Той си тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си тръгна
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1931 пъти
Здравейте! Не знам от къде да започна... Имах връзка с момче от Варна, аз съм от София. Той е на 23, аз на 18. Връзка ни продължи 3 години. Връзката ни беше изпълнена с много химия, страст и любов. Да, карахме се често, но не можехме да дишаме един без друг. Историята е така, преди няколко дни се записах на шофьорски курсове и се оказа, че теорията ми е от понеделник 19. 09. 2016 до 23. 09. 2016, 2 часа. Обадих му се да му кажа, той се зарадва за мен, докато не му казах, че ще бъда на теория на 23. 09 2 часа и той откачи почна да ми крещи, че съм била много нахлана, че това моето е била висша форма на нахалство, той давал толкова пари, за да дойде, а аз какво съм правила. От 19. 09. 2016 до 22. 09. 2016г нямах никаква връзка с него(нито сме се чували, нито сме си писали-той ме блокира и не ме е търсил). Днес седна и ми написа цитирам(на 22. 09. 2016 имах рожден ден:"Честит рожден ден, бъди жива и здрава, щастлива, пожелавам ти много любов и да намериш добротата в сърцето си, написа ми, че най-вероятно връзката ни е приключила завинаги, аз съм излишен в тази връзка, тоест няма да дойде утре на 23. 09. 2016-това го написа, защото мойте родители, не го приемат, но аз не мисля, че той е прав да постъпи с мен така, защото аз го обичам срашно много и той това нещо го знае, от много време насам постоянно ми повтаря, че той не издържал повече по този начин да не е приеман, да разбирам не е приятно, но аз нямам вина. Всеки един мъж, който обича истински приятелката си би се борил и би бил винаги до нея. Кажете ми какво да правя, въпреки, че нямам никакъв избор, чувствам се много зле, обожавам го, не мога да живея без него. Той е всичко за мен.
Никога няма да го забравя, той ще остане любовта на живота ми завинаги, той ще е моята тръпка винаги, дори когато имам и семейство! Обожавам го, не мога да живея без него. Не мога да погледна друг въж, той се е държал винаги с мен като с принцеса. Дори и да бъда интимна с друг(което след време ще се случи) аз ще си представям него, ще си мисля за него през това време и ще мисля за нещата, които сме правили и говорили. Помогнете ми, дайте ми съвет да го потъпся ли. Кажете ми, нека се включат мъжете и да коментират как биха реагирали в тази ситуация-три години да сте с някое момиче, неговите родители да не ви приемат, момичето с което сте да ви обожава, да не може да живее без вас да е готова на всичко за да бъдете заедно и да останете заедно въпреки всичко и всички и вие накрая да си тръгнете и да кажете, че сте излишен-аз мисля че един мъж, колкото и да е трудна една ситуация няма да остави приятелката си за нищо на света, а ще бъде до нея, въпреки всичко и въпреки всички. Аз съм много обидена от това, че той няма да дойде и, че не ме погледна да рожденият ми ден. Постоянно плача не мога да спра да плача...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9309767660
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само мъжете, трябва да правят нещо в една връзка, а жената (ти), какво правиш? ! Хванеш ли се на хорото го играй до край! Ето за това съм против връзките от разстояние, защото от 18-20 години ставаш достатъчно голям, за да работиш и учиш или само да работиш, а това никак не е лесно, да се съчетае, с връзка от разстояние.
Аз самата съм имала връзка от разстояние и знам какво е... и приключи твърде рано, за мое огромно щастие наистина когато ви делят км и то доста това се превръща в огромна пречка независимо, колко се обичате.
Докато прочетох историята ти си написала имах, но все още не е сигурно, за това има 2 варианта:
1-ви Да направиш и ти нещо, във вашата връзка, а не само той да идва, да се съобразява с теб и да се бори за късче обич.
2-ри Да скъсате, както той ти е казал, защото и двамата се измъчвате с тази връзка.
Никой не е незаменим, само и единствено семейството ти е незаменимо!
Все още си малка, за да казваш че вечно ще го обичаш, ще мислиш за него и т. н
Ще отмине това чувство, след като намериш подходящия човек за теб! Това може да трае години, но няма да е както ти каза.
Преди, като по-малка вярвах, че любовта няма граници, но когато се сблъскаш реално със ситуацията, никак не е розова.
Остави го намира след като го обичаш! Нека да си търси щастието друга де, някъде където ще е истински щастлив и влюбен, както и ти самата.



МОРСКИ ПОЛЪХ

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 52f95ff4a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласенс №1. Това са глупости на търкалета. Всеки е незаменим, а любимият - особено. Това хората да не са обувки или ръкавици, че да си купиш нови в магазина? Семейството не е по-важно от любовта. Любовта - това е бъдещо семейство, а бъдещето е по-важно от миналото. Така, авторке, щом си безутешна, поговорѝ с вашите да го приемат и им поставѝ това условие, като покажеш пред тях абсолютна непреклонност. Моята баба също е пристанала на дядо ми, без разрешението на родителите си. И какво? Двамата живяха дълго и щастливо, душа в душа, както се казва, имаха шест деца. Не допускай заради страх да предадеш любовта си. Никога вече няма да си същата. Освен това, би трябвало да се съобразяваш с приятеля си, и да си по-съобразителна, за да не го караш да се ядосва по дребни поводи. Щом си толкова влюбена.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7538f6010b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чакай малко, как така те е скъсал, защото еди кога си си била на лекции и то за два часа!? Не може да те изчака ли? Айде стига глупости. Явно е комплексар и ти държи сметка за всичко. Явно има защо родителите ти да не го харесват. По - добре, че сте се разделили. И не ги мисли тия глупости, че винаги ще го обичаш и тн. Не е така. След време ще разбереш кои хора са стойностни и си заслужават.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f99eed9361
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 хайде, като се ограмотиш тогава да даваш мнения!
Номер 1 си е напълно права, когато пораснеш в областта на мисленето и да станеш по-зряла като човек, тогава ще мислиш по друг начин!
Всички започвате, да парадирате с тази любов а и грам не знаете на практика, какво е само сте чели и чували и всяко привличане се превръща в ОБИЧАМ ТЕ!
Вие не сте един за друг!
Ти си там, а той е другаде не сте лапета по на 10-15 години, да нямаше ангажименти всеки сам да си гради бъдещето, докато го постигне, а и не само той трябва да прави компромиси ти също бъди инициативна!
Номер 3 явно не четеш добре! Те са от 3 години заедно, а не от 3 месеца, че да я чака и да разбира. Изчакването и разбирането е до време, след като постоянно правиш компромиси и правиш възможно да се задържиш в една връзка, след като мине доста време и осъзнаваш че от другата страна не му пука за връзката и са му по-важни курсове, лекции и прочие, а ти си бил постоянно път и си висял по хотелите, като мърсол и ти така ще направиш!
Всеки дава коментари и съди, а не се поставя на мястото на другия!
Всеки любовта граници няма, но като застане на пътя с такава връзка, като на авторката ще му писне и няма да търпи и 3 години!



Ж 18

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94a7ae2cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От номер 3
Авторке, не слушай номер 4! Изобщо не трябва да прекъсваш лекции, учене, интереси и прочие заради мъж! Това неговото изобщо не е нормално. Не може да ти крещи само защото си на лекции 2 часа!! Чак ти е казал, че си много нагла. Ти сериозно ли го оправдаваш? Ще ти крещи и ще ти казва, че си нагла само защото ще си заета два часа!? Това не е нормално, повярвай ми.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30bea68adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти верно си за психиатрия номер 3! Къде си видял/а номер 4 да пише да прекъсне лекции и курсове? ! Намери си друга работа вместо, да даваш безсмилени кометари!!! А колкото до авторката сама си решаваш, за живота, но той не е за теб съответно, както и ти не си за него... нямате допирни точки, възрастта ти е малка, далечни градове, караници всичко това е само началото.



– Destiny

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30bea68adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сами виждате, че за връзките от разстояния не е никаква връзка и не продължава вечно и най-вече не е успешна, както би била връзка, ако имаш от собствения ти град

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 59eec6dcdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Поговорете кажи му всичко това и поговорете за бъдещето, да живеете в 1 град заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 30bea68adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мило детенце, какво очакваш от сайта? Да ти кажем браво ли? Да те успокоим ли? Да ти дадем съвет?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5e69df2aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 1 и Н 4 са безбожно, много прави... не знам дали си следиш темата авторе, но как си имала връзка 3 години? Вие не сте като нормалните двойки... аз с такава връзка, не бих издържал и 1 година, а пък да правиш глупости от любов и накрая с извинение, да ти.... майката си е удар под кръста, за това мъжете и жените станаха боклуци.


М 30

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c8c21ab31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   5 - ако цениш лекции, курсове, работа повече от мъжа си що за връзка е това? Искаш ли и мъжа ти да те поставя на 4то и 5то място в приоритетите си?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7538f6010b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За психиатрия не съм, не се притеснявайте ;). Изобщо не казвам да го пренебрегва заради други неща. Ясно е че не може да го поставя на последно място. Но! Самият факт, че й е крещял и е казал, че е НАГЛА, само защото ще е заета ДВА часа е пъълна простотия. Какво ще му стане от някви си два часа бе хора? Значи вие толерирате поведението му ли? И позволявате да ви се крещи и да ви обиждат?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9051529c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До номер 12 точно си за там ама не си го признаваш!
Крещял дефинирай ми думата?
Не си в тяхната връзка, за да знаеш кой, какво е правил!
Плюс това и тя да беше на негово място, щеше да се изнерви и нелепо, да изпуска събраните негативи.
За 3 години са се събрали, много неща! Не само за това че е ходила на лекции и че има курсове преди да коментираш премисли нещата!!!
Ти няма ли да си изпуснеш нервите, ако правиш всичко възможно, за тази връзка? ! Риторичен въпрос!
Да се унижаваш, да ходиш по хотелите в жеги и студ, само и само за да видиш и да се радваш на половинката си.
Преди да съдите човек поставете се на неговото място и обуйте неговите обувки!!!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9a7363a1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Зарежи работата (връзката).

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5e69df2aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Евала за коментара на номер 13 :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker