Моля за съвет , бременна , нещастна и отчаяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет , бременна , нещастна и отчаяна
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2145 пъти
Имам нужда от съвет. От доста време искам да пиша и вече се реших. Историята ми е следната. Имам връзка от близо 2 години с мъж от когато чакам дете. Вече съм почти в 9ти месец но нито ден спокойствие през тези месеци. В началото на връзката ни забременях тоъ беше много щастлив но бях в постоянни колебания защото едва го познавах в 3 месец реших да махна детето и той го понесе много тежко защото много искаше това дете ии сега къде е сърказма след като съм вече с този човек близо 2 години и си мисля че го познавам реших да оставя бебето и съвсем случайно разбирам че година след като сме били заедно той е сключил брак причините не мога да споделя но формален или не са имали сексуален контакт и са падържали някаква връзка, но за това нещо разбрах твърде късно когато нямаше какво да правя с бебето освен да го задържа бяхме разделени за малкохи след хилядите обещания и приказки е най вече заради детето аз реших да се съберем отново, азхсъщо не съм светица правила съм грешкихна всеки се случва, но все пак неговото ми дойде в повече... Нямам му никакво доверие е започвам даси мисля че нещата които ми обяснява са само за да ми замаже очите и въпреки че се местим в другия край на България тези мислихне ме напускат и мисля всеки ден. Постоянно съм с панически атаки и не мога да дишам просто прекарах една ужасна бременност....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3afbc288a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потресена! Ей заради това май не бива да се живее на семейни начала без брак! Винаги съм ки го представяла, а ето и че се случва.
1. За мен независимо от всичко ситуацията е абсолютно неприемлива.
3. Лъжите са нещото, което ненавиждам най-много, а след подобна ситуация доверието ми би било загубено безвъзвратно. И то с основание. На този човек не може да се разчита. А и не бих искала подобен индивид да възпитава децата ми.
3. Ако оставим точка 1 и 2 настрана: Формален или не, без или със сексуален контакт, този брак е реален. Даваш ли си сметка, че всичко, което купувате, половината от неговия дял чисто законово е нейно? Бих дала шанс за някакво преосмисляне на отношенията ни само и единствено след развод! Точка!!!
А детето - то си е твое и е най-хубавото нещо в животно ти! :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2b4658c84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На твое място щях да се разделя с този веднага! Да, не е лесно да си самотна майка, но кажи ми за какво ти е такъв лъжец? Като след такава постъпка никога няма да можеш да му имаш доверие.
А и един съвет, пооправи си правописа.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 309d594a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако имате връзка от близо 2 години и си в 9-тия месец как така си забременяла в началото на връзката? По прости сметки излиза, че сте били заедно година преди да забременееш? Ако мъжът не иска да гледате детето заедно, най-малкото да ти плаща издръжка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b6853bfa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Връзката е от две години, в началото забременяваш, почти не го познаваш, а сега си в девети месец... Аз ли нещо не разбрах, ти ли не се изразяваш правилно или не можеш да смяташ!? То не можеш и да пишеш де. Горкото дете, ако го има изобщо.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cc8eb2c60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хора, на авторката правите забележки, а вие толкова ли не загряхте, че става дума за 2 бременности?

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6d2c97f78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От АВТОРКАТА
Явно не съм се изразила правилно първия път когато забременях от него направих аборт в 3-я месец и след 6 месеца отново бях бременна... уж ме пазеше но и аз съм си виновна че така и не започнах противозачатъчните. Той иска да се грижи за детето и дори да не му позволя да го признае по съдебен път пак ще го постигне така че просто ще забавя този процес.... На 21 години съм, забравих да спомена, уча и ще ми е много трудно да се справя сама и въпреки това не заради финансови облаги ще стоя с него не ме разбирайте погрешно просто обичам този човек и се надявам след като се преместим всичко да се нареди. Благодаря за поправката за правописа ми, явно от бързането съм допуснала грешки, ще се поправя :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8d6dd877f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами има всякакви хора. Според мен се успокой, мисли за бебето, то да е добре. Този мъж го напусни, отиди при родителите си, при роднини, приятели, които да ти помогнат в тази ситуация. Той е трябвало да ти каже още като е сключил брака, за да решиш ти какво да правиш със себе си. И един съвет- отдели се от този човек и като родиш бебето, напиши в акта му за раждане - баща- неизвестен. Пък той да се разправя после с дела за доказване на бащинство. Иначе той ако реши да ти вземе детето и да го отгледат със законната съпруга?
Бягай веднага от този човек и не го пиши баща на детето ти в акта за раждане, че не се знае какви изненади може още да ти поднесе.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7adb3a2a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От АВТОРКАТА
И на мен това нещо ми се върти в главата, но уж до месец ще пусне документите за развод. Ако до тогава не го е направил няма да му позволя да го признае. Въпреки че когато говорих с адвокат той също ме посъветва да не му давам да го признае, но след най късно година по съсебен път пак ще го направи и спечели делото защото той е биологичния баща. Термина ми е на 7 ноември и ако пренося някой друг ден тъкмо ще мога да реагирам. Ще видя как ще се развият нещата сега когато се преместим и ще пиша какво е развитието. Благодаря ви, че се отзовахте

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 70667973b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 5, не, хората не са много умни...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8e9583bd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не убивай детето си!

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: af8a0e79f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте, пиша отново, за да ви кажа.... бяхте прави. Не дойде на изписването, имах усложнения след раждането и се наложи да полежа в интензивното... дори не ме бяха изписали от там а него вече го нямаше. Детето го видя 2 седмици след раждането и след това пак изчезна и пак се появи за 3 4 дено и сега познайте ( пак го няма) измисли какво ли не за да не дойде (не било негово и тем подобни ) От както детето се е родило е дал 10 лева просто не ми се коментира сгреших че му дадох да го припознае, но вече е късно :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 14b0621360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторке, имаш право да го съдиш за издръжка на детето. Обезателно си намери адвокат!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ff0036108e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   След като го е припознал ти се полага издръжка. Обърни се към адвокат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker