Кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кръстопът
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1391 пъти
Омъжена съм от 3 г с дете на 2 г. С мъжа ми сме заедно то 10 г. Някак си след , като започнахме да правим опити за дете той се очужди. Все гледаше да го няма ''за да не съм се ядосвала и да не сме се карали, и за повече пари''. Когато го исках най-много той все беше зает, и нямаше желание за близост целувка прегръдка да не говорим за друго. Аз се опитвах през тези две години да го прикоткам, но без успех. От половин година си чатим с един мъж на същите години, като мъжа ми знае, че имам син и въпреки всичко твърди, че ме обича и иска да сподели живота си с мен. Много се карахме и аз му обяснявах за проблемите в брака ни, колко съм мързелива и нищо не ми прави впечателние. Как ако не са родителите ми да ни издържат , ще умрем гладни с ниската заплата на мъжа ми и вече моето обещетение за безработица. Наложи се да напусна работа след майчинството, за да гледам детето да го взимам по-рано от градина, че не издържа на стреса и не е по цял ден там. Парите ни така и не станаха общи, а мен ме е срам да прося пари от мъжа си. Когато поискам той все няма или много съм искала, този месец ми даде 60 лв за антибиотици и 40 лв за дрехи. После пък от градината пак се разболя и отново взех лекарства, но трябваше и дрехи да се копуват. АЗ взимам от борсата 140-50 лв и всичко отива за детето, и когато ножа опре до кокала тогава поисках пак пари. Уж сме семейство, а той все бяга от къщните задължения. Както и да е. Другият мъж живее на 100 км г/д от мен иска да живеем заедно няма значение в моя или неговият град ли ще е. Не се бяхме виждали никога, когато един ден просто аз се озовах там и му звъннах видяхме се точно за 25 минути и аз трябваше да тръгвам. От тогава всякъш мислите ми са все там, но не мога да рискувам. За това поддържам брака си трудно и без любов. Докато той ми обещава всичко на думи, и дела ако искам, но страха какво ще кажа на детето, ами ако сбъркам, ако чувствата ми са временни, ами ако стане както с мъжа ми, макар че с мъжа ми никога не сме си говорили просто жиеехме заедно и се обичахме от малки сме заедно и не знаех много неща. Но сега когато друг човек може да ми ги предложи аз бягам, като дявол от тамян, а дефакто умирам за всичко което той може да ми предложи, да бъда щастлива и обичана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: ede382b5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубаво не е на хубаво. Ти си голяма жена, семейна жена, но се държиш като много наивна ученичка.
Готова си заради един непознат да зарежеш всичко. В момента ти се струва малко, но какво правиш ако не се получи? Оставаш на улицата. Реално новият мъж не го познаваш, сигурно не си го и виждала.
Не одобрявам поведението на мъжа ти, че не иска да дава пари за семейството, но и ти трябва да си намериш поне почасова работа. Не издържало детето в градината. Моля? Ами децата на другите хора как издържат?
Не знам. Мъжът ти си е виновен и се надявам мъжете на вън да четат, че семейство не се създава с въздух и вода, а после се грижиш за семейството, купуваш храна и плащаш сметки или не правиш семейство, но и Авторката вместо да решава проблемите си е на път да се забърка в класически филм. Мъжете обикновено обещават и Луната, за да те вкарат в леглото си, но след като им омръзнеш...всички мъже си приличат и новият с твоето чуждо дете да видим дали ще те гледа. Лесно няма. Една жена трябва да е възможно най-независима финансово или се получава като при теб, но решението не е да замениш един мъж с друг, а да гледаш сама да си стъпиш на краката. Второ дете не ти трябва щом не можеш 1 да избуташ. Чудни сте ми такива хора, но това е друга тема.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5747b15297
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значи детето не издържа на стреса? Какъв стрес има в детската градина толкова? Кога ще се научи да издържа? Не го разглезвайте, щото ще иска цял живот да прекара с мама и ще му прецакаш шансовете да стане нормален възрастен. Намери си работа, за да не мислиш за глупости по цял ден и си дай детето на нормална детска градина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker