Жена ми не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми не ме желае
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5879 пъти
Здравейте, преди две седмици споделих с моята съпруга с която сме женени от 16г. че чуствам промяна в нейното отношение към мен. В началото тя отричаше че има промяна, но след малко със сълзи на очи ми заяви, че наистина е охладняла към мен.

Имаме 2 деца момиче на 14г. и момче на 3г. Колкото и да очаквах такъв отговор от нея, почуствах ужасна болка, направо ме разби. Попитах я каква е причината за това охладняване, и тя ми каза че не съм и обръщал достатъчно внимание. Не че съм идеалния съпруг, но не мисля че обръщам по-малко внимание, от който и да е мъж. При въпроса ми има ли друг мъж в живота, се кълне че няма, за което съм склонен да вярвам защото след работа не закъснява, а работи на място при мои роднини.

Лошото е че след този откровен разговор нещата стават по-зле, тя е изключително нервна, на всяка дума може да направи скандал, а тъй като и аз съм много наранен постоянно мисля за това. От тогава и секса спря, не че беше много често, но сега го няма никакъв. Аз съм на 36г. а тя на 34г. Искам нещата да се оправят най-малко заради децата, но не знам до кога ще издържа, накрая може и в изблик на емоции да я изгоня. Имам търпение но то едва ли ще е безгранично, не желая да живея с човек който не ме обича, но толкова много ме боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 073b4f2bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е че мъжете споделят,единственият начин да върнеш загубените чувства е да направиш изненада,или нещо неочаквано хубаво.Добре ще е ако можеш да готвиш,ако свършваш работа по-рано от нея,прибери се изпери прането изчисти в къщи,сготви нещо което не е много трудно има много рецепти в Интернет,направи масата, и когато се върне ти и децата ако е възможно я чакайте в кухнята,с букет в ръка ,не е нужно да са скъпи цветя,като на пример 10-20 рози,може и да е скромен букет от цветя за които знаеш ,че ги обича.След като се нахраните измий всичко и я попитай дали не иска нещо друго след вечерята.Или можеш да я изненадаш на работното и място с бонбони и цветя или някаква плюшена играчка,идва свети Валентин това можеш да го направиш на тази дата,нали все пак е денят на влюбените.Ако искаш може да участваш в море от любов,виж колко идеи ти давам,измисли нещо,организирай нещо,дори малките жестове правят жените щастливи.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a86f5e7ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И след 16 години брак изведнъж жена ти е прозряла, че не и обръщаш достатъчно внмание? Толкова ли рязко си се променил? Попитай я какво точно от вниманието и липсва и ще се омотае в измишльотини. Повечето използват тази стандартна и недефинирана причина, за да прикрият нещо друго. Тя си е наумила нещо и за това е тази прогресираща нервност и избухливост, мисля че скоро ще разбереш за какво иде реч, но във всички случаи не вземай прибързани решения и не и давай пръв поводи за скандал - тя сега точно това търси.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4acea79569
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей. Помисли малко, това са цели 16 години. В много семейства нещата стоят по същият начин. Нормално е да няма нито привличане, нито секс и така нататък. Едва ли ситуацията ще може да се промени по някакъв начин, но опитай. Може да я измъкнеш от сивото ежедневие, да направиш някаква изненада за нея- нещо, което едва ли си правил от доста време насам.Покажи и, че нещата могат да стоят и по друг начин.
УСПЕХ !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b71d962529
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена и вода тръгнат ли, спиране няма. Съветвам те да се влизаш в открит конфликт, а да се оглеждаш за нещо ново през това време

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5946a7a824
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе пич колко от женените двойки в твоето положение се обичат.Майка ми и баща ми са на по 50 и не вярвам да се обичат,по-скоро са свикнали един с друг.Все пак е похвално,че мислиш за децата,но мисли и за себе си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0f457b158e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Със сигурност се е влюбила в някого (това не значи че си е легнала с него). Случват се такива неща... и то далеч преди 16-тата година. На сърцето не можем да диктуваме кого да обича и кого да иска - колкото по-бързо го разберете - толкова по-добре. Ако сте разумни хора ще си запазите семейството, или поне докато децата ви пораснат и напуснат "семейното гнездо". Зарежи нараненото си его - можеше и ти да си на нейно място, както и нямаш никаква гаранция, че няма да ти се случи и на теб. Напротив - играйте го приятели и си споделяйте "страничните" чувства и забежките, колкото и еретично да звучи това. По тозо начин арантирано ще си запазите психичното здраве!
Щом се е случило или се случва нещо, значи то има смисъл за вашето (духовно) развитие.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: cd459d839e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ще е хубаво да поемеш малко инициативата ..защо не я изведеш някъде само двамата ..припомни и младоста накарай я да се почувства отново желана ..откъсни я малко от тези битовизми

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff44005d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тя ти е казала причината, тръгни от там. Щом смята, че не и обръщаш достатъчно внимание, значи насочи усилията си в тази посока. Попитай я направо от какво би се почуствала по-добре, какво не и достига и я прави нещастна. Не се гневи, опитай се да и дадеш това, което иска.
Историята ти е почти 90% като моята - моята дъщеря е на 11, а сина ми почти на 3 :)). Разликата е, че аз не получих обяснение защо вече съм нежелана, ако можех да се хвана за нещо бих опитала.
Последното ти изречение все едно аз съм го написала...разбирам те и ти пожелавам да намерите все пак изход от положението.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 348a7256d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аз също съм такава на моменти с моя съпруг така че това е типично за нас жените. Но се държа така само когато много ме е обидил с нещо изключително много трябва да съм наранена от него, а той го прави непрекъснато ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7ddd916e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм момче на 18. Баща ми имаше същия проблем с майка ми. Охладня към него, правеше скандали за най-малкото нещо. Разбирам Ви прекрасно. Баща ми много го болеше. Но се стегна и оправи нещата.
Ето формулата. Носете и рози от време на време като се връщате от работа, прегръщайте я и й изслушвайте проблемите които е имала през деня. На месец поне веднъж - на ресторант, само двамата, без децата - като на среща. Ако можете да си го позволите, отивайте на излет само двамата през уикендите. Разказвайте й забавни случки от работата и деня Ви, дори вицове и т.н. - важното е да я разсмивате всеки ден.

Тези действия от страна на баща ми спасиха семейството ми. Сега са по-щастливи от всякога. Пожелавам ви и Вие да имате дълъг и щастлив живот !

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0e84af39e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Аз май се намирам в позицията на жена ти, за това ще ти кажа на мен какво ми липсва. А ти може и да си вземеш някоя поука, която да ти е полезна да пооправите отношенията в къщи. Моя мъж напоследък сякаш ме взе за даденост. Смея да твърдя, че по-голямата част от задълженията падна на моя гръб, освен това скоро загубих и родител и това съвсем ме натовари. Очаквах разбиране от съпруга си, като мила дума, малък, но приятен жест или изненада, по-топло отношение....но..май не получих нищо. Дори разбиране не получих. Длъжна съм да съм изрядната домакиня, да се грижа за всичко и всички, а това на мен какво ми трябва, аз от какво имам нужда... никой не го интересува. Децата ми са големи, но и на тях помагам защото учат. Чувствам, че се изчерпвам вече и май единственото чувство което изпитвам напоследък към мъжа ми е съжаление. А повярвай ми не ми се иска да е така. Но ако не се промени.. всичко ще се превърне в един навик. Готова съм винаги на компромиси, но все пак и аз съм човек. Имам своите нужди и ако иска да съм добра и като домакиня, и като майка и като любовница трябва да се потруди! Иначе просто не става. Разбира се всичко трябва да е двустранно. Опитвам се и аз да помагам, но често съм отблъсквана, а после упреквана, че нямам интерес. Ми нямам.. но само към такива мъже!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5232acf9ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   щом ти го каза според мен нищо неможе да се направи при първия който и хареса ще ти изневери очаквай го

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4fcdb0b3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Не изчетох всички коментари, може и някой да го е споменал, но има една много важна причина за такова рязко отдръпване и това е ХОРМОНАЛНАТА ПРОМЯНА СЛЕД РАЖДАНЕ! Не си виновен нито ти, нито тя. Просто след раждане е много често срещано либидото на жената да се подтисне за няколко години. Не я дръж отговорна за това, защото просто не е нейна вината. Може да се оправи само със съзнателни усилия и от двамата. Идва 14 февруари, което е удобно извинение да измислиш една много стройна програма за прелъстяване. Изведи я на заведение (все ще намерите кой да гледа децата), направете си малка сексуална игра, че сега се срещате, сваяй я като че наистина я виждаш за първи път, накарай я да тръпне от вълнение - първо в главата, а после в гащите (хихихи). Истината е, че трябва да задействаш правилните хормони в нейното тяло, за да се събуди то. Направи я щастлива. Но преди да я изненадаш с подобно нещо, поговорете тя да се включи в играта (без да й казваш каква е изненадата) с пълното съзнание, че иска нещата да се оправят, че и двамата ще работите за това - най-вече на съзнателно ниво. Защото умът понякога не усеща какво става с тялото на първично ниво, но точно той е този, който може да промени всичко, което реши, защото именно мозъка съзнателно или несъзнателно дава всички команди, а тялото ги изпълнява. Тя с твоя помощ трябва да даде съответната команда на своето. Късмет и всичко добро.
Д.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4fcdb0b3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Какво значи "не мисля че обръщам по-малко внимание, от който и да е мъж"? Ти не си който и да е, ти си нейния мъж и тя иска ти да я правиш щастлива, а не някой друг - без сравнения какво правят или не правят другите, без приемането й за даденост, а с постоянни усилия да й даваш това, от което има нужда. Така както и тя ти го дава, щом още имаш толкова силни чувства към нея... Трябва взаимно да се правите щастливи - както с големите, така и с най-дребните неща от ежедневието, които ви радват само вас двамата и никой друг. Това е вашия общ живот, а не на който и да е друг. Помъчи се да разбереш от какво има нужда, какво чувства, че й липсва и й го давай винаги, за да е винаги до теб. Защото да се запазят едни чувства живи, е необходимо съзнателно и целенасочено ежедневно усилие за това! Погрижи се за жена си, иначе тя ще потърси някой друг да го направи.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c699b69194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   може да е харесала някой от близкото обкръжение. това , че не и стига внимание е камуфлаж . жената винаги може да спечели мъжкото внимание когато иска , щом мъжът и я уважава. вероятно се "здушава" винаги да е"под око"на работа и вкъщи. отдушникът е в главата и, но я изяжда от вътре и това е проличало в отношението към теб . но това са нещата от живота , рецепта едвали има . внимателно търси причината, а после евентуално правилно решение. на всеки може да се случи.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bf8e2174dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не мисля, че има друг мъж. Според мен обаче, много семейни двойки са в подобна ситуация. Не мога да си обясня защо. Аз самата имам близо 8-годишна връзка С ЖЕНЕН МЪЖ в твоето положение. От година живеем заедно, а той пътува всяка събота и неделя при семейството си, работи в друг град и друга държава и е доста практично. Живеем практически на семейни начала за моя сметка. Както и да е, мой проблем, моя бакия. Помислих за твоята - аз с този мъж имам практически ежедневно секс, когато сме заедно, а жена му не го иска. И в нашия живот има битови проблеми, нали живеем заедно. Жена му е много атрактивна, но не го желае. Аз го желая вече от 8 години. Според мен и ти може да потърсиш подобно решение, запазвайки така семейството си до порастване на децата, но не вярвам в брак и във връзка въобще без близост. Ако Бог ме благослови един ден с нормално семейство, аз никога няма да позволя да се случи това с мен. Вече 8 години съм „другата„ и ще знам да ценя , това което съпругите намират за даденост и няма да позволя на бащата на децата ми да се чувства по този начин

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f883fc8595
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   мисля че не споделяш всичко,а премълчаваш някои неща...обидена ти е....можел да я изгони...хаха и защо,защото слугинята е глъжна да ти "пуска"?
дионея

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2fbc55158b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Нещо се мъти. Обяснението за липсата на внимание е прикриване на истинската причина. Тази нейна нервност, без основателна и конкретна причина, показва, че тя е под вътрешно напрежение. В нея има някаква борба. Скоро ще се разбере, де.
А ти, междувременно, се опитай да й отделяш повече време. Ако съм права, тя няма да се промени, въпреки вниманието.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 47efc92b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Може и да има нещо, най-вероятно има някаква причина, може би не е готова да сподели, дай й време.
Един съвет от мен: Не се палете толкова в относшенията си, давайте го по-леко, по-тихо и по-търпеливо, децата са много раними, в семейството ви трябва да има разбирателство, така, че не правете скандали.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 973d2cc6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   и все пак, за мъжете сексът е най-силният израз на любов. (много странно за мен като жена). Като няма секс за тях значи, че не са обичани и не им е добре. Децата са много важни, но ако има скандали и няма любов, в какво семейство растат тогава?
На мен последното би ми стигало, за да желая родителите ми да се разведат, а в случая май любов няма (тук мъжете са прави, жените нямат желание към човек, който не обичат)
Хера

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2fbc55158b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Хера, въобще не е вярно това, което казваш. Желанието не е еквивалент на любовта. Както можеш да пожелаеш човек, когото дори не познаваш, така можеш да не желаеш секс с човек, въпреки, че го обичаш. Въпрос на физиология и обстоятелства. Има разлика между "Не желая секс" и "не желая секс с теб"
Казвам го от личен опит.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 275fe8a7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Проблемът е достатъчно сложен, и всичко се базира на взаимни отстъпки.
Универсално решение няма, особено след навлизане в климактериума, което се наблюдава все по рано, дори на под 40 години. А има и жени на които бартолиновите жлези изобщо не работят, сами смятайте за какво става въпрос.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker