Той има дете и го е крил! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (111745)
 Любов и изневяра (26983)
 Секс и интимност (13192)
 Тинейджърски (21314)
 Семейство (5803)
 Здраве (8860)
 Спорт и красота (4523)
 На работното място (2737)
 Образование (6879)
 В чужбина (1481)
 Наркотици и алкохол (1034)
 Измислени истории (780)
 Проза, литература (1654)
 Други (16359)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той има дете и го е крил!
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 1722 пъти
Преди да започнете да четете, ще блягодаря на тези, които няма да се откажат да четат, когато видят колко е дълга моята "изповед". Историята не е измислена, наистина имам нужда от съвет, от утеха, от думи, които ще ми помогнат да продължа напред, моля да не ме упреквате, знам колко съм млада, наивна и глупава.

Миналата година ме приеха да уча в София и се преместих на квартира тук. Запознах се с едно момче от въпросния университет. Всичко започна на закачка, даваше ми помощни материали за да си науча по-добре, обясняваше ми някои неща, помагаше ми доста с ученето. И в един момент аз се влюбих и то се влюбих до такава степен, че забравих всеки един с когото съм била досега и мислех за него ден и нощ, той ми беше първата мисъл сутрин и последната вечер. Проверявах телефона си през десет секунди, за да видя дали е писал, дали е звънял. И стана, той ми предложи, започнахме да се виждаме, той ме караше до вкъщи след лекции, говореше ми колко ме обича, оставаше да спи у нас понякога, прекарвахме си толкова романтично и спокойно, всичко ми се струваше толкова перфектно, че не можех да приема, че случващото се е истина. Но през цялото време ми се струваше някак съмнително, защото никога не беше говорил за семейството си, никога не ме беше канил у тях и чак сега разбирам защо.
Една вечер се бяхме събрали компанията и още един негов приятел. Забавлявахм се, пийнахме доста и неговият приятел започна да ме сваля, да ми се натиска, да ми говори мили думи, а аз се дърпах и му повтарях, че не искам да съм с него, че си имам приятел, но той не се отказа и продължи. В един момент изстреля думи, които мислех, че са лъжа. Каза, че той (приятелят ми) си има дете, че нашето е невъзможно, по-добре да се откажа сега, докато не сме се задълбочили. Аз естествено не вярвах, дължах тези думи на алкохола. На сутринта въпросното момче, което се беше напило ме помоли да не казвам на приятеля ми както е станало миналата нощ. Аз обещах, че няма, но не отворих темата за детето, не знам и аз защо, може би от страх. После всичко си беше по старо му, ние продължихме да си излизаме, не е ставало на въпрос дори за това, той така и не разбра за станалото. След тази нощ не спрях да мисля за това, имала съм дори безсънни нощи, мислейки дали това е истина. Всеки ден се канех да го попитам, но все отлагах и отлагах. Месец по-късно, тази натрапчива мисъл още не излизаше от главата ми.
Съдбоносната, ако така мога да я нарека вечер беше преди точно един месец. Той беше у нас, беше в банята и телефонът му звънна. На екрана се изписа името "Калина". От ревност ли, не знам и аз, но вдигнах телефона. Чу се детски плач, а аз попитах дали мога да помогна с нещо и казах, че приятеля ми е в банята и че ще му предам, че са го търсили. ''Калина" с груб тон попита коя съм аз, аз отговорих, че съм просто приятелка. Точно в този момент той се върна в стаята и се развика защо съм му пипала телефона, никога не го бях виждала такъв, никога не ми беше повишавал тон. И в този момент се запитах дали всъщност това е човека, които съм си мислела, че познавам, дали наистина той има дете. Попитах го, казах му за случката на онзи купон, той се ядоса още повече, сигурно щеше и да ме удари, ако не се бях разплакала. Той отрече, че има дете, каза че момичето, което е звъняло е сестра му. А най-странното е, че никога не беше говорил за семейството си преди, дори не е споменавал, че има сестра, а аз не се и осмелявах да питам.
Едва издържах до следващата сутрин, видях се с неговия приятел, казах за случилото се предишната нощ, попитах дали това, което ми каза на купона е вярно, дали той наистина има дете. Той каза, че е вярно. Това може би беше най-лошият ден от години насам, не си спомням да съм плакала толкова.
После притиснах и него, казах му че знам всичко и той си призна. Даже му казах:"уау, не очаквах, че ще си признаеш толкова лесно. " Призна си за всичко, има си приятелка, има и дете на 8 месеца. После дори не помня какво точно стана, помня,
че говорех през сълзи, а той крещеше и блъскаше по стената.

От този ден насам не съм отговаряла на съобщенията и на обажданията му, страх ме е само какво ще стане, когато започнем лекции, защото ще го виждам по-често и искам не искам трябва да говоря с него за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 29 дни
hash: fb819bf834
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е заради такива мърши ме е срам понякога че съм мъж. Не стига че те лъже толкова време, ами накрая и агресира като си го разкрила. И докога е смятал да крие това дете, това да не е хамстер, че да го сложиш вкъщи и никой да не разбере за него? Тотален изрод, теглиш му шута веднага и да ходи да баламосва някоя друга. Иначе рискуваш да продължи да те плете в разни лъжи и ще ревеш още повече накрая.

М28

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: f3d54539e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   много некоректно от негова страна да скрие такова нещо, а и да лъже когато все пак си го попитала. ти не си наивна и глупава, защото не е имало как да знаеш и да предположиш.
на такъв човек трудно може да се има доверие след лъжа по важен повод. всеки може да сгреши, но трябва да бъде честен с другите.
Ж45

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 81d6f2e36b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще започна отзад напред: -който не може да пази тайна и издава източниците си на информация, става неблагонадежден в техните очи и ги губи. Освен това им навлича куп неприятности. Дали си се замислила какво ще е сега между твоят момък и онзи, който те е предупредил? ! Много егоистично от твоя страна ми се струва, особено след като онзи изрично те е помилил да не казваш и ти си обещала.
-някои хора не могат да се владеят и избухват, когато внезапно се виждат притиснати до стената, както е станало и с твоя човек.
-който се рови/пипа/вдига чужди телефони, понякога научава неща, които не иска да научи или няма да му харесат. Както и в твоя случай.
-да вдигнеш чужд телефон е знак на абсолютно невъзпитание, подозрителност, ревност и т. н. освен ако изрично не си била помолена/ауторизирана за това. Такова нещо дори жена ми не си позволява дори след 14 години брак. Личното си е лично и всеки има право на лична сфера. Само по себе си това е достатъчно за да загубя напълно доверието в човека. Днес бърка в телефона, утре може би в портфейла ми.
-по съществото на проблема ти: той не е крил нищо, ти не си го питала, той не ти е отговарял. Ако беше го питала дали има друга, връзка, деца, жена итн. и той те беше излъгал -да, би било криене. Но да не говориш за определени неща само по себе си не е лъжа или укриване. В крайна сметка никой не ти е длъжен да се разкрива напълно пред теб, само защото те харесва, има секс със теб или дори да е влюбен в теб.
Човекът определено е съзнавал, че за вашата връзка няма да е здравословно да ти казва някои неща, това за приятелката и детето особено. Което не означава, че не се е радвал на връзката ви, може дори наистина да е бил влюбен в теб, толкова хора се влюбват наново, оставят жени, деца итн. Като има приятелка и дете от нея, да не значи, че е умрял душевно, чувствено изхабен и няма начин да се влюби в друга?? !
-както личи от заглавието, повече те ужасява фактът, че има дете, а не, че има приятелка. Тоест, какъв точно е проблемът ти с детето? Това, че спи и с друга не е ли нещо, което е за отбелязване? ! Той не ти изневерява с детето, а с приятелката си. От текста ти подразбирам следното: ти си виждала в човека евентуално (съзнателно или подсъзнателно) партньор за бъдещето и си безумно разочарована, че той се оказва не свободен за теб. Калина не ти е проблем, с нея той днес е заедно, утре може би не. Но детето те ужасява, то винаги ще си е негово и ще присъства в живота му винаги, повече или по-малко.
Което е разбираемо... но когато не си изчистила картите в самото начало, питайки например, дали присъстват в живота му и други, към които той да има някакви задължения, се налага да ги разкриваш после една по една. Един въпрос от рода на: "скъпи, понеже не казваш много за личния си живот-има ли нещо, което да трябва да знам от самото начало, за да не бъда изненадана/шокирана по-късно? " би го поставил пред избора да те излъже или не. И тогава би знаела с какъв тип човек си имаш работа. А твоята информация от страничен източник си я изиграла по възможно най-глупавият начин. Да го конфронтираш директно, показвайки, че имаш информация, издавайки приятеля му и забърквайки каша между него и приятеля и същевременно между него и Калина, вдигайки телефона му, е чудовищно неразумно. Дори неговите чувства към теб да са били истински, сега няма вече да бъдат! Има къде по-интелегентни начини да го накараш да пропее, без да го притискаш до стената и без да забъркваш каши. Но тези неща се учат с житейския опит. Надявам се тази история да е била първата ти лекция в университета на живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: e639c8ac76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Той е тъкал на два стана. В къщи бебето плаче, жена му е уморена и напълняла от бременността. Апък ти си свежа мадама, влюбена в него. И на него му е било удобно да ви лъже и двете. Утре, ако ти забременееш, ще се държи така и с теб. Разкарвай го.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: ba28dde4c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо пък трябва да говориш с него? Просто го забрави, не си струва да се занимаваш с него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 29 дни
hash: 722e92fa54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Не се притеснявай, че ще се видите в университета. Просто не му обръщай внимание. Зачеркни го напълно. Мръсника ще си позволява да ти агресира на всичкото отгоре? От такива ми причернява и ми иде да издевателствам над тях. А пък онзи ПРИЯТЕЛЯ му ти се натиска, не го огрява и прави мръсно на ПРИЯТЕЛЯ си хаха. Обърни внимание само колко мръснишка е средата му. И се радвай, че и на теб не е направил някое бебе. Чисто и просто - търси си друг човек!

4, много задръстено парче си. Той не е крил нищо а? Май си същия мръсник като него и изневеряваш на жена си, затова храниш авторката. За такива като вас - здрав пердах! Не сте мъже, а мекотели.

Мъж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: a4bb93dd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зарежи го, това не е никакъв мъж, не стига, че виновен пък и агресивен, напълно подкрепям номер 8, здрав пердах на такива, изобщо не си прави и труда да му говориш, не си струва. :) И спокойно, все още има свестни момчета, не бързай, и твоя човек ще се появи. :) Успех ти желая и главата горе, ще се справиш с това и ще намериш истинското щастие, рано или късно. :)

Момче 19

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: bd0f17fdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Nr. 4 до Nr. 8: всеки има право на свое мнение и виждане. Тук споделяме мнения, ти обиждайки други, които не споделят твоите възгледи само показваш своята примитивна същност. Ако вкъщи със здрав пердах можеш да наложиш мнението си на жена си, например, навън в обществото не става.

 
  ...
преди: 6 години, 28 дни
hash: 798dc302df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Че и той играе роля, ама и ти не падаш по-долу, извинявай за директността. казали са ти, сядаш питаш в прав текст и продължаваш живота си. Той пък отричал...Вдигаш му телефона, абсолютно недопустимо, но от друга страна добре, че си го направила, за да се убедиш с лъжите му. Излишно разиграване, дори да не живее с тази жена и каквато история да имат. Този човек те е излъгал, после отрича, т.е. пак лъжи. Сама прецени дали е нормално това. Не вдигаш телефона, нали ще се видите в университета, в компания. Не си играйте на котка и мишка, просто изяснете нещата и си тръгнете по пътя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 26 дни
hash: c8e0f2c082
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е супер гадно от негова страна. Ти повече не можеш да му вярваш. Дори да се помирите след като той ти каже каквото искаш да чуеш - какво следва? Какво бъдеще имаш с него. Можеш ли спокойно да вървиш заедно с него напред при такова начало? Той трябва да си поеме ангажиментите, а вместо това ходи по гаджета. Дали изобщо си само ти? Кофти е да си се лъгала и да си била подведена, но пък радвай се, че не е станало твърде късно. На лекциите слушай лектора и учи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker