Брак с чужденец, който НЕ одобряват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Брак с чужденец, който НЕ одобряват
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5021 пъти
Здравейте,
пиша ви, защото имам голям проблем.

Преди намерих работа в Испания (в Мадрид, условията бяха много добри, заплащането-също) и не се чудих много, знаех езика, а и обичах тази страна. И така малко след като завърших заминах в Мадрид. Там всичко беше много добре, квартирата ми беше в един блок и първоначално хората бяха леко...странни и не знам, но в последствие всичко се нареди.

Та в тази сграда срещнах и любовта на живота си. Човекът за който ви говоря още в началото беше по-различен и се държеше страхотно, само той ме прие без въпроси и пр. Беше просто мечта, страстен, много красив, мил...просто страхотен (и сега е такъв) и след няколко излизания, гледане на филми и разговори изпълнени със смях и красиви чувства започнахме връзката си. През това време аз се чувах със семейството си (по скайп) и всичко беше ок.

Миналата година декември месец една вечер баща ми ми пита "Еее, ти на тия празници няма ли да доведеш някой испанец" и аз казах "Е, чак такива подаръци няма да нося" И така. Няколко вечери по-късно приятелят ми беше у нас и аз бях в спалнята на лаптопа, отново говорих с нашите и той влезе, да ме попита дали ще излезем да се поразходим. Аз не помня какво казах, но си спомням реакцията на нашите: мълчание, мълчание и по едно време майка ми ме попита кой е това. Аз казах "Мисля да изляза с един приятел да разгледаме какво има за празниците".

И последва мълчание (отново) и майка ми каза, че имала работа в кухнята и трябвало да става и затвориха. И така понеже се предполагаше навалицата по летищата и подобни проблеми приятелят ми предложи да тръгнем малко по-рано за България с колата му, апък ще се оправим... Първоначално бях скиптично настроена, но после реших, че ще бъде забавно. И така, подготвихме се за много дълъг път и тръгнахме. Това беше голяма грешка, пътищата, докато в различните страни намерим хотел и т.н....направо ужас. И все пак стигнахме до нас.

Обадих се, че идвам с кола и като спряхме пред нас, баща ми излезе да ме посрещне. Аз слязох от колата, а приятеля ми тъкмо излизаше иии баща ми го съзря. Приятелят ми се усмихна и поздрави баща ми, отиде до него (да ги запозная), а баща ми "Кой е тоя бе?" и аз казах "Това е ... съседи сме в Мадрид" и баща ми каза "И кво, ти сега един по един ли ще ги водиш тия съседи да ги представяш?" И просто никога не го бях виждала в тази му светлина. През цялото време приятелят ми гледаше с една усмивка...просто ми се стапяше сърцето.

И баща ми все пак попита, да помогне ли с багаж, нещо такова. Аз казах, че няма нужда и той каза, че щял да отиде вкъщи, да каже, че сме пристигнали. И така, влязох вкъщи, баща ми така...студен, майка ми уж се зарадва. Да тя всъщност се зарадва. Баща ми знаеше малко испански, но когато приятелят ми го поздрави той каза "Кажи му, че не говоря испански" и така.

Приятелят ми помагаше вкъщи дните, през които останахме. Нашите маалко свикнаха с него и така дойде време за Нова Година (ние тогава си разменяме подаръци) и под елхата за всеки имаше по нещичко (нашите бяха взели подарък за приятеля ми) и той се зарадва, и нещата бяха много добре. И тогава моят подарък от приятелят ми беше предложение.

Нашите направо останаха безмълвни. Сестричката ми много се зарадва и ни прегърна и двамата, баща ми един такъв взе да се върти, а майка ми ме прегърна и пожела много щастие. И така...На 01.01 помолих баща си да поговорим и в този момент на вратата се звънна и баба ми дойде, да честити новата година и да види приятеля ми. Към мен се държа студено и то доста...

Той обаче не спираше с усмивката си, все едно нищо не се е случило. Казах му, че родителите ми са малко изненадани и ще се отпуснат, а той ми каза, че е очаквал нещата да бъдат по-трудни, но нищо не би го отказало от мен. На другата сутрин трябваше да си тръгнем и баща ми отишъл до магазина, за закуска...това ходене 2 часа му отне... Така и не успяхме да се изясним с него и просто тръгнахме.

И сега мина месец, аз се чудих какво да направя. Така или иначе не искам да живея в България, но това с родителите и по-скоро с баща ми беше ужасно. Аз очаквах, той да го приеме по-лесно дори като намекна за това какво ще доведа. Не намирам причина да не харесат приятеля ми. Той е на 27 (с 6 години по-голям от мен) просто е красавец, но не е някой суетен лигльо, има хубава работа, има си собствено жилище, не е някой хаймана, отговорен човек, работлив, много добър и грижовен. Във всяко отношение е страхотен (в лелгото също). Искам това с баща ми да се оправи...Искам и приятелят си. Сега живеем у тях и го опознавам още повече, влюбвам се още повече в него. Не мога да си представя нещата ако го няма. Как да го обясня на баща си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 16439f2ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За родителите ти е стрес - не че не са очаквали този момент някой ден, но то все е рано. Второ - за тях си още малка, само на 21. Трето - мислят си: вчера отиде и вече води жених вкъщи. И четвърто - все пак за тях е чужд човек, чужда култура, може би за тях нашето си е наше. Още повече за баща ти си още "на татко малкото момиче". Всичко това едва ли ще те спре, живееш самостоятелно, светът е отворен, решението е твое. Все пак проучи добре господина, има доста истории, в които женихът чужденец е женен или с тъмно минало, хора всякакви. И ако всичко е наред, просто се радвай на късмета си, а вашите ще свикнат с мисълта, малко време им трябва.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 08eda1d152
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей ...моя съвет към теб е да си гледаш живота и да не мислиш толкова дали вашите са доволни или не ..ти си щастлива нали ..намерила си човек който те желае и обича ..колко момичета могат да се похвалят с това ..не се отказвай това е твоя живот и ако се чувстваш добре не му мисли ..знаеш че българите сме малко черногледи ..може би родителите ти са се надявали да поработиш в чужбина и един ден да се завърнеш в бг ..сега когато си получила предложение за брак за тях това означава че оставаш там ..може би затова реагират по този начин усещат че те губят което не е точно така защото ти си оставаш тяхно дете и пак ще си комуникирате но явно им трябва време да го осъзнаят ...затова ти предлагам да им го дадеш..остави ги малко насаме със себе си и най вече да свикнат с мисълта ...не бързайтте да вдигате сватби и луди купони ..той ти е предложил но не е казано че утре тр да насрочите датата ..нека и родителите ти да свикнат с него защото все пак е по различен ,а през това време си живей живота и бъди щастлива нещата ще се наредят :)успех ти желая !!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b797da0e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Може би родителите ти те смятат за малко млада да се обвързваш толкова сериозно и то с чужденец, в друга страна, далече от най-близките ти същества. Сигурна съм, че не са злонамерени, а просто силно притеснени и защитнически настроени към теб. Да си призная, и аз смятам, че ти е малко рано за такава сериозна стъпка, но пък всеки си знае най-добре. Поживей известно време с приятеля си, опознай го добре и като родителите ти се уверят колко си щастлива с него, и че човекът до теб е сериозен и добър, вярвам място няма да си намерят от щастие. Твърде скоро са узнали за съществуването му и за тях той е чужд човек. Дай им време, както и на себе си. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: da194c457e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Трябва да настояваш за откровен разговор с баща си. И да му кажеш всичко, което каза и на нас:) Питай го директно какъв му е проблемът. И му отговори честно. Бъди учтива, но и непреклонна. Обясни му, че това е твоят живот и ти решаваш къде и с кого да го живееш.

P. S. Според мен проблемът не е в годеника ти, а в това, че родителите ти тайно са се надявали да се върнеш един ден при тях, в България. Сега, когато си с испанец, шансовете значително намаляват. Затова се цупят. Дай им време да свикнат. Според мен, като видят, че си щастлива и че връзката ти е сериозна, ще мирясат.

Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 07a38b3d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не разбирам защо не си казала на родителите си, че си имаш сериозен приятел, да ги запознаеш в скайп, да ги подготвиш за срещата? Щом е толкова готин, защо си го крила? Донякъде ти си си виновна за развръзката. Предполагам, че баща ти не, че не одобрява годеника ти, а е объркан от бързото развитие на нещата. Ще свикне и ще ги приеме.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6186a2a3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: пропуснах някои неща, които исках да кажа, но когато реших да замина не беше, защото мразя страната си, а хората, които я докара до този ред. Родителите ми също имат пръст с поведението си. Когато споделих намеренията си майка ми полудя, каза че съм щяла да се проваля, нищо нямало да стане. Баща ми ме подкрепи и каза, че ще използва познати и др., за да се намери квартира (което всъщност не стана) и така. Преди да замина обаче аз казах, че нямам намерение да се връщам в България. Ще идвам по празниците, може и през лятото, но съм взела решение... Когато пристигнах в Испания хората ме гледаха странно, но все пак бяха много по-добри от българите. Очерована съм от качествата им. Още когато не се познавахме приятелят ми ме покани, защото някъде си бях замотала ключевете.
Просто е много добър човек, вие престъпник ще го изкарате, но...нямам никакви съмнения. А нашите са ме питали "А няма ли някои испанец при теб" и такива намеци. Аз веднъж казах "Еее, няма цял живот сама да стоя" и други такива отговори. Апък и лятото бях ходила на почивка (с него) и пратих няколко снимки на нашите, ние бяхме компания. И те викат, че съм изглеждала много весела, приятно прекарване и подобни. Правила съм опити да ги подготвя, но не може както си приказваме и да кажа "имам сериозен приятел" мисля, че въпроса е по-личен. Ама и сега като знаят е трудно, защото...съм говорила 3-4 пъти с нашите от как се върнах и то по-скоро със сестричката и мама. Баща ми хич не съм го чувала. Как да говоря с него като не мога.
А това с предложението го говорихме. Аз също смятам, че е рано за такава стъпка. Приятелят ми каза, че това е начин да покаже намеренията си. И аз мисля, че е така. За това сега живеем заедно. Да се опознаем по-добре и така. Не сме хукнали да се женим. И на двамата ни е раничко (най-вече на мен)...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a430bd5f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се притеснявай че татко ти реагира така ..примерно може като говоиш с майка ти да я питаш как е той и да му пращаш поздрави ..пък с времето той ще осъзнае че не е прав ..моите родители като се разделиха и баща ми не ми говори 4 години понеже аз живея с майка си и т.н аз го търсех той не ми вдигаше телефона което много ме нараняваше ..но като мина време вече осъзна че не е прав ..не че имаме много здрава връзка с него но друго си е от време на време да си кажем здрасти как си ..човешките отношения са много сложни и от тях се учим ежедневно

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b1d1cc8b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мила, дай им време! Като чета, идваш от малък провинциален български град - родителите ти не са дорастли за съвременна свободна Европа. Баща ти освен това те ревнува, което си е нормално.
Баща ми има две дъщери и с мъка преглъща приятелите ни но се съобразява. Аз съм с немец от години, били сме много пъти в България, но никога при родителите ми. Реших да си спестя драмата, майка ще се престарава от готвене и чистене, а татко ще гледа странно. От друга страна искат внуци...Аз обаче не съм получила предложение де..
При вас нещата вървят към брак (мнооого сте младички бе), но както го описваш, мисля че момчето е много добро - имала си късмет. Не избързвайте с децата, гледайте да имате сигурност , защото за Испания идват още по-тежки дни като цяло.
Не се съобразявай с родителите си , ти трябва да си правиш свое семейство, не случайно родопските сватбарски песни са тъжни - дъщерята е загубена и отива в другото семейство. Гордей се с приятеля си и го обичай, явно е спокоен, зрял и оправен човек. И на него не му е било лесно - ти не си католичка, българка си....браво на момчето! Баща ти трябва да преглътне, че те губи завинаги, но най-късно като го дариш с внуче, ще се примири и ще бъде щастлив. Един ден ще се смееш на ситуацията

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f68bc4da99
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имах същия проблем когато им докарах швед. Както казва майка ми "Кръвта вода не става" - сърдеха се 6 месеца и след като видяха че съм щастлива, спокойна и все още толкова влюбена както в началото.

Виждам разликата в разбиранията им, но по-скоро бих казала че е по-видима разликата в поколенията и възпитанието. Все пак ние българите сме доста консервативни и с малко изостанало мислене, но се радвам когато виждам че и двете страни проявяват разбиране и грижи да загладят различията.

Родителите ми сравняват поведението ми от предишна връзка с българин и виждат разликата. Не че няма и свестни българи, но обикновено не всеки има такъв късмет. Не се отказвай от щастието си, за да служиш на някакви националистични идеали. Важното е че е европеец и се грижи за теб!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f0c1ddee4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Я го зарежи тоя, малко ли са българите, че ти при испанци ходиш? Въпросния ,,красавец'' какво е направил за теб? Той ли те е дарил с живот? Вашите са в пълното си право да се сърдят.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fc2334d68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 11 понеже българите са много хубави свестни нали затуй да го зареже ..я стига независимо каква националност или раса е ако се чувства обичана и щастлива нека да бъде с него ..и тя е голямо момиче няма да седи до гъза на майка си и баща си цял живот ..нека си гради щастието и живота ..и родителите са до едно време нали се сещаш

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 16d1c9741b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 11: Всеки нормален, зрял човек би избрал любовта пред родителите, ако те му правят проблеми. А и всеки родител, който обича детето си и му желае щастие, би го подкрепил да е с човека, когото обича. Останалото са старчески предразсъдъци и сметки за "гледане" на стари години.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6c728fd577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Напълно подкрепям Борония.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f0c1ddee4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   от номер 11: Е айде мацката да даде конкретен пример за въпросният годеник. Много ясно, че родителите ще са скиптично настроени, някакъв нечут, непознат да ти се изтърси пред вас, и да отведе детето ти на толкова км от дома, при положение, че българите въобще не са малко и изглеждат мн по-добре от тия испанци. Просто не я разбирам. И аз не виджам тя да е казала, че родителите и правят проблеми. Просто се тревожат за нея. По-добре да го зареже, да си гледа работата и родината.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 897ab6bd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   И аз не бих била щастлива, ако мой близък предпочете чужденец, освен ако не е побългарен. Много сте разкрепостени в по-горните коментари, но хората си правят сметката колко ще са "българчета" техните внучета. Трябва ли да си консервативен за да предпочетеш хора с култура, по-близка до твоята? В този ред на мисли, защо, номер 10, ти не си консервативна, при все че предпочиташ европейци?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 94db5acd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   с какво българската култура е по-добра от тази на останала Европа - не може ли човек да си бъде българин, но да обича друг европеец?
Сигурна съм, че на родителите на момичето хич не им е до запазване на българщината, а по-скоро до желанието да закрепостят момичето, за да ги гледа на старини. Изведнъж станахме големи патриоти, но българите от години се женят за рускини и това беше добре, нали?
Хера

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e79ff633bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   оооо да Хера браво това за рускините е право в десетката ...и аз искам мъж чужденец ..ако ще ме кара да се чувствам обичана ежедневно ..защото нещо българите май не ги умеят тези неща

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e7651efec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Права си 18. Имам позната, която екстра е киснала по разни страници, харесала си е един французин - 2 месеца по-късно и предлага брак...от години са щастливо женени.
Нека всеки сам си избира как и с кого иска да живее. Вече сме част от ЕС, европейки сме и нашите момчета трябва да разберат, че не са единствените и обратното важи също. Пожелавам им да си намерят красиви европейки, и рускини - няма лошо.
Хера

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: df3a95e80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Родителите ти определено са изнервени. Ти си им детенце, биха искали да си до тях...Повярвай ми, че искат най-доброто за теб, просто не са сигурни за приятеля ти. Дай им време. Ако нещата са така както ги описваш, не се разделяй с момчето! Ако те кара да се чувстваш обичана и щастлива, ако те уважава и за теб е перфектен просто бъди щастлива! Малко момичета/жени могат да се похвалят с такова нещо. Колкото до вашите- ще се примирят. Просто се преструвай, все едно няма нищо- те сами ще се извинят за поведението си.
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: df3a95e80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ехо, момиче тук ли си?!? Кажи, как вървят нещата, има ли напредък? Стана ми много интересно то историята ти. Пиши какво става!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 392d92222c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Когато бях малка роднини ми казваха да се омъжа да момче с пари.. аз бях сигурно само на 4-5 и кавах, че Дори и циганин да е ако го обичам ще се омъжа за него! И сега разсъждавам така! И моите любовни истории наподобяват твоята, само незнам по изключение или не моите родители са адски спрели да се развиват от към разбирания и настояще. Баща ми не ми говори с месеци когато е подозирал, че имам гадже. Не съм водила момче вкъщи, а съм на 22.. И сега майка ми е против връзката ми въпреки, че дори не е седнала да разговаря с мен за да разбере какъв е човека до мен и че най-важното ме прави щастлива. Мога да им го обясня с няколко изречения-Надявам се искат да съм щастлива и да мисля адекватно и сама да преценям кого обичам и за кого искам да се омъжа. Родителите ти са шокирани и естествено се проявяеа родителският егоизъм, искат да си до тях.. и им трябва време със сигурност :)) дано осъзнаят ситуацията и да те подкрепят.. защото аз знам, че човек страда когато не получава подкрепата от най-близките си хора. Майка ми е правила и прави все още слабоумни постъпки с които иска да ме задържи да живея у нас.. и все още мисля, че немога да ги науча да мислят като мен! Успех мила. Мадрид е прекрасен град, а в Испания има невероятно много националности и хората са широко скроени.. по-добре е да се развиваш там. НЕ се отказвай да бъдеш щастлива!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3492ba62a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравейте. Аз съм на 28 години и завърших висшето си образование в Германия. Там се запознах с една рускиня, студентка също като мен, която сега ми е съпруга. След като завършихме университета я доведох в България, а малко след това се врекохме...

Проблема е, че всички се мъчат да ми обясняват, че няма по - големи к.... и и мръсници от рускините. Особено жените около мен не пропускат да подхвърлят нещо неприятно за съпругата ми. В Германия, пък не се гледа с много добро око на славянсите народи, а в Русия икономическото положение е много лошо. Може би само Москва е истински добре, затова решихме да си живеем тук. Изглежда обаче хората навсякъде са еднакво прости. Затова си гледайте собстветият живот, семейство и деца, нищо друго няма значение...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 01097edfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Това е твоят живот. съпругът ми е египетски човек. мислите, че семейството ми го харесва. сигурни, че не, но аз съм щастливa с него.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 70d2007f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Здравейте ас съм чужденка омъжена съм за бълагарин при нас ситуациата още по трудно ас съм мусулманка баща ми е много традиционен човек когато казах че омъжвам за бълагарин той ми каза излизаш с него няма ти приемам теб, да моито искахе да омъжвам за сина на приятеля но него обичам обичам мъжа ми имаме момче и сега живееме добре разбираме всичко само баща ми така и не говори с мен майка ми идва по често така че не мисли за това живот е твой, но сигурна съм баща ти приема и дано да всичко да бъдат по лесно успех и дано да бъдаш щастлива. И много трудно според мен хората в Бъагария затворено мен ми така и не приемат общество защо то друга нация друга раса и всичко е друго, понякога време мисли защо имала съм всичко но когато виждам мъжа ми и моето сладко сокровищо чуствам се счастлива най важно да ти обичат и ти обичиш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c4936bc957
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Омъжена съм за чужденец, преди него съм имала и няколко други връзки, пак с представители на други националности. 5 години съм била с първата си любов - италианец, 3 години с грък, и 3 години с французин. Сега от вече 8 години съм омъжена за руснак, чувствам се страхотно и по- щастлива от всякога с него, и 3те ни прекрасни деца- 2мата ни сина : 7 годишния Максим и 5 годишния Сергей , и 8 месечната ни дъщеря Олга. Така че както по всичко личи - нямам нищо против връзките, или браковете с чужденци.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b5fd465381
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Аз съм жена на 25 години. Живея в България. Приятелят ми е чужденец (с африкано-европейски произход) и сме заедно отскоро. Последно съм била с българин преди 9 години. След това се запознах с едно момче от Великобритания, което живееше с родителите си в България. С него бяхме заедно 3 години. След това съм имала още няколко връзки само с чужденци. Не мога да си представя дори да погледна българин и въобще предпочитам да контактувам само с чужденци. Има ли някой със сходен на моя случай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker