Искам просто да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам просто да споделя
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1346 пъти
Здравейте. Искам да споделя историята си, която не ми дава мира.
Започнах нова работа. Там се запознах с един колега, с когото си допаднахме, чисто приятелски. Започнахме да излизаме и на двамата ни беше приятно един с друг. Срещите ни ставаха все по-чести. Тук е мястото да споделя, че докато се опознавахме имаше приятелка, с която се разделиха. Дълго време са ходили. Той изпадна в нещо като депресия и аз се опитвах да го утешавам и да му помогам, поне със съвет. Изобщо не исках нищо с него, не е мой тип.... Той също твърдеше, че не иска. Стана много несигурен. И взе, че ме целуна. Честно казано не ми хареса и му го казах. Държа на искреността. Той го прие. Разбрахме се да си останем приятели и това да не се повтори. Така беше до едно определено време. Но пак се случи. Тогава беше супер, беше чувствено и искрено. Говорим за целувка само. Дотук всичко точно. Излизахме, беше ни идеално един с друг. Може и чувства да са се появили, не знам.
Един ден нещо не бях в настроение, той тръгна да ми пише и се сдърпахме. Оттогава нищо не е както беше. Не се виждаме, не говорим, нищо. Избягва ме. Опитах се да го потърся, не пожела и ме отритна. Не знам какво се обърка. Може и в мен да е грешката. Аз вярвам, че всяка монета има две страни, т. е. и двамата носим вина за случилото се. Но той не желае да говори с мен, а аз се уморих да се моля за внимание.
Обаче ми липсва, липсва ми приятелството му, това, че можем да говорим за всичко. Един месец мина и нищо, всичко е толкова различно.
Не съм сигурна дали да правя нещо, защото ако го направя, то това ще е насила. Той явно не иска да сме приятели и да излизаме.
Ще се радвам на съвети за ситуацията. Дали мога да оправя нещата?
Благодаря ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 511bcaacad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да си оценявала навреме :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4bead5be75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, сподели поне отгоре за какво се сдърпахте? ! Ако е за нещо малко, държанието му е много незряло (да не кажа гейско), но пък ако реално си сгафила, може и да е прав.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6cac5d9f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако ви кажа, че дори не си спомням защо се сдърпахме, едва ли ще ми повярвате.
Но все пак има развитие ситуацията.
Заяви ми се, че не може да излиза с човек като мен, т. е. в мен е грешката.
Приех го и продължих напред. Явно всичко хубаво е било само в моята глава.
На мнението съм, че ако е бил истински и съм значила нещо за него, ще ме потърси, ако ли не, няма какво повече да направя :)
От авторката :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 88fc9dafec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извини се и помоли за прошка и избягвай караниците за в бъдеще.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5eef9de10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз мисля, че се е отнесъл доста детински към ситуацията. Предполагам не си го обидила много сериозно с нещо, не си го нагрубила, просто сте имали някакъв спор или нещо от този род... е, как може заради една такава дреболия да прекрати отношенията ви, които са се развивали чудесно до този момент? ! На всеки се случва да е в кофти настроение, да му докривее за нещо, както и е напълно нормално да сте на различно мнение по дадени въпроси и не винаги да се разбирате перфектно. И какво? В такава ситуация човек казва: "Съжалявам" и продължавате напред. Това всеки го знае. Не виждам какво чак толкова може да си му казала, за да тегли чертата толкова рязко. Нооо това ме навежда на мисълта, че очевидно от предишната му връзка му е останала някаква горчивина, която не е преглътнал все още, и не е готов да има нови отношения, дори и да иска. Или си е създал някакви комплекси, които му пречат да повярва, че може да бъде желан и харесван и приема всяка малка спънка като доказателство за това. Каквото и да е, аз не виждам как можеш да подходиш към него. Не може постоянно да ходиш след него, надявайки се да благоволи да те изслуша и да се изясните.. не става така. Пробваш веднъж, два пъти, и като няма ответна реакция, просто нещата приключват. Честно казано, може би така е по-добре. Нека първо да си изясни какво иска и да си реши вътрешните проблеми, а след това да се впуска във връзка.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 64d8218f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Реално погледнато не съм го обидила с нищо. Имах проблеми и пожелах той да е до мен, да се видим, да споделя. Той не желаеше, не можеше и всякакви такива неща. Аз го приех, нямаше драма. Но той спря всичко, прекрати всичко. Не говорим за любовна връзка, а за силно приятелство. Защото ние много се сближихме, всеки ден бяхме заедно.
Аз го отдавам на терзанията, в които постоянно е за бившата му приятелка. Опитах се искрено да помогна, а той не пожела.
Явно това е по-лесният начин, да избягаш, вместо да се бориш за това, което искаш. Защото аз знаех, че той ме иска. И аз го исках. Беше сложно. Но за него един проблем по-малко съм вече.
Най-гадното в тази ситуация беше, че аз го търсих и му казах в прав текст да се видим. Той отклоняваше. Знаех, че има нещо. И при поредния опит за контакт, той изплю камъчето, че не искал да излизаме.
Опитвам се вече да не мисля за него. Всеки сам живее живота си :)
Благодаря ви :)
Авторката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker