Негоден приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Негоден приятел
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1670 пъти
Здравейте. Момиче на 20 години съм. Имам си приятел от около една година, не повече. Дълго време бях влюбена в него и накрая се оказа, че и той ме харесва и ме покани да излезнем. В началото всичко беше наред, но с времето той започна да показва много лоши черти. Когато ме водеше на кафе вече не правеше жест да плати сметката и често ми правеше директен намек. Аз не работя и нямам лични финанси все още и ми е трудно винаги да платя, а той работи от време на време. Обича да събира изкараните пари на купчинка и не обича да споделя с другите. Пример за това ще дам - една вечер бяхме на гости у братовчед му и останахме да преспим. Бяхме излезнали от 17ч. и не бяхме хапвали нищо. У братовчед му ни сложиха в една чинийка малко храна. На мен ми беше неудобно, още повече заради това, че беше само една порция и не посегнах, а той я взе и я сложи пред себе си, нахрани се и дори не ми предложи. Легнах си гладна, но нищо, няма да умра от един пропуск на храна. Аз съм студентка в първи курс и завлачих три изпита. Когато трябваше да уча бях твърде влюбена и разсеяна и не се готвих и резултата е налице. Той не учи и съответно ми каза, че образованието няма смисъл и по - добре да се откажа и да не ходя повече на лекции. Споделих с майка си и тя пощуря. Той живее абсолютно безметежно и е тотален чревоугодник. Майка му по цял ден му готви и се храни разнообразно и бавно сякаш това е ритуал за него. Спи до 10ч. всеки ден и недай си боже да ми звънна да го събудя преди това и става голям скандал. Редовно ми е сърдит, затваря ми телефона, не ме търси с дни, хвали се колко е харесван от жени, как съм щяла да му дотичам пак. Казах му да не е толкова сигурен и че е съвсем реално да го оставя, но той ми се изсмя в лицето и каза, че е сигурен, че ще му лазя в краката отново...
Освен това имам съмнения, че е гей. Има си най - добра приятелка, освен това често излиза в компания само с жени и прекрасно се разбира с тях. Използва лосион за тяло, балсам за устни, изправя си бретона на косата с преса за коса и играе една игра, в която го хванах да си прави женски герой с дълга коса и къси полички. Помолих го да си направи мъжки герой, но беше само за пред мен и после зад гърба ми пак играе с женски. Аз съм му първата приятелка, понякога когато правим секс му спада без причина. Не е много сексуален и агресивен в леглото. Не е имал приятелка преди мен. Родителите му също са без образование и нямат ценности, предполагам оттам и той няма. Абсолютен егоист е и е безчувствен. Веднъж едно момче ме заплаши с нещо и той не ме защити а избяга и се скри. Трябваше да се оправям сама, не че не мога, но защо той не покаже отношение. Започва да се прави на ударен и си оправя фризурата. Вечер не ме изпраща. По тъмното си ходя сама. Предложих му да заживеем заедно, но той отказа, каза, че няма къде. Каза да помоля нашите да освободят апартамента им и да идат при леля ми на село та да живеем ние там. Като разказах на майка се спука от смях и каза, че за нея този е използвач и понеже родителите му не са му дали нищо иска да се нагмезди на чуждото. На рожденния ми ден ме посрещна с празни ръце. Беше ранна пролет, март месец, студено, посрещна ме, заведох го наяде се, напи се и дори едно цвете не ми взе. За капак се скара с мен и ме заплаши вечерта. Смята за абсолютно нормално да има профил във фейсбук и си пише там с много жени. Уж приятелки... Аз четох, нищо сексуално няма, говорят си кой какви секси дрехи има или тен и си бърборят, но е някак завоалиран флирт. Не прави предложения, но ми е тъпо, защото мен като ме заплаши момче той избяга, а в нета предлага на жени помощ, когато да речем бившето им гадже ги следи... нали той щял да се справи с тях... големия мъж.
Попитах го директно: "Какво харесваш в мен, защо ме обичаш? ". Той каза "имаш много бели зъби и нямаш пъпки"....
Това са му чувствата явно. Не можа да изброи нито едно мое качество, той всъщност никога не ми е обръщал внимание и не е коментирал какво вижда хубаво в мен.
Ако остана с него предполагам ще имам много мизерен семеен живот. Той ще седи по цял ден на дивана, ще очаква да се спуквам от готвене на мръвки и други по три вида ястия на ден и да не повтарям ядене повече от една вечер и ще ми излезе през носа. Също сигурно ще ходя сама до магазина и ще чистя сама, а той няма да си мръдва пръста, щом отсега е такъв.
А недай си боже дете да имаме, освен, че няма да помага и няма да е отговорен сигурно ще ме зареже, защото няма тръпка и ще си намери друга. Защото това е той "когато не ти е кеф някъде просто си събираш багажа". Това са негови думи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8ccdd82d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   A нa теб ти хaресвa дa си "горкaтa" не рaзбирaм...
Къде ги нaмирaте тaкивa мижитурки, кaк ги трaете и кaк въобще се зaмисляте зa бъдещ общ живот.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3968a6795b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   А, ти защо си с него, мила!? Не те разбирам!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab4189af80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И какво харесваш/обичаш в него?


Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5928999671
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както го описваш наистина си е негоден, не знам защо още си с него? Разлюбвай го...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f33af14001
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много си смотана значи. Как може да обмислят живот с този човек и въобще още да си с него? Луда работа.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0bc9fafdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Като прочетох, че не винаги ти е плащал сметката, и че си е събирал парите на купчинка, почти ме изгуби, но все пак от любопитство прочетох цялата история. Хубаво е да ти направи жест и да те почерпи, но не одобрявам, когато жената очаква да й се плаща сметката всеки път. Така все едно казваш, че ти не искаш храна, а той те е карал да ядеш. Също така не виждам с какво ти пречи пола на героя му в играта. Иначе с всичко останало съм съгласен. Може и да не ти е лесно, но опитай все пак да се отдръпнеш от него за няколко седмици и тогава виж как ще реагира...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e9da87ab20
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха, извинявай, но тизи е пълна карикатура - все едно е взет от някой комикс или е нарисуван във вестник, просто за да се посмеят хората :)) Не знам, просто го заражи ТОВА НЕЩО - не е мъж, не е жена, не е даже пълноценен гей. :) Не се занимавай, такава връзка няма бъдеще и само си губиш времето. Какви деца, какви 5 лева? ! Той сигурно гащите не може да си изпере, а кара мама. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b9b4e44497
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ооо, мила, зарязвай го! Надявам се, че виждаш обективно нещата и виждаш колко е абсурден този! От него нищо хубаво няма да видиш, камо ли пък по-нататък! Намери момче, което ще те цени и ще те обича, защото мисля, че го заслужаваш :)))

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9a31d2ded1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е какъв ти е въпросът? Ясно е, че с него бъдеще нямаш. Дори не разбирам защо в момента си с него. Явно не ти е нито приятно, нито виждаш нещо хубаво в този човек. Губиш си времето, според мен...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b5e55b3b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Благодаря на всички. Днес поговорих с него и се разделихме. Не му пукаше особено и не ме потърсил повече.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2d234158ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е зарязвай го де. Още сега!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1e435bbd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За сметките не си права. Но другото крещи да го зарязваш незабавно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1711d09784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Добре...хубаво...той не става, но ТИ защо си с него? Той преценява за себе си какъв да бъде (ако толкова иска от живота, не е достойно за уважение, но си е негов избор), а ти преценяваш дали искаш да си с него или не.
Никой не те задължава, нали? А и още нито сте женени, нито имате деца, нито имате общи жилища/собствености...за да кажеш, че има обстоятелства, които ти пречат да го оставиш. Осъзнала си, че не е човека за теб - скъсайте, и това е. Възможности имаш много...ти си млада, при това студентка. Какъвто и друг да намериш - гарантирам ти, все ще е по-добър от този! :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker