За безнадеждните случаи в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За безнадеждните случаи в любовта
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1558 пъти
Здравейте.. Обръщам се към вас, тъй като вече не мога да се позная.. Искам съвети, препоръки и да споделите своя опит в живота и любовта. Най-точно казано.. влюбена съм МНОГО! По-лошото е, че знам, че нищо няма да се получи и все пак продължавам да се надявам. Това ме убива вътрешно, всеки път щом си го помисля. Не искам да се чувствам като най-голямата глупачка и да бъда нещастна. Човекът, в когото съм влюбена е добър човек.. Нямали сме връзка, нито си е играл с мен. Между нас имаше доста голямо привличане, но така и не се получиха нещата.. вече почти 2 години. Аз не искам да седя на едно и също място, а искам да продължа, но ми е много трудно. Не мога да се съсредоточа върху нищо.. постоянно си мисля къде е, с кого е и какво прави. Знам, че не съм само аз, но не се чувствам добре така.. Исках до споделя с някого, защото досега не съм го правила с никого. Излизам доста, занимавам се с различни неща, тренирам, гледам филми.. всичко, но пак се връщам на съществената част. Не ми се получават нещата, а не знам какво още да направя. Виждам го често и може би това допринася. Въпросите ми са следните: как сте се справяли с такива ситуации, в които сте нямали шанс с някого.. дори да присъства в живота ви? Забравихте ли този човек? Казват, че неизживяното остава тръпка, дали? Как продължихте? Бих се радвала да споделите такива любовни истории.. Също така знам, че няма универсална формула, но все пак опит. :)
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 55cc775129
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз силно вярвам в СПОДЕЛЕНАТА любов. Самата аз се борих 7 г. за невъзможна любов, но разликата беше, че имахме връзка, обичахме се взаимно и минахме заедно през огън и вода, за да сме заедно.
Твоето е различно
Ти си нямала връзка с този мъж. И не само физически не си била негова, но и не си имала връзка - живот с него, общи спомени. Не знаеш много за него реално и мисля, че имаш някакъв психически проблем, защото просто 2 г. да стоиш и да чакаш някого не е нормално, съжалявам.
Виж истината в очите - ако е имало истинска, споделена любов, той е щял да прескочи 10 планини, за да бъде с теб.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a210b3c61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Слушай, мило момиче :) моята история е същата. Обаче при мен става въпрос за 3 години, вместо 2. искам да ти кажа, че събрах смелост и го направих с друго момче. Свястно, мило, което ми беше гадже и беше на ниво. Не съжалявам че първия ми път не е с момчето в което съм влюбена от 3 години. Всичко се случва така както трябва да се случи. Едно ще ти кажа: Никога не губи надежда! Мисли си тога, което те кара да се чувстваш щастлива, дори и това да са заблуди. Защото щастието си изграждаме сами. Не пропускай възможности. Любовта може д астане споделена след време, колелото се завърта :) Запази това момче за накрая, през това време добий опит с някой друг, но гледай да е свестен :) няма да съжаляваш

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 71be9acbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защо си усложнявате живота и се измъчвате с недомлъвки, неясни намеци и подобни. Иди и кажи аз се оглеждам за това и това искам такава и такава връзка, ако си заинтересован обади ми се. Какви са тия несподелени любови две години, недомлъвки, прикрити чувства и подобни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4b3a92dc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкажи повече за историята между вас двамата, той на колко е, ти на колко си, и виж нещо важно преглътни си гордостта и му кажи всичко, дори да ти откаже ще знаеш че си пробвала и никога няма да останеш с онова чувство че си си мълчала и е можело да бъдете заедно, кажи какво ти е на сърцето

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b20ae3543f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря на всички! Той знае.. дори е казвал, че иска.. но не се е получавало. До номер 3.. абсолютно това мисля и аз.. казвала съм му и усещам, че има нещо.. Обаче това нещо не стига доникъде. Затова и аз реших да стигна донякъде, дори и да не е същата посока.. Въпросът е, че ми е доста трудно и не знам как да стане, защото се опитвам, но не успявам. Какво мога да кажа.. за нас. Като цяло се знаем от доста време, но по-сериозно вече около 2 години. Разбирали сме се да излезем към 4-5 пъти, но се видяхме веднъж.. Винаги в моменти, когато нямам време и се разбирахме допълнително да се разберем.. е, да ама никой не пишеше повече. Засичаме се много често и просто някак усещам нещо.. в погледа или държанието. Само се поздравяваме, дори и не си говорим.. Усещам, че му е леко неудобно или се притеснява и аз не знам точно.. И така 2 години почти.. Имам го в фейсбук, скайп.. Писал ми е.. уж без да иска и такива.. все неща, които карат една жена да си мисли за нещо повече.. Точно заради това и се надявах. Не става така.. да стоиш на едно и също място, и при това без напредък. Решила съм да продължа. Относно други момчета, както спомена номер 2.. няма и няма. Не съм си харесвала никого така досега.. Не съм капризна, нито високомерна, но просто като гледам сега какви неща ги вълнуват повечето.. и не се получава. Ясно е, че попадам на такива.. Не знам, трудно ми е.. но и така не става.. :)
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker