Все нещо не е наред - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все нещо не е наред
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1650 пъти
Със съпруга ми сме заедно от 7 години като от 4 сме женени. Преди около две години аз първа изявих желание за дете, но той не искаше. Постоянно намираше причина да обясни, че не можем да имаме - та работата ли не ми беше лоша (смених я), заплатата ли не ми беше ниска (малко се покачи), работех в събота (вече не работя), нямах стаж (вече имам), каквото се сетите. Сега вече като всичко се нареди (пу, пу) той каза ееми няма накъде и едва ли не се съгласи, като ясно му казах кога се пада овулацията и е добре да идем до аптеката да вземем тест за овулация... наближава, вече съм в тези дни и ме отбягва, никакви сексуални контакти и никаква близост, само казва, събирай пари за дете и аз му казах... ми то няма да го донесе щъркел... А съм вече на 29 години, кога тепърва да търся друг и да излизам с него 5 - 6 години и да се оженя пак та за дете да мисля.. не знам какво да правя. Говорих, проведох хиляди разговори, все ми се казва, че дете иска да има, но така и не става, а винаги съм си го представяла да е поне нормално - да имам човек до мен, който го иска колкото мен и да живеем спокойни, освен това като пазаруваме в магазина вечно е нацупен и все казва да бързам да взимам каквото съм решила и да тръгваме, като че ли готвенето е само мой ангажимент, ако искам да идем на центъра мрънка, мразел хора и тълпи... дори до мола не иска да идем, мразел магазини и хора...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: cfde86fe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е интересно защо се е оженил за Вас преди 4 години и все още не иска деца? !? Обикновено хората се женят, защото се обичат и искат да имат деца, общо семейство, поколение с другия.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a5ae8ab374
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ми не иска деца и за това увърта. Аз съм childfree и съм решил да изживея живота си без деца, но пък разбира се бих предупредил евентуалната си бъдеща приятелка за това. А пък вас жените не мога да ви разбера с това постоянно мрънкане за деца като че ли това е най -важното.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f4175f1e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами просто не ще човека, какво толкова не си разбрала за тези години. Насила ли ще го караш баща да става?
Малко мисъл да вложиш и в това, дали детето ти би било щастливо с баща, който не го е искал?

Ако това ти е целта в живота, търси си човек, който има същата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 70098fa212
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Според мен този човек не ви обича и не иска да има деца, дали неиска изобщо или от вас незнам, оправдания винаги ще намери, по добре си намерете друг мъж Толкова много да отлага, та вие ли трябва да мислите за висока заплата, той каде е в това начиание, ама че човек

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 60ffe78c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, ти ОБИЧАШ ли го или НЕ? Защото това е най-важният въпрос, ако ще ставате родители. И двамата май гледате на брака повече като на сделка... Едва ли не той иска съпруга, за да не е сам и да върши домакинската работа, а ти баща на децата ти. Това не става така! Ако не можеш да се разбереш с него, по-добре го остави, а има ли желание - лесно ще намериш нов мъж! Търси човек с планове като твоите, общи възгледи и интереси, иначе нищо не става. С този не мисля, че ще го бъдете.

ELSA

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 28ef34788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Явно има проблем, сигурна ли си, че може да има деца? Да не би в рода му да има генетични увреждания и да се страхува? Или пък да е живял много бедно и да има стрес от отговорността за новия човек, че няма да се справи? А дали не иска да е център на внимание или пък се притеснява, че като родиш, ще си непривлекателна за него? Възможно е и да има друга връзка и да замисля раздяла. Защо не го попроучиш кви ги върши зад гърба ти? Причините може да са много. Директен разговор само ще помогне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7502a00904
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Това не съм ли го чела и преди някъде?
Иначе - човекът е в правото си да не иска дете (само защо не слага картите на масата, а увърта), както и ти си в правото си да искаш. Просто тези неща се уточняват предварително, за да няма после недоразумения. А ако някой увърта дълго или си "смени" мнението, след като постигне дадена цел, то има и други подходящи хора за партньори.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7502a00904
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дори до Мола не искал да идел... ;) А в парка, на планина или море? На някакъв спорт или йога? Културно събитие - театър, кино, опера, музей, спортен мач, концерт? В някой закътан ресторант или кафененце? Сладкарница? На "самотен остров"? Екскурзия? Домашно събиране? На хотел с теб за една вечер? Някъде другаде? Този човек интереси и предпочитания няма ли? Абсолютен домошар и антисоциален ли е? Или не иска да споделя преживявания с теб? А може би ти отказваш неговите предпочитания? Компромиси има ли - понякога ти да избираш, понякога той? Или всичко винаги е едностранно? ... Въпроси има още много!
Иначе моят съвет е точно ти да не раждаш от точно този мъж.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5fbaa2b029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Значи, това че не иска дете, в никакъв случай не значи, че не те обича, както са написали по-горе. Просто някои хора (май и аз), не искат да имат деца, не се чувстват готови и т. н Понякога тази несигурност преминава, но понякога - остава за цял живот. Това е огромна отговорност и вероятно той го осъзнава. Моя съвет е вместо да го притискаш, да седнете и да си поговорите за истинските причини, поради които той не желае да има дете (едва ли е работа, пари и пр., въпреки че и те са фактор, но след като вече всичко е наред и пак не иска... замисли се).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker