Да се поддам ли на чувствата и любовта или да послушам разума си.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се поддам ли на чувствата и любовта или да послушам разума си....
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2108 пъти
Здравейте! Да ви разкажа моята история в няколко изречения.
Срещнах моят приятел, преди да навърша 18, а той беше на 29.
Преди да го срещна водех забързан живот, изпълнен с променливи чувства и емоции, обичах да купонясвам по дискотеките с приятелки и прочие....
Още от началото на връзката ни, с приятелят ми имахме опасения заради разликата ни в годините(12). Но толкова бързо се опознахме, толкова бързо се сближихме, че дори вече не обръщаме внимание на това. Той е много сериозен човек, възпитан и държи много на семейните ценности.
Мога да твърдя, че ние с него сме най-добри приятели, любовници и партньори в живота. Когато сме заедно не ни липсва нищо.
Вече сме заедно от две години, а аз съм първа година студентка. На този ранен етап от живота ми се замислям сериозно върху едно нещо... Искам да стана майка на децата му, искам да бъда негова съпруга, а той също го иска.
Знам, че е хубаво да изчакам още няколко години, но в продължение на няколко месеца не спирам да мисля относно майчинството, желая го, а преди две години не съм и предполагала, че ще изпитам подобни чувства...
Искам просто да чуя вашите мнения, какво мислите по въпроса.
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0d6b39f6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че първо трябва да си завършиш образованието и да поработиш малко. Хем ще натрупаш малко житейски опит, хем ще си "вземеш хляба в ръце". Ако сега родиш, един ден, като трябва да търсиш работа по специалността ще ти бъде по-трудно (едновременно без опит и с дете). Да не споменавам майчинските...
Единствено разума си слушай :) Успех!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d4ddbff953
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изчакай. Ако стане - задрйжте го, но ако не - изчакай поне година-две.
От една млада жена, родила на 20 г.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: cb20c41f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако наистина го искаш, направи го! Но все пак гледай и ти да си финансово независима от приятеля ти, защото в противен случай, нещата много може да се объркат след време и ти да си напълно зависима от него.

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9fa0ef32b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъдещето го гадаят само врачки, никой не може да предвиди какво ще се случи утре. Мъж на 30 години е добър донор на сперма, а твоята възраст е добра за майка. Относно децата си на правилният път. След време ще усетиш разликата в годините, но щом е сериозен мъж, заслужава си да рискуваш. Вечно щастие няма!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9d50f2872b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Какво има да мислим ние? Прецени как ще се справяш с учението и как сте финансово. Ние колкото и да го мислим, на теб ще ти дойде на главата, не на нас. Отделно, 2 години не са достатъчен период за да видиш недостатъците му. Моите ги проявих някъде след 6-7 години връзка, половинката също.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c231e4e36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Зaвърши си първо, междувременно и порaботи дa нaтрупaш мaлко стaж зa опит, a и зa мaйчинство.
Мaйчинството е огромнa рaдост зa женaтa, но и "зaтвор" зa човекa. Сегa ще писнaт сигурно, но е тaкa.
Зa дa ти е лесно после дa се върнеш в соци. средa, рaботa и т. н. послушaй ме и първо учението, стaж и чaк тогaвa децa.
Виж темaтa "зaщо жените рaждaт нaд 30" тaм от мъжки и женски изкaзвaния ще ти се изяснят много нещa.
И не, не си мисли кaк твоят човек никогa нямa дa бъде тaкъв... дaй Боже, но по добре превенция, от колкото "лечение" после.
ТРЯБВA дa можеш дa зaвисиш от себе си, децaтa ти също, a нa мъжът можеш дa позволиш дa бъде човекът, който дa се грижи зa теб и децaтa ви, но aко се променят условиятa дa можеш и сaмa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 481c3fed57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче 17.
Според мен най-добре първо завърши висше образование. Ти искаш дечица, но ако нямаш висше трудно ще намериш хубаво заплатена работа чрез която да изкарваш пари за да ги гледаш тези деца. Разбира се висшето не е гаранция за хубава професия, но определено вдига шансовете с поне 50% за по-хубава работа.... Тук искам да прибавя факта, че децата ти с времето ще растат и ще искат все повече и повече неща, което изисква повече и повече финанси. Щом родиш, почти цялото ти време ще отива за децата и няма да можеш да правиш друго. За това според мен, най-добре сега първо завърши за да знаеш поне, че имаш някакво образование, което с времето ще ти е като кандидатстваш за желани по-високо заплатени професии.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2f46a1205c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен е по-добре да послушаш разума си в конкретната ситуация. Разликата във възрастта сама по себе си не е проблем, но ти все още много бързо се развиваш като личност. На 25 ще си вече друг човек и няма как да си сигурна дали този човек все още ще си пасва с приятеля ти. А и трябва да направиш първи стъпки в кариерата си. Ако сега родиш, кога ще ти остане време за квалификация? Обичайте се, поживейте заедно докато завършиш и направиш малко стаж за майчински и тогава ако още се обичате - давайте смело. И той не е престарял, може да те почака още няколко години.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3140c4133f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Важно е и той как е финансово, ако считаш, че можеш да учиш и балансираш с майчинство и парите да ви стиган, защо не. Направи го. Не споменаваш какво е неговото положение, това е важното. Защото ако доходът ви не стига и ти си студентка с дете на ръце, няма да е лесно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 538032b8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай тия, "практичните" и "разумните" хора - те само ще ти напакостят и ще те направят един посредствен чоовек с еснафска психика. По мое дълбоко убеждение, сърцето е по-мъдро от разума, защото никой човек в мислите си не е безгрешен, днес мислим едно, а утре може да се окаже, че сме допуснали фатална грешка в разсъжденията си и ще съжаляваме. Майчинството е най-святото нещо, също както и обичта, те двете не се купуват с пари, и меркантилни съображения въобще не трябва да им влияят. Щом искаш да станеш майка, непременно го направѝ. И не само един път. После може да се окаже, че не е същото, или да възникнат пречки. Образование, професия, кариера, доходи - това се наваксва, а майчинството е до време. Тези, предвидливите, са просто едни самонадеяни глупаци, които прекалено са си повярвали. А и не само ти, и Родината ни има нужда от деца, иначе си отиваме като нация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker