Това нещо трябва да спре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това нещо трябва да спре
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1268 пъти
Предварително благодаря, на тези които ще отделят внимание на това което съм написала, сигурна съм, че ще получа и доста критики, но се надявам също така на някой добър съвет от хора които са изпадали в подобна ситуация.

На 20 години съм и имам връзка повече от 3 години. Обичам и най-вече уважавам човека до себе си, заедно сме преминали през много неща, но през двойно повече неща е трябвало да премина сама. В началото беше трудно, той не показваше чувствата си, държеше се зле, мина дълъг период от година и половина докато каже думите - "обичам те". Дори сега, с мъка и обида си спомням за моментите в които съм затваряла телефона през сълзи, а последните думи са били - "Като не ти харесва хващай си пътя". На въпросът защо съм била с този човек нямам отговор - глупава работа, ако си бях тръгнала тогава може би днес нямаше да бъда на такъв кръстопът. Та освен грубото държание, не получавах никакво внимание- което ме караше да го търся другаде. Изневерявала съм и то не веднъж, без значение дали е със секс или не изневерите ми бяха факт. С течение на времето - стигайки до днес, този човек няма нищо общо с това което беше тогава. Правил е много мили жестове за мен и ми е помагал в много трудни моменти. Знам, че винаги мога да разчитам на него, но нещо липсва. На втората година от връзката ни нещата бяха страхотни, не търсих нищо и получавах всичко, на следващата година обаче сякаш страстта отмина. Да той е мил, но просто виждам блуждаещия му поглед когато му говоря - дори не си прави труда да ме слуша, това което вай-много ме наранява обаче е, че изчезна тази тръпка и еуфория която изпитваше като не се видим за повече време(тъй като аз бях ученичка, а той студент в различни градове). Винаги е без значение от негова страна, дали ще се видим утре или на следващият ден. Лошото е, че бавно това чувство започна да гасне и при мен. Говорила съм за това с него, но той сякаш не разбира за какво му говоря. От известно време усещам, че това не е моят човек, не виждам бъдещето си с него. Очите ми отново започнаха да търсят другаде и всеки ден си задавам въпроса какъв е смисълът от всичко това. От друга страна преди повече от месец се бяхме скарали доста жестоко и си казах, че е по-добре това да бъде краят. Тогава обаче изпитах толкова силни чувства при мисълта, че ще го загубя, че съвсем се обърках. Мисля си, че именно навика от това да е винаги до мен ме кара да си въобразявам, че не мога без него. След като си дам реална преценка наистина смятам, че е по-добре всеки да продължи по пътя си, а и знам, че изневерите рано или късно винаги се разбират и това не ми дава мира, че тази връзка ще няма да оцелее. Искам да застана твърдо и да кажа край - да бъда силна, но ужасно много ме е страх, че ще се срина след това. Аз съм много чувствителна, знам, че съм само на 20 и ми предстои да срещна много други хора, но въпреки това ме е страх. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: a1bc32fd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За едно имаш право, изневерите ще се появят на бял свят рано или късно и ако не успее да го проумее защо се е случвало, ще се разделите. Мъжете имат силно его, не го забравяй.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 317b59da42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пише ти едно 20 годишно момиче, което преди около месец беше в абсолютно същата ситуация. В настоящия момент вече съм сама. Бяхме заедно малко повече от 3 години, но накрая тръпката както казваш вече беше изчезнала, аз чуствах че не това е човека за мен, накрая мога да кажа, че от моя страна вече беше по-скоро привързаност отколкото любов. Милиони пъти съм обмисляла дали тази връзка си струва вече, особено последната година. И аз като тебе изневерих и разбира се това не оправи нещата и определено не беше тръпката която исках. Знам какво е да не можеш да решиш дали да прекратиш връзката си. Мислиш си колко добре познаваш този човек, както и той теб, през колко неща сте минали заедно през тези 3 години. Мислела съм го сигурно милиони пъти. Докато в един момент просто реших, че ще го направя и честно казано без огромна подкрепа от най-добрата ми приятелка едва ли щях да се реша. След като всичко свърши едва ли не камък ми падна от сърцето. Чуствах се и все още се чувствам прекрасно. Толкова освободена от това огромно бреме, което беше преди това. Дори не се сещам за него, камо ли да кажа, че ми липсва. Отлично знам как се чувстваш, и моя съвет е да спреш да го мислиш толкова и просто да го направиш. В крайна сметка не е единствен, не вярвам да се разпаднеш без него. Аз ти гарантирам, че след това ще се почувстваш много по-добре. Действа много освобождаващо. Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 317b59da42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пише ти едно 20 годишно момиче, което преди около месец беше в абсолютно същата ситуация. В настоящия момент вече съм сама. Бяхме заедно малко повече от 3 години, но накрая тръпката както казваш вече беше изчезнала, аз чуствах че не това е човека за мен, накрая мога да кажа, че от моя страна вече беше по-скоро привързаност отколкото любов. Милиони пъти съм обмисляла дали тази връзка си струва вече, особено последната година. И аз като тебе изневерих и разбира се това не оправи нещата и определено не беше тръпката която исках. Знам какво е да не можеш да решиш дали да прекратиш връзката си. Мислиш си колко добре познаваш този човек, както и той теб, през колко неща сте минали заедно през тези 3 години. Мислела съм го сигурно милиони пъти. Докато в един момент просто реших, че ще го направя и честно казано без огромна подкрепа от най-добрата ми приятелка едва ли щях да се реша. След като всичко свърши едва ли не камък ми падна от сърцето. Чуствах се и все още се чувствам прекрасно. Толкова освободена от това огромно бреме, което беше преди това. Дори не се сещам за него, камо ли да кажа, че ми липсва. Отлично знам как се чувстваш, и моя съвет е да спреш да го мислиш толкова и просто да го направиш. В крайна сметка не е единствен, не вярвам да се разпаднеш без него. Аз ти гарантирам, че след това ще се почувстваш много по-добре. Действа много освобождаващо. Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker