Животът ми ще се срине ако тя разбере истината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ми ще се срине ако тя разбере истината
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2678 пъти
Здравейте!
В безизходица съм, не мога да се доверя на никого. Затова пиша тук.
Аз съм мъж на 29. От години живея в Германия. Работя в немска фирма, всичко при беше точно.
Всичко започна преди 5 месеца на фирмено парти. Един колега ме запозна с приятелката си, която е българка. Клиширано е, но се влюбих на мига. Излъчването и, движенията, жестовете... не мога да опиша. Още тогава започнах да си мисля колко щастлив ще бъда. Никога не съм бил такъв... но никога не съм хлътвал толкова.
Следващите дни не ми излизаше от главата запознанството ни. Изработвах си план да я спечеля.
Намерих я из соц. мрежи, казах и, че нямам контакти с българи и ще се радвам да контактуваме по някога.
Исках да се сближа с нея, да я опозная.
Помня всеки момент от първата ни среща. И от втората... На третата дойде с гаджето си. И бяха толкова щастливи!
След като се бяхме видели няколко пъти разбрах, че тя никога няма да погледне на мен по онзи начин. За нея бях нещо като приятел, сънародник, с който убива малко време.
Но това не ме спря... Дълго време се чудих и измислих нещо, с което не се гордея. Направих "капан" на колегата си, успях да го отстраня. Помогна ми една симпатична млада дама, която за 250 евро се съгласи да "атакува" германчето, докато пийвахме бира след работа. Няколко снимки и всичко беше готово.
Бях готов да кажа на изгората си, че искам да говорим за нещо. Че не искам да я нараня, но това се случва редовно и е хубаво да знае истината. И го направих. Успях. 250 евро... толкова струваше победата ми. И гузна съвест, защото колегата ми стана и си тръгна, не се възползва от възможността да легне с уредената дама.
Те се разделиха. Не се чувствам много виновен, защото ако си вярваха, едни нагласени снимки нямаше да скапят отношенията им. Но вече не са заедно. Тя е с мен.
Беше ми трудно докато я спечеля. Бях мъжко другарче, плачеше ми на рамото седмици наред. Всяка вечер слушах колко го обича и колко и липсва. Но и това мина.
Колегата ми май ме мрази. От време на време ме блъска като се разминаваме, но може и да е по-зле. Аз съм с нея! И съм страшно щастлив. Нищо, че тя е бременна от него. Кофти шанс, била е бременна, когато и показах снимките. Но и това не ме спира. Детето е част от нея и ще го гледам. Искам да го гледам като мое, приемам го като мое. Биологичния баща няма значение. Тя също не иска да казва на бащата, защото той я е предал и не ги заслужава.
Боли ме, защото и аз я излъгах... но сега сме щастливи. Проблема идва оттам, че тя е споделила с най-добрата си приятелка, че не е бременна от мен. И понеже онази не ме харесва, постоянно я навива да каже на бащата, защото той имал право да знае. Та той още не се е отказал от нея, ако разбере, че ще има и бебе... Работата става много объркана.
И не стига това, ами и наетата к*рва от по-горе ми звънна преди няколко дни. Искаше ми пари, защото и трябвали. Започна да ме шантажира, че пазела цялата ни кореспонденция и щяла да каже истината на приятелката ми. Опитвам се да не мисля за тези неща, но съм в безизходица. Не знам какво да правя. Ако и дам пари сега, тя ще поиска пак, и пак, и пак... Не знам защо ми се случва. Искам само да съм щастлив...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3f907bc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми, пич, постъпил си долно, не се чуди защо си в това положение. Не можеш да градиш щастието си върху нещастието на другите. Ти нямаш бъдеще с тази жена, дори и сега всичко да ти се размине, тя просто не те обича. Направил си огромна глупост! Съвсем скоро и аз си бях паднал по едно момиче, което виждах почти всеки ден. Дори я проследих 1-2 пъти, без обаче да имам някакви задни мисли, исках само да разбера къде работи и да я открия в социалните мрежи. Оказа се обаче, че е омъжена или поне има сериозен приятел от много време и спрях да се занимавам. Не е единствената жена, а и животът си продължава, нека да са си щастливи хората.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3b23313049
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всичко това ти се случва, защото Господ те наказва. Заслужаваш си го. Изградил си собствения си живот за сметка на чуждото щастие. Ти си завършен егоист и отгоре на всичкото си и доволен от постъпката си. Дано всичко да се разбере и да останеш с празни ръце. Аман от б... ци като тебе.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eaaa6b43de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Сам си си виновен за цялата каша, в която се намираш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 262874b117
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си кофти човек! Ако се бяхте харесали взаимно и тя скъсаше с нейния - ОК. Обаче този подъл номер с наетото момиче и снимките... Хората се обичат, ти им съсипваш връзката и казваш, че си щястлив, че си с нея. А тя дали е щастлива, че е с теб? Или е с теб, само за да не е сама. Не ти ли е гадно от отва, че е с теб само ей така? ! И аз не съм цвете, ама твоят номер адски гаден.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b0fe444c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ти си пълен загубеняк! Срам ме е, че съм българин заради такива като теб. Не стига, че си провалил връзката на хората, ами и чужди деца ще гледаш. Идиот такъв!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5fc161e643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си един боклук, на теб и психиката ти работи отлично като гледам, какви хитрини мислиш... знаеш ли какво заслужаваш??? НЕ щастие, но заслужаваш да гниеш в болки!!!! От сърце се моля, целия ти план да се разпадне върху главата и те да се съберат, да са щастливи... извратен и ти през това време да си в затвора, от сърце се надявам да се случи всичко това което написах!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a84016ed5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това е измислица. Нормален човек няма как да направи такава простотия. Ако допуснем, че може да да си купиш любов за 500 лева... Жалък човек.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ec08bf7a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Нали знаеш като направиш добро ти се връща добро, но ти си направил зло и то се връща. Вместо да страдаш само ти да я забравиш за 1 - 2 месеца. Сега ще страдате 3, че и детето няма да знае кой е истинския баща и това ще се върне...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 24845259be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До средата беше що годе правдоподобен. Накрая, яко се усра и тъпите ти тролски фантазии лъснаха.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 37c73c7031
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти си страшно долен човек...

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1710c6387f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Постъпил си долно и ако нямаше бебе в цялата история можеше да ти се размине. Сега обаче нещата стават много сложни и нз как може да си толкова спокоен и да гледаш дете на друг, който дори не е излъгал момичето, а ти си го прецакал...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 35a42e0044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ти си боклук, нечестивец, злодей и лицемерец който е слагал маска на приятелство на лицето си а в сърцето си е замислял зло против ближния си. Нямам съвети за теб, знам, че Бог жестоко ще те накаже за делата ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e480189d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не мога да опиша колко долно, мизерно, смотано, скапано, изтаковано и смрадливо копеленце си ти... Единствено мога да ти пожелая, от цялото си сърце, мацката да разбере, да се върне при приятеля си, той да те премаже от бой и до края на живота ти да си седиш сам, мизерен и нещастен. Туйто.

bile

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 40480986a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Трябва да кажеш истината! Звучиш ми малко като егоист '' Искам само да съм щастлив'' - за да бъдеш ти щастлив, ще страдат трима души. И ако обичаш наистина тази жена, то ти ще кажеш всичко, което си направил. Всяка лъжа рано или късно излиза наяве. Но по-добре да го чуе от теб!


Пожелавам ти успех и бъди наистина много щастлив!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 04d76185b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Разбирам ти положението. Ти си заслепен. В мозъка ти се е задействала пътечка, която бълва вещества, засилващи привързаността ти към нея. Ако не беше детето нямаше да те укоря. Само че то променя много. Ако не събереш сили да жертваш собствените си чувства, ще извършиш голямо зло, за което дори и никой да не разбере, то ще ти остане на кармично ниво и друг път ще те застигне. Все едно си отвлякъл детето преди да се роди заедно с майката. Променяш им цялата съдба. Стегни се, да обичаш е едно, а да умираш защото не може да бъдеш с някого е друго нещо. Сега не си в състояние да направиш разликата, но може би някой ден ще го разбереш. Все още има шанс тези хора да се съберат пак. Дай им го и сърбай каквото си надробил или живей завинаги в лъжа и страх!
Ако избереш първото ще ти е труднно, но все някога ще просветне пак и за теб и ще имаш ново начало.
Не ти говоря празни приказки. Аз съм бил безумен като теб, но в крайна сметка разбрах, че не сме един за друг. Любовта ако е истинска си остава и дори и без никой да знае за нея, тя те кара да се чувстваш по-добре. Но за да стигнеш дотам е нужно много време.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1817e81213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Хаха, объркал си раздела за "историята" ти. Следващия път се опитай да разказваш по-убедително.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 50d5c03400
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Измислица.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8a8e7f3025
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Еее какъв подлец. Ако това го няправи някой с приятелката ми го оставям на място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: be310b937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Като цяло добре си го измислил, обаче на прекалено евтин номер си заложил, който трудно би проработил в действителност. Няколко нагласени снимки с някаква к*ва и хоп всичко готово няма да стане според мен. Много е прозрачно и веднага биха го разкрили, жената трябва да е супер загубена патка за да повярва. Въпреки това ще коментирам - дори да успееш да намериш начин да разделиш стабилна двойка, наистина е малко вероятно да получиш това което искаш. Лъжите и интригите особено ако са намесени и други хора лесно биха лъснали на даден етап при което ще бъдеш изритан много бързо. Хората които си служат с такива неща биват разкрити сравнително бързо и трудно биха осъществили мечтаната връзка.
Лично аз съм бил в такова положение - да искаш безумно момиче, което е влюбено в приятеля си. Въпреки че връзката им беше проблемна, приятеля и си беше женкар и не я ценеше особено, така и неможах да я спечеля. Колкото и да се опитвах да и отворя очите нищо не се получаваше и съм убеден че дори да бях опитал някой кален номер като този на автора пак резултата щеше да бъде същия. В крайна сметка срещнах друго момиче, влюбих се в нея и прекратих отношения с първата. Скоро след това се разделиха с нейния си, но вече аз спрях да се интересувам... Авторе пробвай с друг сценарий за сапунен сериал, имаш някакви заложби за това :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4428d4dd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Тези хора говорят глупости. Религия???? Доста иронично да се говори за морал от религия, и да те обвиняват единствено. Той знае това.

Виж, ако не се чувстваш добре и ти тежи и кажи. Премисли всичко. Смяташ ли че тя би те разбрала? Ако смяташ, че тя ще се отрече от теб, по-добре, според мен, не и казвай.
Може би отидете на психолог да двойки, това е добър вариант.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker