Изнасилиха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изнасилиха ме
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 7204 пъти
Здравейте.. Никога не съм писала в страница като тази, но нямам на кого да споделя и съм толкова отчаяна, че вече наистина незнам какво и как да направя.. Преди година ме изнасилиха.. Беше най-ужасното преживяване, което съм имала... С месеци неможех да дойда на себе си, затворих се и не съм споделила с никого това, което се случе онази нощ. Мина година и нещо, но всеки ден се сещам за случилото се и го помня все едно беше вчера.. Беше първият ми път, болката беше неуписуема.. кървях с дни.. пребледнях и плачех.. Та така.. От тогава насам не съм била с никого.. умирам от страх като се сетя за случилото се.. Имам приятеел от няколко месеца, следователно иска да сме заедно, но аз и така не мога да преодолея страха си, че пак ще ме боли толкова много.. Не знам точно защо пиша.. но моля ви помогнете ми.. Какво мога да направя.. Дали има начин по който поне малко да предотвратя болката? Дали мога да направя нещо сама, за да стане по лесно? .. Моля ви, помогнете ми.. Това не е поредната тийн история с измислици.. случи ми се наистина и незнам какво за правя.. на 21 съм и искам дете.. Страха ми толкова е обзел ежедневието ми, че вече ми се струва, че никога няма да успея да го направя.. Моля, помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8761fcb79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това не се преживява никога, остава белег за цял живот(личен опит) с годините се приобщаваш и се опитваш да се довериш на мъжа. Психиатър би могъл да ти помогне, при мен на половина ми помогна. 8 г след случката съм омъжена с дете :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 316b597771
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   О, мила! Толкова много съжалявам за това, което си преживяла. Защо не опиташ да говориш с психолог? Може би той или тя ще намери някакъв начин да облекчи положението. А иначе можеш да ми вярваш, че между ужаса, който си преживяла и това да го направиш с любим човек, който ще внимава няма нищо общо. Така, че не се страхувай! Никога вече няма да преживееш такъв ужас. Не знам доколко са стабилни отношенията с приятеля ти, но ако са, аз бих му споделила и съм сигурна, че ще те разбере и когато стигнете до интимност ще е два пъти по-внимателен. Обаче най-добри говори с психолог, защото иначе тази травма ща ти пречи да се отпуснеш и да се наслаждаваш на случващото се с любимия. А то ще е прекрасно!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 04dd80926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е не мога да разбера как като стане такова нещо не отивате в полицията!? Как може да оставите на изнасилвач да му се размине? Не се знае още колко могат да пострадат. Един път като му се е разминало ще го прави още! Момиче, отивай на психолог. Явно няма сама да се справиш с травмата. Не е срамно да отидеш.
Момиче, 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b6f7de431c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Поговори с него, дори да нямаш смелост да му разкриеш цялата истина поне му кажи, че първият път е бил много болезнен и неприятен и пратньора ти не е спрял въпреки, че е било много болезнено за теб. Обясни му че се притесняваш, че и сега ще е така. Ако, е мъж на място, ще разбере, ако не разбре-не си заслужават усилията които полагаш. Може би, ако в началото си пуснете порно примерно, нещо което те възмужда и той те задоволи с ръце или уста ще се поотпуснеш малко? Не знам какво да ти кажа, за мен секса винаги е бил приятно изживане дори когато е бил по-груб.
За да, не те боли използвайте допълнително увлажнител има напълно безвредни лубриканти на водна основа-не се хвърляй на разните му там аромати, особено ментата не понася на всички. Вземете си обикновен, за предпочитане от сексшоп!
Накарай го да бъде нежен и да не те ръга като невидял. В началото е по-добре по-бавно и по-кратко да го раздавате! Не позволявай от ново да те използват-накарай го да уважава чувствата и страховете ти! Ако, имаш финансова възможност потърси помощ от сексолог или терапевт, те биха могли да те насочат най-добре как да се справиш със ужасната ситуация в която си попаднала.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5015653a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Съжалявам за това което ти се е случило и ти съчувствам мило момиче. Травмата която ти е нанесена е голяма. Това което ти е сторено е неправилно, зло и престъпно. Ще го превъзмогнеш лека полека като не мислиш за това а се занимаваш с други неща, като изпитваш човешка близост и топлота и болката от спомена започне да избледнява. Вярвай в Бога и Господа Иисуса Христа и може би травмите от преживяното ще се изцелят напълно.

Джон

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a3a5bf45f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сподели му какво ти се е случило ,ако държи на теб заедно ще намерите решение на проблема .

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5144e2453e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мога да ти помогна само ако по някакъв начин успеем да се свържем по някакъв начин.Ще го уредим тоя човек така че трудно ще си ходи на двата крака вече.Разбира се ако искаш.

117кг. бодибилдър, тренирам от 18 години

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7fffc45dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Втория път не боли.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: dc87a1b412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не ми казвай, че никой не знае? Дори и момчето ти? Как може да си мълчиш за такова нещо?! Трябва да говориш, а не да го държиш в себе си. Не може цял живот да си така и да живееш в страх..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 45c290bf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо защо не реагира ведната на това, изнасилването е престъпление. Второ не си заравяй главата, като щраус, кажи на приятеля ти. Сексът е нещо прекрасно, когато е желан и от двамата. Поговори с психолог.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eced919331
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! Първо, нека оставим страха от болката настрана за момента. Ти имаш нужда от психолог, за да се справиш с проблема си и да преодолееш преживяното. Коренът на всичките ти притеснения и опасения, които са толкова силни, че обземат ежедневието ти, е в липсата на каквато и да е помощ и подкрепа, които не си получила след случилото се. Очевидно не си преживяла тази травма, не си я превъзмогнала, което само ще ти пречи занапред. Повярвай ми, едно посещение при психолог определено може да ти бъде от полза, стига да си готова на тази крачка. Трябва да си дадеш сметка, че докато таиш преживяното в себе си, то няма да се притъпи и да мине с времето, а ще бъде в главата ти и ще ти създава още и още проблеми. Изнасилването е нещо, за което ти НЯМА как да носиш вина, нито да се срамуваш от факта, че ти се е случило. Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а ти си жертва. И има мнооооого момичета, минали по твоя път, за жалост. Можеш да се разровиш в нета и да прочетеш историите на жени, преживели същото. Има клипове, блогове, статии... от тях можеш да разбереш, че не си сама и че това е нещо, което МОЖЕ да се преживее. Може би и тук ще пише някое момиче, което е трябвало да се пребори с подобно преживяване. Силно се надявам да получиш адекватен съвет от първа ръка.
А иначе, аз наистина ти препоръчвам да се подложиш на терапия, защото очевидно проблемът ти се задълбочава и започва да вреди и на връзката ти в момента. Ако искаш да имаш шанс за пълноценни отношения, трябва да потърсиш помощ и да дадеш всичко от себе си, за да преодолееш случката. Убедена съм, че с малко усилие от твоя страна, нещата ще започнат да се подобряват, ти ще мислиш все по-малко за миналото, а и ще мислиш вече по друг начин, и ще можеш да продължиш напред. Тогава всички страхове ще изчезнат, можеш да бъдеш сигурна.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fedd9d8c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като чета поредната тема на изнасилено момиче просто ме обзема някакъв бяс. Момичета, защо оставяте на тези копеленца да им се размине? Защо оставяте вашия живот да се разсипе, а те да продължават да си гледат кефа и да се гъзареят? Намерете сили да се изправите срещу тях, да ги натикате в панделата където им е мястото, и където другите затворници знаят как да се разправят с тях. Такива насилници на жени обикновено са големи страхливци и се насират пред равностоен противник. Много ми се иска такъв да попадне в моите ръчички, аз знам какво да правя с него...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0d6115dfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Бъди силна, момиче! Опитай се просто да преодолееш този страх. Да, вярно - не можеш да забравиш, но поне можеш да опиташ да не мислиш за това. Няма как да преодолееш страховете си, ако първо не се изправиш срещу тях. Не казвам веднага да го направиш. Дай си малко време. Това, което ти се е случило е ужасно, но не се предавай. Бъди силна. Ако приятелят ти наистина те обича няма да те притиска дори и да не знае. Изправи се. От все сърце ти пожелавам от тук нататък да си само щастлива и да се изправиш срещу това! <3

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b388531bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Казваш че си на 21 години и допускаш грешки на толкова прости думи? Според мен годините ти не са вярни.
Но все пак съм човек със съвест и сърце и съвета ми е да си лееш куршум и да идеш на психолог. Не психиатър а психолог има огромна разлика но има хора които не я правят.
Но имам една голяма въпросителна към теб ..
Не искаш секс а си имаш приятел ЗАЩО ?
Които и да хванеш за гадже ще ти се иска,иначе това е най-гадното нещо което може да се случи на една жена.
Ти си още травмирана не си хващай момче,когато ти мине тогава хващай гадже защото като все му се дърпаш може и той да ти скочи на сила...тази история ми е леко съмнителна но все пак ти дадох съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9ece1a1c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Съжелявам за случилото се преди те е боляло защото са те изнасилили.Но със сегашния ти приятел няма да е същото а прекрасно!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8ba882e386
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Абе хора защо се връзвате, на измислени истории? Гледат ви сеира и какво точно ще напишете! Преди този пост, за изнасилване имаше друг подобен, а автора на тези истории е един и същ разберете го!!! Никой не е бил изнасилван, някой болен мозък във фантазиите си иска тайно да бъде изнасилен и сега ви гледа акъла, стига сте писали!!! Темата е фалшива и приключена.




МОРСКИ ПОЛЪХ

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4759428e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Трябва да се отпуснеш с приятеля си. Първо, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО му кажи, че си имала травмиращ първи път, за да разбере, че трябва да е по-внимателен!!! Не му казвай обаче, че става въпрос за изнасилване, защото ще се шашне без да може да направи нещо, за да ти помогне. Второ: алкохол! Задължително си пийни преди да го направите. Далеч по-добре отколкото някакви хапове от аптеката, към които ще те тикат разни пишман лекари. Успех! Ако продължава да има проблем мога да дойда, за да потренираме.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4660ed2e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Номер 22 е права темата е измислена, само и единствено за да види реакците ви по отношение, на изнасилване.
Толкова ли ум не ви стига да разберете, че едно изнасилено момиче първото, което ще направи е да сподели с някого дори и да не са родителите, след това ще подаде жалба в полицията и от там каквото сабя покаже! Никое момиче, което е изнасилвано няма да допусне, да се размине на изнасилвача и!! Моля дами и господа мислете трезво.


Ж 18

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c4ec393dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Благодаря много за съветите на всички ви.. А за тези, които си мислят, че е измислена история жестоко се лъжат.. Не сте го преживявали и незнаете какво е, а и не го пожелавам дори на най големия си враг :).. Но, в отговор но всички приятеля ми знае за това.. и ме подкрепя за сега, но незнам до кога ще чака да ми мине страха.. В общи думи трябва да посетя психолог;иначе няма как

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d5fc6a50e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Джон до авторката

Мило момиче желая ти всичко хубаво и дано душевните ти рани се изцелят напълно. Бог да те благослови.

до 22 и 24

Защо говорите такива неща? Не ви се вярва, че такива неща се случват? Случват се! Опитайте се да се поставите за малко на мястото на пострадалото момиче и да разберете болката и. Когато едно момиче бъде насилено по такъм грозен начин чувството за срам, страх, болка, депресия, вина, обезцененост са големи и то се затваря в себе си и може да не съобщи за насилието, защото не иска да преживява болката отново, не иска околните да разбират какво и се е случило, да се подлага на публично разкриване. Може да превъзмогне болката и да съобщи в полицията, но може и тези негативни емоции да са толкова силни, че да се затвори в себе си и да страда. Не бъдете толкова безчувствени и цинични към другите хора.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 38187bc327
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей! Напълно разбирам как се чувстваш. На мен ми се случи преди около 5 години. Бях сексуално насилвана, обиждана и заплашвана. Не мога да опиша какво беше чувството на другия ден. Който не го е изживял не знае какво е. Аз също бях в депресия, имах кошмарни сънища, не излизах почти никъде, не общувах с никой и най-лошото - не събрах смелост да споделя на никого. Криех го вътре в себе си, но с течение на времето започнах да го преодолявам. От тогава до сега така и не успях да се доверя и да се отдам изцяло на мъж. Излизах и пробвах с различни мъже, някой ме предаваха, други преследваха, но така и не можах да преодолея страха да се обвържа с някой. След случилото се започнах да употребявам наркотици. Може би съм си мислила, че те ще ми помогнат да забравя или защото исках да преодолея проблемите в общуването. Но както и да е сега съм нормално момиче, водя нормален живот, нямам социални проблеми и до някъде успях да преодолея страха от сексуални контакти(като това зависи от човека срещу мен). Все още не мога да изпитам удоволствието от секса, не мога да се влюбя, трудно ми е да се доверявам на хората около мен. Преди година реших да споделя на случаен мъж, който беше много привлечен от мен. Преди това ме смяташе за умно и интелигентно момиче, но след като разбра за предишния ми живот реши, че имам психологически последици от наркотици и от сексуално насилие и се отдръпна. Знай, че времето лекува, но ще ти е трудно да забравиш. Успех ти пожелавам :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3b8b24ba1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Това е поредната, за кой ли път фалшива история!
Не си на 12, 15 или 16 години за да се страхуваш, да не споделяш на никой!
Това че някои са наивни, не значи че и останалите сме такива!!!
В света на интернет се измислят много фалшиви истории, митове и легенди понеже самите им автори, не знаят как да си запълнят ежедневието и са свикнали да бродят из виртуалното пространство.
Едно момиче на 21 години има хиляди възможности, това че органите ни на реда не си вършат работата, както трябва не значи че трябва да си мълчим!
Проучване на американски учени доказва че голям брой проценти на жени от различни произходи имат фантазия и каква е тя си мислете?
Фантазията на голям брой жени е да бъдат изнасилени!
Моля ви хора не се гаврете с думата изнасилване, защото ще ви сполети рано или късно.
"Мило" тролче написало историята излез навън огледай се в живота и прави неща, а не се закопавай в компютъра в мислене на нови глупости!










-Bloody Mery-

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker