„Много“ секс и любов - живот с баща му и майка му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

„Много“ секс и любов - живот с баща му и майка му!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2535 пъти
Искам да споделя /отчасти/ всичко, което ме разплаква и прави животът ми далеч по-дискомфортен от колкото всъщност е.

Омъжена съм, на 27г; съпругът ми е на 30г. Общо 7 години заедно, две от които брак... :) Истината е, че в периода преди да минем под венчилото, всичко беше като в приказка - заедно завършихме университет, заедно създадохме нашата работа-мечта, изключително бързо изградихме свой собствен дом.

Но след брака? ! За "подарък" получих непрестанно присъствие от родителите му. Вярвайте ми, не сме правили СЕКС ОТ ЕДНА ГОДИНА. Ако отиваме на почивка - идват майка му и баща му. Толкова "близки" си станахме всички, че си позволяват да критикуват моето семейство в МОЕ присъствие (майка ми умря преди години, а баща ми напоследък излиза с една симпатична жена) - едва ли не баща ми е най-неморалният човек, за да търси любовта отново? !? !? ! Да се карат на съпругът ми като на малко дете... Или каква жена съм, ако не нося грим и 15см обувки? Защо готвя със зехтин? Това са от малко примери, за да се опитам да обясня писмено за какви опитващи се да контролират семейният мир на синът им хора.

Не само се опитвам, но и говоря СПОКОЙНО за това с моето момче, моят мъж, всичко което имам... или в бъдеще нищо? ! Но той започва да оправдава действията на родителите си, а щом не успее - търси вина у мен. За Бога, не сме правили секс цяла година, нямаме деца, имаме финансови възможности - но това мен не ме крепи. Опитах всичко и мисля да му намеря заместител. Красива съм, млада съм, а по-важното е че не го мисля само аз. Като гледам ако съм вечно вярната и незадоволена съпруга никой няма да дойде да ме потупа по рамото и да каже:, , Браво, добра си! ".

Ще се опитам да изградя отново границите на търпението си, няма да се натоварвам излишно, ще си намеря някой любовник, а ако нещата не се променят след милионните проведени разговори - развод. Защо да живея в лъжа заради някакви комплексирани и с деспотични наколоннисти хора? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2301c1f92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, като жена с повече житейски опит - не толкова заради възраст, а заради премеждията в живота си, ще те посъветвам да не живееш вече с идеята, че нещата ще се променят от само себе си с годините. Ще става по-зле!
Приеми нещата такива каквито са или се бори за промяна. Може би и двете! Омъжила си се млада и зелена може би за 1. мъж в живота си. Проблемът на такава връзка е не само, че и двамата се развивате в тази възраст, но проблемът е преди всичко, че на тази възраст просто не можеш да избереш разумно мъжа/жената на живота си. След като са паднали розовите очила виждаш мъжа си такъв, какъвто е - СЛАБ. Той е мамино синче. Сигурно зависи финансово, но най-вече морално от родителите си. Той е женен за мама, не за теб. Виж истинта в очите.
Можеш да промениш всичко това като се изнесеш и му поставиш ултиматум - или живее с теб, или с техните
Ако вече живеете в свой апартамент, а техните нон стоп ви притесняват, ще трябва да поставиш граници. ТИ, хората няма да се спрат сами, мила. Ако ТИ искаш нещо, ТИ ще трябва да направиш нещо.

И между другото, ако не си щастлива - просто го напусни. Изобщо не мисли за любовник. Защо в крайна сметка ТИ трябва да се криеш като престъпник, да правиш компромис с морала си, да си накрая лошата и к... та?
Просто го напусни и си търси късмета като искаш. Подкрепям те с две ръце, НО не живей в лъжа заради слабостта на някой друг или падаш на нивото му

Успех и УМНАТА.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4e6dab8c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изнесе си и постави условия. Това не е нормално. Просто му кажи, че е на 10 г. И когато говорят за баща ти, ясто им кажи, че това не е тяхна работа и да не се месят, където на им е работа. За капак бих казала пред техните, че не сме правили секс 1 год., защото постоянно ви ПРЕЧАТ. Как търсиш това незнам, на втората седмица да съм го направила та нищо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee2723284e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   В семейния живот идва един момент, в който се разбира ставаш ли за тази цялата работа. При теб е ясно, че не ставаш. Ти не си добър партньор и при първия "проблем" бягаш. Явно за теб всичко е до красота и външен вид, щом толкова спрягаш положението си. Когато с мъжа ми имахме такива проблеми и дори нямаше къде да правим с*екс, правихме в колата и дори в хотел и се обичахме дори още повече.
Остави момчето да си намери по - добра от теб, явно имаш проблеми с това да приемеш семейството му. И няма нищо лошо да отидете на почивка и да правите с*кс, едва ли спят във вашето легло.
Ти казваш, че той е близък с родителите си и ти му споделяш, че те се месят много. Не мислиш ли, че така си го отблъснала? Не е ли по - правилно да намериш пътя към него като разговаряш? Или просто ти се прави с*кс с някой друг?
Защото днеска ще са родителите, а утре друго. Но забравих... ти си млада и красива... едва ли ще ме разбереш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 11a2d2be52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   В смисъл? Как да се изнеса от МОЯТ апартамент? Не обичам ултиматуми, защото не се намираме на пазара, но въпреки това му ги поставих. Нито аз, нито той зависим финансово от родители. Наистина обичам този човек, все пак се омъжих за него. Но жена на 27 без секс? След дни заминавам с приятелки на почивка и смятам да се запозная с някой непознат, някой който си няма на идея коя съм, за баща ми, за недостатъците. Липсва ми флирта. Явно съм една от тези непристойни съпруги.
Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2301c1f92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке, ти шегуваш ли се?
Позволила си в ТВОЯ апартамент да се загнездят свекър и свекърва. Май ти си за „пълна промяна“. СТЕГНИ СЕ
И не си непристойна съпруга, а слаба, глупава съпруга. Вместо да изчистиш живота си и да почнеш на чисто като искаш, ти си тръгнала да си чешеш...с някои непознат. Е и? На кому ще напизмиш? Ще се прибереш и пак същото

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0b57a3d795
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мила, ако приемеш съвет от една жена, с доста дълъг семеен живот - прочети това. Оженихме се много млади - аз на 22, той на 25. Опитите за намеса от страна на неговите родители започнаха буквално дни след сватбата. От каквото естество си помислиш. Живяхме точно 1 месец при тях и се изнесохме на хотел, защото нямахме собствено местенце. Но, инициативата беше негова - Той каза "до тук! ". От тогава минаха 25 години, изградихме много щастлив живот заедно. Много сме се карали, но и много се обичаме. Когато се разделяме за повече от 3-4 дни си липсваме ужасно. Преживели сме и изневери, и мизерия, но САМО двамата - без намеса от страна на родители. Било то негови или мои. За сравнение - брат му не се справи. Родителите му не излязоха от дома на семейството му и до ден днешен. Там нещата са трагедия. С две думи - това е ТВОЯТ МЪЖ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО. Ако го обичаш - привлечи го към себе си, скръцни със зъби ако е нужно, той трябва да порасне и да се откъсне от мама и тате. Но да търсиш любовник и да се мамите взаимно не е изход. Ако не стават нещата - по-добре го напусни и си търси щастието другаде. Ти си човека - действай!!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 11a2d2be52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Н11 това не е първият ни проблем. Това не е дори проблем, а паразит нарастващ ненадейно в нашите взаимоотношения. Разбираш ли, че преживяхме много през тези 7 години. Бяхме далеч, преживях изневяра от негова страна. Предпочитам и сега да ми изневерява, за да ми помогне с решението за раздяла. Но уви - той просто говори денонощно с мама, илизаме на вечеря и идват родителите му, излизаме да пием кафе през почивките и идват родителите му, след работно време. Нямам проблем с тях, а с това че св месят в решенията ми. Както и да е. Благодаря за подкрепата. Да не ви занимавам с тези битовизми.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3b56426857
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не се разделяй а търси начин да оправиш нещата. Разделите не водят до нищо хубаво и не правят живота по добър, винаги ще има някакви проблеми или трудности. Вие и двамата трябва да порастнете и да се борите с тях заедно.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 112e7d7103
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   " Опитах всичко и мисля да му намеря заместител. " - авторке, ти вече си решила, защо споделяш решението си, за да успокоиш гузна съвест ли? Вижда се, че съвети не възприемаш, твърдо си решила, или любовник, или напускане на този мъж!? Като си толкова уверена в себе си, защо има опция любовник. Ще решиш проблема със секса, а нали е проблем и присъствието на родителите му? Секса можеш да го уталожиш и с други средства, но родителите няма как да разкараш, а те са ти основният дразнител, затова остава да изпълниш втората опция, раздяла завинаги, ти не обичаш този човек. Който иска решение на проблема, намира начини, който иска да се раздели с някого, търси причини.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d3a7604f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ж28
За едно НЕ си права и това е любовникът! Няма как да се оправдаеш пред мен! Или ти отърва и си доволна, или не ти отърва и излизаш от ситуацията! Как? Мъжът ти е мамин глезен и далеч липсата на секс не ви е най-важният проблем. Щом всичко мирно е направено, поставяш ултиматум. Или сработва и сте щастливи, или не сработва и напускаш. А ако не искаш ултиматум, направо напускаш!
Но любовник? Така както те винят теб, така и ти се оправдаваш с мъжа си за намерението да изневериш.
За мен лично е неприемливо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d68077036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Постави ултиматум. Родителите да идват в твоя апартамент само след покана. На почивки ходите сами като семейство. Дай срок за изпълнение и ако няма ефект, му събери багажа. Не се занимавай с любовници. После си намери мъж, а не мамино синче.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e1b6468f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Зарежи мухльото... какъв любовник, трябва ти нов мъж! Този ли искаш за баща на твоите деца, а?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c8eacd81a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Абе много странно една година да не сте правили секс заради родителите му. Вие в една стая ли спите с тях? Няма ли къде да отидете за да го направите? Нещата между вас са се изчерпали според мен. Може и да ти изневерява. Мислиш ли, че ако те се изнесът нещата между вас пак ще потръгнат? Според мен не.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2232e898c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Откъде го намирате все такива путьовци? Разкарай го това мамино синче веднага. То се гледа преди да се жените. Знаците са там отначалото. Не си гледала и сега патиш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 46a0365b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Момиче, знаеш ли колко такива семейства познавам и наистина ти съчувствам, ужасно е. Достатъчно си зряла за да послушаш разума си без чужди съвети.
Щом разговорите не помагат, ако трябва скарай се с мъжа си, заплаши го с развод, с "дъртите" ако питаш мен - стой на страна, не говори с тях и да те закачат мълчи. Не си и помисляй да се караш с тях! С такива хора оправия няма, даже по лошо ще стане... Всичко е от мъжа ти, той е над теб и старите, от него зависи как ще се държат с теб. Направил е грешката да им даде свобода и те са се качили не на неговата, а на твоята глава. Той е и единствения, който може да спре интригите на родителите си. Такава постъпка на мъжа спрямо жената е много обидна. А какво ще правиш от сега нататък е твоя работа, развод ли ще е, примиряване ли - не приемай такива съвети, ти трябва да решиш!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c85094cccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Толкова сте прави, а разумно решение е наложително! Не искам да променям съпругът си, защото грешката е в мен - не съм разбрала по-рано зависимостта му да бъде глезен и одобрен от мама. Това с любовника го написах в момент на ярост и в действителност не бих го направила. Опитвам се да игнорирам поведението на тези хора, но всичко се насъбира вътре в мен. Ето, вчера отново обясних на съпругът ми, но той просто не разбира... мисли си че е моментен скандал, в който някой се чувства обиден. Тази вечер отиваме на "сдобрителна" вечеря при родителите му. Той просто не схваща, прави се на глупав или е и двете. Ще изчакам още няколко месеца, за да не съм прекалено лоша и се захващам с бракоразводното дело. Нямам много време. Аз съм жена. Искам МЪЖ, а не пораснало дете - предпочитам аз да си родя деца и възпитам! Страхувам се че в тази връзка е прекалено късно....
Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b170a7f888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Или се разделяш с него, или оставаш с него. Никакви заместители. Нищо не би оправдало твоята изневяра след като ти си останала с него. Няма междинна ситуация. Седнете, поговорете, кажи му как би искала да бъде занапред. Той ако е умен ще се усети. Ако не... щом не си щастлива му тегли една майна и да се прибира с мама и тате. А и като нямате деца нямате кой знае колко пречки за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker