Досадник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Досадник
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2136 пъти
Здравейте! Моята история може да се стори глупава за някои, но аз лично се чувствам притеснена. Значи, преди около 3 години имах кратка афера с един мъж, в когото се бях влюбила по интернет. Пишеше ми, ухажваше ме дълго време и аз всичкия си акъл взех, че му се вързах. Започнахме да излизаме и така накрая преспахме. Мнозина сигурно ще ме осъдят, но аз тогава бях в друга връзка с тогавашния си дългогодишен си приятел, с когото живеехме заедно, тоест това си беше изневяра, за която много съжалявах после и още съжалявам. С бившият ми приятел след това се разделихме, не заради тази изневяра, а просто там нещата отдавна бяха изстинали, поне от 2 години преди това, дори почти не правехме секс, живеехме като съквартиранти и никой не се вълнуваше от другия. Както и да е, идеята ми е, че тоя дето с него имах кратка авантюра се оказа пълен боклук, а аз наивната си мислех, че съм намерила любовта. На раздяла му казах, че не искам да се виждаме повече щом той ме мами (оказа се, че излиза и с други момичета, а и, че живее с някаква жена) и не иска от мен нищо повече от секс. Всъщност, въпросният господин е типичен представител на женкарското съсловие, изкусен манипулатор, сваляч, арогантен, хитър, нахален, циничен. Като много момичета с малък опит и аз взех, че му се вързах и пак казвам, много съжалявам за това, но вече е минало. След като се разделих с моят бивш приятел, с когото живеех, се влюбих отново в сегашния си приятел, който наистина обичам от сърце.
Проблемът е, че този с когото изневерих на бившия си приятел в последната 1 година ми звъня няколко пъти и всеки път се държи с мен като, че съм му длъжна, кани ме да излизаме и аз всеки път го отрязвам. Последно с покана за по кафе ми звъня преди няколко месеца и пак същото: "Кво правиш маце? , Как си? , Липсваш ми, знам, че и аз ти липсвам"... Истината е, че ми се гади от него и, че не желая да ме притеснява. След поредното му позвъняване казах на сегашния си приятел и той много се ядоса, че предишните пъти съм премълчавала за обажданията на онзи. После съдбата си направи майтап с мен и няколко пъти се засичахме случайно на различни места в града. Всеки път едно и също, като ме види се ухилва и идва при мен, посяга да ме хване за ръка и пак с неговото нахалство. Преди 2 дни пак се срещнахме случайно на улицата и онзи пак започна да ми досажда. Казах му, че не желая да говоря с него, че не ми е приятна компанията му, но онзи пак застава на пътя ми и с ухилената си перверзна физиономия пак: "Що така бе сладурче" и пак с неговите глупости. Разстроих се от поредната ни среща и понеже бях обещала на приятеля ми да му кажа ако онзи пак ме безпокои по телефона, реших да му споделя. Приятелят ми полудя от гняв и ме накара да му звънна. Онзи вдигна и на микрофона само докато каже "ало", моят приятел започна да му се заканва, че ако пак нещо ме притеснява, ще се срещне лично с него... Онзи дори не изслуша, а затвори телефона. Аз се успокоих и реших, че всичко е приключило, но... На другия ден онзи по обяд ми звъни, не му вдигнах, имах си работа, пък и изобщо не желая нито да го чувам, нито да го виждам. Сега ме е страх да кажа на приятеля си, защото той е буен и ме е страх да не направи някоя глупост. Знам в кой квартал живее онзи, приятелят ми също и за това сега си трая, но се боя онзи да не продължи с обажданията, а освен това точно в неговия квартал ходя на курс по немски и точно там съм го засичала 2 пъти на автобусната спирка + още веднъж на центъра (всъщност последната ни "среща" беше на центъра. Притеснявам се да не го срещна пак, в този човек има нещо налудничаво, когато се разделих с него, той ме заплаши по телефона, че щял да ме намери и тогава съм щяла да видя какво ще ми се случи. Може би историята ви струва тъпа, някои от вас може би такъв просто ще го игнорират и няма да им пука, но аз се боя от него, а се боя и от действия на моя приятел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8cfbd6d3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо му вдигаш? Недей. И не се бой. Куче, което лае, не хапе. Казвай всичко на приятеля си.

Alpha, ж. 26

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 55a7095315
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, просто кажи на приятеля си и той ще се погрижи, неизбежно трябва да има конфронтация за да те остави онзи на мира.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6708392f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Подай оплакване в полицията кво му се чудиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f94bddc2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кифленски истории, затова има поговорка, първо мисли, после действай. При авторката е обратно. Без да мисли се е хвърляла в любовни авантюри, сега се оплаква. Ами досадника е разбрал, че тя е податлива за авантюри и затова така постъпва с нея. Вместо да хленчи по форуми, да стане сериозна и да каже на "досадника"(ако наистина го чувства за такъв), че ще пусне оплакване до прокурора и ще търси съдебна закрила. Сигурен съм, че "досадника" веднага ще забрави за нея. Но явно, той съвсем не й е досаден, щом не казва всичко на новият си приятел, уж да не го ядоса!? А после той като научи истината, направо ще я разкара, защото това нейното е отново авантюри. Явно и харесва, много мъже да я ухажват и желаят. Това е мания, по добре да поработи върху себе си, да стане сериозна жена, а не кифла!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 77df12f858
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Така става, миличка. А ти с тоя дори си спала, защото е "готин". А нормалните момчета ги режеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cac0c4d571
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Съвет от мен - отиди и се остави да те наебе за последен път...
Според мен той иска само един последен секс от теб... достави му това удоволствие. не мисля че ще е голям проблем за теб имайки предвид че и преди си си вдигали краката пред него... успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0e9aa6d259
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш ли в полицията да се оплачеш, че ти нахалства?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bf6c1fbf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Смени си номера.

Или ако искаш отиди и се оплачи в полицията.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 93adbf8c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не му вдигай телефона, когато ти звъни. Не затваряй, просто си спирай звука. Всяка реакция от твоя страна му дава надежда.
Постепенно ще се откаже, но явно сега си му интересна, защото не си свободна и се дърпаш.
Споко, ще се откаже, просто прекрати всякаква комуникация. Даже най-добре го блокирай отвсякъде, за да не те притеснява.
Успех!

Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea8e58e8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Маце кво става, еми така е като пускате на боклуци да ви еб@т

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3cbe6b74ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Блокирай му номера. Като го засечеш и те подразни, заплаши го с полиция, ако продължи - искай ограничителна заповед. Толкова е просто, а ти го правиш все едно живеем в 11-ти век.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5fd66e0a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами ти защо му вдигала? Щом го правиш, нещо не е много читаво от твоя страна. Той, разбира се, го усеща и си четка егото.
Моят съвет е да си откровена с приятеля си и да помислиш над себе си.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0d0ab4a64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не е възможно да се откачиш от него. Вече ще трябва да правиш секс с него, когато и колкото поиска. В противен случай, той ще се разяри и ... кой знае какво ще ти направи. Искам да те подготвя психически, че той скоро ще поиска да те сподели и с негови приятели-секс маниаци. Ще трябва да се чукаш и с тях. Но погледни от добрата страна, така няма да ти липсва никога секс. На много хора им липсва.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5abb911b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №15, лекувай се.

Авторке, не му вдигай повече, не му отговаряй и ако продължи, извади си ограничителна заповед.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 42fbb33f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 8 ако си смени номера авторката оня може да й го разбере и пак да й досажда Някои хора така правят

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker