Любов ли бе да го опишеш... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли бе да го опишеш...
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1912 пъти
Такаа историята е следната :
Аз съм момиче на 16год. и имам фалшив профил във фейсбук, причините са много, но няма да ги описвам в момента. Профилът е фалшив и използвам снимки на момиче, което дори не е българка и се представям за нея (да, спокойно знам, че не е коректно, но нека продължим към главната история)
Един ден едно момче ми писа във фалшивия профил. Той е на 23год. В началото не проявявах желание да си пиша с него, но Господи - в следващия миг просто не исках никога повече да не спираме да си пишем. Подяволите беше адски добър! До сега никога не съм изпитвала толкова смесени и силни чувства към някого. Обожавам го, мисля за него през цялото време, полудявам когато го няма и в същото време го ненавиждам повече от всеки друг. Сега, за да ви стане по-ясно ще разкажа. Привързах се към него адски много, той беше толкова различен - умен, забавен, добър приятел.... а какъв мръсник беше.. :D
Личеше си, че му липсва нещо. Не знам дали греша или не, но.... Проблемът е, че си има сериозно гадже, което наскоро (преди няколко месеца) е заминала в чужбина. Явно не му достига любов, знам ли.... Или просто трябва да приемем факта, че мъжа е едно ненаситно животно, което се колебае от какво би могло да се лиши. Той е единствения, на който успях да се доверя напълно, споделих му най-големите си мечти, тъжни и щастливи моменти, споделих му за най-голямата си болка в тоя свят, на никого до сега не бях разказвала толкова лични и тъжни дни, в които изгубих баща си. Всичко беше невероятно, карахме се често, но обичах да го дразня, за да не спира да ми пише.. Понеже когато не беше на линиа полудявах буквлно, толкова бях привързана към него, че с дни наред нито спах, нито ядях - живеех с мисъла за него. Това всичко продължи твърде кратко време. Дойде момента, в който не издържах и понеже го бях обикнала толкова много, на 5тия ден му казах, че съм фейк. Личеше си, че беше ядосан... или по-правилно - разочарован, бях го излъгала, помисли си, че съм го лъгала за всичко. Дори и за историите и преживяванията ми. Но не беше така. Обясних му всичко. Той ми прати приятелство в истинския ми профил и ми каза никога повече да не го правя, защото нямало нужда, аз съм достатъчно красива бла бла бла. Е така де, спря да ми пише... След 2 седмци ми писа отново. Пита ме как съм и т. н. Говорехме си нормално, но по едно време започна да ме пита дали съм същата *мръсница* както преди. Отговорих му, че никога не съм била такава. Той настояваше да си призная, искаше да се срещнем. Най-нахално ми заяви, че искал да си направим поне удоволствието. Не мога. Не мога да го разбера. Що за човек е това. Да, знам всички са така, възприемам това, че е нормално нещо от което се нуждае човек, но защо го прави забога? Казах му, че има само да си мечтае за това. Питах го дали затова е започнал да ми пише. А той ми каза : "Да" "Аре ма бахти тъпото що не искаш" "айде да се срещнем"... Полудях.
Никога до сега не ми беше говорил по този начин. Замислих се. И разбрах, че явно още в началото целта му е било тази. " Да си начеше крастата". Да ама не е познал. Въпреки всичко все още го желая като се сетя колко добре ме караше да се чувствам. И в същото време искам да му тегля една майна... Нищо не съм му отговаряла повече. Но никога няма да забравя това, което ми причини и никога няма да му повярвам отново.
Мъже това ли е най-важното в живота? Така според вас излиза, че секса е много повече пред истинските чувства..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 53cc3c8e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувствата са за гаджетата. Ти си се показала като за ебане и си знаела, че има сериозна приятелка. Какво мислиш, че е щял да я остави заради малко мръсни приказки и умрял баща? Много глупаво разсъждаваш. Прави се на курва с фалшив профил, пък после мъжете са й грешни. Детски глупости са това.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 83490f71af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, то още в началотона историята беше ясно, че е искал секс. Този го отпиши и повече не се връзвай на подобни пичаги.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 69bcfdd933
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Колкото по-бързо осъзнаеш, че не всички мъже са еднакви, толкова по-добре. Не, не за всички мъже сексът е най-важен. Бил е за това момче от историята. Но, не може да обобщаваш по този критерий всички мъже. Има много свестни такива, но те не се "хващат" по фейсбук с фалшив профил. Няма смисъл повече да отговаряш на това момче. Ясно е за какво си му. Ако и ти си на същата вълна, ок. Но, твърдиш, че не си. За това просто го изтрий от живота си (фейсбук). Когато не виждаш негови постове, не си пишете и т. н., рано или късно ще го забравиш. А и не е като да сте се виждали на живо, по-лесно ще е така.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fa8f9a1026
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълен задник - забрави го. Не е трябвало и да му показваш истинския си профил. Но пък по-добре си видяла що за човек е.

И не, не е "това" най-важното в живота нито за мъжете нито за жените. Но е най-важното за по-примитивните и простите. Бягай от тях.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9d654d392c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А може би просто връща услугата, която ти си му направила, замисляш ли се? Може би се държи нарочно като задник, за да ти покаже колко боли да се привържеш към някой, а той да се окаже маска. Каквото повикало, такова се обадило моето момиче. Ама иначе продължавай да мамиш хората, а да се надяваш на искреност в замяна...

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 83d06d0242
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за коментарите. Не казвам, че не съм виновна, още в началото казах - знам, че беше глупост, но ми трябваше този профил (спокойно отдавна го няма вече). Просто този човек е различен, разсъждава много добре, много е умен, винаги ти помага и дава съвети, но така и така не успях да разбера защо го направи. Сега приятелката му се върна и той луд по нея, ама тя се целунала там с някой друг и въпреки всичко още го обича бла бла бла - споделя ми истории и май се опитва напук да го прави. Или просто е време наистина да спра да си пиша с него, защото не искам да се привързвам повече. Да го махна от приятели или нещо такова

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3ed3e85e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-важни от секса са нравствените фундаменти на човека, но що се отнася до връзката с жена - да секса е най-важен. Секса кара мъжа да се интересува от жените, той може да се привърже, но секса си остава главната причина. Ще се опитам да ти го обясня как се чувстваме. Когато няма секс, няма дори еякулация главния мъжки полов хормон - тестостерона нараства и циркулира в кръвта ти в такива дози, че ти почти не можеш да мислиш за нищо друго освен секс и хубави жени. Това е все едно си пристрастен, аз съм опитвал да се боря с тези усещания и на 4тия или 5тия ден буквално се хващах за главата с ръце за да мога да откъсна мислите си от постоянните хрумвания за секс и жени. Когато тестостерона е в такива количества и се носи в кръвта ти, когато си навън и видиш хубава жена сякаш от самосебе си я оглеждаш, постоянно ти хрумват мисли за секс и жени, сякаш си дрогиран. Това е нещо като глад, когато си гладен постоянно мислиш за храна и как ще се нахраниш и почти не можеш да мислиш за нищо друго, толкова силен е импулса. Дори да се бориш с тези усещания и да ги потискаш те само се усилват от ден на ден и ти все повече мислиш за секс и за жени. Сега можеш да разбереш защо секса е толкова важен за мъжете, той е като втора природа, като дишането, като въздуха и водата, просто е необходимост и минимум трябва да еякулираш иначе се побъркваш. Затова при една връзка секса за мъжете е най-важен, защото е най-необходим просто така сме устроени.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d4450ef8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря ти за изчерпателния отговор. Спрях да пиша на въпросния мъж, защото нямам право да го правя. Вече съм напълно убедена, че силно обича приятелката си... Тъжно ми е, боли ме да знам, че обича друга и то толкова много, но по-добре беше това - да се отдалеча на време. Не искам да провалям ничия връзка, нека бъдат щастливи. Жалко, че е боклук, жалко че в същото време е и най-умния и прекрасен мъж. Жалко.... Жалко, че започна да ми пише. Съжалявам, че познавам този човек. Защото все още не мога да спра да мисля за този тип. Пожелавам си да го забравя възможно най-скоро, защото ми обърква мислите и ме кара да мисля за него постоянно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker