ДНК тест за бащинство.Объркана съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ДНК тест за бащинство.Объркана съм...
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2439 пъти
Не зная дри как да започна. С болката която изпитвам или с това колко съм объркана. С приятелят ми сме заедно от 3м ...зная че е малко време но го обикнах толкова силно както никога не съм обичала до сега...Всичко върви добре..Разбираме се , уважаваме се , подкрепяме се , обичаме се и така... Но дойде и денят , в който бившата му го потърси....И то не за какво да е.. Оказа се БРЕМЕННА в 5тия месец.. ТЯ не знае кой е бащата и предполага , че това е приятелят ми...Ще правят ДНК тест .. Когато са били заедно тя му е изневерявала стократно с различни. Не зная що за майка ще бъде това.. жена на 35 години с акъл на 15 годишна пикла...Приятелят ми е объркан аз още повече ... Тъкмо взех да приемам сериозно нещата чаках да си извади част от "керливите" ризи и да го видя що за човек е ..Попитах го дали желае това дете и той ми отговори цитирам:

НЕ желая дете от жена която не може да си държи краката затворени. Не желая и да съм с тази жена . Силно се надявам теста да е - , че не ми се мисли за +. Единствените деца които желая да имам са от теб независимо ,че трябва да чакам. Щастлив съм с теб и искам семейство с теб !

Каза ми и да не го мисля при което аз му казах че има два варианта :
1- теста е + казах му че ще си останем приятели освен ако не реши да поема издръжка само към това дете .. Мъжко е. Това е неговата мечта да си има мъжкар..
2- теста е - ще останем заедно .

Не зная какво да правя докато чакаме 1 месец тея резултати .. главата не ми го побира , а болката в сърцето не спира..Той е 90 процента сигурен , че не е негово ... Останалите 10..ами не я е пазил в последните дни когато тя е щяла да заминава за Гърция , за да я задържи .. Аз предчувствам че е той и знам че болката в момента е нищо сравнение с тази след месец..

Тя е на 35 той на 25..

Исках да си излея душата вие ако искате давайте съвети :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6796026013
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво сега, да го съжаляваме ли твоя "ангел"? Горкото невинно момче, дето не иска жена като онази ама е бил с нея, пък и не се е пазил.

Иначе ти съчувствам, ти си единствената "жертва" в тази история. Ако се окаже негово, бих те посъветвал да бягаш иначе цял живот ще имате ядове. Ако разбира се си много влюбена ще ти е по-трудно да вземеш това решение. Във всеки случай, не го идеализирай, кой знае и на онази какво е говорил докато са били заедно, пък сега я одумва.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 60c890e50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо детето трябва да се роди за да се прави днк тест, и ако наистина детето е негово, ще плаща издръжка какво от това, това не пречи да сте заедно, ако се обичате и да имате ваши деца това е моето мнение

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2437ca4cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   попадала съм два пъти в такава ситуация. С бившият ми се разделихме защото неговата бивша го излъга че е в 2-3 месец, а тя му казала така само за да си го върне.
след като той ме заряза тръгнах с момче което ми сваляше звезди от 8 месеца, но аз понеже тогава бях с бившият ми и той си хванал няква. и тя забременяла и твърди че е от сегашният ми приятел, но тя водеше паралелна връзка с едно момче т. е лъжеше сегашният ми приятел. искаше да препознава детето и някви такива ама той като каза за тест за бащинство и си замълча.
можеш само да се надяваш, знам какво ти е.
успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fc2b14dbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво значи " не я е пазил в последните дни когато тя е щяла да заминава за Гърция, за да я задържи". Той нали уж не искал да я задържа? Иначе и да е негово - ако човекът е свестен няма защо да го режеш. Има жени на над 30, които са силно отчаяни и се чудят от кого да забременеят и се опитват да го направят по всякакъв начин.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ee3a0f72c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако детето е негово, той трябва да поеме финансова и морална отговорност към него. Това не означава да е с майката. Толкова по-добре за него - ще види и дали думите ти за любов са истина.
Ж

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 50e074928e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Той не би те приел бременнa от друг.
Не би поел грижите по детето от друг. Aко остaнеш с него ще трябвa дa делиш внимaнието му, дa плaщa издръжки, a и мaйкaтa винaги ще присъствa в животa ви по някaкъв нaчин.
Прекaлено голям товaр зa едвa зaпочвaщa връзкa.
Не си струвa! И човекът не струвa. Сегa си мaлко "омaенa" и не го виждaш, но aко все пaк решиш дa остaнеш с него дори и дa се окaже, че ще стaвa бaщa- не рaждaй и ти поне в следвaщите 3 години. Подозирaм, че и по- рaно ще ти е пaднaлa ромaнтичнaтa зaвесa и ще си си билa кaмшикa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3a85ee7114
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1 ДНК теста се прави и по време на бременността. А до 5.. той не желае тази жена и аз му предложих само издръжка, но като каза на родителите си те го карат да сключи брак с тази жена. Моля се да е отрицателен нищо друго не искам :(

Авторката

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fbb2439ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Този не ми се струва много сериозен човек. Не я е пазил за да я задържи? Утре и на теб ще направи бебе за да те задържи. Щом и родителите е намисил да му мътят главата, работата не отива на добре. Най-добре излез от филма и си търси ново гадже.

М26

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5f15a7944b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   25 г мъж с 35 г. жена - не е добре работата.
Родителите му са за изтрепване.
Ти - ако тестът е положителен, късай. От написаното от теб изглежда, че тази жена му е слабост и с течение на времето е възможно отново да са заедно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: aed1b8ddc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Семейството му го кара да сключи брак?? Слуша мама и тате? Какво значи това? Че е лесно манипулируем! Според мен това дете не е от него, защото онази е имала още много партниори, защот така лесно ти прие че е той точно? Първоначално щях да кажа че държи на теб-думите които е казал са силни много, но това с мама и тате не ми харесва.. на колко години е той? Дори теста да е -, си помисли добре.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bcabcb2d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Чакай малко! ТИ си му предложила какво да прави с НЕГОВОТО дете? ! Дано да се разделите! Ти не го обичаш!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 67e3b3eaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля че ако наистина държиш на него трябва да останете заедно, въпреки това което се е случило. Какво значи това че родителите му са го били карали да се ожени за нея, той ако не иска няма да се ожени, никой не го задължава. Да не да е само той виновният че е се случило, тя също е трябвало да се пази, така че тя също си поема отговрността ако се наложи да остане самотна майка щом е решила да го задържи, родителите нямат право да се месят. Той не е длъжен да живее с нея, ако се окаже баща на детето трябва да поеме отговорност само за него щом не иска жената. Номер 6, ако той не й обръща внимание какви проблеми могат да имат свързани със нея, той човека може да реши да си има друга жена, деца след време. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3a85ee7114
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 11 такъв шамар ще дойда ти перна че не е истина.. ако не го обичах нямаше вече 5 дни да рева и болката ми да става все по-голяма
Номера 8, 10 това че родителите са му казали не означава че той ще ги послуша!
Говори с момичето тя му заяви че е 100% сигурна че е от него тъй като след него не била с никой друг (приятеля ми не вярва) ами тези 10 докато са били заедно.. също така тя знае за мен казала е ме не го задължава да го греда ще иска само пори първоначално и после можел се маха.. но той няма да направи това ако е негово ще го гледа но му е гадно защото не го иска ии може някой ден детето да се разбере че не е желано... става ми все по заплетено..
Почвам да мисля и глупости да платя за подправянето на ДНК теста... или да ида при жената да и дам пари да каже че не е от него.. трагично ми е мисленето зная..

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fc3ca9b7d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   В цялата тази история не разбирам най-вече едно нещо- нали е бивша, какво е правил при нея, та чак и дете да чака от нея? Изобщо бивша ли е или така ни я представяш? Ти никъде не поставяш този въпрос-темата за изневярата на прага на връзката ви не те тормози. Повече те вълнува резултата от ДНК теста. Печално.... Съжалявам, че трябва да го кажа, но един ден ще си ближеш раните с този човек- тази няма да е първата. Осен това цялата история малко ми намирисва на връзка, в която ти си се натрапила, за да разрушиш с надеждата, чеще изместиш другата. Затова може би я наричаш ''бивша'' без да те възмущава факта, че човек, който е с теб (а дали е или така ти се иска) върти любов и с бившата. И тримата сте много-много зле! Но всеки в крайна сметка си сърба попарата, която сам си забърка.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1e73fe2cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Егати пича. Опитва се тайно да забремени жена, за да остане с него. Е, сега ако е негово, може да си остане с нея. Не виждам защо изобщо се надяваш да е с теб. Ама говорел ти каквото искаш да чуеш... Ами да, щото ако пък не е негово, така ти няма да го зарежеш. И техните го карат да се жени. Ти вярваш ли си? Как точно могат да го накарат? Ако ТОЙ самият не иска. Разбери, той се надява да е негово и да се събере с жената, да я "върже". Но е такова мекотело, че не може да си го каже. Ти не си нищо повече от резерва. Сори.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5f15a7944b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   До авторката: Това е жена, не е момиче на 19-20. И как си представяш, че ще платиш да подправят ДНК-тест? Що за представа за правилно и неправилно имаш изобщо? Или си свикнала, че всичко може да се плати. Ами ще бъдеш изненадана. Не може. И въобще какво си се втренчила в този човек, с когото си от 3 месеца? !

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cdf568bf98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Имам подобен опит. При подобна ситуация, приятеля ми ясно заяви на другата жена, че не желае да има нищо общо с нея, никога и тя взе решението да направи аборт. Той отиде с нея, за да е сигурен в това. Това стана преди 3 години. Сега сме заедно, имаме дете и всичко е ок. Ако има колебания, значи и чувствата не са 100%-тови. Твоят човек трябва да си събере мислите и да действа по- отрано. Не на където го отведе вятъра, съдбата и т. н

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 650ddac1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   твърде отскоро сте заедно и явно още си твърде влюбена, за да разсъждаваш трезво.
и по-горе те питаха, и аз ще се присъединя, би ли разяснила следното: "Останалите 10.. ами не я е пазил в последните дни когато тя е щяла да заминава за Гърция, за да я задържи"
значи тя му е изневерявала, не можела да си държи краката затворени, била с акъл на 15 годишна... обаче той все пак искал да я задържи и затова решил да я впримчи с дете!
ако можеш за малко да свалиш розовите очила, ще видиш, че това е изключително грозно, непочтено и инфантилно поведение, което на всичко отгоре противоречи и на неговата версия. ако тя е с акъл на 15-годишна, то той няма и 10! защо се тръшка сега, че е забременяла, нали точно това е искал?
и не знам защо говориш за 1 месец - ДНК тест се прави след раждането.
ако толкова държиш да си с него, не виждам особен проблем, може да си плаща издръжка, дори да се окаже, че е бащата (което ми изглежда доста вероятно както описваш нещата).
Ж45

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3a85ee7114
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Всичко приключи... теста е положителен... разделихме се опитваме се поне приятели да останем

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker