Винаги съм си мислела, че ако един ден това се случеше ще ми е гадно с дни, постоянно ще плача, нали се сещате като по филмите. Започвам да се замислям дали аз нещо не съм сбъркана. Не само с това е така, аз просто забравям страшно бързо всичко и всички. Излезе ли веднъж човек от живота ми, и спомен дори не остава от него. Никога не са ми липсвали хора, които са си тръгнали. Просто забравям, все още не съм решила дали това е хубаво или не. Та аз баща си забравих със същия успех, какво остава за някакво си момче там. Не знам дали някога ще се появи такъв, който така да обсеби съзнанието ми, че да не мога да си го избия от главата. Вече дори не се и надявам, че съществува такъв човек.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bdf8407f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ви за съветите и отделенето време за мен . Наистина се чувствам по-добре и с усмивка ви прочетох коментарите, от днес започвам на чисто ! :)

Авторката

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a68db84d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Човек, хората са различни, макар да има общи тенденции - всеки си гледа интереса, да му е добре, да са егоисти и оттук да се пазят. Не го взимай толкова навътре, за да не си докараш някой здравословен проблем. Въпросът с доверието и обвързването, с трайността и солидността в отношенията между хората става все по-сериозен. Такива са хората. Трудно бих дал съвет, препоръка в такова време. Лично аз съм имал кофти преживявания, имал съм очаквания, но дотам. Каквото е писано, това ще стане. От нас се изисква да правим усилия и да бъдем наясно и честни със себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d92ef64b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мило момиче
Не съжалявай че си била с този човек, какъвто и да е бил той, дал ти е БЕЗЦЕНЕН ОПИТ, опита ще ти трябва занапред! Вече си по-мъдра и готова да продължиш напред
Ще срещаш още такива хора, но вече ще ги разпознаваш отдалеч

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker