На кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кръстопът
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2596 пъти
Здравейте, сигурно много хора са попадали в това положение. Аз съм на 22 год ., студентка в друг град и съм изправена в една сложна ситуация. Имам връзка с едно момче там от 2год. и половина, но отношенията ни взеха да охладняват. Той вече не се старае да поддържа връзката ни, няма го разнообразието и между нас има сякаш една пропаст в отношенията, интимността между нас вече не е същата. Аз съм на квартира и обикновено аз отивам у тях, тъй като техните ги няма. Но вечерта ни минава еднообразно някой филм, вечеряме и заспиваме. Заприличали сме на старци в буквалния смисъл на думата. Няколко пъти съм се опитвала да предложа някакво да разнообразие, да отидем например някъде с колата на разходка за един ден, да направим нещо ново. Съгласява се с мен, но промяна няма.

От известно време бившето ми гадже, с което се разделихме преди 2 години някъде се опитва да се сближи с мен. Целунахме се или по-точно той ме целуна и в момента се чувствам гузна. По принцип съм против изневерите, искам всичко да е коректно в отношенията, но всички сме хора и допускаме грешки. Знам че няма смисъл да имам нищо с това момче и каквото е било, е свършило вече. Преди време много исках да бъда с него пак, но в целувката си с него не усетих толкова желание, колкото вина че съм направила нещо грешно. Представих си как приятеля ми разбира за това и неговата реакция, от което ми стана още по-гадно. Бившето ми гадже, каза, че няма да направи нещо, което не искам и ще аз да му дам разрешение да ме целуне отново. Ние сме приятели или поне аз това искам, излизаме в една компания и се познаваме от 5 години някъде с другите хора. Каза ми, че можем да бъдем приятели и макар, че имал чувства към мен, може да си останем приятели. С него се разделихме преди време, защото вече не искаше да е с мен. за това време се пробвал с различни момичета, но явно не се стигнало до нищо сериозно. Имам чувството,че иска да ме използва, да види дали ще се поддам да чувствата си отново и може би да има превъзходство над мен. Макар че една част от мен се поддава на изкушението, защото той знае как да се държи като кавалер и има определено държание, което за съжаление моя приятел на моменти няма.

Знам че гаджето ми ме обича, но не знам дали заради неопитността или друго, не усеща как връзката ни отива по дяволите. Какво да правя и аз не знам? Знам само че няма да се върна назад, няма смисъл, но какво да правя със сегщната си връзка. Не мога да вървя против себе си и чувствата си,за да не нараня други хора. Благодаря на тези, които ще изкажат мнение по въпроса. :) Приятен ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: ca5df5f3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като начало, говори с приятеля си много откровено и му кажи всичко, което сподели с нас тук (е, без целувката:). Дай му още малко време, ако имаш някакви чувства към него (освен, че ти е жал). Ако не последва промяна, можеш да го напуснеш с чиста съвест - ще е бил поне предупреден. Ако пък ли не го обичаш, най - добре да го напуснеш още сега. Но все пак, говори с човека. Нека знае къде е сбъркал. За да не го прави повече. А на теб желая успех и щастие (най - добре с някой трети - бившият ти ми се струва прекален тарикат... е, всеки с мението си, ти ще си решиш накъде те води сърцето:)

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8c8b23a911
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен щом нещата веднъж започнат да куцат, оправия няма да има! Рано или късно ще се разделите. Не очаквай гаджето ти да се промени, защото явно му е нужен урок. Ще го нараниш, но мисля че май той има нужда от това, колкото и странно да ти звучи. По-добре се разделете, защото според мен, един ден можеш да направиш по-голяма глупост (от целувката с бившия) и тогава няма да си вече гузна, а ще ти се струва нормално, следствие на умиращата ви връзка. Не знам кой е по-виновен за случващото се между вас, но обикновено истината е по средата. Бил съм в ролята на настоящият ти....

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7ca4f53f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   подкрепям 1., но в никакъв случай не се връщай при бившия. Остани сама - тогава може да вършиш всичките неща, без да се съобразяваш с никого и скоро ще срещнеш друг човек. Но никога, ама никога не се връщай към бивши!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 549c31be40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ето казах че искам да сме само приятели и той се съгласи. Няколко пъти ме попита да ли това остава и аз казах "Да". Не помислих просто казах и честно казано в момента съжелявам, но може би така е по-добре. Не мога да обясня как в мен се пораждат такива чувства. Не искам да бъде наранена отново, но истината е че само ще се правя , че ми само приятел. Много е гадно човек да изпадне в такава ситуация, а както са казали хората преди време " старата любов ражда не хваща".
За съжаление и 14 февруари няма да празнувам, от което още по-тъпо ми става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker