Как да напусна обичан мъж ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122784)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да напусна обичан мъж ?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 4124 пъти
От години се познаваме. Семейни сме и имаме деца. Той е интересен събеседник и двамата често се срещахме на по едно кафе след работа. Последваха интимни срещи...Известно време той прекара в чужбина и когато се завърна - продължихме да се виждаме. Но (винаги има едно но) той много се промени. Започнах да се чувствам обидена от поведението му, от отношението му към мен в последно време. Постепенно разбрах, че съм си създала някаква илюзия (любов), а той ме използва само сексуално.

Преди време тръпнех от радост при всяка очаквана среща, а сега претръпнах. Различни светове се оказахме:той - нафукан богаташ (забогатя в чужбина) аз - само една глупава романтичка. Сигурно несъзнателно, но започна да ми мачка самочувствието. Сигурно вече сте ме разбрали...не искам повече да се чувствам като изтривалка. Искам да прекъсна тази връзка, защото не съм щастлива, но не знам как. Веднъж вече се опитвах да му намекна за обидното му отношение, но той не пожела да ме изслуша. Знам, че обяснителен разговор няма да се получи. Само ще потъна в очите му (обичам го) и пак нищо няма да мога да кажа. Всеки път си казвам, че няма да отговоря, когато ми се обади, но съм толкова слабохарактерна...толкова ме е страх от самотата, която ме очаква...

Посъветвайте ме, вие, по-силните от мен жени и мъже, какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: eeaec9f5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Обикновен край на обикновена връзка, започнала с кафе и с ясното съзнание, че ще прерасне в интимна. Щом сте могли да запалите огън, ще трябва да можете и да го изгасите. Еми нямат дълга история подобни връзки, още по-малко имат бъдеще. Лошото е разочарованието - не ти е стигало нещо вкъщи, поживяла си с илюзията, че си го намерила навън и сега пак си в началото - само не си мисли, че случайно пак не си попаднала на подходящия - лисни една кофа върху жаравата и не го търси повече.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 621f473f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Или късаш от раз, или удължаваш агонията до момента, когато вече няма да можеш да го гледаш. Или чакаш той да скъса. Ти решаваш как.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: c7f633f762
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Страшно е омъжена жена с деца.... да казва, че се страхува от самотата.

Много е страшно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: f10bd2572e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо говориш за самота? Имаш семейство и най-важното деца...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18deccfcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката.В тази връзка намирах човешка топлина и радост от общуването. В семейството ми винаги е липсвала топлината.Може и да не ми повярвате, но съпругът ми никога не ми е правил комплимент, никога не ми е поднесъл цвете без повод.Ще кажете"що за глезотии", но понякога имам нужда и от такива простички неща, както и от целувка за "лека нощ",например.Животът ми е прекалено суров. Като се обърна назад - такъв студ нахлува в душата ми -ужас. Загубих близки хора, останах и без приятели, на които вярвах. Те един по един се отдалечават, борят се със собствените си проблеми.Този човек беше последното ми пристанище...Моля ви, не си мислете, че срещу вас стои някаква медуза.Получавам комплименти от чужди мъже, но не приемам покани за флирт. Той беше единственият ми явно несполучлив опит да проверя дали светът около мен все пак има цветове.
Благодаря на всичи за съветите и на теб МЕЧО ПУХ !

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 544b5d6e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти самата как виждаше развитието на такава връзка? До безкрай да се срещате скришом и после да се връщате невинно всеки в дома си докато лъснете или да си напуснете скучните половинки, да се съберете и да заживеете щастливо? По-скоро и двамата сте били наясно, че това е временно и сте грабили с шепи. Маса авери имам в чужбина, които поднесоха на половинките си и жилища и коли, и пари за сивото неромантично ежедневие. И голяма част от тези половинки се жалват, че им липсва внимание, някои си и покръшкват. Какво ли щеше да им липсва, ако тези мъже си бяха останали тук и оказваха мили жестове с букетчета и нежни думи в някоя мизерна и скъпа квартира с раздрънкана кола на паркинга и с ежедневните изнервящи нужди?
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18deccfcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отговарям на Мечо Пух. Знай, че има такава порода жени, които напускат мъже, предпочели парите пред мечтите и любовта. ( Вече виждам скептична усмивка). Богатството принадлежи на семейството му. Не завиждам. Разочарована съм единствено от промяната у него. Не ми пука за марката бракмата, или че няма да ме заведе в скъп хотел някой мъж, който би уважавал личното ми достойнство...А как ще се развие връзката, вече е ясно.
Здраво си стъпил на земята, Мечо Пух, затова с право заслужаваш симпатии.
Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fbfaa892e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей!
Точно такъв романс не съм имала, но пък идеално те разбирам. Самотата е голям бич, още повече когато я изпитваш сред "свои".
Обикнала си този човек защото те е карал да се чувстваш специална, защото те е извадил от средата, я която си се чувствла като невидима. Едва ли си си правила излюзии за нещо повече...но ......поне си се надявла да продължи по-дълго......
Когато някой започне да те наранява и да злоупотребява с чувствата ти...просто трябва да събереш сили и просто да кажеш КРАЙ!!!. Зная, че е ужасно трудно, самата аз ужасно бързо се привързвам към хората иразделите ми винаги са много болезнени и някак размити и продължителни във времето. Колкото повече се отлаг толкова повече удължаваш агонията си ....
Желая ти успех както и да опиташ да преоткриеш домашната си половинка... :-)))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 18deccfcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря ти, номер 10 ! Желая ти щастие!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8e1af80f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жалко,че вече не намираш утеха и чрез любовника си и може би е време наистина да прекратиш връзката си с него. И при все, ти самата съзнаваш,че проблемът е в брака ти. Съветвам те да се опиташ след време (като поотрасне детето, като станеш битово по-независима) да се разведеш и да почнеш наново. Жалко е да живееш в такъв брак, а ние живеем веднъж

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b01bf6dfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей!
В момента съм в същата ситуация и трябва да ти кажа, че никой не може да ти помогне, ще трябва да го изживееш сама. Семейна съм, имам деца. Съпругът ми беше голямата ми любов, обичах го безрезервно 17 години, докато един ден той просто реши, че иска да спи сам. Каза ми, че съм адски досадна и му е писнало от постоянните ми въпроси и мърморене. Имах нужда от вниманието, което ми даваше и преди, но явно магията беше приключила. Когато го питах защо е това охладняване изведнъж, каза че няма причина да не иска да спи с мен, но просто сега не иска.

Това "сега" продължи 6 месеца. По това време някаква жена започна да го търси настойчиво вкъщи на домашния телефон и на мобилният му. Все повтаряше - имате грешка, имате грешка.. докато не ми писна един път и погледнах в разговорите му на мобилният, имаше разговор в 3 през нощта. Истината е, че много повече ме заболя, когато ми каза, че му досаждам, а това само ме освободи, както ти казваш - да проверя дали света наистина е само черно-бял.

Имах доста шансове да намеря човек в града, където живеем, но не исках някой да разбере за това и да нарани децата ми или близките ми. Започнах да сядам все по.често на компютъра вечер, аз намирах интересни хора с които да говоря за хобито си, а пък той беше адски доволен, че се е освободил от вечното ми мрънкане. Така един нещастен за мен ден попаднах на човек, който първоначално изобщо не харесвах, но пък не беше прекалено мил и мазен, както повечето мъже-ловци в нета. Това ме накара да му се доверя и да привлече вниманието ми. Имах нужда от мъж, имах нужда от нежност и разбиране, каквото и да ти говорят - децата не могат да запълнят празнината в сърцето на една жена. Тази любов която изпитваме към децата си, няма нищо общо с любовта, която искаме да дадем и да получим от един мъж.

Започнахме да се чуваме всяка вечер, пишехме до 5-6 сутринта. Отивах на работа като парцал, но щастлива от вниманието му - и той не спеше заради мен, мислеше за мен. Мъжът, когото обикнах беше от другият край на България, за двете години в които имах контакт с него истинските ни срещи могат да се преброят на едната ми ръка. Но го обичах, искрено.

Забравих да спомена, че той не е богат, няма семейство и аз се чувствах хиляди пъти по-радостна от факта, че не наранявам никого, че не съм комерсиална, че се водя само от чувствата си, и че може би го правя мъничко по-щастлив. По някога си вярвах, че може би не съм само авантюра за него, дори споделих с близките си за чувствата, които изпитвах. Но той упорито избягваше темата за евентуално съжителство, все ми повтаряше, че не може да се грижи за мен и сина ми и че рано или късно връзката ни ще приключи. Е, този ден дойде. Блокира ме във всеки сайт, който посещавахме заедно, прекъсна всякаква връзка с мен. Обади ми се по телефона и ми каза много грубо, че не иска да ме вижда повече. Разбира се, няма да ме види, аз насила любов не искам. Но за мен след този ден животът приключи. Сега се тъпча с успокоителни, за да мога да съм поне малко адекватна.

Няма лек за болката ти, повярвай. Ако наистина си обичала този човек, ще заспиваш с мисълта за него и ще се събуждаш със същата мисъл. Единственият начин може би е да прехвърлиш чувствата си към друг мъж, преди да си скъсала с този. Дето се казва - клин, клин избива. Аз лично избрах за себе си тази връзка да остане последната ми. Приключих с експериментите. Не искам и не бих си позволила да обичам отново. Всяка любов се ражда в нас, защото ние така сме пожелали в мислите си. Не искам повече да бъда наранявана и избирам да поддържам живота си занапред с хапчета, докато раните ми зарастнат. Но няма да отворя сърцето си за никого повече. Единствената ми полза от края на тази връзка е това, че най-накрая осъзнах една мисъл - когато сърцата се разделят, ръцете не трябва да остават вплетени една в друга. По-добре децата ми да преживеят раздялата ми с баща им веднъж, от колкото да продължават да стават свидетели на нашето безразличие всекидневно един към друг. Това е. Последен съвет - недей да изпитваш гняв и омраза към никого. Ако си по-силна от мен, намери смисъла на живота си при друг мъж, ако ли не - приеми, че хората се раждат сами и умират сами. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bc0d998f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Поздрави №13, ти не си човек егоист и си направила връзка, със свободен човек след, като са те наранили! Надявамсе, че нещата са се уредили! Възмутена съм от авторката-глезла такава! Сама била, не получавала цвете и пр, Дава ли си сметка, че за да се занимава с нея и да и прави компания, любовника пренебрегва жена си и семейството си! И аз съм дългогодишен участник в подобна драма на разлигавени и самовлюбени любовници! Нещата бяха стигнали до там, че въпросната нахалница държеше дори на празници той да стане от масата и да й прави компания! А как би се почувсвала тя ако с всичките тези претенции я бяха пренебрегвали с годините!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 485fad95dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имах нужда от мъж, имах нужда от нежност и разбиране, каквото и да ти говорят - децата не могат да запълнят празнината в сърцето на една жена. Тази любов която изпитваме към децата си, няма нищо общо с любовта, която искаме да дадем и да получим от един мъж.
Ей номер13 колко права си само

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9545343c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ха ха ха! Сега пък се оправдава -любов, нежност! Че кой няма нужда от това? ! Но зависи къде го търси! За да ти оказва любов на тебе, лишава друг! А, който сяда на 2 стола накрая пада!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker