Моят Опит с elmaz.com - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят Опит с elmaz.com
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 42810 пъти
Здравейте драги читатели на този форум, от известно време участвам активно в коментарите тук а сега изглежда дойде време и за първата ми тема. Искам да споделя краткия си опит от използването на сайта за запознанства elmaz.com. И така аз съм мъж на около 30г. и реших да изпробвам възможностите на сайта да потърся половинка.

Направих си профил в който описах интереси, малко за себе си и каква жена търся. За около 2 дни прелистих множество страници с профили на жени от 18г. до 46г., прегледах над 500 профила и писах съобщение на над 50 жени които ми допаднаха и чиито профили съвпадаха по интереси с моя. Съобщението беше кратка форма на представяне от рода на Здравей плюс няколко коментара на интересни аспекти от профила на жената плюс покана за кореспонденция която ако си допаднем да премине в сериозна връзка. Знаете ли колко отговора получих? Един и то от някакъв педераст на когото не съм писал и който веднага блокирах. Това ми се видя доста странно все пак това е сайт за запознанства и би трябвало да кипи трескава дейност и комуникация, нали хората за това са там? Замислих се на какво се дължи тази липса на комуникация още повече, че профила ми изглежда напълно нормално и приемливо, съобщенията които изпратих бяла културни, вежливи, добронамерени и граматически издържани а вече бях чел оплаквания на жени в техните профили от използването на маймуница, обидни квалификации и просташки език, както и неприлични и извратени предложения.

При мен нямаше нищо такова. Обмисляйки ситуацията реших, че това може да се дължи на няколко причини - или повечето от жените направили профил са несериозни и не са там с цел намиране на половинка или са се самозабравили поради вниманието което получават там или са страшно недоверчиви. Каквато и да е причината, ако сайта не се използва по предназначение за да се комуникира за какво изобщо са там? Бих искал да чуя вашия опит ако имате такъв с elmaz.com както от страна на мъжете, така и от страна на жените. Вероятно някои ще ми кажат, че сайтовете за запознанства не стават и да изляза навън и да търся, да ида на йога, планина, курсове по интереси или нещо подобно, но това ми изглежда нереалистично, губене на време, търсене на игла в купа сено, разчитане на случаен шанс и изобщо едно носене по течението което не върши работа освен много рядко подобно на печалба от тотото. Социалната ми среда също не съдейства за създаването на такива контакти. Изглежда след известно време социалния кръг на човек много се свива и ако той не е успял да създаде трайна връзка остава доста изолиран в това отношение. Сайтовете за запознанства би трябвало да променят това, но моя кратък опит показва, че на практика това не изглежда да е така. И така бих искал да чуя вашите подробни опит, преживявания, мнения, напътствия, насоки, разочарования и сполучливи истории ако има такива при които очаквам да чуя как сте го постигнали! Така чрез споделения опит можем да си помогнем взаимно, както и на други хора които четат темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 77

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3a8bd6f8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаше тук една тема за същия сайт преди години за разочаровани дами. Според мен този сайт не е толкова активен, тоест е възможно профилите да не са активни.
Не знам честно казано кои сайт в момента се ползва от хората, но според мен са се прехвърлили свалките в социалните медии като фейсбук и тем подобните.
Друг начин на свалки е просто да търсиш момичета в реалния живот - на работното място, но и се запиши на курс по езици, защото там предимно жени, курс по ТАНЦИ (особено салса! ), всякакви танци по принцип, защото липсват кавалери. Баща ми като млад е играл народни танци :), разбира се от патриотизъм ха-ха. Не, сериозно - при танците предимно жени има, няма мъже, и в курсовете по езиците също - така хем ще научиш нещо!
Запиши се също на фитнес и направи хубава, стегната фигура. Там също има жени, на които можеш да помогнеш с уредите, нали, а и повечето клубове имат нещо като шейк-бар, където можеш да стоиш и ще направиш хубави запознанства, не само с жени, но и мъже, а чрез тях и повече социален живот ще има и запознанства с момичета. Общо взето самочувствието гледай как да си вдигнеш. Сайтовете за запознанства са надценени. Млад си за такива глупости. На 30 г. освен това те съветвам да гледаш по-младите момичета, те си падат по батковци, а жените на твоята възраст сме омъжени вече и с деца.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0630d6c68c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   Специално този Елмаз има опция "Онлайн" - да видиш кои са онлайн в момента - пробвай да пишеш на 50 от онлайн-а. Иначе -най - вероятно попадаш на отдавна невлизали. А това за п*дераса си е автоматично. Аз лично много харесвам подобни сайтове, а не социалните мрежи като фейбоколоко и т. н. , защото имаш елемент на псевдонимност - не пишеш аз съм Иван Петров на еди колко си години, еди какъв си доход и т. н. Когато се регистрирам там никога не слагам снимка и не си пиша 1:1 нещата в началото. Попадал съм на всякакви, но имам и наистина много ценни приятелки, запознавали сме се, виждали сме се в последствие, ей така без снимки - в 80% от случаите са били по-красиви от очакванията ми. Когато една жена умее да води разговор, създава много по-добро впечатление у мен, отколкото някаква снимка фотошопска. Има определена категория, които отказват да говорят с тебе, ако нямат снимки, но чак толкова плашливи женски не ти трябват човек, ще ти скъсат нервите евентуално после. НО - имай предвид, че жените по тия сайтове са луди. Както и ние мъжете де. Абе луда работа. И все пак - не подценявай елмазките. Има между тях едно 30% разочаровани мъжемразки, но просто изкуството е да не попадаш на тях. То като се разменят две думи и става ясно. Късмет.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 49a57d22e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Елмаз е толкова деградирал сайт, че трябва да го кръстят сайт за секс запознанства и оферти от проститутки и жигола! Аз съм малка и не знам как е бил преди 10 години или повече, но сега е свраталище, само на женени търсещи платена компания или каквато и да е стига да не е жена им, мъже и момчета на моята възраст търсят там секс връзки и нещо неангажиращо, и не напоследно място мога да заявя, че там се подвизават и педофили, които предлагат това онова на по-малки момичета от мен, както и на такива колкото мен, а самите господа са над 55-60 години. Сега за жените 95% са фалшиви профили тоест по-голямата част от жените са мъже представящи се за жени, защото са обърнали резбата и единственият начин, да привлечат вниманието на нормален хетеросексуален мъж, е като си направи женски профил, жените в елмаз за възрастни от 35-40 години нагоре и са омъжени, но и те като господата търсят нещо различно, а по-младата аудитория тези които са като мен на 18-25 години са фалшиви крият се зад снимки, които не са техни, а другата част предлагат само платени услуги. Лично аз посещавам сайта изключително рядко, защото не намирам нормални събеседници, за чат, а камо ли ако търся хора, за нови познанства и приятелства! На мъжете пишат педали, а на мен само някакви чичковци, дядовци и мъже с мераци и оферти от сорта: 50 лв само да те лижа, чукаш ли се за пари, колко ти е тарифата, секс, вечеря, кино.. и т. н там имам над 100 блокирани абоната, защото само едни и същи изтъркани глупости пишат, а съответно в профила ми няма голи снимки нито пък съм написала, че съм жадна за секс или проститутка! Обаче на не знаещи, не разбиращи, прости и ограничени хора, какво да се обясняваш. За това те съветвам да търсиш връзка в другите сайтове, но без този елмаз, защото нищо няма да намериш и нищо няма да ти даде!


Ж 18

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ddbc4ef1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Здравей,
преди 12 години и аз като тебе ползвах елмаз за да си търся сериозна връзка. Излизах всяка седмица с хора с които си пишех и не ми допадаше никой, накрая се хванах да работя на морето и там срещнах мъжа си на работа.
Брат ми компютърен специалист, не си губи времето със сайтове за запознанства, записа се на салса и там срещна жена си. Според мен се огледай какво става около теб, може би тайната се крие я в супермаркета до вас, я в новата комшийка или някоя подобна безумица. Навремето да не са се срещали с еламз я :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b416903828
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Авторът до 1

Здравей, сайта е активен преглеждал съм само профили които са посещавани или всеки ден или доста често. Не мога да танцувам, нито искам да го правя, освен това съм чувал, че в латино танците има голям разврат а аз не търся такова нещо а стабилна връзка. Както казах моята социална ниша не предполага нужните контакти в ежедневието ми и затова се оглеждам за алтернативни начини. Аз съм тренирал фитнес доста години и имам атлетична фигура, напоследък не съм и не съм в топ форма, но през годините съм натрупал мускули. Залата която съм посещавал не ми е направила впечатление за място за романтични изживявания и запознанства от такъв тип въпреки, че съм бил там дълги години, но честно казано тя си беше стара зала с много железа и малко луксове, при модерните зали може и да е различно. Курс по езици и висенето по шейк-барове или обикновени барове са някакви опции макар и не особено привлекателни, но както писах и в предговора всички тези неща ми се струват като търсене на игла в купа сено - хабиш време, средства, търпение, сигурно ще имаш много напразни и обезкуражаващи опити за контакт, защото кой ги знае девойките които харесаш дали ще те харесат, дали си имат приятел или мъж, дали търсят такъв или са излезли по женски, дали просто искат да флиртуват или пък търсят неангажиращи романси и какви ли още не причини и обстоятелства които те бавят, обезкуражават и дразнят. Със сайтовете за запознанства би трябвало да е значително по-лесно, тъй като те са направени именно с тази цел - хората да установят контакт по взаимен интерес и да започнат комуникация последвана ако си допаднат от сериозна връзка. Обаче опита ми с elmaz. com засега не дава добри резултати да не кажа никакви, като изключим едно момиче без снимка, от друг град което днес (всъщност вчера) ми писа и на което не съм пращал съобщение за запознанство.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e9df88a2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мани ги тия сайтове не стават за нищо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c184d84f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (74 гласа)

7.   Тези сайтове бяха вървежни прди десетина години когата не беше навлязал фейсбук и другите социални мрежи.
Сега елмаз, гепи, аха и другите оцелели са на изкуствено дишане, много голяма част от профилите са фалшиви за да илмтират активност, та някой да се излъже да пусне смс за вип достъп.
До няколко години ще западнат и изчезнат по естествен път.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9fa5cd6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Направи си един женски профил и много бързо ще разбереш защо ен ти отговарят. Просто физически е невъзможно да отговориш дори и на половината. Няма да смогваш дори да триеш съобщенията. Ще получаваш по 10 на минута и всичките ще бъдат или еднотипни от типа "здравей, може ли да се запознаем" или директни предложения за секс.

За да ти отговарят трябва по някакъв начин да се отличиш от тълпата още в първото си изречение. Иначе ще бъдеш 1 от 1000, които са писали днес на дамата. И каква е вероятността да отговори точно на теб?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0390c69264
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Братле, виж колко риба има във фейсбук. Защо не ловуваш там? Защо са ти тези сайтове за запознанства?
Примерно един приятел почти всеки месец чука различна, която е намерил в клюкарника. А понеже съм нов в онлайн свалките (приключих 10 годишна връзка преди 3 месеца) успях да намеря доста момичета на моя акъл, толкова, че се чудя коя да избера и да подходя по- сериозно към нея.
Преориентирай се и успех в търсенето
М32

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64eacc7c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма вече свестни момичета приятел.. сегашните такива само дискотеки. барове. ядене и пиене им е в главата. нищо друго вярвай ми. освен това те не харесват по скромните и добри момчета. те искат някой който да може да се напива по целия нощи. да не се прибира да има кола пари и темподобни безсмислени неща.. приятел осъзнай се всички жени станаха вече материалистки. при тях няма чувства. Има само интерес. ако искаш стани лошо момче. купи си кола. започни да пиеш. не се прибирай по целия нощи. не излизай от баровете и дискотеките. започни да слушаш чалга. и ьабравих започни да се държиш отвратително с жените. обиждай ги. говори им на Ма. Псувай ги на майка. изобщо започни да ги третират като парцали. Гаранция тогава ще си хванеш приятелка. и дори да се ожениш. жените обожават такива мъже. нищо че за пред хората се правят на ощипани.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: df1dd11ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не съм използувал този сайт, преди време се опитах да комуникирам с една жена от фейсбук, но тя не ми обърна внимание, отряза ме още от първият път, а подходих както ти каза възспитано и вежливо и разбрах, че в подобни сайтове и социални мрежи няма да намеря това което търся, така че моят съвет е изобщо да не се занимаваш с тях.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30dbfac7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направи си женски профил в елмаз и ще разбереш защо никой не ти отговаря. Аз си бях направил един да видя какво толкова пишат другите мъже, на минута получаваш по няколко съобщения 90 процента са секс покани, нормална търсеща любовта жена не би стояла там. Голяма част от жените са обвързани, а дори и да има някоя която търси тя е много скептична към всеки който и пише, ти си поредния жалък човечец който иска нещо от нея. Аз пък искам да се оплача от сайта сериозни запознанства. ком, някой от администраторите си позволява да изтрива профили на жени без причина, харесвам си момиче пиша и и на следващия ден я няма в сайта, случи ми се доста пъти и се отчаях помислих че се отвращават от мен. След това обаче забелязах че те се регистрират отново и отново за един ден ги изтриват, накрая говорих с една приятелка и се оказа че нея са я изтривали бая пъти, без реална причина, всички жени които изтриха бяха все по скромни пишещи на кирилица, курвенските профили стоят , но някой изтрива методично скромните момичета. Да не говорим че някои имат по 2 и 3 профила но никой не ги пипа тях. Сигурен съм че момичетата не се изтриват сами, а някой от сайта го прави това, няма смисъл да се регистрират на следващия ден да се изтриват и на по следващия пак да се регистрират и пак да се изтрият. Преди месец или два си харесах едно момиче там, изглеждаше много скромно и добро, разменихме няколко съобщения, оказа се че има и като моите интереси, рисуване, пирография, визуални работи, допадна ми много, но на следващия ден профила и беше закрит. Рядко си харесвам момиче в тези сайтове и наистина много се ядосах, един вид се бъркат в съдбата на хората, можеше тя да е моята половинка, но я изгубих безвъзвратно. Все още я чакам да се регистрира отново в сайта. Няма и много нови профили, едни и същи стоят някои от години не намерили своя принц, като съм им писал 2 пъти и не са отговорили няма кво да се занимавам, общо взето стоя и наблюдавам, чакам да се появи нов профил или да се регистрира отново някоя от изтритите които съм харесал преди. Та да ви предупредя освен че момичетата са незаинтересовани и отегчени, има и некоректни администратори на сайтовете, които явно се бъркат в нашето търсене на любовта, може би дори те са едни от мъжките профили които предлагат неприлични неща на жените и при отказ изтриват момичето. Ох пак се ядосах пишейки тези редове, нищо де здраве да е. Моя съвет е ако наистина нямаш възможност на живо да ги търсиш да се регистрираш в по голям брой сайтове и да зарежеш тоя елмаз, защото той умря отдавна. Въпреки това което разказах за лошите случки в сериозни запознанства. ком ти препоръчвам там да се регистрираш, заради името на сайта там влизат и по скромни момичета които търсят нещо сериозно, само трябва да успееш да им вземеш фейсбука преди да ги изтрият. Можеш да пробваш и в badoo, там има повече активни момичета по често влизат и по често се регистрират нови, лошото е че повечето са тип принцески. Пробвай и в романс, гледай новите профили те са по склонни да отговарят, малко вероятно е да се получи с някоя която стои и чака принца от 5 години, тя е претръпнала към запознанствата няма какво да я впечатли, освен ако не си някакъв супер герой с невиждано чувство за хумор, и същевременно си гига мега хипер отговорен, не знам какво точно искат да кажат с това отговорен но тази думичка присъства в почти всяко женско описание, също така и фразата - да знае какво иска - повечето мъже знаем какво искаме, но често на жените им се иска друго да му се иска на мъжа който са си харесали. Иначе в елмаза най ефективната фраза на която съм получил най много отговори на съобщение е - Дядо Коледа не съществува - това ако го пишеш вместо здравей ще имаш много повече отговори, въпроса е че по нататъчното продължение на разговора не е много ползотворно :D

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b35b332f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   За съжаление, повечето жени в подобни сайтове са там от любопитство и за да си запълват работното време- факт, не го казвам "ей така", а от опит. И аз преди имах профил там, но го изтрих. Там свободни жени почти няма, а и да има- не знаят какво искат- още един факт. Ама имало всякакви и не можело да ми се има доверие- ми докато не опиташ, как Пено, ще намериш единствения, "твоя" човек...?? !! Глупости, та чак се вбесявам, защото тази тема от години ми е "болна"...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b35b332f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   За съжаление, повечето жени в подобни сайтове са там от любопитство и за да си запълват работното време- факт, не го казвам "ей така", а от опит. И аз преди имах профил там, но го изтрих. Там свободни жени почти няма, а и да има- не знаят какво искат- още един факт. Ама имало всякакви и не можело да ми се има доверие- ми докато не опиташ, как Пено, ще намериш единствения, "твоя" човек...?? !! Глупости, та чак се вбесявам, защото тази тема от години ми е "болна"...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4891f76569
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Имам стар профил там (на повече от 5 години). 4-5 години влизах вътре рядко, инцидентно и ей така да поприказвам глупости с непознати, когато ми е скучно. Не съм имала някакви намерения. През това време излязох с 4-5 мъже от там. Като само с двама имаше втора среща. С единия правих секс и имахме кратка връзка, която прекратихме поради липса на интерес от моя страна. Преди 3 години обаче точно там се запознах със съпруга си. Той ме намери. Уж на майтап започнахме да си пишем и...
Мой бивш колега също се е запознал с жена си там. Заедно са от няколко години и имат 2 деца.
Ако говорим за подобни сайтове и търсене на връзка, определено препоръчвам Елмаз. Друг е въпросът, че има къде-къде по-подходящи места за запознанство, но никога не знаеш от къде ще изскочи заекът.
Проблемът е, че има много профили, голяма част търсят нещо неангажиращо и е трудно да попаднеш на човек, който отговаря на твоите критерии и ти на неговите (ако говорим за сериозна връзка). Точно както и в реалния живот. ✌
Ж31

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c4c504efcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторът

до 3

Обяснението ти звучи логично и вероятно това е причината. Благодаря за поста ти. Кои сайтове ти би препоръчала?

до 7

Сигурно си прав и социалните мрежи са отговорът. Имаш ли някакви препоръки за създаване на подходящ профил, установяване на контакти и т. н.?

до 8

Не виждам как някой може да се отличи от "тълпата" начините за обръщение не са толкова много, че да предполагат безкрайно разнообразие от подходи. Те са една шепа - "здравей", "как си", "какво правиш", "приятно ми аз съм еди кой си искаш ли кореспонденция", коментар по профила и още подобни. Съзнавам, че това може да е досадно за някоя която получава достатъчно внимание, защото е отегчително да получава едни и същи съобщения, но аз какво мога да направя, да започвам с вицове, факти за кацането на луната или как се размножават пандите ли?

до 9

Радвам се за теб и твоето мнение е доста полезно, благодаря ти. Имаш ли някакви съвети относно това как да използвам правилно фейсбук за установяване на контакти с момичета с които да завържа комуникация и евентуално да започна да се виждам с някоя от тях?

до 10

Аз не се интересувам от момичетата които ти си описал, аз искам свястно момиче до мен. А що се отнася до това да се държа по описания от теб начин това е немислимо, няма как да се отнасям с жена по такъв лош начин а и с когото и да било, това е напълно неестествено и противоестествено за мен. Аз се имам за добър човек и гледам да постъпвам във всичко както е редно и правилно, мразя лъжата и лицемерието.

до 11

Разбирам те, но "ако не се занимавам" времето си отлита и нищо не става. Нещата са устроени така, че ние трябва да ги направим да станат иначе нищо от само себе си не се получава. Затова и аз се питам кой е правилния начин и подход в случая.

до 14

Да мисля, че може би в твоя пост има голяма доза истина и съвпада с едно от обясненията които предположих - несериозност. Все пак обаче не мисля, че това отразява цялата картина, защото виждам как там постоянно се регистрират нови хора - както както момчета така и момичета.


Благодаря на всички коментирали до момента, моля тези които се колебаят да коментират да се включат активно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64875f53c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Преди години имаше агенции за запознанства. Мисля, че, , Гара за двама" още съществува, другия беше, , Сватовница". Имаше и някаква, не помня име, която предлагаше няколко кратки срещи на вечер в ресторант. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1426bc5998
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   до 17 от 8

Ами започни например с "Не съм простак като повечето тук. Бих се радвал да си пишем". Шанса да ти отговорят е доста по-голям.

Освен това след това не трябва да се превръща в интервю - ти да питаш и тя да ти отговаря с да и не. Трябва да задаваш отворени въпроси, които предполагат тя да се напъне и да се ангажира с разговор. Трябва да предизвикаш емоция в нея, най-вече любопитство у нея.

Не я питай къде работи, какво и е хобито и такива банални неща. Ами питай я какви мъже предизвикват любопитство у нея, как си представя идеалната връзка. Накарай я да си помечтае и замисли какво търси. ПОдксажи и, че ти си човека, който отговаря на нейните изисквания. Ако си изиграеш картите добре, сама ще ти пише после.

Имам достатъчно опит точно в елмаза и ти казвам, че там жените връзват доста, само трябва да знаеш как да ги омягьосаш. Някои даже и сами ми пишат. Трябва и профила ти да е добре подбран. На тях им прави впечатление как си се описал, каква снимка си сложил и т. н. Не изглеждай като батка, нито прекалено скромен. Не бъди и прекалено мил, нито пък ги обиждай. Винаги оставяй нещо недовършено в разговора, за да има материал и любпитство за другия път. И много е важно след няколко реда да ги прехвърляш във ФБ, за да ги отцепиш от стадото, иначе ще си останеш 1 от 1000.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: efe08cfae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Една моя приятелка, която на възраст може да ми бъде майка, си намери мъж оттам. Нейният съвет към хората, ползващи сайта е да не си пишеш с профили, които са престояли дълго време, защото явно са на несериозници и ловци на еднократен секс. Ако човек е там, за да свърши нещо реално, той надали ще се подмотава с години. Гледай датата на регистрация – ако е толкова идеална жената, колкото се описва, ако наистина се среща с хора, все ще си хареса някого и няма да ѝ се налага да стои регистрирана с години. Ориентирай се към пресните профили:)

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee50ef7224
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторът

до 16

Къде според теб са по-подходящите места за запознанство?

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4891f76569
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   От 16:
Според интересите, авторе - танци, езикови и други курсове, йога, катерене, друг спорт, галерии, в парка, в планината, различни концерти и други събития и т. н., и т. н.
И Елмаз става, но си имай едно наум и задължително проверявай активността на потребителките, че ти може и на мен да си писал, а аз просто вече не влизам там.
И е вярно, че е трудно да изпъкнеш, но пък не е невъзможно, а за тази сметка е и задължително. Изпъкни още с профила си (може да се случи и със, и без снимка), със съобщение, но не пиши подред еднакви. Повтаряте се (включително на една дама стотици пъти, а някои пишат "А днес ще ми обърнеш ли внимание? " без да са ти писали преди, но нали се знаят, че се повтарят - плоски са) и няма да ти обърнат внимание.
Бъди креативен! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee50ef7224
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторът

до 12

Добър пост си написал и сигурно си прав, че и в тези сайтове които си посочил трябва да се опита.

до 19

Предполагам това са добри съвети които си дал и сигурно ще свършат работа, питам се обаче, защо трябва да се прибягва до манипулации и игри за да ти обърнат внимание. Явно жените там обичат игричките и манипулациите и някой да ги омайва а не човек който говори прямо и искрено, но после сигурно ще се оплакват като разберат, че манипулаторите не са това което са си мислели, че са.

до 20

Разумен съвет, благодаря.

до 22

Едва ли съм ти писал ако не си влизала отдавна, гледах да пиша на жени влизали през последните няколко дена или най-малкото последните 1-2 седмици максимум и то в отделни случаи. Писал сам на тези жени: Десислава Десислава, Kalina Kalina, Nadine Чалъкова, Маргарита Маргеми, Кели Уаллиа, росица цветкова, Suncho Stoilova, Марина Д, MAGI MAGI, ГЕРГАНА ГЕОРГИЕВА, Катерина Драгостинова, Lili Kris, Анелия Сарандева, Елица Петкова, Ева Вива, алина иванова, Monika Jeleva, Mila Angelova, Izmislena Realnost, Ивка Георгиева, Edinstveno Az, milena angelova, ирина кол, Radoslava traikova, Поли Василева, just woman, MIMI IVANOVA, Belissima Belissima, S PB, Ralica Mihailova, Cveti Georgieva, Vesito Misheva, Миглена Спасова, ELL Ivanova, Vesela Menendes, Елена Стоилова, Bilqna XXX, Megi Megi, Julia Ragdoll, Gabriella -, Veselina Vesi, Aleksis Ivanova, Марина Кръстева, Alexandra Raikova, Ivona Georgieva, Nataliq Kuchkova, Darina L, Blue Kantrell, Mira M, Polina Неуловима, Silvia Varadinova, ГАБРИЕЛА ПЕШЕВА, Jenny- Wanda, Pamela Ivanova. И то само по едно съобщение, не бих им писал друго ако не са ми отговорили а те не са.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1ec18c283f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   По темата специално мога да кажа доста... Лично аз имах активна регистрация в Елмаз до преди 2 години за 2-3 месеца. Отначало ми се случи това което описва автора но не точно. Отговаряха ми сравнително малко жени в % от тези на които бях писал.

За елмаз повечето женски профили са стари отпреди години и неактивни. За времето което бях в сайта видях 2-3 момичета които познавам отдавна да имат регистрации там. Въпреки че показваше че не са влизали от не чак толкова отдавна се оказа че не са влизали от години и даже не помнят че още имат регистрации там. Явно нещо админите правят за да изглежда по посещавам сайта отколко е.

Другото което мога да ти кажа на 100 % че жените в такива сайтове са толкова търсени че си нямаш на представа. Няма значение как изглежда на ден и пишат по над 200 човека всичките с почти еднакви съобщения. Лично една приятелка пред мен си влезна в профила там и въпреки че не е нищо специално и без да отговаря ня никои получи над 80 съобщения за 25 мин. 80 различни мъже за 25 мин.

Другото което трябва да ти кажа че там жените всичките са с така да се каже фалшиви профили. Примерно на снимката е тя но в деистивителност е с 20 кила отгоре или пък има мустаци. (за жалост деиствителни неща които ми се случиха след като излязох на среща с 2 от този сайт) За още няколко открих че са с много различни килограми от тези на снимката при разговори по скаип или при размяна на фб и виждане на по актуални снимки.

Еламаз не е това което е бил преди години. Сега сайта се използва от активно от жени които са над 40 години а по младите са броики които или имат деца или не изглеждат като на снимките си.


Отностно за това какво можеш да направиш мога да ти помогна донякъде. За мен лично cupid. bg се оказа много по добър сайт. Там си намерих приятелка с която бях последните 3 години. Единстевената причина да се разделим е ревноста и. Казвам ти го защото вярвам че там можеш да намериш много по нормални хора. Но имаи в предвид че там са все пак по млади момичета.

След като отхвърляш по една или друга причина това да си търсиш приятелка извън интернет искам да те предупредя че по тези саитове няма да намериш кои знае какво. Главно там са някакви средно ниво момичета няма някакви уникални.

Следващите редове не знам до каква степен биха ти били от полза но все пак ще ги напиша защо може пък и да ти помогнат.

Жените в днешно време страшно много гледат парите в партниора. Дали поради една или друга причина това е нещо което е от огромно значение. Ясно ми е че ти имаш доходи под 2 000 на месец и за това си в това полужение както и аз. Имам доста близки приятели които вадят по 10 000 лв на месец и мога да ти кажа работата е съвсем различна. Не им се налага изобщо да търсят жени, те сами ги намират. Докато на мен ми се налага да се регвам на саитове да си пиша с момиче и да се чудя какво да им кажа и да ги заговоря или да направя те просто си седят и момичетата се избиват за тях. За мен това е само начина... Правиш повече пари и всичко само ти се случва.

Искаше ми се да ти помогна повече но не знам как... без яко пари можем само да излизаме с някакви момичета които са нищо специално с доста недостатъци и същевременно също толкова много претенции....

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c0fddc8b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Авторът

до 24

Благодаря за коментара. Що се отнася до парите не знам каква професия трябва да има човек, за да изкарва по 10 000 лв, сигурно си прав и за това, че повечето жени гледат парите и се въртят и натискат на хора с пари и само това им е в главата. Мисля, че имам възможност да се преквалифицирам и дай Боже да започна да изкарвам по-значителни средства. Сигурно ще трябва да пропилея още 1-2 години от живота си за да мога да угодя на женските претенции, но тогава никога жената до мен няма да има моето доверие и да бъде моята любима, защото ще знам, че ме е избрала заради парите а не заради мен самия. Тя ще е украшение а не партньор.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0390c69264
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Здравей, номер 9 съм.
Зависи какво търсиш. Аз примерно търся заместник на бившата, някоя която да запълни дупката в сърцето ми и да продължа оттам докъдето приключи старата връзка. Затова се ориентирам към жени които са 25 имали връзка, говорим за грешките които сме правили преди, опознаваме се, говорим по телефона, винаги гледам да извъртя нещата до реална среща очи в очи зашото тогава всяка една нейна емоция ще ми покаже реалния и интерес и оттам как да подходя.

Също съм правил чат тип реален разговор, в сексуална насока. И след третия чат тя вече сама пожела да се видим, да се изчукаме. Речено сторено.
Изясни пред себе си каква жена искаш до теб, направи фейсбук профил който точно описва самия теб, не лъжи. И започни да търсиш подходящи за теб. Разглеждай им стените, търси споделени теми от нея, които са интересни и за тебе. Научи за интересите и и я подхвани на чат.
Избягвай жени които имат само селфита в профилните снимки- не са стока. Избягвай и такива които се крият зад картинки или крият стените си.
Ако имаш въпроси питай. Следя темата ти.
М32

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b6c0fbdb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Искам да изразя несъгласието си с аргумента "направи си женски профил и виж по колко съобщения на ден получават жените там! " Дори да са милион съобщения, лесно можеш да пресееш голяма част дори без да ги отваряш. Сериозно ли ще проверяваш какво е написал авторът на съобщения със заглавия като "zdr", "zdr mace", "beb4e", "как е купона, маце" или "здравей бе"? По същата логика отпадат и такива с директни сексуални намеци в заглавието си, както и съобщения с правописни грешки в заглавието, които очевидно не биха могли да са обикновени грешки при набирането. Един свободен ден за добавяне на въпросните контакти в списъка с блокирани (ако добре помня, имат такъв) и вече ги няма тези господа. Колко остават след тази пресявка? Оставащите могат да бъдат пресяти по профил - ако в профила има нещо, което не ти харесва, не му чети съобщението. Ако не толерираш пиенето и пушенето, какво ще правиш с човек, който се е снимал как пуши в заведение и седи пред празна бутилка от алкохол? След това колко остават? 7 милиона ли? Хайде да не се лъжем, моля! Достатъчно е да имаш един свободен ден, за да блокираш идиотите и в останалото време да отваряш предимно най-добре изглеждащите на пръв поглед съобщения. При повече време, можеш да видиш и останалите. Но това е, ако ти си там за сериозно търсене, а не за търсене на секс, човек за тройка, заради загубен бас, бориш скуката (при наличието на сигурно милиони или повече сайтове в Интернет) и прочее. Пък и едва ли някой ще възрази да получи отговор на съобщението си след няколко дни, ако си била затрупана в деня на изпращането му. Та нямам женски профил в сайта, но заявявам, че такъв лесно може да се поддържа и да не оставяш без отговор 90-100% от писалите ти под предлог "много ми пишат". Кифленските номера ги оставете за други хора!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fc633e60a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   И аз съм с впечатлението, че там "се въздейства" на активността на дамите. Допускам обаче, че влизат там за да початят с някой вече утвърден приятел и въобще не поглеждат новите покани.
Аз търсех дама само за кореспонденция, за разнообразие, за анонимно споделяне на "по-специфични проблеми". Официално има такива "заявки", но явно са само сложени така. Да уточня - търсех семейни такива и изобщо не съм правил каквито и да е намеци за "нещо повече". Е, явно те всъщност търсят точно "нещо повече" и изобщо не са там за да си убиват времето с приказки "за разви неща".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7355bd91c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   27, не че от "кифленски номер" не отговаряме, но когато получиш много съобщения, ти отсяваш според собствените си критерии хората, с които искаш да комуникираш. Тогава е излишно взаимно да си губите времето с останалите и да си давате напразни надежди за каквото там се надявате. Неотговарянето е полезно и за двете страни. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0ee8927f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Авторът

до 22

Подходящо място "в парка" го изключвам като възможност. Опитвал съм няколко пъти и ми се иска да не бях. Момичетата реагираха сякаш искам да ги ограбя, имам чувството, че направо се изприщват и ужасно се стягат когато бъдат заговорени от непознат. Явно психиката им е такава, че са страшно недоверчиви и мнителни към непознати и трябва човек лека полека да им бъде представен, да започнат да го опознават и т. н. обаче това ни връща в ситуацията, че ако човек е в ограничена социална среда и няма подходящи условия за това той сам трябва да търси начин а първоначалния контакт се приема с голямо недоверие и дори бих казал враждебност. Подобно рязко и категорично отблъскване и отхвърляне действа демотивиращо на психиката на човек и той изоставя всякакви опити за други подобни контакти. Аз съм го изпитвал и подобни преживявания са доста разочароващи та повече и не бих и помислил да се представям на момиче което не познавам, това вече за мен е табу. Имал съм случаи в които дори се е усещала взаимната симпатия и привличане, но не съм правил нищо а и нямам намерение да правя заради потенциалния и болезнен груб отказ и отхвърляне. Контакт с момиче вече само отдалече, лека полека и най-добре чрез посредник или ако имаме някакъв общ интерес или занимание където можем естествено да се отпуснем и да говорим на някакви общи теми.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3ad4346853
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

32.   Направи си профил в Тиндер. Остави ги тези старите сайтове за запознанства, там е несериозна работа.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30dbfac7f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   От 12 към 27, прав си така би трябвало да е, това е правилния подход когато наистина търсиш нещо, но реално не е така, реално не се получава. Това значи че или всички там не стават и са тъпи или че още в началото като бъдат заляти с простотии и се отчайват и гледат с пренебрежение. Когато аз си направих женски профил имаше много рядко такива които подходиха без простотии, не знам как да ти го обясня но когато ти дойдат голям брой простотии и нагласата ти се променя започваш да гледаш с пренебрежение към всички, не е добре но така се получава. Някак ти пада завесата и всички съобщения ти звучат някак жалки. Ей заради такива простаци незадоволени дядковци свестните момичета си остават само във фейсбука и не смеят да се регистрират в сайтове за запознанства, а всички знаем че във фейсбука хората не се доверяват така лесно, не приемат непознати, защото там са им всичките роднини познати там им е близкия кръг от хора и е много трудно. Призовавам всички които търсят сериозни отношения или приятелство и нямат достатъчно възможност за живи контакти нека се регистрират в сайтовете за запознанства. Нека станем повече от извратеняците и нека всеки да намери това което търси. Направени са за нас тия сайтове не за извратеняците, отгоре пише срещни любовта а не проститутки на килограм. И момичетата да се вслушат в коментар 27, може би в отегчението си игнорирате някой по добър от останалите. Имаме такъв шанс, нова технология можем да се запознаем с хора от различни градове, можем да си изберем основните физически белези по които да търсим, би трябвало да сме най не самотните хора на всички времена, а то какво, точно обратното ставаме все по самотни, защо??? защото си изливаме човешката простотия.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2f079d62f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Здравейте аз съм Авторът

Ще ви изложа събитията от последните няколко дни касаещи темата, неуспехите, успехите и изводите които си извадих може да са на някого от полза. И така продължих опитите с elmaz. com докато започнах диалог с една по-възрастна но изглеждаща много добре дама която прояви интерес, но в последствие ми каза: "ти си много малък за мен" аз от своя страна и представих предимствата от връзка с по-млад мъж и тя каза, че ще помисли писах и още два пъти, но не получих отговор, сигурно още мисли. Междувременно на два пъти видях много привлекателни също по-възрастни жени на живо които заговорих, но не посмях да ги попитам да излезем на кафе или да си разменим координати. Сигурно изпуснах отлични шансове. Реших да опитам да заговоря случайно момиче за да видя реакцията и и дали е уместно да пристъпвам към запознанство към непознати момичета. Ситуацията беше следната бяхме двамата на спирка и аз и дадох да разбере, че проявявам интерес и после я заговорих с общ въпрос. Реакцията не беше особено окуражителна, момичето беше като вцепенено, отговори ми глухо и неемоционално а после взе бързо такси и избяга :). Не помня в менюто ми да присъстват хора, но както и да е, съжалих, че съм и причинил стрес и лека самоирония си тръгнах. Странното е по-късно същия ден направих жест на една жена и тя ме похвали какъв кавалер съм бил и се разговорихме приятелски. Казах си, че така изпускам шансовете си като не показвам на жените намеренията си и, че трябва да преодолея този страх от отхвърляне. Днес дойде развръзката, пътувах в градския транспорт и бях на срещуположни седалки с една привлекателна по-възрастна жена облечена с къса рокля, дадох и да разбере, че и обръщам внимание, гледам я, прокашлям се и тя започва да показва невербални знаци, че вниманието ми и допада, започна да оправя косата си, докосваше ръцете си, отмяташе коса. Казах си, ето сега ти е паднал удобния случай възползвай се и не пропускай и този шанс, изчаках я да стигне нейната спирка, слязох с нея и като я настигнах и казах уверено и с моя дълбок глас: "Госпожо харесахте ми и искам да ви поканя на кафе", тя каза ами бързам и аз и казах ето запишете телефона ми и ми се обадете, тя го записа и аз и казах "Беше ми приятно, ще чакам да ми се обадите". Жената направо се беше разтопила от удоволствие, че и обръщам внимание и направо сияеше. Така, че изводите ми са следните: със сайтовете нещата много мъчно стават, жените там им обръщат много внимание прости хора които ги заливат със сексуални намеци и предложения и с неприлични предложения и те са станали доста мнителни, необщителни, надути и несговорчиви. Начина който работи е в ежедневието ви ако се позавъртите около някоя жена която ви харесва и сте заедно макар и за кратко някъде и и дадете да разбере, че я харесвате и тя започне с невербални знаци да ви показва, че вашето внимание е желателно и я ласкае, то не пропускайте да и кажете, че сте я харесали и искате да се видите или да размените координати. Истина е, че който търси намира, само не трябва да пада духом и да се учи от грешките си. Това е от мен, ако има други които искат да се включат да заповядат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 59daa7dd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Хубав коментар номер 33, съгласна съм с теб :)
Авторе не знам дали мога да дам някакъв съвет, защото нещата станаха доста сложни и оплетени на този етап от живота ни, по-скоро бих дала коментар и мнението си по темата.
В тези времена, които живеем наистина да заговориш някого по улицата или в парка би ни се сторило странно, защото вече забравихме какво е, забравихме нормалната комуникация и личен контакт, въпреки че аз като човек от старото поколение, ако момчето ми е симпатично и ми се стори интелигентно бих опитала.
Сега за всяко едно нещо се използва интернет, дори за най-елементарнито. Това все повече ни отдалечава като хора и ни кара да забравим нормалните начини за комуникация и срещи, сблъсквайки ни и с натовареното ежедневие, което имаме.
За съжаление, ако си на определена възраст и не си създал добра социална среда, с годините това става много трудно и на моменти граничи с невъзможно, защото хората вече са семейни, като цяло затварят кръга си, нас ни е грабнало ежедневието, ходим на горе долу едни и същи места, възрастта намаля опциите за предлагане, ние имаме по-големи критерии към хората и т. н. Аз също спадам към този тип хора, които така ги завъртя живота, че останах с доста тесен кръг от приятели и да намеря някой нов човек и то някой за връзка граничи почти с нула. Хубава жена съм, не съм страдала никога от липса на внимание, но просто така те обръща живота, че в един момент оставаш сам и не знаеш какво да правиш ( А на срещи с цел секс, каквито са масово предлагани определено не връзвам). Било то заради работа, провалена дълга връзка, много близки приятели пръснали се извън България или в други градове заради безработицата в по-малките населени места... причини много.
От години ползвам сайтове за запознанства, още в началото като се започне с Мирката, та се мине през АХА, елмаз, twoo и т. н. Да, сайтовете вече не са това, което бяха преди, но за това сме си виновни ние хората, защото масово се превърнахме в кифли и батки и всеки гледа да търси, това което е модерно. Предлагането на подобен тип индивиди е голямо, няма я онази индивидуалност като преди, няма ги ценностите, но това е друга тема и бих казала е доста обширна. Ако някой е по-скромен, то той не представлява интерес и масово такива хора се превръщат точно в онова, което ние избягваме, но масово се предлага. И не щеш ли УЖ не го искаме, а все търсим такива хора и после се жалваме, че сме предадени и самотни...
Регистрирайки се в такива сайтове, никога не съм търсила нищо конкретно, а просто ми е било скучно, самотно и съм имала нужда да поговоря с някой. Стигало се е до там доста пъти да си трия профилите, защото не издържам на простотията в тях, но за щастие винаги се е намирал някой, който да ме накара да вярвам, че все още съществуват " нормални хора" Получавала съм адски много съобщения, пишат ти всяка една секунда и наистина за много кратко време пощата ти е пълна, но както казаха по-горе, ако има желание има и начин да отговаряш или да игнорираш, тези които искаш.
Лично аз на профили без снимка не отговарям, защото за мен това е липса на възпитание най-малкото, а и ако ти си искрен и честен човек не виждам причина да се криеш. На никой няма да му е приятно да споделя и говори, с човек който дори не вижда нали? Всеки сам си преценява като цяло на какви хора да пише и отговаря, но главно съдим по това дали някой ни е симпатичен и ако е според това дали пише правилно и има умствен багаж, решаваме дали ще си поддържаме контакт.
Тези, които са там за секс и подобни неща няма дори да ги коментирам... всеки си е преценил за какво е там. Лошото е, че вече тези които търсят това манипулират останалите точно с болните теми на обществото, самотата, какви станаха хората и т. н. Добре успяват да те оплетат, способни са да бият 5-600 км за секс и да ти пишат с месеци, за да го получат. Жалко е, но е ФАКТ, от личен опит го казвам.
Излизала съм с хора от тези сайтове, и 2 от най- прекрасните ми връзки са точно от такива, като при едната бях виждала човека веднъж преди това в един магазин и просто на късмет той ми писа след време там. Бях с този човек 5 години и мислех, че ще е завинаги, но така се стекоха обстоятелствата, че се разделихме.. за това сайтовете вина нямат.
Сега отново връзката ми е с човек от сайт за запоснанства - повече от година сме заедно.
Така, че невъзможи неща няма, но трябва да е по-упорит човек и да има търпение да вярва, че ще намери, това което търси.
Относно фейсбук - аз не приемам хора, които не познавам. Прекалено лично ми е някак си и преди да съм виждала човека лично, трудно би ми станал приятел и в тази връзка дори не знам как се правят свалки там. От любопитство съм пробвала, но не мога да се ориентирам с търсачката - излизат ми само мои приятели или трябва да знам конкретни имена. Не мога да задам град или възраст и да ми ги филтрира, но пак казвам явно аз не знам как, но и не държа да знам.
За съжаление подобни социални мрежи и сайтове провалят доста връзки или ги разклащат сериозно. Именно за това аз съм изтрила всичко и сериозно бих се обидила и замислила дали да продължа с човека до себе си, ако примерно разбера, че той комуникира в такива за запоснанства или в социалните мрежи с такава цел.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2f079d62f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

37.   Авторът

до 35

Здравей, радвам се че коментира, но това ни връща отново при корените на проблема. От едната страна хората са с ограничен социален кръг който още повече се свива и те остават сами и изолирани. От друга страна жените страдат от много големи предубеждения как точно трябва да станат нещата за да може някой изявил желание да контактува с тях. Ти сама го казваш и аз се убеждавам, че е масова практика - не било удачно да се запознаваш без да се познавате (знам, че звучи нелогично, но всъщност ситуацията е такава), не било вариант и сайтове за запознанство и фейсбук, защото не знаеш с какви хора ще комуникираш (но как ще знаеш ако не започнеш да комуникираш с тях? ), ако някой е прям и открит не представлявал интерес, защото дамите очакват някой да им сваля звезди от небето, да ги омайва и да ги лъже за да постигне каквото иска а после се оплакват от същите хора на каквито обръщат внимание, защото се оказват негодници, използвачи, неверни и лъжци. Когато някой свестен мъж се опита да излезе от комфортната си зона и опита контакт с цел да може и той и жената да не са повече сами и недай си Боже да не подходи по-съвършения начин и подход който жената смята, че е верния то той бива грубо и категорично отблъснат и не му се дава шанс. Същевременно се поставят големи и нереалистични очаквания към партньора които нямат нищо общо с него като характер а с други неща. Добре чудя се аз при тези обстоятелства как да станат нещата? Хем се чувстваме самотни, хем не даваме шанс на хората които искат да променят това. Уважаеми жени разберете, че когато към вас проявяват внимание трябва да го приемете с уважение и разбиране ако човек е учтив и прям, защото този човек се е престрашил, направил е усилие и се опитва да промени нещата. Той не заслужава груби отговори, презрение и подозрителност. Трябва да си даваме шансове да опознаем поне малко човека за да разберем дали ни подхожда, защото ако бягаме, плашим се, отказваме се преди да сме опитали как ще станат нещата? Получава се така, че макар и да имаме изобилие от възможности за комуникация и връзка помежду си ние сме се затворили в себе си и не допускаме до себе си някого когото не познаваме и по този начин и сами на себе си не даваме шанс. Както обаче установих хората реагират добре ако сте на едно място и правите едно и също нещо и поне малко се задържите и покажете интерес един към друг, тогава мъжа има шанс да се представи и да разменят координати, защото жената не би го направила. За съжаление четейки много профили в elmaz. com стигнах и до друго обезкуражаващо наблюдение - има много жени които са самотни, но страшно пасивни и очакват "съвършения принц" който по-някакъв неотразим начин да ги впечатли и те да изживеят своята приказка. Имаше дори един профил на който пишеше: "хайде принце докога ще те чакам? ". Подобно отношение на очакване на съвършеност у човека отсреща и пасивността свързана с "чакането" още повече крайно затрудняват формирането на смислени отношения с някой човек. Аз си мисля, че ние бидейки хора си имаме всеки своите недостатъци, особености, силни и слаби страни и т. н. и не можем да се вместим в представата от любовните романи за принцове и принцеси и трябва да търсим у човека отсреща само най-базовите неща - компания, доверен приятел, любим, човек на когото можеш да споделяш и човек който ще те обича и ще е честен и верен с теб и ако ние изискваме и поставяме критерии над тези базови неща ние сами си пречим. Между другото още от самото начало съм със снимка в elmaz. com и изглеждам колкото и нескромно да звучи много добре. Въпреки песимистичния тон на изписаното аз всъщност вярвам, че имаме много възможности с онлайн комуникацията както и пишат други коментиращи и просто трябва да намерим подходящата ниша която ни предоставя максимум възможности.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 79bb08f6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Не съм прочела коментарите и ако кажа нещо, което вече е споменавано - извинете ме.
Жена съм, на 21 години, никога не съм имала проблем с мъжете, не затова изживях тридневен романс с elmaz.
Както и да е. Преди повече от 4-5 години се регистрах, за да проверя как е направен сайта, какви функции притежава, цял живот се интересувам от това.
Попълних някаква бегла информация за себе си, изчетох любовните приключения прикачени към home страницата и затворих сайта. На другия ден отново влязох, а пощенската ми кутия преливаше от съобщения. Мисля, че бяха над 100, а всички изглеждаха като кандидатстване за работа. Скучни, еднообразни, а някои дори бяха последвани от "Защо не ми отговаряш? " и прочие.
Несъзнателно информацията, която бях споделила за себе си беше прякора ми, черно бяла снимка от далеч, на която не ми се виждаше лицето и това, че живея в България.
Реално погледнато - нищо! Въпреки това имаше всякакви мъже, които пишеха и пишеха.
Замислих се над това, нали това е сайт за запознанства, по принцип хората би трябвало да споделят повече за себе си, очаквайки да срещнат сходен тип човек. Тогава какво толкова интересно имаше в профил, който току що е създаден, почти без данни за притежателя? Как бих отговорила на човек, който ми пише само, защото съм жена? Та, то това си се равнява като да спреш някого на улицата, за да се запознаете. Разбира се, че няма да отговоря на нито един, ако искат и 5 млн. в банката да имат, като си изтриват само буквите на клавиатурата да пишат и пишат на всеки женски профил.
Запознаването пряко и вербално с даден човек изглежда някак по-лично. Сякаш, че ти си си избрал този човек, дали заради външен вид, поведение, маниери или прочие. Личното отношение създава доверие, а то по себе си води до срещи и опознаване. Затова агенциите успяват да събират множество клиенти, просто защото създават условия за доверие.
Всичко това води до логиката, че подобни сайтове са загуба на време и средства. Но не това е темата на разговор.
Merriyah

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: eb4b46132c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Авторе, и повечето дали му съвет - с тези съвети ще си намерите някоя - средно тъпа и средно грозновата жена.
Представянето в профила ми е интересно... пишат ми интересни мъже, логично е... единици са тези, които ми пишат банални, копирани и невъзпитани съобщения. Опитът ми показва, че тези, които бързат за скайп, вайбър или фейсбук - са бройкаджии и искат секс... на всяка цена, с която и да е, стига да не е някоя тотална грозотия, пък може и с такива, зависи колко са отчаяни за секс.
Рецепта за успех - бъди умен, грамотен, възпитан и интересен събеседник. Чети профилите преди да пишеш и... пиши на жените без снимки... Винаги съм се чудела, коя ще да е тази жена, която ще се разкрие на подобно място... някоя платена, фалшив профил или някоя доста глупава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 18966d6e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   Авторът

номер 39

"Рецепта за успех - бъди умен, грамотен, възпитан и интересен събеседник. Чети профилите преди да пишеш и... пиши на жените без снимки... "

Правих го ефект няма. Е почти няма. Имах случай с една 38 годишна, сама с дете с която започнах общуване и след някое време и предложих да се видим. Отговора беше неочакван и беше нещо от рода на "мислех, че си търпелив! Как си мислиш, че ще изляза с теб, този сайт е пълен с психопати! Ако имах време да излизам по-срещи мислиш ли, че щях да вися в този сайт? " Отговорих, че да сигурно има и психопати, но човек не може да живее в страх и т. н. Спря да комуникира и и писах, че приключвам с нея.

Друг случай - момиче на около 23 години със страхотна снимка, писах и няколко пъти и настоях за отговор и получих телефонен номер. Обадих се и си уговорихме среща. Подготвих се старателно, чист, спретнат, напарфюмиран, подстриган, обръснат, с букет с три бели рози. Отидох където тя живее за да не я затруднявам, тя ми беше писала, че можем да се видим по-всяко време. Отивам на срещата, звъня, че съм там, никой не вдига. Звъня след 10 минути и ми вдига и казва, че баба и е със счупен крак и не можела да идва, всички пари отишли за лекарства и нямали какво да ядат вкъщи, чакала една приятелка да и заеме пари. Казвам и - ела поне си вземи розите които съм ти взел и ми да ми разкажеш за баба си и да видим дали мога да и помогна. Тя казва - добре изчакай ме още 20 минути, след 20 минути звъня тя казва идвам до 5-10 минути. Седя и чакам и си мисля в какво се забърках. Минава едно момче и го питам "Извинявай може ли да ти отнема 5 минути защото съм в една ситуация и искам странично мнение" и той да-казвай и му казвам: "запознах се с едно момиче в elmaz и имаме среща тук" той пита какво е elmaz? - отговарям - сайт за запознанства. Та имахме среща а тя не идва и когато и се обадих започна да ми говори как баба и била болна, как нямала пари и т. н. Питам го - това струва ли ти се нормално и какъв е шанса това да стане пред среща? Той казва - телефонна измама приятел, пак малко са ти поискали (защото тя беше споменала една сума). Аз му казвам- благодаря и аз си мислех нещо подобно. Накрая момичето идва, аз я чакам с розите, но момичето няма нищо общо с хубавото момиче от снимката а представлява една изхабена, състарена и непривлекателна жена която се съмнявам, че беше на годините които е посочила. Взима цветята и казва: "защо бели"? Казвам и "белите за начало са подходящи, цвета е символ на приятелството". Казвам и къде е баба ти? Вкъщи. От колко време е травмата и? "От шест месеца" а аз се питам наум "защо тогава си уговори среща след като не можеш да дойдеш? " Казвам и - заведи ме да я видя и ще видим с какво мога и да и помогна. Тя - "Не мога", аз - "защо", тя - "защото не те познава", аз - "ти ще ме запознаеш и ще ме представиш като твой приятел", тя - "не мога, тя знае, че не излизам никъде". Тогава ми стана пределно ясно, че цялата работа е доста мътна. Тя ми каза да сме се видели по-късно вечерта, но дори и през ум не ми мина да ида на повторна среща с нея. Честно казано дори не бях разочарован, явно от толкова неуспешни опити вече ми беше станало все тая.

Трети случай, този обаче е по-приятен. Свързах се с една рускиня и започнахме да си пишем на имейлите. Няма как да не отбележа, че за разлика от жените с които си пишех дотогава тя беше много, много по-любезна, мила и приятна. Съобщенията които ми пращаше бяха много културни, искрени и смислени, просто беше класи над грубите, нахални и надменни отговори които съм получавал от тукашни жени. Например бях изпратил запитване до една българка в Германия дали смята да се прибира в България а тя троснато и грубо ме попита защо, отговорих и защото ако идваш бихме могли да общуваме, но виждам, че си прекалено груба за вкуса ми, лека вечер. Това съобщение отприщи такъв порой от хули, обиди и подигравки по мой адрес, че си нямате и напредстава и тя ми изпрати 5 едни и същи съобщения с главни букви за да е сигурно, че ще ги прочета като същевременно ме блокира за да не мога да и отговоря. Както и да е, не ми дремеше особено. Сега обратно на рускинята - хубаво, учтиво, мило, умно момиче с което можем да си говорим за различни теми и с което е удоволствие да си общуваме. Казва ми колко добре и приятно се чувства от моите имейли, как иска да ме опознае, аз и отвръщам по-същия начин. Изтрих профила си в elmaz. com и си общувам само с нея. Единствения проблем е, че сме много далече един от друг, но мен ми е приятно дори само да си общувам с нея.

Що се отнася до това да пиша на жените без снимки, не искам да го правя. Искам да имам представа как изглежда жената и дали ще ми допадне. Ако не ми допада визуално и не се чувствам привлечен от нея какъв е смисъла дори да си пишем 1000 съобщения и накрая като се видим да няма привличане и всичко да е било напразно?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7cc006c0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Да споделя и аз опит от сайтовете-аз в момента съм в сериозна връзка, но преди доста пишех в един сайт и дори гаджета си имах оттам. Нищо не излезе, но не мога да обвиня, че сайтът ми е виновен. По-скоро подборът ми е бил скапан. А и ето по-горе са писали- извлечи я веднага, за да си пишеш само с нея някъде, ако си струва. Е, да де, ама то кой знае кой си струва- като ги натрупах в скайп, взех да забравям кой кой е. Авторе, и аз разсъждавам като теб- в този свят с възможности да опознаеш начина на мислене и нагласите на някого, сайтовете са най-удачната форма. Но -представи си, че някое момиче в момента си пише поне с пет екземпляра и още се чуди с кого да излезе, как да не бъде дистанцирана на първо време. Понякога тази комуникация до среща, продължава и с месеци, зависи. Не можеш да знаеш дали си най-неотразимия за нея, докато не започнете изцяло да се чакате и търсите ежедневно в скайп или фейс. Защо мъжете толкова бързате- едва ли не от първото здрасти и вече сте в кафето. Е, малко търпение трябва, пък и дипломация. Като ти четох следващите коментари, най-вече за срещата с жената от автобуса- ае, човек, ти звучиш интелигентно, ама я си признай, че май си "загорял" - бъди честен тук-сериозна ли връзка ти трябва или жена за секс. За какво са ти тези лелки, м? Мислиш ли, че жените не усещат кога това е първата мисъл на мъжа? Това са сайтове за запознанства, а не каталог за безплатен секс.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fe5587aefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   На 21 години съм от женски пол, имам регистрацията в елмаз, но не съм влизала там от месеца. Търсила съм там сериозна връзка. Имала съм сериозна връзка с човек от сайта, и си мисля че все още има надежда в сайтовете за запознанства. Но като цяло 80% от мъжете си търсят секс и то за пари, което е смешно и се чудя как може да има такива мъже и дали изобщо има жени, които им се връзват. Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против секс, и мъжете които търсят само секс. Имала съм връзка, която се е състояла главно от секс без никакво обвързване, но според мен не трябва да го правиш толкова директно и да започваш разговор с " 200 лв за една вечер? ". Смешно е... Но все пак има и много хора, които не знаят какво искат и влизат там просто за загуба на време било то мъже или жени, но да не забравяме че такива хора има не само в сайтовете.
Успех с търсенето на сериозна дама!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4d1658e191
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Здравей авторе. имаше една агенция" Велида" която беше добра. пробвай с нея. с момичета от Русия и Украйна си имай едно наум, защото те се целят в паспорта ти на човек от ЕС. Изобщо особено украинките се опитват по всякакъв начин да избягат от страната си. Същото важи и за рускините. желая ти успех.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 497de4c1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Авторът

Сега съм пуснал нова тема която е за рускинята с която си комуникирам, но и там има проблем, ако желаете погледнете я казва се "Чувствам се като в капан".

номер 41

"Като ти четох следващите коментари, най-вече за срещата с жената от автобуса- ае, човек, ти звучиш интелигентно, ама я си признай, че май си "загорял" - бъди честен тук-сериозна ли връзка ти трябва или жена за секс. За какво са ти тези лелки, м? "

Ами честно не съм "загорял" дори напоследък и нямам желание за секс сигурно от това, че все не стават нещата. Искам сериозна връзка, но не харесвам безкрайното протакане. Ако имаме възможност лесно да се срещнем и да говорим лице в лице защо да не го направим? Що се отнася до "лелките" аз нямам предразсъдъци спрямо възрастта на жената, стига да ми хареса за мен няма значение дали е на 20 или на 40 години.

"Мислиш ли, че жените не усещат кога това е първата мисъл на мъжа? "

Жените постоянно бъркат за мъжете, затова е и пълно с множество трагични истории.

номер 42

"като цяло 80% от мъжете си търсят секс"

Да така е. Има и доста прости хора.

номер 43

Засега не ми се занимава с агенции, но ще го оставя като валидна опция за по-нататък евентуално. Това, че рускините и украинките а бих добавил и момичетата от Беларус и Молдова искат да се махнат от там изобщо не ме притеснява. От малкия опит с общуването който имам с такива жени оставам с доста добри впечатления. Забелязвам, че те са по-искрени, любезни, учтиви и истински от момичетата които са се сблъскали и са повлияни от западната "култура" на егоизъм, меркантилност и т. н. Това, че те имат желание да се махнат от страните си и аз имам това което те желаят ме прави желан без да трябва да бъда "чакания принц" и да покривам нечии раздути претенции, така, че това е само от полза за мен. Това дори може да ми даде възможността да си подбера желаното момиче.

Честно казано чувствам се психически уморен от цялото това занимание и може би трябва да си взема малко или повече време "OFF/на далече" за да се презаредя. Чувствам се уморен от влагането на надежди, очаквания, усилия които не водят до нищо. Това започва да ми се отразява и да ме прави безразличен и незаинтересован.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 299ccf9536
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Привет, автоте, абсолютно прав си за това "Изглежда след известно време социалния кръг на човек много се свива и ако той не е успял да създаде трайна връзка остава доста изолиран в това отношение. " Аз лично все се влюбвам в колеги от работата си-просто по 8 часа сме заедно, а и през почивките си говоря с тях за мачове, защото макар да съм жена обожавам футбола. За съжаление обаче всички са или вече семейни или имат връзка. Колкото до сайтовете за запознанства, проблем е, че дори да ти отговорят и да си допаднеш с някоя, респективно някой интелектуално, то до среща на живо не се стига или ако се стигне, то на живо се усеща някаква бариера, напрежение...
Може би правилната стратегия е човек да е щастлив, когато е сингъл. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 299ccf9536
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Привет,автоте,абсолютно прав си за това "Изглежда след известно време социалния кръг на човек много се свива и ако той не е успял да създаде трайна връзка остава доста изолиран в това отношение. " Аз лично все се влюбвам в колеги от работата си-просто по 8 часа сме заедно,а и през почивките си говоря с тях за мачове,защото макар да съм жена обожавам футбола.За съжаление обаче всички са или вече семейни или имат връзка. Колкото до сайтовете за запознанства,проблем е,че дори да ти отговорят и да си допаднеш с някоя,респективно някой интелектуално,то до среща на живо не се стига или ако се стигне,то на живо се усеща някаква бариера,напрежение...
Може би правилната стратегия е човек да е щастлив,когато е сингъл. :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 299ccf9536
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   Моят съвет е наистина да пишеш на жени без снимки. Аз съм много красива, и в релания живот и във виртуалния обаче всички представители на мъжкото съсловеие акцентират върху външността ми и затова реших поне в интернет пространството да не се показвам.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1cb38f4009
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Авторът

номер 45/46

Аз се чувствам добре и когато съм сингъл, но ми се иска да имам жена до мен с която да си споделяме, да сме заедно, да си вярваме, да се обичаме.

номер 47

Не мога да влагам толкова много усилия, надежди и очаквания в комуникация с хора които могат да не ми допаднат. Трябва да имам някаква представа поне как изглеждат. Разбери, че всеки такъв неуспешен опит ме изхабява, уморява и разочарова и след известно време просто ми писва от такъв "сизифов" труд. Ако желаеш напиши името на профила който използваш и ще пиша на теб, но не мога да пиша на всякакви хора които дори не мога да видя как изглеждат.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 117b480961
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   47, да Ви имам самочувствието! ... Не забравяйте, обаче, че младостта и красотата са до време.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ff72809c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   В елмаз се запознах с жена ми преди 4. Не губете надежа и бъдете щастливи! М 36

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5791f69d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   До 47.
Малко злобен коментар ми звучи. Естествено, че е до време, всичко е до време, не е нужно нещата, които се знаят от всеки и са били и ще бъдат така, да се натякват :)

До Автора.
Как да ти кажа, преди месец се разделих със сериозната си приятелка, имам и дете от нея на 1г. ( тя искаше да се разделим ). Преди това и аз опитвах в интернет, на всякакви съм попадал, ниски и дебели, а на снимката от преди 5 г. и като е ходила на фитнес е 6 точки, имах чувството, че те мен забърсваха, а не обратното. Аз бях жертвата, хаха. С този интернет си е нож с две остриета. Та... беше ми омръзнало ей така и аз като тебе да опитвам, усилия за чат, приказки, а, уу, телефонни разговори и накрая излезем, тя няма нищо общо или е готина, но се видим 2-3 пъти, правим секс и не защото сме правили секс, а наистина нямам какво да си кажа с тях. Наистина в главите им са само излизанки, дискотечки, вечеринки с приятелки, това ти, онова ти. Като се опиташ да я настъпиш малко, става по-зле... твърди глави са, самочувствие без покритие, както беше написал един човек по-горе ( или май беше в друга тема. ) Пълно изхабяване на емоционалният заряд който имам, физически си губя времето и какво ли още не и това само, за да мога да си пиша с някоя нормална жена ( а то такива, не знам дали има, чувал съм само за тях от познати ). Всичко друго е все едно излязло като от калъп, един и същи начин на водене на живот. Конкретно за Елмаза. Имах и там регистрация преди, нищо не се получи от там, както и от другите, имах срещи за по 2-3 пъти.
И сега като се замисля... отново ме чака същата участ, но този път аз ще постъпя по различен начин. Ще се опитам на вън да си намеря някое момиче, но не във дискотеката ( която за щастие не ходя ), а мисля, да започвам отново фитнесче, там си има и сауна. Преди като ходех, имаше едно момиче, което тя ми се натресе по-дискретно, искаше да и показвам някои упражнения, както и да е, телефони си разменихме, но се оказа, че има детенце на 4-5 г. мисля, искаше да си губи с мен времето, уж навита, а като опре яйцето до дупето и се прави на ударена. Та този път виртуалното го оставям на по-заден план. Хем да се погрижа за себе си, хем и мога да завържа някое запознанство. Тук преди седмица опитах във ФБ., уцелих едно момиче с което си писахме по-емоционално и не някакви тъпизми, но когато се чухме по тела, супер груба, на всяка втора дума ме затапва, " аа ми кажи ся какво да си говорим, дай няква тема" нищо общо като по чата. Едва я накарах да се засмее по тела, а иначе в чата " хахахахахаха" го няма за нищо. С това искам да покажа, че човек дори, когато пише, в повечето от случаите сякаш не е същият човек, едно пишеш, друго говориш, трето вършиш. Това какъв човек искаш да бъдеш, какъв си всъщност, комплексите, безпаричието, мнението на другите за теб и какво ли още не, ти прави мозъка лютеница. Както на нас, но доста повече на жените, тъй като те сякаш са в постоянна конкуренция, коя ще изглежда по-добре, по-хубави обувки и тнт. Не гледате ли... купят си нещо ново или някой им купи, върти, сучи да стане дума за това, за да може да се похвали дори.. избиване на комплекс. Всичко е мармалад с жените в момента. Не че при мъжете е кой знае колко по-добре. Това с комплексите с желанието да бъдем някой друг на който ни прави добро впечатление и всички неща от този тип, реално, ние не знаем кои са, какво искаме точно. Малко излязох от темата, за което съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 2f89fd9a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Такаааа да споделя моят опит със Елмаза а и другите сайтове близо 10 годишен! Никога за нищо на света не пиши на женски профили
преседяли там повече от години и излизащи винаги на линия 24/7 там!
Първо защото всичките са Асоциални със висока(нереална) преценка за себе си и съответно нереални изисквания, дори и само за секс другарче камоли за нещо повече.... Второ срещата със тях (за да се стигне до нея трябва силна емоция във чата и отделяне на адски много време) на 90% ще е пълен провал щото не знаят какво искат как и къде го искат и не подлежат на предразполагане! Трето повечето от тях се имат за приятно закръглени обаче на живо си личат килцата и то доста(нищо, че обичам леко закръглени, то си е до тяло! )Чист пример мога да ти дам една дама която седи там 24/7 писала се е че е на 38 пък всъшност е на 47 води се даже известна личност, но е пълна трагедия общуването с нея куца Асоциална е и килцата и личат и от километри а държане и самочуствието и е като на Графиня!
Търси пресни профили, голям процент от жените по тия сайтове се регистрират точно със цел моментен секс или сексуална връзка! Трябва да ги усетиш на каква вълна са и да им влезеш под кожичката. Друг момент какво да им пишеш!? Честно ти казвам, че каквото и да им пишеш всичко си доза късмет дали ще наблегне на твоето съобщение, или изобщо няма да го погледне, колкото и да е изпипано! Има един доста малък % жени, които се регистрират във тия сайтове просто от скука те са най-лесни без да се хабиш можеш да ги грабнеш и да се стигне до хубави моменти! И има един изключително малък процент жени, които се регистрират за нещо сериозно НО пак идва момент с големите изисквания и съответно за да си търси нещо сериозно точно във сайт се сещащ до колко е социална... Запознавал съм се с много интересни жени от елмаза, аз харесвам само по-големи от мен и наистина съм попадал на интересни и впечатляващи жени, но и на доста шкарт и загуба на време във писане измислени интернет връзки и някакъв страх от реален контакт! Забелязал съм и друго, че някои жени си търсят арогантно отношение, и чак тогава показват интерес! Иначе си доброто момченце за чат в техните очи, което първо никога не биха видяли извън сайта, и още по-малко биха се изчукали с него! Наистина ми се иска да ти кажа, че можеш да намериш нещо сериозно там най-вече в Елмаз, но няма как да си кривя душата за да ти го кажа.
Успех все пак!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 336017327a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Здравей на автора и на всички които са писали по нещичко тук!
Прочетох с интерес доста от нещата, станаха ми интересни и ме грабнаха е реших и аз да се "разпиша"...
Авторе, аз съм Мъж на 31 и съм в същото положение като теб в търсене на любовта. Имам регистрация в елмаз, пробвам и на живо да се запознавам като цяло вече хората много се променихме и жените с техните нереални представи за нещата от живота и мъжете станахме много несериозни...
Предлагам ти тук в този форум да проведем нещо като запознанство между мъже и жени, всеки да напише какво иска и да видим...
Е късмет и да сме живи и здрави!

 
  ...

1-50 от 77
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker