Как да си я върна отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си я върна отново?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2226 пъти
Здравейте историята ми е следната:

Преди 4 години се запознах с едно момиче. Живеем в различни градове. Аз съм от София, тя е от Ботевград. Любовта ни пламна изведнъж кажи речи като на шега. Бях и кавалер на бала. Гледахме се в очите и си казвахме, че ще бъдем винаги заедно въпреки всичко. До 2-рата година и половина всичко беше наред, обаче след това тя някак си спря да ми обръща внимание впоследствие аз започнах да я ревнувам. И лека по лека започнах и да я наранявам, но въпреки това тя остана с мен до юни месец тази година.

След тази раздяла разбрах, че не мога да живея без нея опитвах какво ли не да ми прости и се съберем отново, но тя ми казва няма надежда. Вчера отидох да и поискам пак прошка и да ми даде последен шанс, подарих и букет тя ми каза :
- Защо го носиш?
Аз и казах, защото те обичам!

Тя ми каза - нали знаеш, че си пропиля всичките шансове.
Преди да отида с букета влезнах да я видя погледнахме се и нищо не си казахме. И аз излязох без да я погледна като се върнах очите и бяха зачервени все едно беше плакала.
Въпреки всичко, което ми каза тя прие букета и не спираше да се смее на това, което и казвах, че се разкайвам за грешките, че съжалявам за всички страдания, който сам и причинил.
Любовта от разстояние е доста тежка знам, но ми беше обещала, че ще дойде да живее при мен в София.
Чаках я 3 години и повече, всеки път като я питах тя ми се оправдаваше с нещо и с някой.

Знам, че аз съм виновен за тази раздяла. Но моля Ви дайте някакъв съвет ако е възможно какво да направя отново да спечеля любовта й.

Благодаря Ви.
Приятна вечер.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f1a5cefc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любовта от разстояние не става. За три години те е разлюбила. Приеми го и в бъдеще си търси реални връзки.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d92509048f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хора и пари не се преследват (Айнщайн). Направил си няколко грешки и продължаваш да ги правиш:

1. Връзката трябва да е 50/50.
Това значи че колкото ТИ искаш нея, толкова и ТЯ трябва да иска теб. Ако ти я искаш 90% а тя те иска 10% всичко отива на майната по ред причини. Първо суровата истината е че й ставаш скучен... тичаш след нея като кученце! Мислиш ли че едно "пале" й създава пеперуди в стомаха? Не, ти си й сигурен и предвидим, в теб няма никаква тръпка... Жените може да не го казват, но това им е начина на мислене... а ти й се МОЛИШ за шанс хахах.
Ако знаеше за правилото 50/50 и пазеше някаква дистанция, не беше толкова сигурен и "безопасен", тогава и тя можеше да даде своите 50%, сиреч да се труди за теб.. а ти си я затрупвал с внимание и задушавал с ревност (неувереност).

2. Мъжа трябва да има някаква цел в живота, кариера, някаква бизнес идея, любов към нещо... ако ще да е ферари 458. Това може да са ти истинските цели в живота! Няма как някой човек да ти бъде цел в живота, защото не можеш да го "накараш" да иска да бъде с теб.
Можеш да си увеличиш шансовете жените да те искат, когато си интересна личност с много "свои" неща за правене... жената като види че ти си имаш своите страсти и имаш избор от много жени.. тогава те ще преследват. Накратко трябва те да те преследват, никога ние тях или поне да е 50/50 ;)

3. Излез от илюзията че има "вечни" неща, камо ли връзки. По-скоро правилният подход е да бъдеш реалистичен, а именно че връзките не са вечни, хората си намръвзват бързо, семейният живот писва и т. н.

Моя съвет е да намериш цел в живота си.. жените сами ше дойдат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5d4cd4ffd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм в абослютно същата ситуация като теб-любов като приказка, силна, истинска, изтърпваща любов, в очите ни се четеше колко много се обичаме. Обещахме си да бъдем заедно завинаги въпреки трудностите и да не се отказваме един от друг никога ( родителите ми не го приемаха). В един момент този човек си тръгна от мен и аз не спирам да плача, не мога да живея чез него. Обожавам го. Той е любовта на живота ми.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fa9f6ccb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време излизах с едно момиче, но се разделихме. Хванах я в изневяра. Страдах много, но въпреки всичко се борих да сме заедно. Тя отказа и аз реших да продължа напред, бях зле известно време, но и изтрих номера, и я накарах да ме блокира във фейсбук и скайп, за да не знам какво става с нея, само така можех да продължа. След няколко месеца реших да продължа напред, запознах се с друго момиче, в началото като излизахме мислех за предната си приятелка, но второто момиче ме спечели с характера си и се влюбих в нея. Но се скарахме жестоко и аз я нагрубих както никой друг и се разделихме. Отново бях сам, една вечер пратих смс на първото момиче, след два дена тя ми се обади, чухме се. После тя ми се обади отново и ме помоли за услуга и аз и помогнах, и така събрах се с първата си приятелка. Сега сме заедно, тя дори каза на родителите си за мен. Съдбата е странно нещо, получих я отново но сега не ми пука за нея и не я обичам , държи се с мен много внимателно, виждам, че съжалява за това което се е случило, но обичам втората, втората ми приятелка си хвана приятел. от снимките който публикува във фейсбук, виждам, че са много щастливи, а и той ме превъзхожда във някой отношения. И така, сега съм със първото момиче, най жалкото е, че когато бях със второто исках първото, а сега когато я имам пак не спирам да мисля за втората. И тук, ще ти напиша как аз се боря за втората, не и звъня, нито и пиша във феисбук, а и нямам това право, виждам, че е щастлива с новият си приятел гадно ми е но е така, нямам право да и се меся и натрапвам, но казвам но аз не съм се отказал от нея, за всеки рожден ден купувам някоя скъпа вещ или нкое бижу от благороден метал и и го пращам по пощата, ето наближава коледа и аз ще и купя някакъв подарък и ще и го пратя, без да очаквам нищо в замяна. Това е и начина да се бориш не и се натрапвам, не и преча на щастието, но и показвам, че държа на нея и я обичам, и съдбата ако някога реши ще ни събере пак заедно един ден. Това е и моят съвет как да си я върнеш, показвай и, че въпреки всичко държиш на нея и означава нещо за теб, но без да изглежда обсебващо и , че я преследващ, изпращай и подаър за всеки празник, бил той коледа, нова година, рожден или имен ден и чакай търпеливо своят шанс без да избухваш, тя все някога ще те потърси, но не се отказвай, успех дано си я върнеш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 06c29884a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   №4, мисля, че бъркаш. Само си пилееш парите за подаръци и освен това нараняваш първата си приятелка. А отгоре бог всичко вижда и ще ти го върне, като втората ще те нарани жестоко. Подаръците ни най-малко няма да ти помогнат, би трябвало тя да прави нещо за теб, тогава имаш шанс. А ти и Мерцедес С класа да и купиш все тая. Просто ще те боли повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker