Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1467 пъти
Здравейте!
Преди две години на един коктейл, организиран от училището бяха поканени всички изявени деца с родителите си. Онази вечер срещу мен стоеше едно момче. Установих, че ме заглежда. Беше красив и имаше нещо различно в него. Погледите ни се засичаха по време на цялото представление. Научих името му, когато го награждаваха и обмислях да му пратя покана... тогава разбрах, че си има приятелка. Приятелката му е била много ревнива и той не приема на момичета. Тя му се сърди, че момичетата го заглеждат. Въпросното момиче обича да снима скъпите бижута, които той купува, снимат се в колата. Не проявих смелостта и накарах моите приятелки да му пратят покана - той не прие, разбира се. И аз не му пратих. Не можах. Аз си казах, че няма вероятност да съм третият човек в тяхната връзка. Не можех да го направя. Предпочетох моето нещастие пред тяхното.
В училище очите ми търсеха него отдалеч. Той ме гледаше продължително, аз не го поглеждах. Може би от срам, защото не беше правилно. Сърцето ми не ме послуша. Гледаше ме, когато се ядосвах, като беше на 5м. от нас. Гледа ме винаги в лицето. И аз го гледах в лицето - погледите ни се засичаха. Опитах се да го забравя много пъти, не се получи. Понякога дори не го виждах, но и това не ми попречи да го обичам. И направих така, че един мой приятел да се сближи с него. Те играеха заедно, говориха и т. н. Един ден момчето, което харесвам ни видя с моя близък приятел да се прибираме заедно и вечерта момчето, което харесвам е попитало коя съм аз, дали съм момичето, което той харесва и беше написал, че изглеждам супер. Поглеждахме се почти винаги. Понякога изобщо не ме поглеждаше, както аз правех повечето пъти. Карах все приятелките ми да го погледнат дали поглежда към мен. Миналата година на 24-ти май имаше тържество и аз участвах в него, поднасяйки венец пред паметника, тогава той се обърна назад за да види къде отивам. А през лятната ваканция ги видях заедно точно пред мен. За мен съществуваше само той, нея дори не видях. Той също ме погледна в лицето. Аз не му обърнах особено внимание и пак гледах наляво и надясно.
Тази година сме една и съща смяна. Тази сряда бях в коридора и забелязах, че и той беше. Погледнахме се 5-10 секунди в лицето, но после той продължи да ни гледа. Вечерта, когато се прибираме с моя близък приятел той излезе с негов приятел, сигурна съм, че в сградата не беше зад нас. Вървяха заедно с нас до неговата кола, но аз говорех по телефона - бяха ми звъннали и не се включих в разговора, който водеха. И сега не знам какво иска да направи? Моля Ви за помощ!

Не мисля, че иска да ме използва за една вечер, защото никога не гледа тялото ми, а гледа лицето ми. Мисля, че и аз направих грешка, тъй като съм винаги намусена и сериозна, когато се засечем в училище. Не му се усмихвам. Защо смятате, че не къса със своята приятелка? Държа да кажа, че това е неговата първа приятелка от 2-3 години. Беше казвал, че приятелката му ще бъде единствена на моя близък приятел. Но пък нашите погледи продължават от 2 години. Аз съм на 17, той е на 18.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 58cae06689
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ахахахах, погледите... ех тези погледи. Пишеш все едно си дърпала тежка трева.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2003ed61e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми чакай още... да завърши да се ожени... да си има деца... а ти все още го гледай само...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b7148dffde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се мешай! Искаш да провалиш дълга връзка защо?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2304524b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че трябва да се поогледате поне още 2-3 години най-малко. Не сериозно, остави момчето на мира и си потърси някой който не е популярен, който е тромав, дори заеква и се притеснява в присъствието ти, но ще се държи добре с теб и няма да ти изневерява и да те използва иначе, после да не се оплакваш как са те използвали. Момчето е с приятелка, ако и изневери с теб шансовете са, че ще изневери и на теб с друга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker