Любов. Разлика в годините. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов. Разлика в годините.
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2475 пъти
Здравейте!!! Да се поизлея и аз при вас. Видях, че има подобни теми, но историите са много различни една от друга. "Шарен свят" както баба все повтаря.

Историята ми е шарена също. Имах 5годишна връзка. Разликата ни беше 5 години. Бяхме малки като се гаджосахме. Аз на 17, той 22. Всичко беше добре, но последните две години нещатата сякаш затънаха или по - скоро се залепиха на едно място. Всичко стана досадно. Аз се превърнах в даденост. Не получавах морална подкрепа. Подкрепа да правя това, което умея (да рисувам и да творя, защото било работа за пенсионери :) ). Секса го отняма.. аз с желание.. отсреща отговора беше "аре ся стига". Не ми е било голям проблем липсата на редовен секс и преглъщах отказите, но и дете ми отказаха. Никакво развитие. И в един момент изпуших и казах край.

След като сложих край.. върнах се в малкия ни град. Имаме обща компания с бившия, но той не излизаше въобще и тази компания стана повече моя. Както и да е. Имам страшно близък и скъп човек от кръга ни. И знаеше и наблюдаваше през всичките години как вървят нещата. Беше наясно. Стана тя каквато стана.. С този човек се влюбихме.

И да навлезем в същинската част - РАЗЛИКАТАААА
Аз съм на 23 той е на 39. Като си разкрихме чувствата решихме да се разкрием и на приятелите ни. Всички щастливи.. еуфория.. до един момент. Предприех стъпката да кажа и на родителите си. Те съответно издивяха. Как, какво, защо, морал, ти причиняваш, на нас това.. ужас, хора, ще кажат, той развод, дете, бивша.. И в един момент си виждах духа извън тялото. След реакцията на родителите ми, приятелчетата почнаха да си изкривяват мнението. И ни оставиха. Никаква пролука да се виждаме тайно. Казах край. Не издържам, ще се разболея. И спряхме. Но не издържахме дълго. Започнахме да се виждаме пак. Усещам колко ме обича този човек. Намери се човек да ми потвърди и ми сподели, че преди години той е казал, че съм мечта и влизам в калъпа на представите му за половинка. Доносника на тази информация е далеч от България въобще и не общува нито с мен, нито с него. Просто свидетел на думи от преди 4 години. Та.. усещам как и аз го заобичвам все повече и повече. И съм силно убедена, че ще сме щастливи заедно. Не ми пука от хората. Проблема са родителите ми. Как да им обясня, че всичко е крайно индивидуално дори във връзки с голяма разлика в годините. Как да им обясня? !? !? !? Сякаш стават безмозъчни като се подхване тази тема. Не! И точка. И не осъзнават, че както търпя и искам да е с добро, ще кажа Чао и ще си отида при човека, когото обичам без благословията им.
П. П.
Той е разведен. Има дете на 8. Тя го е напуснала. След това искала да се върне. Той е казал Не. И сега тя не му дава да вижда детето. По закон трябва, но все й се налага да "пътува" някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3a0afa266b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох не знам какво да ти кажа...
Ще споделя моето мнение, че аз съм притив толкова голяма разлика в годините, че и друго дете и т. н. Не, че има лошо, но поне ти да беше една идея по-голяма. Още си едва на 23. Сега не осъзнаваш, но знаеш ли колко пъти ще ти се променят възгледите и мирогледа докато не станеш зряла жена. Виж, ако беше 30 ...
Не бързай да се задомяваш, деца и т. н млада си още. Сега не виждаш разликата, но представи си се след години когато той примерно е на 60, а ти ще си едва влязла в 40-те години. Ще ти се живее, излиза, ще ти се прави все още често секс и т. н, а той вече ще е към пенсионна възраст.
Да много хора ще ме упрекнете, че за любовта граници нямало, но аз не мисля така. Да нека си поживее, но за мен още й е рано на авторката да се хвърля в дълбоките води с мъж 16 години по-възрастен от нея, който се е наживял, вече се е женил, развеждал и е улегнал, иска просто спокойствие, а авторката едва сега прохожда.
Ако обаче твърдо си решила, че това е мъжът на живота ти, не трябва да ти пука какво мислят другите. Родителите ти рано или късно ще приемат нещата. Казваш им го точно и ясно без драми, ще мине време и ще се примирят, защото те обичат и искат да са около теб, искат внуци, искат да са спокойни, че си добре. Така, че всичко е в твои ръце.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0bb5cfbb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добрата ми приятелка е на 25 мъжа и е на 40, Имат две прекрасни деца, мъжът и е просто душа човек, не е някъв стърчок или чичка. Както го усещаш пробвай.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 77a5b3f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво му е шареното? Нормален човешки живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 91217b3c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, не знам. Голяма е разликата, че и с дете. Огледай се и за други мъже. Според мен, при такива разлики в годините, нещата са само секс, защото възбудата е по-особена, но не бива да се възприема за любов.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: becab1b495
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Браво на авторката за смелата и достойна позиция! Възхищавам ти се! Колкото до твоите родители, с търпение и тактичност, все ще им промениш мнението. А най-сигурната рецепта да приемат решението ти е да му родиш дечица. Те, като дядо и баба, няма да има къде да ходят - ще обикнат внучетата, и дори ще са ти безкрайно благодарни. Непременно да му родиш! Само така ще докажеш любовта си!

А любовта - тя е най-високо от всичко, от всякакви еснафски предразсъдъци и всякакви примитивни, жестоки и мракобесни обществени мнения и еснафски хорски приказки. Любовта е свещен дар от бога и който не я зачита си навлича жестока карма.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bfdd645401
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Е, 16 години разлика не е чак толкова много... и щом ви е добре трябва да гледате себе си, родителите кво ще правят, ще ви приемат в един момент.... особено ако им родите внуче...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 042b5b2d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига да си финансово самостоятелна можеш да правиш каквото искаш и да бъдеш с когото си искаш.
А подозирам, че не си и за това родителите ти са в такъв филм, и с право!

Стегни се, работи, нека ти вдигнат заплата, покривай си всички разходи, докажи, че можеш да бъдеш абсолютно самостоятелна и никой няма да ти са бърка! Купи си самостоятелно с твои, лично изкарани пари някои по - скъпи неща като кола например... Само това е начина ДА БЪДЕШ зрял и отговорен човек, а не просто на приказки, на поведение, чрез мечти и стремеж да обвързване... , но без ЛИЧНО финансово покритие зад гърба си.
Защото всички знаем, че приказкаите и поведението са лесна работа най - общо казано.

Също така те съветвам да не бързаш с децата. Малка си, в смисъл, че имаш време за раждане. Изкарай с него 4-5 години - хубавичко да разгадаеш характера му, ясно да видиш какви отрицателни качества и черти притежава.
И тогава вече на ТРЕЗВА (от силното сексулано привличане) ГЛАВА да прецениш дали искаш или не искаш да имаш от него дете!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a4c8936b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   До 5:Глупости на търкалета, не мога да повярвам какви откровено глупави съвети се дават в този сайт.... Деца се раждат, когато даден човек е готов и иска да има такива, а не за да променя нечие мнение и да доказва нещо на другите. Авторката е само 22 години, ако след няколко години, когато пеперудите в стомаха изчезнат и битовизмите се появят реши, че всъщност иска да има момче на нейните години, с което да излиза и да се забавлява, а не чичак на средна възраст, какво правим?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fc195ed5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Оф! Не ги слушай аз и моята половинка сме с 16г. разлика. Обичаме се, а и вече чакаме дете. Родителите му ме приеха въпреки, че аз съм разведена с две деца. Той бе категоричен, че ако те не ме приемат ще загубят него, защото той така или иначе бе решил да е с мен. Няма да ти кажа колко ми трепереше под лъжичката, но Оф получихме благословията и от двете семейства. Я се обичайте и докажете на близките си, че са грешали. Не си малка той също! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker