Не ми върви с обвързването. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви с обвързването.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2749 пъти
Не ми върви въобще с дамите и сериозните връзки.
Не мога да се запозная и обвържа сериозно от 9-10 години.

Къде ли не търся и не търся вече. Някой изричат: спри да търсиш, тя сама ще дойде - Е не идва!!!
На 31 години съм с доста младежки вид. 183 см. - 73 кг.

На моятa възраст, шансът да ми обърне внимания дама знам, че е напълно нулев.

Имам желание за сериозна дамa около 24-25 г. - ама дръжки. Не ми обръщат внимание никъде такива.
За момента си гледам работното място, да го задържа в моя град Варна, в който живея от 1985 г. че положението е много сериозно. През деня затова и се отвличам и забравям, ама след работа, като няма на коя да звънна да се видим? Мъка ми е.

Не ми трябва съчувствие от непознати. Просто не мога да разбера защо не ми обръщат внимание от другия пол - сериозно. И търся отговорът.

Сума ти и сайтове за запознанства съм регистриран. Влизам сериозно, обаче само в един, който е по-сериозен и не искат да пишат. Въпреки че съвсем възпитано задавам въпрос: Желаеш ли да се запознаем в 99.9% от случаите го трият от среща без отговор.

Имам качена съвсем нормална снимка без гъзареене и позиране.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 76f0537f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали знаеш, че външният вид е първият признак за добро обвързване(поне аз така мисля). Ходи на фитнес, тренирай нещо. Заякни, стани по-впечатлителен. Излизай, забавлявай се с приятели. Колкото повече излизания, забавления и хобита, толкова повече контакти. Сигурна съм, че скоро ще откриеш твоето момиче.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d177754aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би попадаш в категорията на хората отчаяно търсещи връзка, това се усеща и кара жените да се отдръпват. Помисли дали не си прекалено настойчив, когато излизаш с момиче, което ти харесва. Особено в началото това е доста стряскащо . Казвам го от личен опит, мъже които след 1-2 срещи започват да говорят за сериозни отношения ме отблъскват, защото не може без да си опознал някой да си толкова сигурен. Очевидно е, че просто искат "някой", а всяка жена иска да се чувства избрана. Същото е и в сайтовете за запознанства - когато висиш там по цял ден/нощ и пишеш на всички, това също се вижда и жените си казват - Този не е сериозен, пише на всяка, и не проявяват интерес. Пробвай да започнеш разговор за нещо, което те е впечатлило в профила й, не за визията й по възможност. Освен това си мисля, че тези, към които си се ориентирал (24-25 годишните), като цяло още не са съвсем сигурни какво искат, не са готови за сериозна връзка, така че по-трудно ще намериш половинката си сред тях. Не знам какви за критериите ти - за външност, възраст, интелектуално ниво... може би ако са твърде високи малко трябва да ги преоцениш. На 31 години си още достатъчно млад и не мисля, че в това е проблемът. Аз съм на 35 години, необвързана в момента и трябва да ти кажа, че ме харесват доста и то значително по-млади мъже. Така че за мен решението е - просто показвай внимание, уважавай индивидуалността на всяка жена, а не я слагай под общ знаменател, и не бъди твърде настойчив, остави нещата да се развиват с времето. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eac99f997f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не знам защо не ти върви. Аз въпреки, че имам на кого да звънна също се регистрирана в един-два сайта. Повярвай ми-получавам по 150 съобщения дневно. Ако си ми написал "Желаеш ли да се запознаем" въобще, хич няма и да ти погледна снмиката. Отговарям само на някои когато са ми пратили съобщение и съм била в настроение. Така че въобще не се притеснявай относно това. А пък и не виждам какъв е проблема в годините ти-все пак не си на 48, че да е странно да се заглеждаш по25 годишни... спокойно.. наистина когато най-малко очакваш-тогава се появява правилния човек.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7d66cf0eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел , не съм аз този който ще ти дава акъл , но все пак ще ти кажа моето мнение. Не задавай такива въпроси - твърде стагнирано е. Прдимно тряба да ги разсмиваш и точно тогва да си искаш , но не непременно в прав текст.... просто бъди забавен и не бъди припрян!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a96bb4f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти!
Постинга ти звучи почти като обява, само трябваше да сложиш и една снимка и току виж - либофффта изникнала от там дето най-малко я очакваш :-)))))))))))
А сега малко по-сериоз: Не разбирам какво й не възрастта ти , нима се чувстваш стар???!!! - АБСУРДНО !!! На 33 години съм, живея сама и дори няма приятел / започва да звучи почти като предложение нали?:-))))) / но, колкото повече мислиш и се тръшкаш толкова повече отблъскваш..не зная как става и какъв е механизма....
Просто си бачкай, излизай с приятели, намери си някакво хоби, спорт ..и птичето само ще каце...и найитина - точно от където и когато най-малко очакваш!
Усепх !!! :-)))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker