Обърках си живота, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обърках си живота, помощ!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1869 пъти
Не знам дори как да започна, но знам само, че имам нужда да разкажа на някого.. Е.. аз съм момиче, на 20.. Съвсем нормало.. работя, уча, имам си приятел от 2 години-добро момче, страхотен човек, също така освен гадже е и най-добрият ми приятел. Всичко върви наред, обичам го много.. и той ме обича, прави всичко за мен.. ноо от известно време започна да ме пренебрегва, да спи по цял ден, да не ми звъни, да се виждаме по 1час на ден, липсваше ми. Имах нужда от него. На работа вися през 2 дни по 12 часа.. жени с 20+ години по-големи от мен станаха най-добрите ми приятелки.. един ден бях толкова "смазана" и докато си говорех с едната колежка.. той влезе.. най-магнетичното момче на света просто.. няма други такива очи.. влюбих се, знаете онова първично чувство.. не успях да го намеря в списъка за това отидох да го попитам буквално кой е и от къде е.. е по-случайност познавах негов приятел, чрез когото открих и него.. добавих го в социалната мрежа.. той ме прие на другия ден ми писа дали съм на работа и директно дойде. Стоя с мен 3 часа след това си тръгна.. замина си в друг град. НО преди да си тръгне ме целуна. Поддържаме връзка всеки ден, чуваме се, пишем си, крия се, но не спирам да мисля за него. С тази мисъл лягам и с тази мисъл ставам. Проблемът е, че е със 7год по-голям, има приятелка и-дете! С момичето не са в добри отношения, спят в различни стаи.. дори не си говорят... проблемът ми е, че започвам истински и дълбоко да се влюбвам все повече и повече.. по цял ден само чакам да ми пише, а когато го направи не знам какво да му пиша.. разговорът ни умира.. не знам дали на някого от вас му се е случвало нещо подобно, не знам какво да правя.. отидох в града му, видяхме се, разхождахме се цяла нощ.. беше прекрасно.. за няколко часа не мислех за нищо.. объркана съм, влюбена съм имам нужда от помощ, от съвет, объркана съм.. не ме съдете просто поговорете с мен.. споделете някакво мнение.. имам нужда.. от помощ.. дано ми олекне от написаното.. не искам да нараня никого.. просто човек не е господар на мислите и чувствата си, обърках си живота.. съсипвам се, помош!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 146be5494e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твое място бих се отдръпнала. Човекът има семейство. Какви са отношенията им, си е тяхна работа. Ако той не искаше да е с нея, нямаше да бъде.
А сега... дори да се получи нещо, ти ще изглеждаш виновна, че си развалила едно семейство. (Макар лично аз да смятам, че тази отговорност е най-вече на мъжа, предал жена си.. )
Според мен, трудно би била щастлива при тези обстоятелства.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 73282fc67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как така искаш съвет? Правиш каквото ти искаш и каквото съане-стане. Ако ти кажа да останеш с приятеля си или да тръгнеш с другия? Може пък някой да ти каже да се пробваш с някоя от колежките и да му пратиш видео от сексуалните ви актове.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6002ffd8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От къде си авторке?, аз съм жена имам почти същата история като теб !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: acdadeb0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек не е господар на чувствата си, но е господар на действията си. Да изневеряваш на човека до себе си, да го лъжеш и да действаш зад гърба му за мен е едно от най-големите предателства. Може би трябва да се разделиш с него. Клише е, но те първа навлизаш в живота. Млада си, ще срещнеш още мъже, докато срещнеш единствения. Твърдиш, че обичаш приятеля си, но каква е тази любов? При един проблем, вместо да го разрешите, ти тръгваш с друг мъж. Не те обвинявам, че си харесала някой друг. Случва се много често някой да те привлече. Но, когато сме във връзка, не даваме глас на тези чувства. Не допускаме да се стигне по-далеч. Надявам се с времето да съзрееш, това да ти е обеца на ухото, и когато създадеш семейство да не се поддаваш на мимолетни чувства. Имаш нещо истинско, нещо което в живота трудно се намира, трудно се изгражда. Защо не се бори за него? Знаеш ли, че в една връзка всеки ден полагаш усилия тя да съществува. Не става ей така. Когато имате проблем, или на някой нещо не му харесва, говорите. Полагате усилия, за да оправите нещата. Когато не се получава, и сте направили всичко възможно, тогава мислите какво да правите занапред. Да се разделите, или да преглътнете това, което не ви стига.... Изправена си пред една ситуация, която може да съсипе няколко живота-на приятеля ти, твоя, на любовника, на жена му и детето му... Много далеч си стигнала, но все още не е късно да приключиш всичко. Не знам как седят нещата с този мъж, но често мъжете лъжат по-малките момичета, че брака им не върви, не са правили секс с години, спят в различни стаи, ще се разведат скоро или стоят все още, заради децата. Като по книга. Не знам дали и теб те заблуждава, но е много вероятно да е така. Ако все пак избереш него, трябва да бъдеш сигурна, че ще се разведе и ще посвети цялото си внимание, сърце и тяло на теб. Ако ли не, не ставай любовница. За жените това е ад. Да, всичко е прекрасно, когато сте заедно, но когато си тръгне и се прибере при семейството си, е най-тъжното нещо на света. Поне аз така бих се чувствала. А, иначе моето мнение е, че трябва да се разделиш с любовника, и ако има нещо останало за спасяване във връзката ти, да положиш максимални усилия. Както и момчето ти. Но, той трябва да знае, че нещо не е наред, че искаш промяна, освежаване на връзката.

Хубаво е да се водим от чувствата, но трябва и да мислим малко. Не си малка вече, трябва да знаеш, че носиш отговорности, че за всяко твое действие си има последствия. Когато някой ти е подарил сърцето си, лесно може да го счупиш. Но, ти си отговорна за това сърце. Трябва да го пазиш и защитаваш... Не си лошо момиче, но имаш още много да учиш за връзките. Вземи си поука от тази история, и пиши развръзката.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 44f0ef2d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От София съм :)

Авторката

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 756091ff05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Оф това като го чуя, че спят в различни стаи, не правят секс и са като съквартиранти ме напушва на смях, честно.
Човекът си търси забавления извън семейството, а ти си му поредната играчка сигурно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f2a925ac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За сетен път се убеждавам, че дори й обичана да е жената(както всъшност казват, че това искат всички жени), пак няма угодия... пак към чуждото голедате.... е какво искате тогава бе, я си кажете какво искате неблагодарници такива...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f2a925ac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 6 е прав/а, това е мъжки номер(дори й жените го прилагат това че спят с половинката си като съквартиранти и не правят секс... още колко глупаци/ки, ще се хващат на тоя изтъркан каф...??? !!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f447e61225
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Значи няма да те съдя. Но ще те посъветвам. Трябва да мислиш в перспектива. За бъдещето. И ако питаш мен този човек ще ти го обърка много. Първо, че е женен с дете!!! И не вярвай много много като ти казва, че с жена му спят в отделни стаи. На него така му е изгодно.
Не бъди "втората" в живота му, не бъди любовницата. А ако останеш с него ще си именно това. Освен ако не каже на жена си за теб - значи наистина няма чувства между тях. Тогава бих казала, че може би ще е сериозен към теб. Ако обаче само се крие ти гарантирам, че нищо хубаво няма да излезе. Ще ти пълни главата с "ние не се разбираме, но заради детето няма как да стане", ала-бала.
Моя съвет е да пренебрегнеш чувствата си и да не се занимаваш повече с него. Въобще с женени с деца, недей.
Ако продължиш обаче - то поне освободи настоящия си приятел да не го лъжеш повече, не е хубаво така да си играем с човешките чувства. Или оставаш или си тръгваш. Междинни състояния не бива да има.
Вземи решение, но и помисли как ще бъде след 1-2-5 години и дали си струва заради едни чувства, които бих могли да отминат за няколко месеца, дали ще си струват нервите, ако този човек не се окаже достатъчно точен.

Но във всеки случай се раздели с настоящия си приятел. Ти вече не го обичаш, мислиш за друг и това само по себе си без да има значение дали ти ще бъдеш с втория... е достатъчна причина да не бъдете заедно с приятеля ти. Може да вземаш всякакви решения за живота си, въпросът е да го правиш с честност.
Лъжеш единия, за да бъдеш с другия, който прави абсолютно същото... няма да излезе нищо хубаво, ако се задържите дълго така.

Нали се сещаш как понякога правим кофти грешки за живота си и ни се иска да върнем времето назад, за да можем да променим случилото се. За съжаление не можем. Но сега ти имаш шанса да помислиш дали това няма да е точно такъв случай. Дали няма да се върнеш в ретроспекция с година-две-три назад и да си кажеш "защо изобщо допуснах това да се случи? "...

Плюс това си млада още и времето е пред теб. Очакват те още влюбвания и хубави емоции.

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f447e61225
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 9. Просто исках да поздравя номер 6 за страхотния коментар. По-точно казано от това няма накъде. Послушай я/го. :) Само че помисли дали имаш някакви чувства към настоящия си приятел и дали въобще си струва да се бориш за тази връзка. На мен ми се струва, че след като се е стигнало до тук и си влюбена в друг то няма много за спасяване. Въпросът е да постъпиш честно и правилно.

Отново, чудесен коментар на номер 6 - добри акуратни съвети, страхотен стил на изказване и добронамереност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker