Как да изразявам чувствата си към жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да изразявам чувствата си към жените?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2592 пъти
Така, аз съм мьж, момче (дамите ще преценят) на 23 години и имам безкрайни главоболия с жените. Понякога ги обичам, понякога ги мразя, понякога знам какво искат, понякога съм тотално объркан. Като цяло знам какво искат, но проблемът е, че освен, че трябва да го знаеш, ти трябва освен това И ДА БЪДЕШ ТАКЪВ. Което е трудно. Да бъдеш емоционално силен, да и показваш любов, да си социален, да правиш нещо с живота си и т. н.
Та аз по принцип се смятам за умен, интелигентен и харизматичен. Излизал съм с десетина момичета и някои от тях доста ме харесваха, една ме каза, че ме обича, другите ме водиха у тях или на други ъединени места, но поради моят страх да покажа чувствата си, да се отворя и да покажа слабост аз не правих нищо с тях. След това дойде един период, в които изобщо не се занимавах и не мислех за жени (най-много да загледам някоя и да си кажа, че е готина, но дотам, нищо повече). По едно време обаче се сетих, че нещо липсва и не е наред и осъзнах, че ми липсват жените. Имам нещо празно в мене, нещо като черна дупка, ръждясал съм отвътре. Аз мога да общувам с хора, даье съм имал и "фенове", хора, които ме уважават, мога да бъда много забавен и оригинален, умен съм, но поради някаква причина съм емоционално затъпен, когато става дума за любов. А на жените им трябват емоции. Как да им покажа истински чувства, да ги обичам, да ги обгрижвам и т. н.? Когато видя някой с цветя си мисля ех какъв балък, прави се на романтик, а гаджето му сигурно се *** с някой друг и се прави пред него на много добричка. И някакви подобни неша.
И понеже бях девствен, а имах поне 10 шанса да изгубя девствеността си (бил съм в нас с 2 момичета, които ме целуваха, водели са ме в едно легло на една хижа, каниха ме това лято едни две чужденки при тях и още няколко примера) и винаги саботирам шансовете си сам. Поради някакъв страх от емоционална отвореност, обвъразаност и какво ли не. Затова почнах да ходя на проститутки, но се чувствам още по-объркан и студен, защото с малки изключения там сексът и като цяло отношенията са супер странни и механични.
А искам да имам емоционална връзка с жена. Да бъде истинска, без филми, простотии, да се правя на играч и сваляч и т. н. Просто да споделяме живота си заедно. Но трябва да да отворя емоциите си и сърцето си към тях а нещо не ми се получава. Някакви идеи имате ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64d6fc3a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах не знам брат, има ли жени/момичета които искат истинска връзка? Или ни се лепят щото изглеждаме добре, спортуваме, имаме финансови възможности и повечето пъти сме по интелигентни от тях. Наречете ме както искате, или може би съм загубил вяра в нежния пол, но искат внимание и евентуално еб*не. Ако има някой по красив и богат от теб върви да пасеш трева. К*рви и к*рвари, това е светът. Знам че трябва да има изключения но за моя жалост не съм срещал все още.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3768397cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не разбрах какъв е проблема. Това един път да й подариш цвете и да я заведеш на кино и клуб не мисля, че е сложно или театрално. Като се запознаеш с момиче, което ти харесва, си говори с него, на теми, които са ви общи и ви онтересуват. Вижте дали нямате общи интереси и правете неща заедно. Примерно ако обичате фитнес, ходете заедно там, ако обичате разходки в парка-правете ги заедно. Т. е. Говори с нея и правете неща заедно. Това е важното в една връзка и е ключът към успешната връзка.
Какъв е проблемът с емоциите? Ако ги имаш към някое момиче, то само ще ги усети. Не е нужно да ги декларираш всеки ден.
Ако пък изобщо се страхуваш да се влюбиш, то това тъй или инак ще ти се случи, дори няма да го усетиш как. Да, емоциите могат да наранят, когато не са споделени, но и да те направят толкова щастлив, както нищо друго. Опитай.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6f27b68ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Директно отговарям на заглавието - по-добре недей! Жените ще усетят и без да се напъваш излишно. По-важно и по-интересно е какво ще направиш, думите въздействат малко.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 715bdf2c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато смяташ че се харесвате взаимно със някоя, кажи й го, например че не обичаш подобни неща, че не си такъв тип, сваляч и тн., но също така че я харесваш и искаш да си говорите и да се чувате, виждате по често, трябва да и по кажеш по някакъв начин че я харесваш, дори да изглежда чисто приятелски интересът първоначално. А когато става въпрос за нещо по задълбочено, любов, чувства може да е директно за да няма недоразумения и погрешно разбрани сигнали. За сексуален намек, там вече не знам, мъжете да те съветват. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 657b47a184
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Авторе, много грешни съвети са ти дали мъжете горе.
Както се подразбира, аз съм жена и мога да ти кажа че поведение като твоето е много отблъскващо.
Когато харесвам някой аз искам да направя нещо мило за този човек - дали ще е цвете, вечеря или нещо по-специално няма значение, но аз непрекъснато искам да правя хубави неща за човека отсреща, искам да го направя щастлив.
И когато срещна поведение като твоето - сакън да не се мина, да покажа малко добро отношение, сакън да не се изложа, да не заприличам на глупак, ако направя комплимент или подаря свете - ами директно ги отсвирвам.
Съвременните мъже са супер стиснати - и то не стиснати на пари, а стиснати на емоции и на усилия, стиснати на добро отношение, стиснати на нежност, стиснати на любов, дори са стиснати на добра дума!
И това е ужасно отблъскващо.
Не се страхувай, че ще бъдеш глупак, ако направиш нещо хубаво за нея - всеки е бил глупак заради някого, всеки са го унижавали малко или много, независимо от пола.
Нали това е любовта - онова прекрасно чувство, което кара иначе интелигентни хора да правят пълни глупости.
Няма как да имаш емоционална връзка с жена, ако не й покажеш малко емоция с думи и с действия (а не само с едното! ).
Успех ти пожелавам, моля те вслушай се в моя съвет и ще видиш, че ще имаш повече успехи сред нежния пол.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3c4b57b2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Автора:
Като чета отговорите има две възможности: или аз нямам проблем, или другите хора са също толкова невежи по темата, колкото и аз.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ee20c20f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чрез изненади, любовно писмо..

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 75fb8455c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   №6, съгласен съм с теб. Всеки си мисли, че нещо разбира и е петимен да дава съвети, а всъщност в живота си е объркан тотално. Аз, да си призная, и у себе си забелязвам това. А на №5 ще кажа, че това, което тя предлага, е в интерес само на съвременните безскрупулни жени, които разбра се, няман нищо против да използват мъжете, момчетата за каквото им скимне, да ги правят на маймуни и на глупаци, да им изменят когато и колкото си искат, и накрая да ги захвърлят, като огризки. А препоръките ти за мъжете водят към ада. Така употребен, мъжът се чувства унизен в най-дълбоките си чувства и преживява душевна катастрофа, след което става пълен циник, или отчаян лузър. Именно затова мъжете сега интуитивно се пазят да влагат и да разкриват чувствата си и това е правилно, защото само така имат шанса да забършат някоя и да живеят пълноценен полов живот, а не да лижат подметките на някой мърла, която утре ще ги подиграва пред приятелки или пред новото си гадже, че са безмозъчни смешници и балъци.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 657b47a184
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Номер 8, аз съм номер 5.
Четейки твоят коментар разбирам защо има толкова много самотни млади мъже като автора - защото все гледате да се не минете, да не инвестирате дори малко време и любов в другия, а от своя страна искате всичко наготово и искате да получите безрезервна любов - еми не става, егоистично е от ваша страна.
Много е вярна онази поговорка, че българския мъж най го е страх да не настине и да се не мине...
Аз с човек като теб не бих и общувала, камо ли да имам връзка.
На автора пожелавам успех и дано промени мирогледа си навреме.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 75fb8455c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №5, аз съм №8. Какво ми отговаряш, би ли имала нещо с мен, аз да не съм ти предлагал? Смешна си и си жалка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0825322285
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пич, много им се връзваш и се правиш на наивник, не осъзнаваш ли, че всички уроци и тнк. са просто част от десетките извинения и маскировки на конкретната цел - материална изгода и добра социална среда. Знаеш ли, много се смея като почнат да ме преитват, все едно съм някакъв експеримент или арестант. Всичко се прави, за да те проучат - семейна среда живееш, колко пари имаш, какво бъдеще искаш да градиш и пр.. Приоритетите са такива от мнооого време насам, затова на всеки 10 момчета двама имат приятелка. Системата е виновна за всичко това, но жените играят по нейните правила и затова аз не ги разбирам и хич не ги оправдавам. Аз на вид съм всичко това, което те си представят, ама на ВИД! И точно щото е пределно ясно, че ще бъда зарязан веднага щом не покрия и едно изискване, не се занимавам и не ми дреме. Пътувам си с лична карта по астраните от ЕС и хииич не ми пука, как се свалят, как се общува с тях.. нищичко! Просто си се усмихвам на някоя, ако трябва малко да я почерпя и нещата стават, значи при братята сърби съм бил в Ниш и Белград, там съм имал интересни преживявания с момичета и не ми се наложи да се уча на общуване. Сложното общуване е само по нашите земи, а вие сте най-големите балъци да им искате уроци, вместо да ги лъжете, че сте някакви многоимотни синчета и да ги минете, да бягате и после да не ги помните, вие им сваляте звезди и дори се влюбвате, че чак и страдате по тях. Отстрани ми е някакво много смешно и тъжно за вас, момчета. Мой приятел е направил едни от най-романтичните жестове към една мацка, а тя знаете ли как му отвърна? Всичко това било отживелица. Обаче, ако я видиш прегърната с някой надуваем батко или тлъст чичак с парички, веднага ще ти заговори за любов и как тя ги събрала заедно. Айде сега, тия филми сме ги гледали и най-жалкото е, че някои участват в тях и страдат. Трябва ли да споменавам, че друг приятел се напъха в разни секти, защото жена която харесваше го резна, искаше да му пусне чак след сватбата??? След време разбра, че се е клатила с някакъв боклук дето сменя служебните коли и лъже, че са негови за да чука мадамите, абе обикновен бройкаджия, иначе след сватбата, а? Опичайте си акъла!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 657b47a184
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5, аз съм смешна и жалка жена с дълга и успешна връзка, жена която всеки ден чува и казва "Обичам те".
И уверявам те, хубави отношения с хората не можеш да изградиш с егоизъм.
Пък ти си бъди колкото си искаш "велик", то си е за твоя сметка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2e3b57e42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Жената от 5 и 9 ме отвращава с претенциите си, как тя очаквала, как тя не би излизала, как мъжете трябвало и като и казват, че подобно доверчиво отношение от страна на мъжа завършва трагично тя се прави, че нищо не е чула! И на кой му дреме, че ти изказвайки претенции които не са удовлетворени нямало да искаш да излизаш с някой, ами аз не виждам някой да се е засилил да излиза с теб! Аз също не бих искал да излизам с такава като теб, само претенции и очаквания другия да прави нещо. Като искаш чувства и емоции у мъжа ами действай последвай собствения си съвет - целувай му краката, унижи се пред него, раздавай се в любовта не се стискай, изглеждай като глупачка пред него и съм сигурен, че такъв мъж няма да остане равнодушен. Ще го направиш ли? Съмнявам се! Тогава ми спести лицемерните си съвети как мъжете трябва да се държат в тяхна вреда за да може на теб да ти е по-лесно!

Мъж

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 75fb8455c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Има много самотни млади мъже не защото им се свиди да купят цветя, да си изливат чувствата и да водят гаджето по ресторанти и курорти, (всъщност, букетите, излиянията, серенадите и пируетитие не решават нищо): а защото жените са научени от съвременната ценностна система да търсят мъж с възможности, да ги издържа, да им плаща прищевките, да се отдават на "живот", докато в голямата си част българите, особено младите, които още не са се реализирали, нямат достатъчно доходи. Защо, това е много обширна тема. Цялата макроикономическа обстановка е такава, че да ни държи в бедност, политиците ни предадоха. Българинът нито е мързелив, нито е глупав, просто за повечето хора няма реални възможности да се замогнат. Тези, с цветята и обясненията, просто греят егото на мацката и повишава нейната самооценка, за да може тя, като от трамплин, да скача от един балък на друг, докато се добере до заветната цел - богат влиятелен мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fdc4e56797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   до 5 и 9

Аз съм който написах, че ме отвращаваш, но после съжалих за думите си. Не бива хората да се обиждат по такъв начин, затова и съжалявам и се извинявам.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 950a6e6467
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Хубавице номер 9, тая поговорка за която си чула-недочула се отнася за българина като цяло. Не само за българския мъж. Така че и вие/българските жени/ сте вътре в кюпа. Чакай ти да инвестира в тебе-и накрая като ти напълни гардероба, обиколите заведенията и фалира/заради теб/ ще му изтърсиш, че не знае как да си поиска, или че не е твой тип, или друго от бездънната ви кошница с оправдания. Съгласен съм, че крака не се отварят веднага и на всеки, но да искаш само да получаваш/под изисканата форма на "кавалерство"/ и да не даваш, е също потвърждение на поговорката. И после пълните този и други форуми колко големи европейки сте, пък българския мъж бил Ганьо-нищо подобно няма, същите недостатъци като нас имате.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 00af2c7b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   За да показваш истински чувства, на първо място трябва да ги изпитваш тези истински чувства.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b5ffbd44c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   11 е много точен

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 657b47a184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторе, аз съм номер 5 и 9, жена съм.
Моят опит в любовта и връзките с хората показват, че да имаш дълбоки отношения означава да покажеш уязвимост.
Любовта един вид означава да направиш сърцето си от стъкло и да дадеш на идиота, който седи срещу теб, чук, с надеждата да не го използва.
С времето формулата не се променя, просто ти се научаваш да избираш по-добре идиота с чука.
Не ме разбирай погрешно, не казвам, че трябва да правиш големи жестове към всички жени. Това което казвам е, че когато срещнеш качествен човек и започнеш за се влюбваш споделено - изразявай любовта си, не я пести, кажи й нещо мило, подари й цвете, направи нещо хубаво за нея и ще видиш, че ще получиш същото насреща.
Това, което мъжете не знаят за жените е, че често жените са един вид огледало на отношението ви към тях.
Ако вие се държите егоистично към тях, то е логично, че няма да получите любов, доверие и близост или дори елементарно добро отношение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker