Направих голяма грешка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Направих голяма грешка!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3347 пъти
Здравейте, читатели. Искам да споделя тази случка, която ме мъчи от 1 седмица насам.
Но, преди да започна.. искам да ви помоля да не ме опреквате, защото и без това се чувствам ужасно заради случилото се.
От 3 години имам сериозен приятел. Никога не съм поглеждала друго момче. Той ми е първото гадже, първата ми целувка беше с него, както и първият ми полов контакт. На 21 съм.
Преди 1 седмица отидох на купон без приятеля ми само с компания в която беше и бивше гадже на моя много добра приятелка. Той се познава и с приятеля ми. Пихме, танцувахме и не знам какво ни прихвана, но се целунахме. Това в второто момче с което съм се целувала след приятеля ми. Обеща ми да не му казва. Но аз въпреки това се чувствам ужасно. Не изпитах никакви чувства или някакво друго желание. А и факта, че моята приятелка още обича това момче още повече ме кара да се чувствам предателка от 2 страни.
Не смея да кажа на никого. Нито на нея, нито на приятеля си, защото за него целувката е вид изневяра а тя няма да ме погледне повече. Единственият ми вариан е да мълча за случилото се и да живея с тази гусна съвест.
Моля, някой ако е имал подобна случка да сподели.
Исках просто да споделя на някого какво ме измъчва. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: ca80da95dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо кой-знае ккаво не е станало, но ти си помисли дали си обичаш приятеля наистина.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d1dfcc168c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хе-хе, целунали се били!
А я си предстви, че се бяхте любили, ти - забременяла, а после абортирала?
Защото при мен точно това се е случвало.
Представи си какво ми е било.

Успокой се и не се упреквай толкова. И по-тежки "прегрешения" ще имаш през живота си. Няма нищо фатално.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4f56cee8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не ходи на купони без приятеля си все едно си неангажирана и такива неща е малко вероятно да станат.

"Пихме, танцувахме и не знам какво ни прихвана, но се целунахме. "

Това е толкова нелепо обяснение, че ще ти дам друго такова ама от гледна точка на приятеля ти. Да кажем приятеля ти също отишъл сам на купон и се забил с друго момиче и после ти разказва какво е станало и ти казва: " Не знам какво стана, но пениса ми се озова в нейната вагина". Ти ще приемеш ли за нормално подобно обяснение "не знам какво стана"? Мисля, че много добре знаеш какво е станало и си го направила методично и стъпка по стъпка а не си била телепортирана на купона в ръцете на бившето гадже на приятелката ти, че да не "знаеш какво стана". Нали ти сама си решила да идеш на купона? Тогава знаеше ли какво става или още от тогава имаш амнезия? Нали си направи макияжа и се облече за купона, после отиде там, натиска се с другото момче? Да твърдиш, че не знаеш какво стана и как стана е нелеп опит да се оправдаеш. Вземи си поука и не прави повече така, подобни действия развалят отношенията.

Имам един документ на компютъра който се казва "Курвенски истории 3" - другите два се напълниха, където си копирам такива истории като твоята за да знам какво да очаквам от хората и за поука. Твоята история е просто поредната там.

М

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 91dfb45a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изневяра си е.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7bd5e210a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мисля, че една целувка е толкова страшно нещо, още повече, че сте си били пийнали. Но по-добре не го прави отново.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3cf99a10ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Една целувка, какво толкова. Имало е много хора, може и да разбере, ако това стане просто му кажи човешки, това което си написала тук.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: eaad3c0589
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е станало нещо фатално, но си тръгнала по пътечката на изневярата. Явно си готова вече, то така се започва, първо целувка, после- не знам как стана, ама се събудих в леглото му!? Не се притеснявай, такъв е живота. Но как ще живееш в лъжа, не знам. Лъжата, или премълчаната истина, също е изневяра, дори по гадна от действието! Аз не бих живял с лъжец и лицемер.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3e2ea27630
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм доста по-голяма от теб и затова ще си позволя да изразя мнение. Ти си още дете, така че тези неща са нормални-да излизаш с различни момчета, пък дори и понякога да послъжеш някой от тях, тези неща са нормални да се случват сега. Ако не се случва сега, ще се случва след време, когато си семейна примерно и това няма да е ок.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 75d62a9742
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е как какво те е прихванало? Просто това е подсъзнателно желание, на което си дала порив, под влияние на алкохола. Независимо дали си го признаваш (дори сама на себе си), ти си го искала.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7640067bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Една целувка, голямата работа! Нали, нищо друго е нямало? Не го вземай толкова навътре. Стават и такива грешки.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1d4baadf64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да, целувката е изневяра и даже и ако постоянно мислиш за някой друг пак си е изневяра.

В твоя случай обаче, както го описваш, не мисля че е станало кой знае какво. Пийнали сте, поддала си се, но все пак това е само една целувка. Сама казваш, че не си имала чувства.

Не че те оправдавам, защото наистина най-гадното е спрямо приятелката ти. Но наистина грешката ти не е толкова голяма, пък и разкаянието ти е искрено, което показва че имаш съвест и сърце и това което трябва да направиш според мен е просто да не повтаряш подобна грешка и второ в никакъв случай ДА НЕ КАЗВАШ НА НИКОГО за това.
Ама наистина на никого. Иначе ще си развалиш отношенията и с гаджето ти и с приятелката ти. Надявай се и онзи да не се изпусне някъде.
Знам, че е кофти и те мъчи съвестта и ако кажеш ще ти олекне, ама приеми, че това ти е наказанието ;)

Само да добавя - не ти казвам да не се целуваш и да не поглеждаш други момчета. Това, че този ти е първият не значи задължително, че трябва да ти е последният, освен ако наистина се обичате разбира се. Просто, когато решиш да преминеш към друг, гледай да не е на някоя твоя приятелка и бъди честна и първо се раздели с този, с когото си и тогава се занимавай с други.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4eec166008
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Изповядай се пред попа да ти олекне! Съвсем сериозна съм не се шегувам с теб. И следващия път не ходи никъде без приятеля си защото може и до секс да се стигне а може би си стигнала а казваш само целувки?
Според мен си си се чукала с него ама както и да е.

Вярна на себе си

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e73a115c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен не е само това. Опипваш почвата с целувката. Според мен си преспала с него и си мислиш, че целувката е същото. Ама не е. Малко съм по-голшм от теб и мисленето ти е прозрачно за мен. Тъпо е ако самата ти си извиняваш действието си. Тъпо е и ако не кажев на гаджето си. Защото курволъка не е толкова в това с колко си спала, а в самата бариера в държанието ти. Тази бариера при теб е на път да се счупи.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f8c1d53a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Подобри си правописа, вече си на 21, срамно е да пишеш Опреквам и гуСна!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b8fec566f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ти пък се притесняваш за 1 целувка. Нали не си правила секс с него. Тогава е добре.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7d2a0fb5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И какъв е проблема, че не разбрах? Какво като сте се целували нали не сте правили секс. Не казвай на никой и се оттърси от тая вина. Поддала си се на момента, случва се на всеки. Ако споделиш рискуваш да загубиш както приятеля така и приятелката си. Заслужава ли си?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c3053d9e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Виж, подобни неща се случват всеки ден. Ти самата няма как да бъдеш сигурна дали твоя приятел също не е постъпвал така, повярвай ми напълно възможно е, колкото и неприемливо да ти звучи. Ако наистина държиш на човека до себе си, просто си обещай да не се случва повече, но се замисли, колкото и безчувствена да е била тази целувка, тя е факт, може би искаш нещо друго и си готова да продължиш с друг човек, дори това да не е бившето гадже на приятелката ти. Имай предвид, че подобни неща трудно остават скрити. Имаш 2 варианта, или премълчаваш и забравяш за случилото се, или намираш сили и признаваш, пък да става каквото ще. В крайна сметка ти предстои да срещнеш много други момчета, кой знае, може следващият толкова да те грабне, че на каквито и купони да попаднеш да не мислиш за друг освен него. В изневерите не винаги е виновен само този, който изневерява. Не се обвинявай, станалото станало. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ded1000b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Алкохолът го измисли човекът, а не природата. Ако това са погрешки, моето е зло

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 00b638785f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не пий толкова!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5fb41d59c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Това е просто целувка. Не е нужно никой да разбира, а и не си направила кой знае каква грешка. Въобще не му мисли, а си продължавай напред. :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c9734eb45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Според мен хич не си постъпила добре, но се опитай някак да го подпиташ как би се чуствал ако ти целунеш друг и такива неща някак да го подготвиш и не казвам че е оправдание но това е било купон стига пили сте а и ти просто си го целунала не си спала с него.. на купоните стават такива неща, лоша е постъпката но гледай да не я повтаряш повече и отовай на купони с гаджето си, а на него все някога може би трябва да му кажеш но изчакай да мине малко време, но разбира се ако си сигурна че няма да разбере от друг защото тогава е много по-болезнено

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 54f67ed48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Както тук си признала каква е грешката ти. Признай го на него и на твоята приятелка.

И да се стигне до раздяла по - добре е за теб да му признаеш от колкото да криеш. ;))))))

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 476c2c9273
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   По-добре поговори с приятеля си кажи, че наистина не е било редно, и че много съжаляваш! Ако те обича, ще те разбере!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bbc357e7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Бооже една целувка нищо не означава. Кажи че той те е целунал възмутено и обидено, но пък ако кажеш приятелят ти няма да те пуска вече сама на купони. За това премълчи и ако след време разбере кажи, че не е вярно или че те е целунал и не си искала проблеми за това не си споделила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1aae54db92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Я, си признай! Май се правила секс с него и сега мънкаш, че било целувка и очакваш да те успокоим.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ab66377a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторке, целувката сама по себе си не е нещо толкова грандиозно и фатално... въпросът е какво означава тя за теб и дали няма да се повтори. Не съм съгласна с твърдението, че човек не знае какво прави като си пийне, все пак не си била мъртво пияна. Възможно е ти да имаш желанието да бъдеш с друг, но просто да отказваш да приемеш, че това е така, защото все още обичаш приятеля си. Тоест, това е нещо, което потискаш вътрешно, а то се е проявило, когато си се отпуснала от алкохола и тези вътрешни ограничения са отишли по дяволите. Добре си помисли дали нямаш нуждата да опиташ нещо ново и различно, дали връзката ви не се е изчерпала или нещо пък ти липсва, а ти си затваряш очите. Ако си на 100% убедена в себе си, в чувствата си и желанията си и знаеш, че не би допуснала подобно нещо отново, тогава те съветвам да не си признаваш. Да, това не е "правилно", не е редно от морална гледна точка, но претегли ситуацията. Или ще забравиш за случилото се и ще продължиш напред, сигурна че няма да се повтори, или ще се освободиш от този товар, като си признаеш, наранявайки приятеля си, както и въпросното момиче, в следствие от което най-вероятно ще изгубиш и двамата, въпреки каквито и да било обяснения и извинения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker