Влюбен съм в жена, но скандалите разсипват взаимотношенията ни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбен съм в жена, но скандалите разсипват взаимотношенията ни!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1341 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо и да получа адекватен съвет.
Аз съм мъж на 25 години и съм влюбен в жена на 27. От 3 години се познаваме. Първата година бяхме просто приятели и сме излизали чат пат. В този период имаше връзка с момче, което не познавам, но се разделиха и започнахме да излизаме често. След това станахме много близки. Започнах да се влюбвам в нея, говорихме си всеки ден по телефона, след като се разделяхме от срещите с часове. Свалях я по-всевъзможен начин. Купувах и цветя, държах се мило с нея, изглеждахме като гаджета. Тя не поддаваше. Казваше ми, че много ме харесва и обича, но щяла да ме нарани ако бъдем заедно на този етап.
В един момент ми писна и и заявих, че няма как да се преструвам и да бъдем само приятели и най-добре да не се виждаме. Реших да я игнорирам, това беше преди 6 месеца. На нея и стана супер гадно, казваше ми, че ме цени и ме покани на вилата. Там пийнахме малко, стана флирта и преспах за първи път с нея. На другият ден се държеше всякак нищо не се е случило и всичко започна от начало. След този момент, нон - стоп се карахме и цупихме помежду си от най-дребното нещо. Сдобрявахме се, поне няколко пъти сме се целували, но нищо повече. Идваше у нас да спим и т. н, но без секс, а само игрички.
Много се изнервих от това поведение. Сега за празниците миналата седмица бяхме за 4 дни в провинцията с нея. Там се скарахме брутално. Проблема е по-скоро в нея, защото ме провокира и всички мои приятели са на това мнение. Често си сменя настроенията и става отвратителна към мен без причина.
Кара ми се, че прекалявам с алкохола... пийнем с приятели 2-3-4 големи водки например някой уикенд. Но никога няма скандали, пиянски истории, агресия и т. н освен ако не е тя там и започне да ме излага че съм едва ли не алкохолик.
След като се прибрахме в София, решихме да не се виждаме и да не си говорим. Обади ми се след 2 дни, да ме пита уж за някакви осигуровки как да си оправила. Не съм и звънял и писал след това 5 дни.
Изпитвам големи чувства към този човек, колкото и да ме наранява и не искам да го губя от живота си. При всяко едно наше сдобряване, след това скандалите са все по-големи и е все по-трудно за психиката ми.
Има ли смисъл според вас, да настоявам да бъда с нея и дали изпитва нещо подобно към мен тя, предвид поведението и?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: d9e535eea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм съм в ситуация като твоята. Намирам се в същото положение-имам връзка с момче от 3 години, обожавам го, умирам за него, много го обичам и той мен също. Караме се постоянно за абослютно всичко и той казва че аз съм тази която прави скандалите и го предивзиква. Е каквото и да става сме заедно, караме се, розделяме се за няколко дни, не си говорим за няколко дни и след това отново сме заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8e37d08f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това са жените. Аз за това не искам да имам вземане даване с тях, освен секс. Много са ми смешни като започнат да ми се правят на недостъпни при положение, че всички знаят, че редовно си лягат с момчета на първа среща. Такива директно ги отсвирквам. Едно да знаеш, колкото си по-добър с тях, толкова повече ти се качат на главата.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3f01dcbf67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до 2. Точно така е, когато се държа като боклук, толкова по -откача по мен. Но тя за мен е всичко, и искам да бъда с нея цял живот. А и не искам да се преструвам на такъв какъвто не съм. Пробвах лятото да се разнообразя с други жени, в период, в който бяхме скарани. Спах с 3 различни жени в период от 1 седмица, абсолютно непознати. Докато правя секс с тях си представям с нея, след което нямам абсолютно никакво желание да ги виждам и т. н.
От 2 дни пак съм с нея, но знам, че скоро пак ще започнат скандалите и напрежението и ще трябва да прекъсна всичко и да съм абсолютно сам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2abcb50552
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Редовно си лягат с момчета, но май ти не си от тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker