Обича гаджето си а и изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича гаджето си а и изневерява
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2038 пъти
Здравейте, аз няма да споделям история а се надявам да разбера чрез вас и най вече мъжката част от аутиторията държанието на мой много добър приятел (да уточня че нямаме сексуални взаимоотношения). Той е мъж 42 год. С един провален брак зад гърба си а в момента с приятелка с която живее и се разбира добре, уважава и мога да кажа обича и не на последно място с добри сексуални взаимоотношения. Но въпреки това той си има забежки, търси си жени, често ги сменя. Той е човек който обича секса и без сексуални задръжки (поне според неговите думи и разкази). Сподел ми е че след бурен секс с някоя мадама вечер прави секс с гаджето си.
Скъпи мъже и жени разбира се изкаиваите мнение по въпроса. Аз лично не го проумявам, като имаш всичко вкъщи защо толкова усилено същото това търсиш и навън.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: ea000b3832
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво има за разбиране, като има морална и сексуална деградация защо очакваш нравствени качества като верността да бъдат пазени? Нали са много модерни всякакви сексуални извращения, прелюбодейства и т. н. които се промотират от запада. Жените си мислят, че могат да блудстват и накрая да си намерят съпруг и всичко ще е наред и той ще им е верен и т. н.... чакай, чакай малко... нещата не стават по този начин. Верността не е нещо което е даденост когато отсъстват нравствени качества които да ръководят живота на човека. Човек е верен на половинката си само когато вярва в Бога и Христос и знае, че трябва да постъпва правилно. Няма ли го християнския фундамент, няма вярност - има изневери, разврат и човек иска да граби от живота колкото се може повече. Тука не става въпрос за липси, когато няма основа от нравствени принципи по които човек да се ръководи а вместо това се ръководи от егоизъм и себичност и желание за удовлетворяване на чувствени наслади както е днес масово такъв човек и да има съвършената жена в къщи той пак ще изневерява. Не става въпрос за нея, става въпрос за него и за това, че тя си е избрала такъв човек който няма тези нравствени качества, но сигурно има хубава кола, живеел е сам и изкарва добри пари нали? "Истински мъж" нали, ами да и честит.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab902de196
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш обяснение? Заповядай: мъжете и жените се различават коренно по начина си на мислене, особено в сексуално отношение. Това е им е заложено генетично. При повечето животински видове не е по-различно: докато жената / женската търси най-подходящият партньор ( здрав, силен, даващ сигурност итн. ) за създаване на ново поколение, мъжът /мъжкият е програмиран генетично да разпръсква семето си колкото се може по-нашироко, тоест да се съвокуплява с колкото се може повече жени /женски екземпляри. Докато при животните често има битка между мъжките, за да се чифтоса женската после с победителя, мъжкият би се чифтосал с всяка женска, която му пусне.
При хората е същото:жената иска партньор здрав, силен, грижовен, осигуряваш оцеляването на семейството и ако го има, е общо взето доволна. Мъжът дори да има перфектната жена, не може да избяга от гените си и при всяка възможност би се чифтосал с друга, ако не се опасява от последствията в къщи/в работата/в обществото. При него не е необходима каквато и да било връзка/познанство/чувства. На това се базира и проституцията - мъжът не се интересува дори от името на съответната жена. Веднъж задоволил нагона, тя бива забравена на секундата. Ходенето по "чуждо" при мъжете няма абсолютно никаква връзка с това, дали те вкъщи са задоволени и щастливи или не. Рано или късно гените си казват думата и мъжът се оглежда за други възможности, без значение какви. Не случайно още навремето италианските мафиози са обявявали жена си за майка на децата си и съответно за светица, а същевременно са имали секс без задръжки с безброй хубавици.
Която жена разбере всичко това и както още навремето Атанас Буров беше казал " и позволява на мъжа си тези невинни удоволствия", ще има щастлив брак и любящ съпруг.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0c226e2dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто човека е такъв. Прави си бройки, харесва му, ей така за спорта. Няма някаква велика скрита причина, просто му харесва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0a2d7b324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   момиче 17
Мъжка природа.
В днешно време хората са разлигавени... абе светът затъва.
Не е като едно време, отиваш на фронта, виждаш смъртта, оценяваш живота, чакаш с нетърпение да се прибереш и да видиш половинката си, да получиш любов и да оцениш този миг.. днес на хората им е скучно, няма какво да правят и си търсят забавления, проблеми.... и така. По-добре за политиците и търговците.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 634f5ea61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 го е казал точно. Въпреки че му давате ниски оценки на коментара, той е прав. Всичко е заради естествения отбор и еволюцията на мъжа и жената.

Ген, който подтиква мъжа, който го притежава да прави секс с много жени, бързо се разпространява в генофонда на популацията, защото такъв мъж би забременил много жени и би имал много деца. Така всички тези негови деца от мъжки пол биха имали същия ген и същото желание за секс с много жени.

От друга страна жените имат ограничен брой яйцеклетки, могат да раждат по едно дете на всеки 9 месеца, след което трябва да губят време и ресурси в отглеждането му, следователно успешни са тези, които избират внимателно мъж, който да остане с тях и да им помага при отглеждането на потомството.

Това е фундаменталната разлика между мъжете и жените.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8426ebbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Прави го защото е безморален глупак и защото му е трудно да преглътне годините си. Има нужда постоянно да се самодоказва

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0eac137dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Н 2, aко приемем, че си прaв ( жaлко е в цивилозовaният свят дa се срaвнявaме с животни и дa не контролирaме действaтa си ) зaщо пък вие мъжете не приемaте когaто ние жените, горките жертви бивaме изловени от друг ловец, докaто вие се оглеждaте пък зa вaш си улов извън домa? !
Aко можеш дa ми отговориш логично нa товa.
Нaли товa претендирaте подминaтите от еволюциятa? !
Вие ловци, ние уловените. Бaси колко тъпо, мaймунско звучи.
Но, отново въпросът ми ( смятaм, че зa неaндертaлци трябвa дa се обяснявa повечко ) зaщо когaто друг ловец ни улови изперквaте, a?
Дaли е комплексa, че имa и по- добри ловци, или стрaхът от срaвнявaне нa оръжиятa зa лов?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 21319b9768
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката
Благодаря ви за мненията. Истината е че аз няма не го разбирам и приемам това държание още повече като той и приятелката му са ни семейни приятели. Когато го заговоря на тази тема ме отрязва и казва че няма да го разбера, бил си такъв от малък... наистина не го разбирам.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ea436e5c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Мъже - не умеят да носят отговорност, дори и за нещо толкова елементарно като решението им с кой да спят.
На тях все друг им е виновен - гените, еволюците, света, жените...
Като им е генетично заложено да ак*ат в гората и да се бършат с борови иглички, как така са се научили да си вършат работата в тоалетната и след това да пускат водата след себе си, а?
Тъпи оправдания.
На жените също им е генетично заложено да правят секс с много мъже - затова жената може да прави значително по-често секс, отколкото могат мъжете, затова и при някои мъже пениса има формата на гъба - за да може на излизане да вади семето на конкуренцията от жената...
Ама иначе не, на тях генетично им било заложено, оправдания, мрънкане.
Айде поне веднъж бъдете истински мъже и поемете малко отговорност за действията си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 99ca1936dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не търси "същото това" навън. Човекът обича разнообразието, обича да експериментира, да откривателства, обича секса, няма лошо. Какво те притеснява?

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4ba1483d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Може и да я обича, но с времето човек преживява различни и разнообразни любови и повече или по-малко обръгва. Намалява чувствителноста, увеличава се егоизма и личното удоволствие. Щом може и умее да сваля други жени, не би се лишил от забавления. Все живота си върви. Това не значи, че не я цени, разбира се. За мъжа е възможно да иска жена само за секс и след като се изпразни, да я забрави въобще. Вероятно така е по-добре, отколкото да е с приятелката си, а да мисли за друга.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 634f5ea61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До 9 от 4: Отговорът е следният. Мъжът пази жената си от чужди мъже, защото никой мъж не би искал да се грижи за детето на друг мъж. От гледна точка еволюцията, той би прахосвал време и ресурси, за да осигури разпространението на чужди, вместо на своите гени. Естественият подбор жестоко наказва такова прахосничество. Гените на мъж, които се грижи за чуждо дете, вместо за свое, не се разпространяват в генофонда. Гените на мъж, който успее да забремени чужда жена и някой друг мъж се грижи за неговото дете, се разпространяват в генофонда, защото вместо женкарят да губи време и ресурси да отглежда собственото си дете, той концентрира вниманието си в забременяването на много жени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 75378d2206
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 16, ми зaтовa ще си стоите сaми или в по- добрият случaй ще отглеждaте именно чуждо потомство. Зaщото пък не можете дa дaдете нa нито еднa женa и потомството достaтъчно, но тръгнaли с пушки в ръкa дa видят къде още може дa хвърлят семки... оф, Божее :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 634f5ea61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 17: Ние няма да стоим сами, защото гените ви ще ви накарат, поради липса на алтернатива, да копулирате с женкари. Гените искат да продължат да живеят, а това се случва чрез следващото поколение, което вие няма как да осигурите без сперматозоиди. Така че вие ще си отглеждате сами децата, защото нямате избор, докато в същото време ние ще правим секс с много други жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker