Не мога да спра да го обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да спра да го обичам
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1520 пъти
Разделихме се преди повече от две години. Той скъса с мен, защото " не искам да има някой, без когото не мога "... И много други подобни и не чак толкова подобни причини.
Повече от година има нова приятелка ( красива е, изглежда и да е умна ). Аз не спирам да мисля за него, а той постоянно да ми напомня за съществуването си. Било с някакъв коментар свързан с нещо лично наше, песен, стара снимка или с едно " здравей "... А знае, че го обичам и че ми липсва ужасно много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4ddde22465
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Лоша ситуация... В много неприятна позиция си. Когато те е напускал, си е измислил фрази, които да не са толкова груби - уж че още те обича, ама не иска да е зависим... Мисля, че е прах в очите. Просто те е разлюбил, наситил ти се е. Какво да те посъветвам, освен да се постараеш да обикнеш себе си и да си кажешж - майната му. Да се стараеш да си във форма и да си вържеш ново хубаво гадже, само че този път внимавай повече.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b1fbbe3e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравейте!
Това с "новото гадже" го пробвах вече ( при това 2 пъти ). Истината е, че аз не съм годна за последваща връска. Никой не иска да е с някой, влюбен в друг.. А това рано или късно излиза на яве, колкото и да се старая да го скрия( макар да е егоистично ).

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4ddde22465
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей!
Разбирам те много добре. Защо, обаче, не се опиташ да се вгледаш по-внимателно в новия човек до теб, да стане нещо като автотренинг. Все едно, че си йога и концентрираш погледа си в пламъка на свещ. Тази свещ е, образно казано, новата връзка. Да се поинтересуваш от неговата история, от живота му. Да откриеш негови привлекателни качества. Да се амбицираш да му повлияеш така, че да му помогнеш да се усъвършенства като личност и като мъж и да се научи да преследва и постига жизнените си цели. Да го вдъхновяваш, с други думи. Ако откриеш съчувствие към момчето, това е наполовината влюбване. Той ти става скъп. Ако му споделиш за нещастната си връзка, възможно е с този акт да се освободиш от тягостните спомени. И това ще е творчески акт, ти се опитваш съзнателно да създадеш нещо ново, нещо, което е в твоята власт, а не очакваш от съдбата подаръци- да се смили над теб и да ти върне старата наранила те любов. То ест, от обект на съдбата ти да се амбицираш да станеш субект, ако разбираш, какво искам да кажа. По принцип нещо ти става скъпо, когато му посветиш части от себе си, когато почнеш да жертваш едно или друго нещо за него, да му посветиш силите си. Ето защо още си влюбена в наранилия те мъж, защото освен емоциите, които си му дала по време на връзката, сега още продължаваш да жертваш себе си, като тъгуваш, и мечтаеш и си спомняш за него. Ако престанеш да подхранваш този спомен, който те смуче, изпива силите ти, той ще те отпусне, като пиявица, която вече се е напила с кръвта ти и се е наситила.
Само че внимавай, за да не се получи повторение и новият ти приятел да не почне пак да те използва. Има една рускиня в нета, която учи жените как да привързват мъжа към себе си. Казва се Светлана Ермакова. Книгата ѝ е: "Не мешайте ему влюбиться в вас: "Не му пречете да се влюби във вас". Описва какво да прави жената и какви знакови фрази да си повтаря, за да привърже към себе си мъжа и той никога да не я напуска. Това е следното - винаги да си тръгва първа, винаги първа да прекъсва ласките, целувките и прегръдките, никога на не се лепва за него, да не го преследва, да излъчва енергия и светлина, живот, да е весела и усмихната, никога да не е зависима от мъжа и винаги, когато почувства и най-малкото унижение и пренебрежение, незабавно да го напусне. Винаги първа да прекъсва връзките. Ти можеш да въздействаш на мъжа, само ако той още не е получил това, което иска. Има смисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker