Обичам го, но ми изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но ми изневери
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1923 пъти
Здравейте историята ми е много дълга.. на кратко ще разкажа. С едно момче съм от година и много се обичаме но той е свикнал преди мен да бъде постоянно с различни. Връската му с мен е най-сериозната му връзка... изневери ми веднъж не беше секс да уточня, зарязах го, но ми се молеше и ми плачеше да се върна при него обеща ми че няма повече да ме наранява простих му... Всичко беше перфектно след това обаче така се получи че не бяхме заедно месец връзка от разстояние. Той отиде на море аз нямаше как да отида с него и пак ми е изневерил излъгам ме като го питах. Видяхме се и всичко беше наред той ми каза че ме обича бяхме заедно цял ден, но вечерта почна да ми пише някакво момиче каза ми че на морето са се срещнали и той е правил секс с нея писали са си определено време. И сега не знам как да постъпя обичам го много. Той мен също напи се след като разбрах за изневярата му говорихме... не бях виждала момче в такова състояние плачеше казваше ми че е тъпанар и не ме заслужава и че не е обичал друга колкото мен и много съжалява, каза ми че разстоянието и времето в което не сме били заедно му е подействало да извърши това и не знам не искам да приклюва толкова ни е добре заедно но не искам и да съм глупачка и да му позволя да ме лъже пак. Знам че аз трябва да реша но съм прекалено млада и нямам опит затова искам чуждо мнение. Не ме боли че е правил секс с друга разбирам го било е без чувства боли ме че ме е лъгал

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6c0ce13a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, човекът не те обича, а просто си му лесна за секс и знае как да те върже. Губиш си времето. Надявам се сексът поне да е добре, но с този повече от секс не можеш да имаш. Ползвай кондоми да не се заразиш с нещо и не..

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6d53638d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хa! Aми щом го "рaзбирaш" гледкaй си го.
Ревял бил, сополивел се бил, пa не си виждaлa момче в тaковa състояние... тъй де, ти въобще не знaеш кaк се държи истинско МЪЖКО момче.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e938938c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре но ако всичко е зариди секса не мислиш ли че ще е по-добре да е свободен както преди е бил и да си бъде с различни и другото е че той не прави само секс с мен прекарваме много време заедно говорим за много неща излизаме запозна ме с прителите си но почти никой от семейството му не ме удобрява по определени причини които няма да споменавам... но все пак е с мен не виждам каква е причината и не е като да има проблем с момичетата

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fdbaef71e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай мила, ама ти си евтина... Затова е с теб, за когато му е скучно...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3d56ff5ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Един път курвар цял живот курвар.

Цитат

"той е свикнал преди мен да бъде постоянно с различни"

Ти като го знаеше това и не искаш да ти изневеряват, защо се хвана с такъв. Въпроса е риторичен, знам ги обичайните причини, но като гледаш външните фактори а не що за човек е ще си патиш както установяваш и сама.

М

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 35a0df2403
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом не те боли от това, че ти е изневерил, а че те е излъгал за изневярата, тогава му предложи да имате отворена връзка. Така и така, няма да го зарежеш като гледам, поне това е вариант. Но, знай, че това момче не си заслужава да страдаш за него. Който обича някого, не му е проблем 1 месец да издържи без секс. Той е женкар, и такъв ще си остане. И дори да останете заедно, колкото и да се разкайва, знай, че пак ще изневери. Това е сигурно. Нямаш опит, и търсиш чужд съвет, но всичко зависи от теб. Ако искаш да си губиш времето с него, давай. Ако искаш да се махнеш от него и да търсиш нещо наистина специално, давай. Това е твоят живот, и от теб зависи как ще го изживееш. Не от него. Не от нас. Не от родителите ти. От теб. Той няма да се промени. Това е.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e938938c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря за коментарите проблема ми е явно че вярвам в хората в честността и истинското , явно в днешно време няма вече такова нещо хората са се променили нямат морал момичета се предлагат за чаша уиски момчета не уважават и това ме разочарова всичко е толкова мръсно и не качествено всеки лъже и е с някого зариди интерес а мен ме боли че дадох любов истинска чиста не съм искала пари подаръци или нещо друго и обикнах човека до мен силно ...може би не ме разбирате ,знам че сте прави и трябва да го зарежа

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ed03c52738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Правилно си се ориентирала, че най-лошото е лъжата. Той би те лъгал и занапред за всякакви неща.
Права си, че си млада и неопитна - разбираш го за секса заради времето разделени ли? Та тук говорим за 1 месец! В живота има всякакви ситуции, в които евентуално ще ви се наложи да не правите секс и по-дълго (командировки, здравословни проблеми (да сте все здрави дано), рискова бременност, след раждане и прочее). И какво? Мислиш, чи причината е месец без секс? И то в началото на връзката ви? Лъжеш се!
Друго! И то важно! Бил тъпанар милият? Ревял (грешка е, ако е веднъж, а той е избрал да повтори). Най ме дразнят подобни мелодраматични манипулации. Жив да го ожалиш!
Що се отнася до секса - простиш ли сега, ще го има и друг път (в твоя случай съм убедена на 99, 5%). В това евентуално времето ще те убеди, ако останеш. Кога ще се случи, колко пъти, с колко жени, ти кога ще разбереш и за колко от случаите обаче няма как да знаем.
Съвет? Не давам! Казах ти как стоят нещата от гледна точка на опита. Какво ще правиш, ти ще решиш. Приемаш нещата, вземаш решението и продължаваш смело напред! Каквото и да решиш, ще е правилното за момента. Имаш да трупаш опит. И няма страшно - животът е пред теб! :)
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 18dc274c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 5

До авторката от 8

Има и свестни хора които вярват във верността, сега е развратно време в което живеем, време на морална и сексуална деградация, затова ако искаш нравствен човек, търсиш човек с принципи а не човек с пари или нещо друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e938938c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Оставих го още преди да напиша историята но исках мнения за да реша дали е правилно.. но сега проблемът е друг той не спира да ме търси и да ми пише извинения, аз не му обръщам внимание но почвам да се притеснявам.. едиственото което му казах че е свободен да бъде, с колкото иска, но вече не с мен и той ми отговори че съм единственото истинско нещо в живота и ми каза че ще ме остави да живея спокойно без него и просто се съгласих. Обаче няколко часа по-късно отново почна да звъни и да ми пише. Той иска да говорим да му да шанс и не знам вече, защо изобщо иска да е с мен толкова много... не съм богата, не съм от най-големите красавици, нормална съм

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e938938c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оставих го още преди да напиша историята но исках мнения за да реша дали е правилно.. но сега проблемът е друг той не спира да ме търси и да ми пише извинения, аз не му обръщам внимание но почвам да се притеснявам.. едиственото което му казах че е свободен да бъде, с колкото иска, но вече не с мен и той ми отговори че съм единственото истинско нещо в живота и ми каза че ще ме остави да живея спокойно без него и просто се съгласих. Обаче няколко часа по-късно отново почна да звъни и да ми пише. Той иска да говорим да му да шанс и не знам вече, защо изобщо иска да е с мен толкова много... не съм богата, не съм от най-големите красавици, нормална съм

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker