Първата любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първата любов
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1296 пъти
Такаа, аз съм момче на 19г. Имам нужда от съвет как да постъпя... Така ето и предисторията :
Преди 3-4г си имах една приятелка... красива, умна, забавна.. просто перфектна.. Влюбих се наистина силно в нея, но така се стекаха обстоятелствата, че се изместихме с родителите ми в друг град... На 160км от града от който е тя... И както може би се досещате, нямаше как да се виждаме, а тя беше много красива и доста момчета се опитваха да я "свалят"... Не успяха, но аз станах много ревнив и така докато един ден просто не избухнах ( имах лични проблеми и не бях на кеф.. ) и я зарязах... Блокирах я из социалните мрежи, напълно спрях всякакъв контакт с нея... Проблемът е следният : След като приключихме с тази ни връзка, аз многократно исках да си я върна, но бях твърде твърдоглав... Дори имаше един път, когато тя ми писа... Говорихме си беше прекрасно и изведнъж почнахме да говорим за нас и да, дори не си спомням какво направих, но пак се стигна до караници.. НО наскоро бях в града от който е тя и се видяхме, като приятели разбира се, ако можем и приятели да се наречем... Както и да е, в момента в който я видях, част от чувствата ми сякаш се върнаха... Сега нещата бяха напълно променени... Не сме заедно, а аз вече имам кола, книжка, мога да си позволя да ходя да се виждаме всеки ден ако трябва, а преди бяхме заедно и двамата си повтаряхме постоянно колко се обичаме, но нямаше как да се виждаме често... Такаа, да продължа с историята :
След като се видяхме и както казах, започнах да чувствам нещо към нея от момента в който се видяхме, бяхме си казали 2 думи, а аз вече бях готов на всичко, за да я имам... Но явно тя не изпита същото... Писахме си, но някак си все едно водех монолог... Отговорите и бяха от рода на хаха добре и такива, от време на време ме питаше нещо, но това е... Няколко пъти и казах, че ако и досаждам ще спра да и пиша, но тя каза че и било много приятно да си пишем, да си говорим за преди... На скоро се напих и и написах, че когато и казвах, че винаги ще я обичам ( по време на връзката ни ), се оказа вярно и и казах, че искам да сме приятели или повече от приятели, а тя ми отговори с : Тогава бяхме много малки, но наистина се обичахме... Но за съжаление няма как да сме повече от приятели...
Това някак си ме нарани, но знам че тя си няма приятел, а напоследък ми пише първа ( след тези и думи, спрях да и пиша, защото просто исках да я забравя, да не се мъча, като няма смисъл... И така, моля ви кажете какво да правя... Тя сега ми пише (първа), но рядко, а и разговорите, които водим не са кой знае какво, защото тя или не стои много по социалните мрежи или просто не иска да си губи времето с мен...
Не мога да съм просто приятел с нея, просто няма как да я гледам с други момчета или да слушам кой харесва и така нататък, тя е наясно с чувствата ми, но вероятно не ги споделя, щом каза, че няма как да сме повече от приятели... Какво да правя, да продължавам ли да си пиша с нея, да се опитвам или просто да спра всякакъв контакт с нея и да я забравя преди да съм хлътнал много...?

Надявам се историята ми да бъде публикувана и благодаря на всеки, който е прочел този дълъг текст...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: fb0f98a81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Караници, сръдни, разправии и любовта си отива. Вместо да се държите като разглезени и егоистични лигльовци и да умалявате любовта се грижете за нея да расте и разцъфтява с мило отношение. Ти сега след дъжд качулка осъзнаваш, че си изгубил нещо ценно, но май е много късно да върнеш времето назад.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f7b8dada2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до №3 :
Емии... Приел съм я за даденост и както ти каза май е късно, въпросът е струва ли си дори да се опитвам да поправя нещата... Мисля, че няма да мога да си я върна каквото и да опитвам... Скоро ще се видиме, ще я викна, ще и подаря цветя... Да видим какво ще стане.. Ако някой има идеи, защото цветятата ми се струват клише, ще бъда много благодарен.. Мерси предварително!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker