Старият ми приятел се промъква в мислите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Старият ми приятел се промъква в мислите ми
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1384 пъти
В живота ми има само двама човека. Преди да бъда с тях съм имала гаджета, на по - ранна възраст, около 3 - 4 на брой, но е имало причина и съм приключвала отношенията си с тях на време.
Двамата ще ги нарека X и Y. С първият, X, излизахме когато бяхме на 21 години. Това беше първата ми любов и знаех, че той ще е и последната. Бях влюбена до тотална безумност. Само че той потъпка чувствата ми. Започнахме добре, но с времето все се карахме, той отказваше да се виждаме или проваляше срещите ни. Все си пишеше с момичета и не смяташе това за нередно, при положение, че си имаше мен. Голям женкар, но от пасивните. Не е от тези, които първи пишат или тичат след някоя. При него нещата бяха други - той обичаше да ги накара сами да му скочат в лапите. Както и да е... зарязах го, с помощта на близките ми, насилих се и за това мое решение години наред ме боли и не го забравям и като глупачка все си мисля, че може да се е променил. Той от тогава така и не ме е потърсил. А и след време си смених телефона и вече няма връзка с мен. Y, този след него, обичам го. Живеем заедно, перфектен е, всичко е перфектно, грижовен, мил, добър, ако не ме види и ден пали колата и идва и ме чака, просто след години е като едно малко котенце, което тича към теб и маука да се гали. Много е мил, обаче от година не сме се целували, с език. При секс не се целуваме. Още в началото целувките му не ми харесаха, защото ги сравнявах с тези на X. Но си казах, че това не е важно и момчето е много добро и възпитано. Сега мислим за деца и брак, но понякога си мисля, да, обичам го, но защо постоянно мисля за предишното момче, просто там има нещо неизживяно и не прекъснах връзката когато аз реших, а ме насилиха близките ми. Дори не ме интересуват други мъже, просто се връщам там. Не знам защо. Х по принцип е доста глупав, необразован, с преписване завърши средно, работи нискоквалифицирана работа и на 30 години все още живее с мама и тате. Дори не си е прал гащите сам. Докато У живее сам от 20 годишен и може да готви, пере, всичко, образован е и има сериозна професия. Възпитан е и на публични места се държи като джентълмен и винаги знае кое и как да каже на точното място. Прави ми жестове и милее да ме види щастлива. Обичам го, наистина, няма да го оставя, със сигурност, просто защо старият се промъква в съзнанието ми и ми пречи да се отдам на сегашния си живот?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 81d905463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Промъква се в мислите ти, защото е останало едно чувство за нещо неизживяно. Все още не ти е минало и го мислиш. Мислиш какво ли щеше да бъде. Ами например, мога да ти нарисувам картината, по твое описание - казваш, че е необразован, недодялан, не е джентълмен, не е самостоятелен, не е обезпечен, не изкарва достатъчно пари, защото труда му е неквалифициран. Представи си - жените се, ражда ви се дете, живеете при майка му и баща му. Той не изкарва достатъчно, за да си гледа семейството, все сте в недоимък, скандалите са налице. Все по-често няма какво да си кажете, защото той не е от най-умните и няма кой знае какви интереси в никоя област. Мълчите. Ти се дразниш. Карате се. Не може да отидете на почивка, на екскурзия, на кафе - парите не достигат. Майка му се меси в отношенията ви, в живота ви, дава съвети как да гледаш детето. Той я слуша, защото така е свикнал. Започва да се пилее до късно по кръчми, с други жени, да играе на компютърни игри, докато ти се справяш с грижите за детето. Един ден ще дойде и първия шамар, после втория и така. Събираш си чантичките, взимаш детето и си тръгваш. Съсипана. Детето също ще бъде изтормозено от целия панаир и как ще му се отрази психически - един Господ знае. Харесва ли този сценарий? Не, нали? А иначе ти вярвам, че сигурно е бил добър любовник. Щом още мислиш за целувките му. Но това не е достатъчно за съвместен живот. Друго е смущаващо - защо не искаш да се целуваш с това момче, второто. Ти не го обичаш. Това е проблема. Всичко му е наред, но няма тръпка. Помисли, не е ли нужно да не бързаш с обвързване с него, а да си дадеш време. Да намериш истинската си любов - тази, която ще те разтърси из основи и ще искаш и да целуваш и да прегръщаш и да глезиш и да чакаш и да прощаваш и да създаваш...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eb0378d917
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Зарежи свястното момче и постъпи по най-тъпия начин. После онзи глупавия женкар ще ти изневери и ще останеш сама. Една много позната история. Все не ви достига нещо на вас жените, но когато предадете някой един път той не се връща повече, защото не е глупав!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 093c1bb32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защото този вторият го приемаш за даденост! И този ще го зарезеш, но когато му дойде времето.

М35

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 90e3b11f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Който и да избереш трябва да си НАЯСНО какво правиш. На повечето жени им се налага да направят компромис по отношение на мъжа, с който са (моногамия, кво да правиш) и тъй като подсъзнателно те не са НАЯСНО и не са приели този компромис, те проектират омраза към продукта на отношенията - децата. Затова в България е пълно със страдащи деца - защото майките им не са приели компромиса и подсъзнателно саботират поколението си, защото е от мъж, който те не са приели напълно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker