Чувствам се като в капан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се като в капан
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3132 пъти
Здравейте аз съм авторът на темата "Моят Опит с elmaz. com". Стана така, че там се запознах с една рускиня и като си разменихме имейли започнахме да си пишем и да си разменяме снимки. Понеже аз се държа мило, открито, човечно, правя комплименти и имаме задушевна комуникация стана така, че момичето се влюби много силно в мен. За да разберете за какво става въпрос ще ви цитирам част от комуникацията:

"Здравейте скъпи ми *** Благодаря ви за вашата красива нова снимка, аз съм много щастлива отново да чета вашите най-приятни думи които са много приятни за моето сърце. Аз вече не знам как да опиша какво се случва с мен... Просто искам да кажа, че аз съм щастлива че ти дойде в живота ми. Благодаря за всички положителни емоции, които ми даваш с всяко твое ново писмо. Аз се надявам, че също мога да ви направя щастлив и да ви даря с усмивка. Надявам се да се срещнем скоро, защото много искам да видите как ще бъде между нас в реалния живот. "

"Здравейте отново, ми скъпи ***! Как сте днес? Наистина чакам вашето писмо и вашето писмо до мен е сега като лъч светлина. В този момент всичките ми мисли и сърцето ми е за вас. ***, искам да кажа, че сега имам голямо чувство на симпатия към вас и искам наистина да се запознаем. Но това няма да бъде толкова лесно да организира всичко. Но нищо не е невъзможно! Вчера не можах да спя и мислех много за вас и нашето бъдеще. "


Има и още, но добихте впечатление. Тя иска или аз да отида в Русия или тя да дойде в България за да се срещнем. Проблемът е, че докато си разменяхме снимки в течение на комуникацията осъзнах, че не ме привлича сексуално, не мога да се насиля да го преодолея и дори да опитам просто няма да мога да вдигна самолета. Тя не е грозна, висока, стройна и руса е с дълга коса, но просто не ме привлича сексуално. Тя от друга страна хареса много моите снимки. Сега аз съм в такава ситуация, че не желая да наранявам нейните чувства, не искам да и причинявам огорчение, същевременно искам да се откача от тази ситуация а тя е много напориста за това да се видим. Не желая ни най-малко да и причинявам страдание, тя е имала неприятен финал с бившия си, хванала го е в изневяра и са скъсали и ми писа, че не е мислела, че повече ще вярва на мъж ако не съм бил аз. Аз също знам колко болезнено може да е отхвърлянето и колко горчиви може да са сърдечните рани и затова по никакъв начин не искам да я огорчавам. Чудя се какво да правя? Имате ли някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 67d6208d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторът

Ето част от последното и писмо:

"АЗ мисля за теб много, и в този момент всичките ми мисли и сърцето ми са с вас и само за вас. В този момент аз искам да бъда близо до вас и да усещам си мириса ви. Както всяка жена искам внимание, любов и прегръдки, както и страст. Напоследък сте забелязали, че аз чувствам все повече и повече страст към вас. ***, снощи имах един сън, в този сън, бяхме сами с вас и вие ме прегърнахте и галихте косата ми. Беше много приятно усещане по време на сън. Аз вярвам, че скоро ние ще отговори на всички наши мечти ще се сбъднат. "

"Аз вярвам, че стъпка по стъпка можем да организираме всичко и сърцата ни се заедно. Сърцето ми е насочено към вас. Аз съм убедена, че когато се срещнем, чувствата ни ще се усилят повече! Аз съм готова да започна подготовката за нашата среща, ако сте съгласни с мен? Моля Обещай ми, че вие ще се грижите за мен и няма да ме оставите, аз ти вярвам и съм готова да бъда с вас. Пътуването към вас е сериозна стъпка за мен, но в името на нашите отношения и сърцето ми, аз съм готова да отида до вас и да започна нов етап в живота ни. ***, най-близкото международно летище е в град Москва. Това е летище Шереметиево или Домодедово. Кажи ми, кое е най-близкото летище до вашия дом? В кое летище трябва да купя билети? Никога не съм била в други страни и трябва да обясня по-подробно как мога да ви достигна. "

Пояснявам, че си общуваме наистина много задушевно, но от едва десетина дни.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 05a3e17dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо заблуди момичето? Като не те привлича, защо продължи да й пишеш и да поддържаш надежда и желание в нея?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fc16c69284
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Пич, яко си изтрещял. Не можеш само по снимки да придобиеш представа. Трябва на живо да видиш момичето. На живо! Не излагай българските мъже - плати и билета да дойде в България, изпрати покана. Бъди дженти. Обясняват ти се в любов. Да не би всеки ден някоя да ти казва "обичам те". Действай пък каквото сабя покаже...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b0b4f8f39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може наистина да те е харесала, а може и да има други мотиви. А може и да те харесва и да има други мотиви (брак с българин идва с бонус - гражданство в Евросъюза, например).

След като нямаш чувства и влечение към нея, както досега си бил човечен с нея, така човечно и недвусмислено й обясни, че не си влюбен в нея и не желаеш да продължаваш отношенията си с нея. Така на теб ще ти олекне, а тя няма да таи напразни надежди.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7920156e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Попадали сме на такива, накрая завършва всичко с, , изпрати ми пари за да мога да дойда '' ако пък не е така и наистина е сериозна то теб те е хванала май някаква сценична треска или не знам какво, толкова търси до сега и намери висока стройна и руса и даваш на заден. Премисли ги пак нещата и ако си сигурен че няма да я бъде и го кажи по навреме за да не си губите времето и да не се задълбочават излишно нещата, ако е истинска де. Иначе аз все още си чакам художничката.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c9d6ca5de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какви са тези глупости, по интернет че и от друга страна. Запознай се с някоя на живо ще има и сексуална страст и всичко останало - пълно'енно изживяване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3eac7dcfae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Aмa че сте нaивници някои мъже :)
Хвaнaлa те е зa кaнaрче. Aко не ми вярвaш, нaпрaви си още един профил и пиши от него. Сложи други снимки и промени мaлко стилът нa писaне, ще се "влюби" и в другият ти профил. Просто женицaтa си търси рaзходки по светa, aко зaкaчи трaен спонсор мaкaр и с мaлко си е ок зaщото имa поне още няколко в коите е "влюбенa".
Aз пaдaм от смях с тaкивa, продължaвaте дa се връзвaте нa тaкивa евтини номерa и после плюете по всички жени, че меркaнтилни били блa, блa. Толковa ви е нивото явно :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6a398917bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи й истината! Насила хубост не става. Можете да си бъдете приятели и без да има секс между вас. С времето може и ти да се влюбиш в нея. А ако тя търси само секс от тебе, значи е руска кифла, а може и руска кур. а.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2ae9ce2765
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Щом не си убеден, имаш съмнения, не те влече - прекъсни. Рускините са много напористи. А и нищо не ти гарантира, че снимките са наистина нейни. Имай едно наум.
Внимателно й кажи, че на този етап не искаш развитие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 150e9f5a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, тази виртуална връзка няма смисъл, поне не за теб, даже е започнала да те натоварва. Съветът ми е да прекратиш от раз да пишеш на рускинята, нищо не и дължиш все пак. Е, това ще и разклати самочувствието, егото и ще бъде наранено, но няма да има разбити сърца. Това, че нямаш привличане към нея е сигурен знак, че тя не е жената за теб. Защо още си губиш времето с нея? А и пишейки и, това и вдъхва нови надежди да те преследва.

Що се отнася до писмата и -на мен не ми допаднаха. Звучат ми много заучено и твърде учтиво, все едно тази жена си е наумила дате впримчи във връзка. Не е от културата и че руснаците са толкова учтиви, просто писмата ми лъхат доста на нещо фалшиво, не че тази рускиня не те харесва, но тя ти говори с твърде учтив тон, все едно преследва нещо и сякаш не се чувства конфортно да ти се довери като приятел и да пофлиртува с теб.

Не и пиши, тя не е за теб и само си губиш времето и нервите.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0be2abaccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Златотърсачка или просто измама. Заливам се от смях на тези писма. Толкова е фалшиво. От 10 дена си пишете и вече влюбена те сънувала, айде бе.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6242baf9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторът

номер 3

Не съм я заблуждавал, пишем си отскоро и никога не съм и казвал, че съм влюбен в нея или нещо подобно. Да, правил съм и комплименти, писал съм и, че се радвам на нашата комуникация, но не съм я заблуждавал.

номер 4

Не съм изтрещял а се стремя да действам разумно. От снимки може да се придобие представа особено ако човек е видял доста такива. Тук не става въпрос за "излагане" нито за "българските мъже", става въпрос за частен случай. Няма да действам в стил "каквото сабя покаже", защото именно по този начин човек си създава неприятности, проблеми и страдания.

номер 5

Най-вероятно ме е харесала И има други мотиви, но не това е проблема а, че не ме привлича сексуално. Мотивите не са от значение, всеки си има някакви. Тукашните жени да не би да са себеотрицателни филантропки? :) Това е въпроса как да го направя така, че да е по-максимално щадящ начин, без да наранявам чувствата и.

номер 6

Не, тя сама иска да дойде на свои разноски. В последното писмо иска да и изпратя покана за да може да пътува до тук. Премислих ги нещата и не виждам как може да съм с жена която не ме привлича сексуално.

номер 7

Не са глупости, в средата и обществото което живеем е трудно да се срещне подходящия човек, има много пречки за това, най-вече, че хората са станали много затворени и не допускат лесно човек до себе си.

номер 9

Подценяваш ме освен това си твърде цинична и саркастична което не е добре за теб, защото това отразява собствените ти виждания за живота и светоусещане. Няма какво да я проверявам в сайта, аз вече съм и проверявал активността и виждам, че продължава да влиза там. Това обаче няма никакво значение. Защо ли? Защото тя е готова да дойде тук и да бъде с мен. "Женицата" не си търси разходки а иска да се омъжи и установи и този път за последно. За съжаление пречупено през призмата на собственото ти "меркантилно" мислене всичко изглежда опорочено, лъжливо и фалшиво, защото съдиш по себе си. Жено! , живота ти ще мине в един опорочен свят и светоусещане в който виждаш всичко само като измама, прецакване, възползване от другия и подобни евтинии без нищо ценно и истинско! Осъзнай се! Нещата може да бъдат така както ги мислиш а могат и да са много по-различни, въпроса е през лещите с които наблюдаваш света Твоите лещи сега са много затъмнени, прашни и мръсни
и това което се вижда през тях е пошло, недостойно и жалко.

номер 10

Тя иска да се съберем.

номер 11

Снимките са нейни, защото ми изпрати един "тон" от тях и си личи, че не са професионални а са правени в една и съща обстановка - дома и. Казах и ама тя просто подминава това което съм и писал и продължава да говори за събиране.

номер 12

Не желая да прекъсвам от раз, не желая да наранявам чувствата и, не желая да превръщам любовта в болка. Да наистина и аз като се замислих реших, че след като няма привличане това не може да е жената за мен. Писмата са учтиви и добре написани и аз и пиша в подобен стил, не те са проблема.


Сега последно тя ми пише, че иска да дойде тук и да прекара една дълга отпуска тук - 40 дни, да живеем заедно и да видим как ще потръгне и ако всичко върви добре тя да остане тук и да започне нов живот тук. Тя си е наумила това нещо и не ме чува когато и казвам да забавим топката. Говори за посолства, туристически агенции, пътуване и т. н. Тя знае, че аз не съм човек който би се възползвал от нея, защото ме опозна. Очевидно е, че иска да дойде тук и да живее тук и това и е цел. Пак ще кажа това не е проблем, ако ме привличаше сексуално не виждам нищо лошо в това, но не е така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7c0118837d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ти си си виновен защото, за да се стигне до такива писма от нейна страна, си и дал повод. Ако си тръгнал да търсиш сериозна връзка, и поведението ти трябва да е сериозно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2c1a44ad0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   и аз мисля, че писмата са копи-пейст. никой не говори и не пише все едно е братовчед на английската кралица. тази девойка се опитва да те свали, а сигурно и още няколко като теб, а който й върже.
щом дори не си влюбен, просто й кажи, че няма да се получи и прекрати комуникацията.
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b5346500f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Авторе, текстовете са готови откъси от серийни писма! Врял и кипял съм в сайтовете за запознанства, освен това майка ми е рускиня и познавам чудесно тънкостите на езика и менталитета на рускините.
Абсолютно съм убеден, че от другата страна дори не е жена, а някой измамник. Ако искаш да се убедиш - поискай да се чуете по Вайбър или WhatsApp с видео. Ще има 100 причини "тя" да не иска/да не може.
Ако ти се играе играта, продължавай, за да видиш как много скоро ще и трябват пари за билета, пратени по Western Union, защото, видиш ли, тя нямала банкова сметка...и така нататък.
Или пък кажи, че си решил ти да я посетиш и си попитал за руска виза в консулството и ти искат имената и адреса на тази, която ще посещаваш...Аз съм разигравал с месеци разни такива кандидат-измамници, пращал съм ги по пет пъти до Western Union итн.
В мрежата има подробни описания на всички подобни трикове. В едно нещо може да си абсолютно сигурен: ти няма да нараниш никое бедно влюбено момиче, защото такова няма!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 724c579a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторът

Ето ще споделя малко от моите писма за да видите как общувам и то конкретно с нея а и след като споделих от нейната кореспонденция е редно да споделя и от моята.

"Здравейте ***, сега аз чета вашето писмо и се радвам на вашите мили думи а след малко ще отида да потичам. Радвам се за вашите успехи и похвалите които сте получили. Времето тук е прекрасно, слънчево и топло, такова каквото го обичам. Както и вие и аз обичам лятото, колкото е по-горещо и слънчево толкова по-добре. Откакто температурите по света взеха да се повишават тук при нас има много слънчеви и горещи дни в годината за което много се радвам. Видях сайта който сте ми изпратили и харесвам града ви. Ето тук можете да придобиете впечатление за София където живея аз: http://www. visitsofia. bg/ Аз обичам да прекарвам времето на открито, обичам разходките когато времето е хубаво и слънчево, обичам спорта на открито. Да наистина разстоянието между нас и голямо, но пък можем да споделяме своите мисли, чувства и впечатления и да се опознаваме. А какви са вашите мечти ***? Бихте ли ми разказали какви са вашите вярвания и житейска философия, ще се радвам да опозная вашето мислене, човека който сте. "

Ето така комуникирам аз.

номер 17

Поведението ми си е сериозно, но ми се струва малко прибързано след около 10 дни комуникация тя да иска да дойде да живее с мен през отпуската си. Освен това седи въпроса с липсата на сексуално привличане.

номер 18

Може да се изненадаш, но има и културни хора които пишат като "братовчед на английската кралица". Аз пиша така, тя също пише така. Днес видях, че и тя си е изтрила профила в elmaz.

номер 19

Писмата аз ги превеждам от руски, така че тънкостите на езика може да не са отразени коректно тук. Самата тя има желание да говорим с видео връзка онлайн, но използва главно компютъра който е на работата и а и аз нямам опит с тези програми. Много се съмнявам, че е "някой измамник". Ти разпали любопитството ми обаче за "кандидат-измамници", можеш ли да ми дадеш някакво инфо, сайтове или истории за подобни случаи (не, че смятам, че моя е такъв, просто съм любопитен).

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2ae9ce2765
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз съм номер 11. Видях снимките. Преди години също се занимавах със сайтове за запознанства и от любопитство преглеждах много профили на рускини. Тази жена е същата - типична мъжетърсачка, ще прави, ще струва, но трябва да намери начин да напусне страната си. В ЕС за предпочитане.

Жена съм, за уточнение. От години живея във Франция и по тв често има предавания за мъже, които отиват в Русия и Украйна да си търсят жени. Та става дума за жени, които имат същата визия като тази. Които, като сключат мечтания брак, известно време след това напускат мъжа си.

И стила на писмата й. В наши дни кой пише така. Звучи нелепо и фалшиво.

Прав си да имаш резерви. Един съвет - избягвай рускините.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 59a4891b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Рускините и украинките търсят паспорт на ЕС. Те са готови на всичко да се мохнат от Русия и Украйна. Ще доде тук, ще ти ползва паспорта и после ще те изостави заради някой германец, англичанин и пр. Имам няколко познати, на които това им се случи. Не й се връзвай. Как така за 10 дни се влюби в теб и напира да идва??? Просто спри да й пишеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33711f2181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторе , писала съм ти и в другата тема. Уж търсиш сериозна връзка , а накрая попадна на рускиня. Нямам нищо против тях , ама ти даваш ли си сметка изобщо какви ги вършиш ?! Човек трябва да има малко съвест и да мисли и за последиците от всяко свое действие. И защо прикачи снимки на момичето ? Нямам думи. Съвет- пиши и бързо , че нямаш интерес , или каквото и да било друго , но спри тази ненужна за теб , а нужна за егото ти комуникация. Защо питаш в сайт какво да правиш ? Толкова ли не познаваш себе си ? Много ме разочарова- а звучеше толкова мотивирано и аргументирано в другата тема.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b0b4f8f39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 5 съм отново, жена съм. След като ти й казваш да не бързате, а тя продължава да настоява, не смяташ ли, че тя е нахална? Разбирам, че си възпитан мъж (браво за което) и че си поласкан от вниманието й (нормално е), но ти й казваш едно, а тя си знае своето. Тук се появява съмнение в мен дали си чатиш с реално с жена или с някой друг, но както и да е... И още повече, че не си падаш по нея. Защо продължаваш комуникацията с нея изобщо? Губиш си времето, а ако реално ти пише тя, то губиш и нейното. На мен ми се случват същите ситуации, само че реално, не онлайн където е по-лесно да... затвориш профила си, ако щеш. И аз съм възпитана и вежлива и ми е трудно да казвам "не" от съчувствие към отсрещната страна, да не ги нараня и т.н. Защото и мен са ме наранявали и знам колко боли. Но ми се натискат разни мъже, на които от самото начало съм показала, че не проявявам никакъв интерес, и въпреки това те продължават. Ами нахалство е това, според мен. Най-добре е ясно и недвусмислено да й обясниш, че не искаш реална връзка с нея и да приключиш въпроса. Закрий си профила, ако друго не помага.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f97baef125
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Пич, ако беше риба, на бастун щяха да те хванат :) Звучиш интелигентно, но ми се струваш много наивен (четох и темата ти за Елмаз). Ти сериозно ли вярваш, че която и да било жена само след няколко разменени снимки и мейла, вече ще е лудо влюбена в теб? !? !!
А писмата звучат от фалшиво, по-фалшиво. Момата или си търси съпруг-европеец(разбирай документи) или по-лошо, ще се опита да ти измъкне пари. Мое мнение, дано не съм права..
Ж41

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 97a73f1a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторът

номер 19

С нежелание май ще трябва да призная, че може да излезеш прав. Започнаха исканията за парични преводи за визи, хотели и билети по Monygram и Western union. Аз пък си поисках голи снимки за да я видя до къде ще стигне. Жалко само, че това май се оказа поредния фарс.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7920156e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   От номер 6 писах коментар но той не излезна, в коментара пуснах линкове на форуми и сайтове в които други хора се оплакват от твоята рускиня, намерих ги чрез снимките, които ти прати. Но явно модераторите на сподели не желаят така лесно да ти се разкрие истината. Вземи коя да е от снимките които ни показа и я качи в търсачката на гугъл за изображения, така ще намериш всички сайтове в които снимката присъства, и ще ти стане ясно. И винаги такива започват със здравей скъпи. Между другото снимките и не са от вчера май от 2015 че и по стари, освен това май са направени на един път, тя е с различни дрехи в различни пози, но маникюра и винаги е еднакъв, не е от различни дни , направили са фото сесията платили са на момичето и готово. Внимавай че може и от твоите снимки които пращаш да направят фалшив профил за зарибяване на отчаяни момичета.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 02070772bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторът

номер 21

Съжалявам, че ситуацията е такава каквато си я описала. Все пак не мисля, че е добре да се генерализира. Аз може да съм попаднал на "лоша ябълка", но това не значи, че с всички е така, имам познат женен за украинка с детенце. Има причина за това да има "мъже, които отиват в Русия и Украйна да си търсят жени" и тя не е защото във Франция или другаде в Европа няма жени а защото манталитета им е друг.

номер 24

Десет дни си писахме постоянно и си споделяхме и мислех, че това е причината, но явно се оказах жертва на схема за измъкване на пари. Не, че ми дреме особено, дори се смея на ситуацията.

номер 25

Ами да търся и като тук не намирам това което търся разширявам обхвата на търсенията си. Не разбирам какво имаш предвид с това "даваш ли си сметка изобщо какви ги вършиш? ! " Какво точно толкова страшно и драматично съм извършил, че да се налага такава Хамлетова равносметка? Аз не съм я подвеждал а и както виждаш се оказах просто мишена на схема. Снимките са за да се добие по-пълна представа за ситуацията и да допълни темата. Сега предвид това, че всъщност става въпрос за измама не мислиш ли, че е дори подходящо хората да знаят за кой и за какво става въпрос? Комуникацията скоро ще я спра, защото то се видя какви всъщност са нещата. Пиша в сайт, защото обичам да споделям, обичам и да чета чуждите мнения и защото много глави мислят по-добре от една и тук е момента да благодаря на хората които коментират в темите - Благодаря ви! Съжалявам, че съм те разочаровал, наистина! Моята цел не е да разочаровам хората които явно са придобили високи очаквания към мен и държат да се проявявам на висотата на очакваното поведение. Все пак трябва да те попитам с какво толкова те разочаровах? Тъй като не мога да се погледна отстрани и не виждам разликата в мотивацията и аргументите си може би ти ще бъдеш така добра да ми ги посочиш?

номер 26

Здравей отново номер 5/26, да сега лесно мога да преценя, че е нахално и всъщност странно, но е било просто част от схемата. Тя ме пита какво мисля и, че трябва да знае мнението ми за пътуването а когато отговоря, че е още много рано за такава стъпка го игнорира. Защо? Защото за да се развие схемата тя трябва да се окаже в положението на "влюбена жена в нужда" която очаква помощ от своя възлюбен - тоест конкретно да и се пратят пари за нейните разходи свързани с пътешествието към нейния любим. Цитирам от писмото и:

"***, неудобно ми е да искам вашата помощ, защото аз съм свикнала да правя всичко сама. Но наистина няма начин сега да намеря пари за да си купя билети. Аз не очаквах че ще има толкова много разходи. Надявам се, знаеш какво искам да кажа, похарчих много пари и аз наистина нужда от твоята помощ и подкрепа. Мой скъпи ***, кога мога да получа помощ? Аз трябва да знам това, защото имам нужда, веднага да кажа на посолството, че са изпълнени всички условия за получаване на виза. Искрено се надявам, че всичко ще бъде добре, защото сърцето ми иска да бъде с вас и само с вас. Сега аз си представям нашата романтична вечеря на свещи, и сърцето ми бие много силно. Представях си как ще приготвя вкусна вечеря за теб с червено вино и това ще бъде нашита най-красива вечер. О как мечтая за това! "

Благодаря за похвалите и милите думи номер 26

номер 27

Честния човек можеш да го излъжеш, но не можеш да го направиш на глупак. Той може да ти повярва, но скоро ще разкрие измамата, затова и има една поговорка която казва: "не можеш да измамиш честния човек". Както виждаш и тук измамата не успя а щом се правят такива неща явно има хора които стават жертви на такива неща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 02070772bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Авторът

номер 27

Още една поговорка: "Честния човек на всичко вярва, но пръв разкрива измамата"

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3937855920
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   номер 18 съм. авторе, не ме разбра. разбира се, че има културни и интелигентни хора, не е там въпросът. тези писма звучат без всякаква емоция, без нищо лично вложено в тях, все едно ги е писал робот. ако историята й беше истинска, щеше да ти пише поне някои лични неща, да влага чувства.
да не говорим, че след 10 дни няма как да се влюбиш в човек, когото дори не си виждал, крайно несериозно е. това е копи-пейст, момата сигурно ги пише на доста хора, та който клъвне.
и защо да е жалко, че се е оказал фарс??? нали искаше да прекратиш нещата? наранено его ли има у теб?
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33711f2181
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Авторе, Н. 25 съм и веднага ти отговарям какво "ме разочарова". Това, че споделяш лична кореспонденция и лични снимки, които са ти поверени в лично качество, с цял един сайт. Всеки споделя, но анонимността ни позволява да разкриваме някои черти от характера си, които са доста нелицеприятни. Да, разкриха се "измамливи действия", може би този вид споделяне ти помогна. Макар, че съм сигурна, че сам щеше да надушиш нещата, не си някой балък. Публикува и снимките на момичето. А ако тя наистина беше привлечена от теб? Това са лични неща, такова копи пействане на лична кореспонденция ми е някак противно. Можеше да споделиш, без да го правиш буквално. В този смисъл ми беше и въпросът "даваш ли си сметка" какви ги вършиш- имах предвид, че ако тя хлътва, а ти не си привлечен, както написа, няма какво толкова да питаш какво да правиш, а да стопираш незабавно процеса. защото иначе е игра с чувствата на някой, а ако този някой е чувствителен, може доста да пострада емоционално.
Е, отговорих ти. Накарах ти се малко, но го смятам за твое добро.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5ea7985aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторе и аз си пиша с една Рускиня в Елмаз и като прочетох писмата ти, разбрах, че праща едни и същи писма на всички. Сигурно ги е пратила тези небивалици на над 100 човека, все някой може да клъвне.
Мацката с която си пиша е от Томск и една руса красавица и затова си пишех с нея, колкото за шоуто, иначе ми е ясно, че най - вероятно не е и тя на снимките, а и дори да е тя, просто търси начин да се махне от там и да отиде някъде в Европа, обяснява ми как майка и починала преди няколко години, че имала по - малък брат и т. н., за да може да съжалиш семейството и ако случайно се навиеш да я вземеш в България да може да си дръпне и семейството си. Така че това си е пълна схема.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 48d1e3bf10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Аз току що преживях подобна любов. И знаеш ли какво направих. Чрез електронната си поща проверих IP адресите откъдето ми е пращала писмата. Уж живее и работи в Нижнекамск а IP адресите са от Москва и Новосибирск. Представи се че майка и и баща и са починали. Случката е идентична като горепосочената. След десет дена - голяма любов как искала да дойде в България. Предложих и да и изпратя покана с нейните данни но тя не та не чрез туристическа агенция. Поиска ми пари че разходите били големи и т. н. Ще ти кажа пълна измама е. Дори съм сигурен че зад снимката е някой руски бляд. Не се занимавай с подобни лъжи. Ще си съсипеш чувствата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker