Възможно ли е мъж да отхвърли жена, дори да я харесва/ да е влюбен в нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е мъж да отхвърли жена, дори да я харесва/ да е влюбен в нея?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 12807 пъти
Здравейте! Смятам, че въпросът ми е достатъчно ясен, така че който го смята за глупав, или иска да се заяжда, моля да подмине темата. Накратко, харесвах страшно много един мъж, още го харесвам, и години да минават, изтръпвам при мисълта за него, не съм от хората, които си въобразяват- той търсеше вниманието ми, общувахме, но в крайна сметка нещата не се получиха. Искам да ви попитам, случвало ли се е някога да отрежете жена, дори да я харесвате ( освен поради тривиалните причини-семейство и деца), и ако е така, защо- кое ви е спряло да бъдете с нея? Или е вярно твърдението, че един мъж има интерес към една жена толкова, колкото я търси? Има ли изключение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: ad2d1b4946
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че може. Мъжа по-принцип използва разума си пред чувствата и ако не що му се стори мътна работата може да отсече тези чувства.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9e3a722658
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Може да е комплексиран и да е търсел вниманието ти поради свои лични нужди и дефицити, а не, защото те е искал за реална партньорка. (жена)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 196ebd3af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Аз съм точно обратния случай, гледам да не занимавам със себе си жената в която съм влюбен. Не досаждам с присъствие и обаждания, просто оползотворявам редките моменти когато имам възможност да бъда около нея. Възможно е да отхвърля жена, която ме е наранила за да запазя достойнството и чистите си чувства, колкото и да съм влюбен в нея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bc20c60901
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Може би е преценил, че нямате бъдеще заедно, твърде различни сте например, голяма разлика във възръстта или пък той просто не иска връзка и не иска да те подвежда, държи на теб и не иска да е само единия секс.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3e8bd8fb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-принцип е трудно мъж да отхвърли жена, защото обикновено жените са тези, които чакат да бъдат сваляни и от тази позиция те решават дали да приемат или да отхвърлят. Така, че звучи неправилно мъжат да иска жена, пък да я гони. Има много красиви момичета, но не всеки ден срещаш някоя, която истински да те привлича.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c6107c3a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако му пукаше за теб щеше да те търси. Прави си извода

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fe1cb562d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Ако е мухльо и страхливец, определено да. Може и да се скатае, въпреки че е влюбен.

Друг е въпросът обаче, че почти всички, чиято любов е несподелена им се ще да мислят така. Когато някои те отхвърля, но по мил и любезен начин, все ти се струва, че някакви непреодолими причини го спират, а иначе сигурно те харесва все пак. Я техните не му дават, я религията ви различна, финансово е зле и не смее, има много работа и няма време за връзка и още много дълъг списък с подобни неща.
Когато смяташ, че просто нещо го спира, можеш да продължиш да чакаш въпросния и да запазиш надеждата, че някога ще се престраши. Това предпочитат повечето и жени и мъже, просто защото когато не искат любовта ти доста боли, а това е временна утеха.

Аз лично, въпреки всичко и след определен опит, повече клоня към мнението, че "твърдението, че един мъж има интерес към една жена толкова, колкото я търси".
Просто някой иска ли нещо, ще намери начин или поне ще търси такъв.
Такива чак страхливци, дето си умират от любов но бягат, я има 1 на 1 милион, я не.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bcedb73de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Дори да съм лудо влюбен в една жена, ако се усъмня в нейната искреност всичко приключва на момента. Аз пак може да си остана влюбен, но повече не бих я докоснал въпросната жена. Ако пък имаме семейство и деца, то вероятно бих дал още един шанс, но доверието както преди едва ли ще го има, и като казвам шанс, нямам предвид ако ми е изневерила с друг мъж, тогава, всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5bf255a6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да, възможно е. Аз съм го правил няколко пъти. Причините може да бъдат две. Първата е да си в емоционално неадекватно състояние заради душевна рана, която не може да преодолееш и тя ти пречи да бъдеш щастлив с когото и да е друг, освен обекта който я е причинил. Тогава си задаваш въпроса колко би издържала една връзка с другото момиче, което също харесваш, при положение че ти се чувстваш абсолютно провален и дори нейното внимание не може да те вдигне на крака. 1-2 седмици най-много и накрая у нея ще остане голямо разочарование. Ако сте вече приятели е много трудно да знаеш, че те очаква точно това и да го направиш.
Другата възможност е, да има и друга, която той харесва повече, но там нещата са неясни, а за теб да знае, че си му в кърпа вързана и да стоиш резерва.
Третият вариант е да си изявила твърде рязко интереса си, така че той да се е изплашил.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9f8bc54e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казвам ти го от личен опит М 29, един мъж като харесва една жена и то искрено той дава повече от колкото получава, но идва момент в който като вижда че от другата страна не дава нищо или по-малко той се изморява и изведнъж спира, в природата на всеки мъж е, като свърши нещо да получи заслуженото щом е дал трябва да получи, било то в работата или личния живот, разкажи малко повече, на колко години сте, как сте поддържали връзка, въобще историята между вас.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bcee7a1806
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Може! Аз съм на 30 г., мъж. Докато учех се бях влюбил в едно момиче, която влезе след нас 2 години. От първия поглед. Мисля, че и тя ме харесваше. В крайна сметка тя тръгна с мой колега и приятел. Разделиха се, но в мен горчилката остана. Говорели сме си после, понякога съм усещал, че тя иска това, което можеше да стане. Аз още я харесвам, имал съм жена след нея, но съм убеден, че никой няма да я измести от сърцето ми. Но аз не мога да преглътна, че тя избра някой друг, просто защото се прави на плейбой и били от един град. В крайна сметка й бях под ръка, имах и истински чувства, но.... Мъжа е мъж, когато не оставя да го третират като парцал. Обичам я още, но това е положението. Преди година я изтрих от фейсбук и всеки по пътя си

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 396866c195
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Семейство и децa сa тривиaлни причини? !
Aми, aко тaкa рaзсъждaвaш, човекът бързичко си е дaл сметкa колко си повърхностнa и взел прaвилното решение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 213e680cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   От колко години си задаваш този въпрос?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d5034c7d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Госпожо, ние жените, когато сме влюбени, не виждаме нещата такива, каквито са, а такива, каквито искаме да бъдат. Много често има жени, които бъркат любезното, приятелско или колегиално отношение с любов. От това произтичат големи недоразумения и нещастия. Аз лично съм убедена, че мъж, който истински иска една жена-земята ще преобърне, но ще намери начин да бъде с нея. Това е от мен.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 23b542addf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Абсолютно възможно е. Наскоро минах през подобно нещо. Започнах да изпитвам много силни чувства към едно момиче, но усещах, че не мога да й имам доверие за сериозна връзка. Пишеше си с доста други момчета и постоянно беше по дискотеките. И така приключих нещата, въпреки, че имах чувства към нея.
М, 24

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4222f0034c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И аз съм така. Мъж съм, на 31 г. Отхвърлих жената в която бях и съм влюбен, защото преди това демонстративно ме пренебрегна за сметка на друг мъж. Бих я приел, ако ми се беше извинила. Тя просто реши да ми се слага и затова я отхвърлих, защото си помисли, че всичко може да прави и всичките й номера ще минат. Ако ми се беше извинила, беше признала грешката си щяхме да сме заедно. Сега аз имам съпруга и дете, а тя е сама. В крайна сметка живота наглася нещата справедливо.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f8ad7391cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Повечето мъже по горе са ти казали как разсъждава средно статистическия мъж. В това отношение и аз самия мисля по сходен начин. Не е въпроса само дали харесваме някоя. Всеки може да си харесва много жени. Важно е с коя би постигнал повече от едно олабване, почесване на самочувствието и т. н. След определени години започваме да гледаме все по рационално на нещата защото дори и като оставим теорията тук, всички имаме достатъчно опит за да кажем, че първоначалното привличане започва да има все по малко тежест. Гледай на това като на танц - когато ние правим стъпка, но вие, жените, не хванете такта, и ни настъпите по пръстите, не е приятно усещане. И журито в главите ни веднага ви пише черна точка. Предполагам, че същото могат да го кажат и жените защото просто така се случват нещата. Единственото което можем да направим, е да си научим урока, да си вземем бележка, за своите чужди грешки, и да гледаме да не ги повтаряме занапред.

Впрочем, моите почитания към номер 15 и специално първото изречение :) Аз се опитвам да обесня тва на жените покрай себе си откакто се помня, но никоя не зацепва :) И като добавим малко мъглявата представа (особено на жените) за това какво значи да си влюбен, по мои скромни наблюдения те честичко са в подобна фаза :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5b762abc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Категорично ДА нарича се мъжко достойнство мила и трябва да внимаваш с него

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f3620d8978
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Авторке, излез от ефира на Диема Фемили! Не всеки е влюбен в теб, не всяко чувство е голямата и единствена любов, а и (това е за всички жени) е крайно време да станете по-активни и да спрете да страдате от Синдрома на принцесата в кулата - седиш, старееш и чакаш някой да се качи горе и да те спаси. Няма да ви стане нищо, ако и вие бъдете активни понякога, а не само да чакате мъжът да ви сваля, да изкарва пари, да ви прави подаръци, да ви предложи и т. н. Гарантирам, че от малко инициативност не се умира! Щом още съм жив, и вие ще оцелеете!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f1d9fd2f84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Аз исках само да ми даде малко време а тя не ми даде такова, искаше сега на момента да се случат нещата а аз не бях психологически готов. Тя се отдръпна от мен и на мен ми стана ясно че няма да се получат нещата. Тя после пак търсеше сближаване, но за мен нещата бяха приключили въпреки че я харесвах. Това е при мен не знам при теб как е

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a7351d19c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От авторката: Благодаря за коментарите дотук, но някои са крайно необективни. Номер 13, как пък реши, че ''съм повърхностна''? Под тривиални причини имам предвид такива, които са най-често срещани, които в случая не са на лице, това не означава, че семейството и за мен не е най-важна ценност, напротив! До другите, които обсъждат възможни взаимотношения с други мъже- категорично съм отрязвала такива контакти, не съм 'хойкала' с други пред очите му и не съм поругавала достойнството му! Проблемът, може би е, че сме леко различни '' - казвам го не за да нападате, и да ме обявявате за самонадеяна, а да добиете реална представа - в очите на другите, аз съм много по-привлекателна от него, имам чувството, че той се пита какво съм харесала точно у него- да, ама го харесвам! Питам се само до каква степен комплекс за малоценност, ако има такъв, може да бъде проблем, и дали добрият външен вид понякога не изиграва лоша шега..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a7351d19c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До номер 1, отново от авторката : Какво разбираш под ''мътна работа''- ако жената има добро име, положение, какво друго може да те спре? Винаги ли можете да се владеете и да мислите разумно, дори когато са на лице много силни чувства?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e12225c6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Коментиралите по-горе са описали основните причини, заради които мъжът може и да харесва определена жена, може и да е болезнено влюбен в нея и да я отхвърли, или изтрие от живота си : мъжът усеща, че възлюбената не го уважава ; няма й доверие, защото тя често се среща с бившия си или флиртува с много момчета/мъже в социалните мрежи и сайтове за запознанства ; и да вярно е - мъжкото достойнство е специално усещане! Аз лично никога не бих търпял да съм резерва, на която и да е жена, пък даже да съм бил болен от любов по нея.. Вярно е и нормално, че мъжът трябва да се раздаде повече в началото за установяването на отношения и флирт да кажем, но има различни хора и характери! Мъжете разбираме, че ние трябва да направим първите няколко крачки, но след това трябва да усетим някаква взаимност и заинтересованост, иначе оставаме с неловкото чуство, че усилията ни са напразни и няма смисъл да се чустваме като натрапници и да досаждаме. Това и се случва доста често и заради това се и разминават много хора във времето.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4ab8ec0249
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Аз съм жена, но отговорям на въпроса чисто човешки. Аз отхвърлих най-красивия и невороятен мъж който съм срещала в живота си. Усъмних се, че е женкар и бях до там. Понякога влюбването не е достатъчно да се стигне до връзка, особено в по зряли години.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f0522f17a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 22, а ти беше ли обвързан с друга тогава?

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 25a2871351
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз минах през същото и те разбирам. Две години ту бях важна за него ту ме пренебрегваше. Търсеше вниманието ми всеки ден, както и аз неговото. Телефони, фейсбук, срещи на по кафе, разходки и прочие. Но до там, мислех, че не е решителен и реших аз да направя първата стъпка. :) казах му, че го обичам и посегнах да го целуна ииии той се дръпна хах и после нищо. Реших че няма смисъл и, че най-вероятно не изпитва нищо към мен. Но отношение му говореше друго. Бях страшно объркана и взех решение да прекратя отношенията си с него. За целта нараних егото му и му казах в един от разговорите ни че ми досжда. И край. Месец нищо той не ме търси нито аз него. Блокираме във фейсбук и се избягвахме взаимно. Докато един ден като на магия след месец на пълна дистанция нещата просто се случиха. Отново се проговорихме. Беше все едно нищо не се е случило. А след по-малко от седмица вече бяхме интимна двойка. Отново се върнаха чувствата, но по силини и чисти. Е оказа се, че е имало друга жена, когато сме се запознали... трудно му е било да разбере, какво се случва и имали чувства към мен и дали не е просто увлечение. Явно времето, дистанцията му са му дали да разбере коя от двете обича и с коя иска да е. Винаги има причина и тя никога не е толкова проста. От тогава измина повече от година. Той ми предложи брак. Обичаме се силно и всеки ден ставаме все по близки. Преди пет месеца разбрахме, че чакаме и рожба. Дай му време и в двата случая ще стигнеш до истината. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3a5d19954d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Имам подозрението, че авторката пропуска някой детайли около това, защо човека си е тръгнал. Никой не бяга от хубаво. За себе си мога да споделя, че твърдението казано по-горе : "Или е вярно твърдението, че един мъж има интерес към една жена толкова, колкото я търси? " Не е вярно. По-долу някой казва, че е постъпка на комплексар, които имал... дефицити... Повърхностно. Един качествен човек, ако си тръгне - значи има причина. Това, че си е тръгнал не значи, че не обича. Би могъл да умира от любов и да си тръгне. Обикновено дамите си тръгват и когато се случи обратно, започват да се чудят. Това се разминава с чувството им за порядък... Аз бих си тръгнал, ако някой се подиграе с чувствата ми. Преживял съм подобна ситуация. Дамата в която се влюбих искаше да сме приятели, но да прави секс с друг... и аз трябвало едва ли не да се радвам, защото той не бил приятел, а аз съм бил приятел... освен това да не съм се притеснявал, защото то не било точно секс, а някаква игра... Отвратих се. Лошото беше, че се влюбих и болката беше огромна. Тръгнах си. Казах и да не ми звъни и да не ме търси. Пробва да ми звъни и категорично и казах да спре. Та макар и по-особен да е моя случай, категорично казвам - може да си влюбен и да обикнеш много една жена, но посегне ли на достойнството ти край. Филма свършва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 04bfe0b93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   "Дамата в която се влюбих искаше да сме приятели, но да прави секс с друг... и аз трябвало едва ли не да се радвам, защото той не бил приятел, а аз съм бил приятел... освен това да не съм се притеснявал, защото то не било точно секс, а някаква игра... Отвратих се. Лошото беше, че се влюбих и болката беше огромна. Тръгнах си. Казах и да не ми звъни и да не ме търси. Пробва да ми звъни и категорично и казах да спре. Та макар и по-особен да е моя случай, категорично казвам - може да си влюбен и да обикнеш много една жена, но посегне ли на достойнството ти край. Филма свършва. " - хахахха дали има мъж на тая земя, на който съдбата да му е спестила този тъй банален сценарий... 99% същото ми се случи преди няколко години. И аз я обичах много, но усетих неуважението й и подигравка с чуствата ми, както и че ме послъгва и по същият начин си тръгнах без обяснения.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3da14ba9f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Да, може. Две разкарах така :) Сърцето и разума като са на едно мнение и обекта пред мене просто изгаря :)

Мъж на 26 г.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d7d06b256b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   От 1 до авторката от 25

Сега видях, че си ми писала, ще ти отговоря. За всички не мога да говоря, защото хората са различни, някои може да не са изпитвали разочарования и да не искат да отхвърлят жената. Аз самия гледам да контролирам чувствата си, изпитвал съм усещания за много силна любов от тази която те карат да чувстваш, че едва ли не не ходиш по земята а летиш в облаците, но съм я отсичал от себе си, беше много болезнено, но правилно. В онзи случай жената си имаше приятел, но искаше аз да съм и любовник а това не беше редно, така, че унищожих собственоръчно и с жестокост онези чувства. Други причини може да са - неуважение от страна на жената - например надменно, саркастично отношение, но в този случай няма нужда да се бориш с чувствата си - те просто сами изчезват. Друга причина - мълчи ти дълго и не отговаря на съобщения или други начини за контакт - това е обидно и оставя в теб вкус на разочарование, че те правят на глупак и си играят си с теб игри, в този случай любовта бързо отстъпва на горчивината. Въобще любовта ако не се подхранва искрено и със загриженост от другата страна може лесно да си замине. Друга причина - изисквания, жената има определени изисквания и "не иска да свали стандарта" и ти се чувстваш като ученик на дъската който не си знае урока, защото не отговаряш на измислените и стандарти, това може да убие любовта и да я замести с отвращение от превземките и и надутостта и. Ако жената проявява признаци на интерес към други други мъже или още по-лошо признаци на изневяра, тогава се появява силен гняв и ревност и мъжа охладнява бързо, дори да обича жената любовта започва да се стапя и изчезва.

Ще обобщя като кажа, че това, че един мъж е влюбен изобщо не значи, че жената може да си прави каквото иска и да се държи неуважително. Такава любов бързо може да бъде заменена от гняв, обида и омраза. Запомни, че мъжете не се ръководят от чувствата си а подчиняват чувствата си на разума, те не са роби а господари на чувствата си. Най-добре е жените изобщо да не си правят експерименти докъде могат да стигнат експлоатирайки чувствата на мъжа, защото ще бъдат неприятно изненадани. Също така да не бъдат пасивни, чакайки мислейки, че щом той е влюбен "ще преобърне земята", защото не няма да го направи - ако види, че няма взаимност и тя не е толкова влюбена и не полага същите, че и по-големи усилия за тази връзка от него - ще се разочарова и ще си тръгне.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f6fc810dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До номер 35 - силно се надявам да видиш и отговориш на коментара ми, тъй като си преминал през подобна случка. Какво може и трябва да направи жената, която е обвързана, но в един момент най-неочаквано среща друг мъж, който преобръща представите, които е имала до момента относно чувството любов. Междувременно е вярна на партньора си, но конфликтът вече е заформен. Влюбила се е в друг. Въпросът е - този друг мъж би ли и дал шанс, ако тя приключи старите си отношения? Защото все си мислех, че независимо обвързана или не, един мъж, който иска една жена, не би имал спирка, камо ли пък друг мъж. Явно не е така. А защо си мислех така - защото рядко жена ще се престраши да приключи едни отношения и да премине в други преди да е сигурно че новият човек има сериозен интерес. Тоест новият трябва да го заяви по някакъв начин?
Историята за маймунката и двата клона...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 18bc61997a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   "Какво може и трябва да направи жената, която е обвързана, но в един момент най-неочаквано среща друг мъж, който преобръща представите, които е имала до момента относно чувството любов. Междувременно е вярна на партньора си, но конфликтът вече е заформен. Влюбила се е в друг. Въпросът е - този друг мъж би ли и дал шанс, ако тя приключи старите си отношения? Защото все си мислех, че независимо обвързана или не, един мъж, който иска една жена, не би имал спирка, камо ли пък друг мъж. Явно не е така. А защо си мислех така - защото рядко жена ще се престраши да приключи едни отношения и да премине в други преди да е сигурно че новият човек има сериозен интерес. "Не съм номер 35, но това което си мисля е че жената ако е влюбена във един мъж, не може да се влюби във друг, може да го харесва но нищо повече, ама понякога хората не се обвързват със тези който искат а със тези който могат, това вече си е отделен въпрос. Ако е имало сексуално привличане между нея и партньорът й и отделно си го е харесвала как ще стане този номер да се влюби във друг. Една жена ако не е сигурна в себе си все още дали иска семейтво и деца, защо да не пробва със другият, трябва да е имала все пак и някакъв опит да знае какво значи да се влюбиш. Иначе щом не е обичала приятелят си на каква основа се е държала връзката им, оставете тоя секс, секса не е важен, секса без чувства не е хубав. Ако обаче тя обича приятелят си и държи на него, трябва да е луда за тръгне да изневерява или да се опитва със другият. Мъжете не трябва да забравяте че жената също обича да бъде охажвана, обича да чува от приятелят си че е харесвана, ако е имала ведъж или два пъти повърхностен флирт със друг нищо чудно да е било просто да и се повдигне самочувствието, но когато тя обича и влюбена няма да си зареже човека. Как е възможно мъжете толкова да се дразните от това че една жена е искала да се почувства просто харесвана за някакъв момент, без да има нищо интимно, чак любовта се превръщала в омраза, щом е така добре, но всеки може да си прецени за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ad2d1b4946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   аз съм от 35 до авторката

Явно желанието ти се сбъдна, защото не бях влизал в този сайт сигурно седмица или повече и сега ми хрумна да вляза и да погледна темата ти. Ще ти отговоря и ще споделя моята гледна точка. Вярвам, че щом си с някой трябва да си му верен/вярна, една връзка винаги ще има моменти на слабости, трудности, изкушения и т. н., но хубавото и прекрасното е когато устоява и се развива. Ти ме подсещаш сега и за мен, защото аз съм силно изкушаван да вляза в комуникация с обвързани жени които поглеждат настрани а си имат мъже и дори деца и трябва да водя борба със себе си и с изкушението, защото знам, че не е правилно. Аз мога да ти кажа как да постигнеш това което искаш, но няма да го направя, защото просто не е редно и не искам да давам съвети които ще помогнат да се вършат нередни неща. За теб наистина ще е по-добре да оцениш това което имаш и да го съхраниш а не да скачаш от клон на клон като маймунка :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a69da68bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   от 35 до 37

Жената обичала да е ухажвана, да се чувства специална, да чува, че е харесвана и това, че флиртува с други не значело нищо и ако мъжа и до нея не и робува постоянно да и вдига самочувствието и суетата, не я ласкае то тя е оправдана в изневерите си, така ли да разбирам? Това ли е позицията ти?

Значи ако това е позицията ти трябва да си ОК и с обратната позиция. Ако мъжа не бъде ласкан постоянно от жена си какъв истински мъж е, колко е велик, добър и мъжествен, как жената до него трябва постоянно да го ласкае и да го кара да се чувства истински мъж и да му вдига самочувствието и суетата, това, че той флиртува с други жени не е нищо и тя няма право да се сърди и ако той не получава постоянното и ласкателство е оправдан да и изневерява.

Виждаш ли колко нелепо звучи като се погледне обективно?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 01e9fa154b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Да, възможно е. Аз се бях влюбил в една, но тя бе луда и зла.
И под луда, не говоря за - Има 4 котки и ме следи на всяка крачка луда.
Повече като - Тормози малки животни и обича да гледа как хората страдат емоционално и физически луда.

За други варианти не се сещам :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a297566d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравей, аз съм жена в подобна ситуация. Имам семейство две деца и съпруг който обаче често го няма. преди две години се запознах с един мъж по и. тернет, който беше достта настойчив. Писахме си много, споделяхме си и той беше женен дори.. накрая с тази негова настойчивостт се видяхме един път после още един и така докато не започнахме да си лягаме.. Аз се влюбих лудо.. като тийнейджър. Той винаги ми е казвал че е искрен и че няма чуства и че просто му е хубаво с мен. преглъщала съм много. Много ме е боляло от него. Но до ден днешен доста ме етърпял и той. вече обаче се дръпна много, нещастен е. Иска си семейство(свое)заяви ми ме не иска да гледа чужди деца. вкопчил се е в обучение и работа и ми пишее общи неща. Казва ми че ввече не може да прродължаваме така и да бъде роб на нечии чуства. и да дава обяснения защо не пише или защо е на линиия къде и с кой ще ходи. Да вметна че последното му отдръпване беше след мое тормозене по телефона за такъв сорт глупости. той не издържа и каза че чашата му вече е преляла. Е и пак се видяхме пак си легнахме но е дръпнат определено. Аз му пращам целувки а той не. Това е.!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker