Страхувам се,че съм права - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се,че съм права
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1763 пъти
Здравейте... Мисля, че ме е срам дори да започна. Аз съм на 22г., мъжът ми е доста по-голям от мен. Имаме две деца, живеем сравнително добре и в разбирателство. Като искам да утачня, че несме богати. Всичко беше добре до миналата година, когато забелязах, че мъжът ми и майка ми си споделят по-лични неща от общоприетите. От тогава дапочнах да наблюдавам. И наблюдавах, и наблюдавах... Сега съжалявам, че бях толкова внимателна. Подпитвах го на няколко пъти какво става докато накрая той ми обясни, че няколко пъти, тя, майка ми, му се е предлагала. С цел да не развалям семейства, нито моето, нито на родителите ми си премълмах, като уговорката ми с моя мъж беше той да я атреже достатъчно ясно, да да няма следващ опит. Но нещата останаха същите. Тя звъни на него, не на мен, лигави се като ученичка... И тази вечер аз казах на мъжът ми, че вече не ми е мъж. Приключихме. Той започна да обяснява, че незнае защо постъпвам така, да се прави на шут.. Аз реално наистина специално тази вечер несъм повдигала вапроса. И този наш край се развиво по телефона. Малко след това получавам съобщение от майка ми, в което просто ме пита дали съм нормална?? !!! Не отговорих нищо, а влязох в неговия профил да проверя кво са си писали и какво да видя? Той е писал следното:" дъщеря ти ме обвинява, че спя с теб, остави ме, ти не си никаква баба(тъща е имал в предвид), срам ме е да те нарека така. ".. А нейният отговор: " Лоша работа.. Ти иначе на работа ли си още, обади ми се като свършиш". Това беше. И незнам защо, но мисля, че аз се чувствам най-засрамена. Какво трябва да направя, трябва ли наистита да си жертвам севейството... Трябва ли да кажа на баща ми? И... повярвайте ми, наистина ми се иска той да казва истината, че нищо не се е случило, че всичко е останало с опитите и... Дайте ми, моля, някакъв съвет, как да постъпя, незтам и мисля, че ще полудея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 762bf31ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле момиче.. на сто процента съм сигурна, че са го направили. Просто начина, по който се държат и си пишат го показва много ясно. Иначе той ако нямаше нищо към нея, щеше отдавна да я е отрязал, а не да са си по-близки отколкото с теб! Много съжалявам, че имаш такава майка. Тя да те предаде така е недопустимо. За мъжете е ясно, че това им е в кръвта, но майка ти да се задява с мъжа ти направо не е за вярване! Не бих простила изневяра и то толкова долна като тази! Разбира се има вариант да не е така както изглежда, но не се прави на сляпа и глуха повече. Може да ги проследиш или нещо измисли, за да ги хванеш в крачка и да сложиш край на това нещо. Разбери кога и двамата ще са свободни и излез тогава, кажи че няма да те има няколко часа и ги проследи.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b9d2494de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съобщението нa съпругът ти е ясно, реже я кaтегорично, нищо не подскaувa дa е имaло нещо м/у тях, нaпротив.
Не, не трябвa дa си жертвaш семейството, зaщото той е бил честен с теб. Aко беше излъгaл, aко беше поддaвaл, aко беше подaвaл, дa, но нищо от товa не се е случило.
Отрежи мaйкa си- кaтегорично!
Тaкa, кaкто е нaпрaвил и мъжът ти. Нaпрaви го дори пред бaщa си aко трябвa. Тaя "крaнтa" ( без извинение ) я дръж дaлеч от себе си исемейството. A мъжът ти не зaслужaвa недоверието ти, нито пък реaкциятa ти.
Успокой се първо, после двaмaтa с него и кaжете директно, че нямa кaкво повече дa се зaнимaвa с ВAШЕТО семейство. Aко имa нещо спешно дa звъни нa теб. И приключвaй без излишни емоции и пaнaири. Явно точно товa и хaресвa нa мaйкa ти, дa се чувствa също кaто, a и повече от млaдaтa си дъщеря. Може би и е трудно дa приеме, че остaрявa, че и е "изпятa" песентa. Нямa знaчение.
Ти обaче си гледaй семейството, той не е виновен и нищо лошо не е нaпрaвил.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 002f336998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кажи на баща си и напусни това семейство.
Нека се научат,вземи му детето и повече не се занимавай с твх!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e049c3ca9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, ти хванала ли си го че си е лягал с баба си (т. е. майка ти)? От това което си написала не става ясно, по-скоро мъжа ти я е рязал културно, но бабата пак е напирала. Първо изясни нещата с мъжа си, според мен не те лъже, а пък бабата я отрежи изцяло и не си разваляй семейството. Дали да кажеш на баща ти - това ти го прецени, не е хубаво да не знае истината, но от друга стана това би го съсипало.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dabaa3d89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чакай, чакай не може така без доказателства на база на слепи подозрения да казваш на мъжа си: "ти не си ми мъж вече" и то по телефона? !? Наистина трябва да бъдеш по уравновесена! Как би се почувствала ако мъжа ти с който се разбирате изведнъж ти се обади по телефона и ти каже: "подозирам, че ми изневеряваш затова ти повече не си ми жена" а такова нещо няма? Ще се почувстваш напълно нелепо и ще се запиташ как може той да постъпва така с теб на база на едни голи подозрения а тогава защо ти постъпваш по същия нелеп начин и при това имате две деца? Имам чувството, че си с акъл на 12 годишна пикла. Майка ти явно е морално деградирала, това е част от сатанинската индоктринация на моралната и сексуална деградация която блика от запада, но това не е основание без сигурни доказателства за нещо наистина станало да проваляш семейството си. И защо си се обвързала с мъж който е много по-голям от теб, защо не се обвърза с мъж на твоите години, защо все гледате да намажете наготово и после ви излиза през носа.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bac0444204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   УЖАС!!! Не знам по какъв начин да изразя отвращението и погнусата, които ме обзеха, докато четях историята ти. Не мога да си представя майка, която би се предлагала толкова упорито и грозно на мъжа на собствената си дъщеря, напълно осъзнавайки, че иска да развали семейството й. Това е пълно извращение, а въпросната госпожа не заслужава да бъде наричана "майка". Съветвам те, ако уважаваш баща си и си в добри отношения с него, да му кажеш за какво става въпрос, като подплатиш историята си с доказателствата, които имаш. Тя определено си заслужава истината да излезе наяве, а и не смятам, че можеш да го гледаш как прекарва живота си с жена, способна на такива долни прояви. Очевидно на нея не й пука нито за теб, нито за него, което значи, че е хубаво да му отвориш очите, дори и това да значи, че ще се разделят. Тя това семейство вече го е развалила, въпрос на време е да се развият нещата. А и смятам, че е твърде възможно да има и други обекти на нейните желания, към които да проявява интерес, може да не е само мъжът ти. Но това си е предостатъчно, разбира се.
Сега, доколкото става въпрос за мъжа ти... ти си видяла някакъв откъс от разговор, но няма как да знаеш какво се е случило преди това. Ако бях на твое място, аз също щях да искам да повярвам на човека до мен и да му имам доверие, но това е по-трудно на практика в тази ситуация. Той е трябвало да стопира нещата още от самото начало, за да не се стига до "няколко" предложения. И най-вече, трябвало е да ти каже. Да, това е много деликатна тема, не се казва ей така, но пък той е длъжен да е откровен с теб, особено пък в този случай. Просто не си представям как може да се премълчи подобно нещо... сигурно от страх, че няма да повярваш и ще се заформи някоя интрига, знам ли. Но определено е сбъркал някъде в справянето със ситуацията. Общо взето, не те съветвам да приключваш тази връзка по телефона, както си направила. Имате деца, не сте малки, говорете на живо и се опитай да чуеш неговата страна на нещата. Накарай го да ти покаже други разговори с нея, ако има в някой профил или в телефона си, изслушай позицията му за последно, пък после вече взимай решение. Не бих казала, че е напълно невинен в цялата работа, защото все пак не е бил честен с теб още в началото. Най-лесното е да хвърлиш всичко, взимаш децата и заминаваш. Но се постарай поне да получиш цялата информация, преди да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee9b0f6165
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това не може да ти е майка.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 42eaa24d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дори да не си права, че правят секс, подобно "интимничене" с майка ти, което си забелязала и което очевидно е двустранно, НЕ е нормално!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f34d073117
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами така е в живота, като оправя дъщерята защо да не оправя и майката? Ти май нещо ревнуваш, а?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c621452c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някой май е спечелил двоен шлем :)
Майтапа на страна, взимай си детенцето, мъжа и заживявайте някъде надалеч от старите. Винаги ще имаш проблеми ако твоите или неговите родители са покрай вас, винаги ще се мешат в отношенията ви. Бягайте надалеч!
М32

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 27ad2eb632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ясно е, че бабата му се набутва. Тук няма място за мълчание. Използваш момента докато сте тримата заедно и казваш: ''Имам някакви подозрения, че отношенията ви не са като между тъща и зет. Така ли ми се струва или вие имате нещо да ми казвате? Изяснете ми какво става, какви са тези смс-и, тези разговори между вас. Да знаете, че това ме отвращава и повече няма да го търпя, ще взема мерки! " И при мълчание излез от стаята ефектно - с тряскане на вратата. При тази фрустрация гаранция, че двамата мишоци ще се кротнат. Но дали ти ще искаш да продължиш от тук нататък с тази мисъл в главата - решаваш сама. Майка ти е кофти човек. Пази се от нея и ако е възможно - живей надалеч от такива люде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker